![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy utrzymuje was TŻ?
Na studia ida przede wszystkim osoby, którym zalezy na wykształceniu.
![]() A bogaci faceci sa rozpuszczeni - mająć do wyboru laskę piękną a dziewczynę łądną, zadbaną i piekielnie inteligentną wybiora tą drugą - no bo inteligentną dziewczynę az miło zabrać na spotkanie z przyjaciółmi. "Ładna laseczka" ma z reguły tylko wygląać. ![]() Prowokacja na kilometr...
![]() |
#62 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli już wiadomo jaka jesteś,piękna która znalazła się sobie ustawionego faceta,który jest twoim sponsorem a ty.....to kto??Ja wiem. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
jestem chyba brzydka jak noc bo pracuję, mój mąż nie jest bogaty a ja zarabiam <o zgrozo> więcej od niego
![]() Ale będę odkładać na operację plastyczna, będę po niej piękna i może złapię jakiegoś bogacza ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2008-12-05 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
okrutnica jakaś... |
no co Ty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wstyd się z nią pokazać, bo dzieci płaczą na jej widok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osobiscie sie dziwie, ze dziewczynom chce sie z Toba polemizowac.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.urbandictionary.com/defin...rm=trophy+wife Matura to jeszcze nie wyksztalcenie, to podstawowe minimum. Ja studiuje bo chce byc ekspertem w swojej dziedzinie, miec wiedze specjalistyczna jaka malo osob posiada. Chce prowadzic badania naukowe. A wiesz, tez mialam kilka ofert od takich bogatych panow... gdyby mi o to chodzilo w zyciu by Wygladac, mialam mozliwosci by tylko to robic. Wiesz, nie wszystkie z nas ganiaja za bogatymi facetami. Czy uwierzylabys gdybym Ci powiedziala ze wiele kobiet chce zarobic wlasne pieniadze, i sobie same kupic Porsche ? Nie wierzysz ?
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
i to jest własnie smutne,że tyle kobiet gania za karierą,za pieniędzmi,a dzieci tylko na tym cierpią,ja z moim Tż staramy sie o dziecko,chciałabym najpierw dzieci wychować,a pózniej się zobaczy,wiem że nigdy nie będe pracować,jak już to od czasu do czasu w swoim wymarzonym salonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co Ty myślisz, że bogaci faceci to jak jeden mąż same jelenie, że biorą na wieczne utrzymywanie panny bez żadnych ambicji, pracy i wykształcenia, byle tylko jako tako się prezentowały? Cytat:
Hm. Prowokacja czy realny tok myślenia ![]() Edytowane przez evil minded Czas edycji: 2008-12-05 o 17:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
A może to starsza koleżanka Sylwusi z "Rozmów w toku" ?
![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy stają się inteligentniejsze,lub się starzeją wymieniają na młodsze. taki jest ten świat,nic nie ma za darmo.taki kolekcjoner chce mieć zawsze świerze"mięso".a psujące wyrzuca się jak śmieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez jestem po studiach,co oczywiscie widac na moim awatarze chce wydobyc piekno w salonie dla pieknych ludzi ![]() nie mam TZ-ta wiec mnie nie utrzymuje,dlatego jadam tylko raz dziennie chleb z cebulą Cytat:
![]() Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-12-05 o 20:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Wypisz wymaluj moja sytlacja.Ciesze sie z mojego komfortu.Moge sie doksztalcac,wychowywac dziecko i nie myslec o finansach
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dalej obstaje przy tym, ze prowokacja.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
przestańcie z tą prowokacją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o cos innego ale nie mam zamiaru dostac punktów,wiec musisz sie domyslic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Czy utrzymuje was TŻ?
Bess
Gratuluje wysmienitego gustu przy wyborze avataru! ![]() ![]() Carol to moja IDOLKA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Zeby nie bylo ze OT: ja to tam zazdroszcze sylwii, i partnera ![]() ![]() ![]()
Tell from my attitiude that I'm most definitely Nakarm zwierzeta w schroniskach ZA DARMO Edytowane przez CaliDreamin Czas edycji: 2008-12-05 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
BAN stały
|
Też o tym pomyślałam.
![]() ![]() ![]() Cytat:
albo masz dziewczynko bujną wyobraźnie,a jak to prawda to współczuje niedokończe czego bo punkciki zarobie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Re: Czy utrzymuje was TŻ?
Oczywiscie ze sa bogaci faceci ktorzy szukaja zone tylko i wylacznie na pokaz (oczywiscie nie wszyscy). Istnieje cala sfera spoleczenstwa gdzie sprzataczki, ogrodnik, nianka dla kazdego dziecka, oraz asystentki osobistej dla siebie i drugiej dla zony to norma, a brak powyzszych to wstyd. Tacy panowie kupuja zonie pierscionek zareczynowy z ogromniastym diamentem nie jako dowod milosci, tylko aby znajomi (rodzaju meskiego) wiedzieli ze on moze. To samo z implantami , faceliftem, itp. Oczywiscie pani korzysta z zarobkow meza do czasu az on wymieni ja na nowy model. Po rozwodzie kobieta dalej zyje z ex meza, tym razem via alimenty.
Nie sadze aby sylwia dotych ludzi nalezala, ale nie zapominajmy ze tacy istnieja (dla osob mieszkajacych w stanch patrz: upper east side, beacon hill, beverly hills, pacific palisades,la jollla, etc).
Tell from my attitiude that I'm most definitely Nakarm zwierzeta w schroniskach ZA DARMO Edytowane przez CaliDreamin Czas edycji: 2008-12-06 o 00:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
to wedlug was kobiet inteligentnych mężczyzni nie zostawiają bo po niektórych postach idzie tak wywnioskować?j azdam mature i to mistarczy,bede miała zawód po liceum,na studia poprost nie musze iść,bo nie są mi potrzene do niczego,moge mieć świetną prace bez wyższego wykształcenia.W w salonie chciałabym też zatrudnić ludzi do pracy.Jeszcze jedno swój salon otworze,bo wszystko idzie w dobrym kierunku i to wcale nie jest moja wyobrażnia!
Edytowane przez Sylwiaaaaa87 Czas edycji: 2008-12-05 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Zawód po liceum? Chyba zawód miłosny
![]() Na pewno nie wyuczony.
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
A mi TZ powiedzial ze nie dosc ze nie jestme za piekna by pracowac, ale do tego twierdzi ze "praca czyni pieknym !"
Ja sie chyba zalamie !!! ![]() Potem zartobliwie dodatl ze to w stylu "Arbeit macht frei" (Praca czyni wolnym), chyba wiecie o co chodzi ![]()
![]() |
#90 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie chodzi o inteligentne kobiety,ale takie ,ktore potrafią sobie ułożyć życie nie czekając,aż im spadnie manna z nieba. chodzi nam o to,żebyś dbała o soiebieo swoj rozwój i o praktykę,żebyś nie obudziła się z ręką w nocniku. jeśli pokazesz mu,że jesteś kimś on w to uwierzy.jeśli udowodnisz mu,że masz swoją wartość jako osoba,a nie tylko śliczna buźka-on to kupi. co ci po urodzier,ktora szybko przemija,musisz mieć coś jeszcze. nie bądź dla niego zabawką,ktorą można wymienić.niech cię pokocha za umysł,a nie tylko ciało. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.