|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje prace:)
co bys powiedziała na wymianę:
Ty mi : 4. Srebrne kolczyki próba 925, raz założone, od leżenia w szkatułce troche się zabrudziły także są do wyczyszczenia, były bardzo drogie!!!->nie wiem czy chcę oddać a) lakier do paznokci, została ponad połowa c) balsam osłabiający odrastające włoski po depilacji Avon, zużycie widoczne na zdjęciu a) perełki brązujące do twarzy Farres, kilka razy użyte, opakowanie ma zdartą farbę od leżenia w kosmetyczce Ja tobie bluze, spodniczke i bluzke? |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Życia zabawnego
W jaja bogatego I w ogóle kurczę- Wszystkiego najlepszego! ______§§____________§§ _____§__§__________§__§ ___§§____§_________§___§ __§___§___§_______§____§ _§____§____§_____§____§ _§___§_§____§___§____§ _§§§§___§___§§§§§___§ _________§_________§___§§ _§§ ________§___§§_§§___§_§§§ c§§§ _______§_____________§_§d §§§ _______§______§______§__§ §§ _______§____§___§____§___ § ________§____§§§____§___§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§ §_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§ §____§_____§_____§__§__§_ ___§ _§____§____§_____§_§__§__ __§ __§____§§§§_______§§§§___ _§ ___§____§___________§____ § ____§____§§§_____§§§____§ _____§§§§___§§§§§___§§§§ ............((_,»*—*« »*—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) *~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*
|
|
#64 |
|
korzonek
|
Dziękuję za propozycję, ale innego stylu szukam
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
mam sukienkę taką bardziej wyjściową
.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

niedługo mam rocznice 3 lat z moim chłopakiem
)