|
|
#61 |
|
perfumove love
|
Dot.: WIELKI WĄTEK!! Clinique, La Roche Posay, Lumene, YSL,Dr Pierre Ricaud, Rimmel,
Interesują mnie:
34.Manhattan - Hot India Original Kajal Cream - indyjski kajal w kremie, daje niesamowite rezultaty 96.L'OREAL - pędzęl do różu, świetny, nieużywany AVON - arabian glow, kulki brązujące NOWE OPAKOWANIE, w kartoniku Znajdziesz coś za to? Zapraszam
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WIELKI WĄTEK!! Clinique, La Roche Posay, Lumene, YSL,Dr Pierre Ricaud, Rimmel,
interesuje mnie róż estee lauder i ewentualnie cień rimmel
Witaj Byłabym skłonna oddać powyzsze kosmetyki![]() Interesuje mnie: DR. PIERRE RICAUD - mine de blush,róż SEPHORA - paletka do makijażu, zawiera 2 cienie.. AVON - modelujący krem do biustu - zostało ponad 80% oraz kilka damskich i meskich próbek(Polo!),BIOTHERM HOMME 5ml Proszę Cię zarezeruj dla mnie kosmetyki, odezwę sie jutro do południa.Jak widzisz tą wymiankę? Które próbki damskie mogłabyś dorzucić? Moze coś jeszcze ode mnie, bo jeszcze bym cos wybrała od Ciebie, masz fajne rzeczy ?Pozdrówka. Czekam na wieści..
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-11-04 o 19:56 |
|
|
|
#63 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
zdjecie pudru,blyszczyka i cieni,interesuja mnie jeszcze meskie probki
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-11-04 o 20:40 |
|
|
|
#65 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
35.SEPHORA - colorful palette jean attitude n02, 4 cienie - biały, błękitny, niebieski i granat, lekko brokatowe (oprócz niebieskiego), bardzo mało używane, zostało ponad 90%
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
To ja chętnie przyjmę :
- Perfumki Versace - Loreal Telescopic - Cień Bourjois ten sypki brązowy - Joko Winter Glamour puder - Davidoff Cool Water HAppy Summer na wypróbowanie - Davidoff coiś tam Game na wypróbowanie - Krem Olay Age Defying A widziałaś te cienie ? Bo nie wiem czy przeczytałaś mój post w Twoim wątku / post 46 / ale zacytuję Ci : a i do kompletu mam jeszcze ten cień Collistara nr 4 rosy beige ten : http://s2.pigu.lt/colours/421/58/42158/big-0.jpg oraz potrójne cienie francuskiej firmy Copines Line Paris / te oddam w ostatecznosci / rewelacyne kolory do smoky eyes czarny mat + czarny ze srebrną mikrodrobinką + czarny z rózową mikrodrobinka . Te kolory z drobinkami rewelacyjnie wyglądają na powiece - niby tych drobin nie widać ale jak staniemy pod odpowiednim kątem do żródła światła cudownie się mienią. Cienie są bardzo trwałe , nie osypują sie i makijaż trzyma sie powieki tyle ile tam być powinien. http://i23.ebayimg.com/05/i/000/f3/12/8860_1.JPG poniżej masz YSL ale w realu jest bardziej wpadający w beż a nie w róz. |
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() może posiadasz coś poza wątkiem, kosmetyki mnie raczej nie interesują
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie optymalna [biorąc pod uwagę wartość kosmetyków] byłaby wymiana: pędzel+paleta za bazę, kredkę i nową paletę avon.
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, że masz na myśli konfigurację: baza+szminka za paletę cieni+próbki?
z próbek interesują mnie: - Narcisio Rodriguez - for her [rozumiem, że to próbka a nie odlewka?] - L'OREAL - Wypełniacz zmarszczek przeciw zmarszczkom mimicznym - NIVEA BODY - mleczko wygładzające x1 i mleczko pielęgnujące x1 - VICHY - LiftActiv Yeux - intensywnie przeciwzmarszczkowy i modelujący krem pod oczy (x2 - 1 na dzień i 1 na noc) - AA PRESTIGE - Morpho Creator Pro-Calcium, krem regenerujący SPF6, na dzień, głęboka odbudowa, do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
28.TCM 020 - błyszczyk, naturalny połysk w kolorze brązu, śliczny, karmelowo-czekoladowy
35.SEPHORA - colorful palette jean attitude n02, 4 cienie - biały, błękitny, niebieski i granat, lekko brokatowe (oprócz niebieskiego), bardzo mało używane, zostało ponad 90% 74.Dior - J'adore -to nie koniecznie 96.L'OREAL - pędzęl do różu, świetny, nieużywany Pasii? xD
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
poslij mi zdjecia tego gorsetu
|
#73 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wolałabym jednak dogadywać się w wątku [zresztą zgodnie z regulaminem targowiska
]Cytat:
podsumowując: TY: - SEPHORA - colorful palette jean attitude n02, 4 cienie - biały, błękitny, niebieski i granat, lekko brokatowe (oprócz niebieskiego), bardzo mało używane, zostało ponad 90% - Narcisio Rodriguez - for her [próbka fabryczna] - L'OREAL - Wypełniacz zmarszczek przeciw zmarszczkom mimicznym - NIVEA BODY - mleczko wygładzające x1 i mleczko pielęgnujące x1 - VICHY - LiftActiv Yeux - intensywnie przeciwzmarszczkowy i modelujący krem pod oczy (x2 - 1 na dzień i 1 na noc) - AA PRESTIGE - Morpho Creator Pro-Calcium, krem regenerujący SPF6, na dzień, głęboka odbudowa, do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii JA: - Avon, Ultra Moisture Rich Lipstick - Melted Sun [testowana] - Inglot, Profesjonalna Baza do Makijażu [zostało 80%, duży bąbel powietrza był od początku] jeżeli wszystko się zgadza zapraszam na PW
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2008-11-04 o 23:10 |
||
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
czyli dla Ciebie byłoby:=ESTEE LAUDER Tender Blush-Róż, odcień 214 Rose Nuance 8g, uzyty 3x =RIMMEL- cień, odcień 156 Sugar Babe, uzyty kilka razy. =COLLISTAR- puder sypki Cipria Polvere Effetto-Seta Silk-Effect Loose Powder - 15g??? =APASZKA- czarna, tiulowa, elegancka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1225363533 Dla mnie: DR. PIERRE RICAUD - mine de blush,róż SEPHORA - paletka do makijażu, zawiera 2 cienie.. AVON - modelujący krem do biustu - zostało ponad 80% próbki damskie i męskie np.: .LACOSTE - Touch of sun Narcisio ,Rodriguez - for her.,Dior - J'adore .Kenzo - Amour Ralph Lauren - Polo (blue x1, black x1), BVLGARI - BLV por homme, David Beckham - Instinct, BIOTHERM HOMME 5ml (lub inne zapachy,wybierz,ale na Polo mi zalezy ![]() Proszę odpisz u siebie. Jestem wszystki baaaardzo zainteresowana! Myslę,ze taka wymianka byłaby mniej więcej równa Czekam na wieści..
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-11-05 o 17:36 |
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
odpisuję też u Ciebie ![]() jestem zainteresowana: -AVON - arabian glow, kulki brązujące NOWE OPAKOWANIE, w kartoniku -AVON - rozświetlająca mozaika do twarzy, używana, w jednym miejscu lekko obłupana, zużycie widac na zdjęciu -JOKO - Winter Glamour - sypki cień, podobny do bourjois, kryształowy, rozświetlający, śliczny!
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Mei B cienie i błyszczyk najchętniej wymieniłabym wszystkie razem, za jeden dobry górnopółkowy puder, czy paletkę cieni Diora lub Guerlaina.
Ewentualnie mogłabym je oddać za Twoje Crystal Noir, ale widze, że po nie jest już duża kolejka
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
ok, czyli rezygnujemy
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-11-05 o 17:36 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za
44.Kolastyna - Balsam z poświatą, przedłużający opaleniznę, doskonały po solarium, nawilża i wygładza - ok.90% 51.Lancome - Renergir Morpholift -krem o intensywnym działaniu medelującym, ujędrniającym, liftingującym, przeciwzmarszczkowym, w pudełeczku, z ulotką, 5ml 53.AVON - modelujący krem do biustu - zostało ponad 80% 54.BIELENDA - Sexy look - aksamitne serum z efektem powiększania i podnoszenia biustu - ok.30% ???? ![]() ___________ http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287765 |
|
|
|
#81 |
|
perfumove love
|
Przepraszam, tak z rozmachu odpisałam u siebie. Nie lubię latania po kilku wątkach z tym samym tematem
![]() A czy wiesz z czego dokładnie jest ten pędzel? Zależy mi na włosiu syntetycznym, nie zwierzęcym. |
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcie Davidoff i D&G
MÓJ NOWY WIELKI WĄTEK KOSMETYKOWO-WYMIANKOWY, ZAPRASZAM! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9578157 DOKŁADKA W POSTACH 18,19,20! ![]() MÓJ NOWY WĄTEK CIUSZKOWY! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9705395 odpisz u mnie, prosze! |
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka podoba mi sie:
96.L'OREAL - pędzęl do różu, świetny, nieużywany 93.Schwarzkopf - Palette Instant color - szamponetka 20 - granatowa czerń DAMSKIE PRÓBKI: 71.CAROLINA HERRERA - 212 SEXY 72.LACOSTE - Touch of sun 76.Kate Moss - Kate 9.DR. PIERRE RICAUD - mine de blush, cynamon
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
foto
MÓJ NOWY WIELKI WĄTEK KOSMETYKOWO-WYMIANKOWY, ZAPRASZAM! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9578157 DOKŁADKA W POSTACH 18,19,20! ![]() MÓJ NOWY WĄTEK CIUSZKOWY! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9705395 odpisz u mnie, prosze! Edytowane przez Mei B Czas edycji: 2008-11-05 o 18:37 |
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi u Ciebie:
9.DR. PIERRE RICAUD - mine de blush, cynamon - róż do policzków, subtelny kolor, reflektujące pigmenty, naprawdę fajny. Nieużywany, w pudełeczku, sama takiego używam, kupiłam dwa, ale jest bardzo wydajny, wiec narazie nie bede potrzebowa drugiego opakowania. 13.Rimmel - Sweet Jelly 090 Jelly Baby - różowy błyszczyk, użyty max. 3 razy 47.SUNSILK - słoneczny blond - krem rozświetlający, ok. 45% 69. Davidoff - cool water happy summer -resztka, tak na 4-5 użyc - ponad namis "happy summer" na butelce, zgubiłam nakrętkę co proponujesz? ![]() |
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
u ciebie to mnie zaintersowało
46.Masło do ciała Shea, kokosowe, cudownie pachnie, ma mnóstwo właściwości pielęgnacyjnych. Ciężko mi określi ile to jest, naprawdę, ale starczyc powinno na baaardzo długo, bo jest bardzo wydajne. 51.Lancome - Renergir Morpholift -krem o intensywnym działaniu medelującym, ujędrniającym, liftingującym, przeciwzmarszczkowym, w pudełeczku, z ulotką, 5ml 54.BIELENDA - Sexy look - aksamitne serum z efektem powiększania i podnoszenia biustu - ok.30% 57.DERMIKA - Specialite - intensywny krem pod oczy i na powieki przeciw zmarszczkom i wiotczeniu skóry (x2) 74.Dior - J'adore 75.Kenzo - Amour https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.