Czy utrzymuje was TŻ? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-05, 10:51   #61
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: Czy utrzymuje was TŻ?

Na studia ida przede wszystkim osoby, którym zalezy na wykształceniu.

A bogaci faceci sa rozpuszczeni - mająć do wyboru laskę piękną a dziewczynę łądną, zadbaną i piekielnie inteligentną wybiora tą drugą - no bo inteligentną dziewczynę az miło zabrać na spotkanie z przyjaciółmi. "Ładna laseczka" ma z reguły tylko wygląać.

Prowokacja na kilometr...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 11:02   #62
Sylwiaaaaa87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Na studia ida przede wszystkim osoby, którym zalezy na wykształceniu.

A bogaci faceci sa rozpuszczeni - mająć do wyboru laskę piękną a dziewczynę łądną, zadbaną i piekielnie inteligentną wybiora tą drugą - no bo inteligentną dziewczynę az miło zabrać na spotkanie z przyjaciółmi. "Ładna laseczka" ma z reguły tylko wygląać.

Prowokacja na kilometr...
a co według Ciebie ja nie jestem inteligentna? chyba Ci sie w główce pomieszało,nie musze iśc na studia nie sa mi potrzebna,zależy mi na wykształceniu dlatego w przyszłym roku poprawiam mature,teraz ucze sie za kosmetyczke,musze zawsze pieknie wygladać bo mój facet jest bardzo znany,chodzimy czesto na rózne bankiety i to gównie dlatego
Sylwiaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 11:04   #63
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaaaa87 Pokaż wiadomość
napisałam tuutaj,że otworze salon dal pienych osób no przecierz każda kobieta jest piękna,tylo z nie których trzeba te piekno wydowyć,mi się wydaje że właśnie wiele przeciętnych osób chodzi na studia,ponieważ śliczna osoba,szczupła która ma wszystko na swoim miejscu,która nie musi za dużo ingerować w swój wygląd,bo wszystko co założy bedzie na niej pięknie wyglądać,ma wieksze szanse w życiu że spodka bogatego faceta że jej się ułózy.
Roztępy po ciąży są owszem ale na to są preparaty żeby je pózniej zmniejszyć.Mój facet pracuje,i jest magistrem inż.budownictwa,bardzo duzo zarabia,a w domu to nie jest tak że ja nic nei robie leże i pachne jak to tutaj któraś z was napisała,sprzatam,gotuje, chodze do sklepu na zakupy,robie wiele przydatnych rzeczy,się ucze w soboty i niedziele,chodze na kurs prawa jazdy,pracować nie musze,bo na wszystko nam wystarcza,no i jestem pewna ,że mnie nigdy nie zostawi
Zabawna jesteś Mariolka.

Czyli już wiadomo jaka jesteś,piękna która znalazła się sobie ustawionego faceta,który jest twoim sponsorem a ty.....to kto??Ja wiem.

Cytat:
Napisane przez evil minded Pokaż wiadomość
Wszystko pieknie ładnie z Twoja teoria, ale jak zbrzydniesz z upływem czasu, bo starosc nie radosc, to Twój facet Cie pewnie zmieni na nowy model, bo kto by chcial stare prochno utrzymywac.
Dokładnie.

Cytat:
Napisane przez viola34 Pokaż wiadomość
a co b edzie jak zajdziesz w ciąze i porobią CI SIE ROZSTĘPY ??????????? ZOSTAWI CIE CZY WYGONI DO PRACY ????????? NIE WIERZE ŻE SĄ TAK PUSTE OSOBY JESZCZE ......................... ..
Zgadzam się.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 11:10   #64
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
a co według Ciebie ja nie jestem inteligentna? chyba Ci sie w główce pomieszało,nie musze iśc na studia nie sa mi potrzebna,zależy mi na wykształceniu dlatego w przyszłym roku poprawiam mature,teraz ucze sie za kosmetyczke,musze zawsze pieknie wygladać bo mój facet jest bardzo znany,chodzimy czesto na rózne bankiety i to gównie dlatego
Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie czy jesteś inteligentna. Sama sobie przeczysz,nie musisz iś na studia bo po co??? A poprawiasz mature i bo zalezy ci na wykształceniu,czyli to nie jest tak do końca że zalezy ci na wyksztaceniu,gdyby tak było to poszłabyś na studia.
Stary 2008-12-05, 11:23   #65
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

jestem chyba brzydka jak noc bo pracuję, mój mąż nie jest bogaty a ja zarabiam <o zgrozo> więcej od niego
Ale będę odkładać na operację plastyczna, będę po niej piękna i może złapię jakiegoś bogacza o!

Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2008-12-05 o 11:24
agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 12:03   #66
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
jestem chyba brzydka jak noc bo pracuję, mój mąż nie jest bogaty a ja zarabiam <o zgrozo> więcej od niego
Ale będę odkładać na operację plastyczna, będę po niej piękna i może złapię jakiegoś bogacza o!
bogacza-rogacza.
nie rob tego agabil 1.ona cię podpuszcza.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 12:15   #67
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
bogacza-rogacza.
nie rob tego agabil 1.ona cię podpuszcza.
no co Ty nie żartuj. Właśnie przejrzałam na oczy, oświeciło mnie a Ty boleśnie sprowadzasz mnie na ziemię! Nie wierzę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-05, 12:33   #68
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
a co według Ciebie ja nie jestem inteligentna? chyba Ci sie w główce pomieszało,nie musze iśc na studia nie sa mi potrzebna,zależy mi na wykształceniu dlatego w przyszłym roku poprawiam mature,teraz ucze sie za kosmetyczke,musze zawsze pieknie wygladać bo mój facet jest bardzo znany,chodzimy czesto na rózne bankiety i to głównie dlatego
To nie mnie się w główce pomieszało. Nie tepię osób, które świadomie nie idą na studia, bo nie chca po prostu studiować. Jeśłi zamiast studiów chcesz się uczyć na kosmetyczkę to jest OK. Ale moja wypowiedź odnosiła się do Twojej opinii, że na studia to w wiekszości mniej atrakcyne osoby ida. Co za bzdurne stwierdzenia!
Cytat:
To już wiemy, dlaczego robisz takie fajne makijaże - szpachlujesz sobie brzydotę!

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 13:24   #69
Arethaf
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja mama też zarabia więcej od taty
Wstyd się z nią pokazać, bo dzieci płaczą na jej widok

Przewijam się przez palce czasu,
plączę się w zdradzieckie supły.
Czasami pękam, bo mnie przerywa
niecierpliwość życia.
Arethaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 14:26   #70
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam sie, gownie, nieladnie, ale jak trafnie to wszystko podsumowalas

Osobiscie sie dziwie, ze dziewczynom chce sie z Toba polemizowac.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 14:29   #71
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Ty sie juz go nie pytaj, ja Ci mówie, że jestes piękna (Widziałam!)
Nadwyrężysz se jak nic, lepiej Ty nie pracuj, niech bedzie moja strata i nici z salonu (nie)pięknosci
Dziekuje teraz tylko musze to dokladnie wytlumaczyc TZ. No i moze powinnam przerwac doktorat, bo moze od niego zbrzydne....

Cytat:
napisałam tuutaj,że otworze salon dal pienych osób no przecierz każda kobieta jest piękna,tylo z nie których trzeba te piekno wydowyć,mi się wydaje że właśnie wiele przeciętnych osób chodzi na studia,ponieważ śliczna osoba,szczupła która ma wszystko na swoim miejscu,która nie musi za dużo ingerować w swój wygląd,bo wszystko co założy bedzie na niej pięknie wyglądać,ma wieksze szanse w życiu że spodka bogatego faceta że jej się ułózy.
Roztępy po ciąży są owszem ale na to są preparaty żeby je pózniej zmniejszyć.Mój facet pracuje,i jest magistrem inż.budownictwa,bardzo duzo zarabia,a w domu to nie jest tak że ja nic nei robie leże i pachne jak to tutaj któraś z was napisała,sprzatam,gotuje, chodze do sklepu na zakupy,robie wiele przydatnych rzeczy,się ucze w soboty i niedziele,chodze na kurs prawa jazdy,pracować nie musze,bo na wszystko nam wystarcza,no i jestem pewna ,że mnie nigdy nie zostawi
Znaz okreslenia Trophy Wife, albo Arm Candy ?
http://www.urbandictionary.com/defin...rm=trophy+wife

Matura to jeszcze nie wyksztalcenie, to podstawowe minimum.
Ja studiuje bo chce byc ekspertem w swojej dziedzinie, miec wiedze specjalistyczna jaka malo osob posiada. Chce prowadzic badania naukowe.
A wiesz, tez mialam kilka ofert od takich bogatych panow... gdyby mi o to chodzilo w zyciu by Wygladac, mialam mozliwosci by tylko to robic.

Wiesz, nie wszystkie z nas ganiaja za bogatymi facetami. Czy uwierzylabys gdybym Ci powiedziala ze wiele kobiet chce zarobic wlasne pieniadze, i sobie same kupic Porsche ? Nie wierzysz ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-05, 14:46   #72
Sylwiaaaaa87
BAN stały

i to jest własnie smutne,że tyle kobiet gania za karierą,za pieniędzmi,a dzieci tylko na tym cierpią,ja z moim Tż staramy sie o dziecko,chciałabym najpierw dzieci wychować,a pózniej się zobaczy,wiem że nigdy nie będe pracować,jak już to od czasu do czasu w swoim wymarzonym salonie
Stary 2008-12-05, 15:20   #73
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
i to jest własnie smutne,że tyle kobiet gania za karierą,za pieniędzmi,a dzieci tylko na tym cierpią,ja z moim Tż staramy sie o dziecko,chciałabym najpierw dzieci wychować,a pózniej się zobaczy,wiem że nigdy nie będe pracować,jak już to od czasu do czasu w swoim wymarzonym salonie
miałam coś napisać ale... żyj w swojej wspaniałej klatce ze swoim cudownym partnerem. Życzę Ci szczerze byś za kilka/kilkanaście lat nie została sama bo jemu zamarzy się nowszy model

Stary 2008-12-05, 17:20   #74
evil minded
BAN stały

Cytat:
Hihihi
A co Ty myślisz, że bogaci faceci to jak jeden mąż same jelenie, że biorą na wieczne utrzymywanie panny bez żadnych ambicji, pracy i wykształcenia, byle tylko jako tako się prezentowały?

Cytat:
wiem że nigdy nie będe pracować,jak już to od czasu do czasu w swoim wymarzonym salonie
A salon dla pięknych kobiet się sam oczywiście poprowadzi, bez zadnego wysilku z Twojej strony?

Hm. Prowokacja czy realny tok myślenia?

Edytowane przez evil minded
Czas edycji: 2008-12-05 o 17:22
evil minded jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 19:57   #75
Arethaf
Wtajemniczenie

A może to starsza koleżanka Sylwusi z "Rozmów w toku" ?

niecierpliwość życia.
Stary 2008-12-05, 20:11   #76
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Hihihi
A co Ty myślisz, że bogaci faceci to jak jeden mąż same jelenie, że biorą na wieczne utrzymywanie panny bez żadnych ambicji, pracy i wykształcenia, byle tylko jako tako się prezentowały?

A salon dla pięknych kobiet się sam oczywiście poprowadzi, bez zadnego wysilku z Twojej strony?

biorą,ale tylko młode,głupie,ktore się nie wtrącają w firme i nie żadają zbyt wiele.
kiedy stają się inteligentniejsze,lub się starzeją wymieniają na młodsze.

taki jest ten świat,nic nie ma za darmo.taki kolekcjoner chce mieć zawsze świerze"mięso".a psujące wyrzuca się jak śmieć.
Stary 2008-12-05, 20:18   #77
bess
Zakorzenienie

Cytat:
za którą?to legalne uczyc sie za kogos???

to prowokacja czy co???
ja tez jestem po studiach,co oczywiscie widac na moim awatarze
chce wydobyc piekno w salonie dla pieknych ludzi

nie mam TZ-ta wiec mnie nie utrzymuje,dlatego jadam tylko raz dziennie chleb z cebulą

Cytat:
Wstyd się z nią pokazać, bo dzieci płaczą na jej widok
o lol

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2008-12-05 o 20:28
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 20:22   #78
fixed
Raczkowanie

Wypisz wymaluj moja sytlacja.Ciesze sie z mojego komfortu.Moge sie doksztalcac,wychowywac dziecko i nie myslec o finansach
Stary 2008-12-05, 20:40   #79
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
biorą,ale tylko młode,głupie,ktore się nie wtrącają w firme i nie żadają zbyt wiele.
kiedy stają się inteligentniejsze,lub się starzeją wymieniają na młodsze.

taki jest ten świat,nic nie ma za darmo.taki kolekcjoner chce mieć zawsze świerze"mięso".a psujące wyrzuca się jak śmieć.
Nie uogolniajmy, kwestia upodoban i preferencji.

Cytat:
Hihihi
Dalej obstaje przy tym, ze prowokacja.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-05, 21:02   #80
shonya
Raczkowanie

przestańcie z tą prowokacją wszędzie ją węszycie. to, że ktoś ma zupełnie odmienne poglądy na życie, całkiem 'nie do pomyślenia' dla niektórych, nie znaczy, że musi prowokować.
shonya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 21:05   #81
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shonya Pokaż wiadomość
przestańcie z tą prowokacją wszędzie ją węszycie. to, że ktoś ma zupełnie odmienne poglądy na życie, całkiem 'nie do pomyślenia' dla niektórych, nie znaczy, że musi prowokować.
nie chodzi o poglady inne od moich,bo wiele jest osob na utrzymaniu meza czy chlopaka i mnie to jakos nie szokuje
Chodzi o cos innego ale nie mam zamiaru dostac punktów,wiec musisz sie domyslic
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 21:07   #82
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Nie uogolniajmy, kwestia upodoban i preferencji.

.
a czego się spodziewasz od takiego związku.
poczytaj jej pierwsze wypowiedzi.
facet nie pozwala jej wychodzic,bo kazdy ją podrywa.to normalny związek?
nie on jest chory.
Stary 2008-12-05, 21:25   #83
CaliDreamin
Zadomowienie

Re: Dot.: Czy utrzymuje was TŻ?

Bess

Gratuluje wysmienitego gustu przy wyborze avataru!
Carol to moja IDOLKA!!!

Zeby nie bylo ze OT: ja to tam zazdroszcze sylwii, i partnera i pszyszlego biznesu , i umiejetnosci prowokowania tak subtelnie

Tell from my attitiude that I'm most definitely

Nakarm zwierzeta w schroniskach ZA DARMO

Edytowane przez CaliDreamin
Czas edycji: 2008-12-05 o 21:29
CaliDreamin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 21:58   #84
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
a czego się spodziewasz od takiego związku.
poczytaj jej pierwsze wypowiedzi.
facet nie pozwala jej wychodzic,bo kazdy ją podrywa.to normalny związek?
nie on jest chory.
Nie mowie o jej zwiazku, tylko o jej twierdzeniu, ze bogaty facet, ktory odniosl sukces, bedzie sobie trutnia szukal, przecie to bzdura.

Cytat:
Napisane przez shonya Pokaż wiadomość
A ja nie przestane

Stary 2008-12-05, 22:32   #85
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Arethaf Pokaż wiadomość
A może to starsza koleżanka Sylwusi z "Rozmów w toku" ?
Też o tym pomyślałam.

Cytat:
Dobrze,ża marzenia nie karają.Co nie?
albo masz dziewczynko bujną wyobraźnie,a jak to prawda to współczuje niedokończe czego bo punkciki zarobie.
Stary 2008-12-05, 22:41   #86
CaliDreamin
Zadomowienie

Re: Czy utrzymuje was TŻ?

Oczywiscie ze sa bogaci faceci ktorzy szukaja zone tylko i wylacznie na pokaz (oczywiscie nie wszyscy). Istnieje cala sfera spoleczenstwa gdzie sprzataczki, ogrodnik, nianka dla kazdego dziecka, oraz asystentki osobistej dla siebie i drugiej dla zony to norma, a brak powyzszych to wstyd. Tacy panowie kupuja zonie pierscionek zareczynowy z ogromniastym diamentem nie jako dowod milosci, tylko aby znajomi (rodzaju meskiego) wiedzieli ze on moze. To samo z implantami , faceliftem, itp. Oczywiscie pani korzysta z zarobkow meza do czasu az on wymieni ja na nowy model. Po rozwodzie kobieta dalej zyje z ex meza, tym razem via alimenty.

Nie sadze aby sylwia dotych ludzi nalezala, ale nie zapominajmy ze tacy istnieja (dla osob mieszkajacych w stanch patrz: upper east side, beacon hill, beverly hills, pacific palisades,la jollla, etc).

Tell from my attitiude that I'm most definitely

Nakarm zwierzeta w schroniskach ZA DARMO

Edytowane przez CaliDreamin
Czas edycji: 2008-12-06 o 00:01
CaliDreamin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 23:21   #87
Sylwiaaaaa87
BAN stały

to wedlug was kobiet inteligentnych mężczyzni nie zostawiają bo po niektórych postach idzie tak wywnioskować?j azdam mature i to mistarczy,bede miała zawód po liceum,na studia poprost nie musze iść,bo nie są mi potrzene do niczego,moge mieć świetną prace bez wyższego wykształcenia.W w salonie chciałabym też zatrudnić ludzi do pracy.Jeszcze jedno swój salon otworze,bo wszystko idzie w dobrym kierunku i to wcale nie jest moja wyobrażnia!

Edytowane przez Sylwiaaaaa87
Czas edycji: 2008-12-05 o 23:25

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-06, 07:43   #88
Arethaf
Wtajemniczenie

Zawód po liceum? Chyba zawód miłosny
Na pewno nie wyuczony.

niecierpliwość życia.
Stary 2008-12-06, 12:00   #89
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

A mi TZ powiedzial ze nie dosc ze nie jestme za piekna by pracowac, ale do tego twierdzi ze "praca czyni pieknym !"

Ja sie chyba zalamie !!!

Potem zartobliwie dodatl ze to w stylu "Arbeit macht frei" (Praca czyni wolnym), chyba wiecie o co chodzi
Stary 2008-12-06, 13:02   #90
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Nie mowie o jej zwiazku, tylko o jej twierdzeniu, ze bogaty facet, ktory odniosl sukces, bedzie sobie trutnia szukal, przecie to bzdura.

A ja nie przestane
zazwyczaj.

Cytat:
Napisane przez CaliDreamin Pokaż wiadomość
Oczywiscie ze sa bogaci faceci ktorzy szukaja zone tylko i wylacznie na pokaz (oczywiscie nie wszyscy). Istnieje cala sfera spoleczenstwa gdzie sprzataczki, ogrodnik, nianka dla kazdego dziecka, oraz asystentki osobistej dla siebie i drugiej dla zony to norma, a brak powyzszych to wstyd. Tacy panowie kupuja zonie pierscionek zareczynowy z ogromniastym diamentem nie jako dowod milosci, tylko aby znajomi (rodzaju meskiego) wiedzieli ze on moze. To samo z implantami , faceliftem, itp. Oczywiscie pani korzysta z zarobkow meza do czasu az on wymieni ja na nowy model. Po rozwodzie kobieta dalej zyje z ex meza, tym razem via alimenty.

Nie sadze aby sylwia dotych ludzi nalezala, ale nie zapominajmy ze tacy istnieja (dla osob mieszkajacych w stanch patrz: upper east side, beacon hill, beverly hills, pacific palisades,la jollla, etc).
.o tym samym myślałam.

Cytat:
to wedlug was kobiet inteligentnych mężczyzni nie zostawiają bo po niektórych postach idzie tak wywnioskować?j azdam mature i to mistarczy,bede miała zawód po liceum,na studia poprost nie musze iść,bo nie są mi potrzene do niczego,moge mieć świetną prace bez wyższego wykształcenia.W w salonie chciałabym też zatrudnić ludzi do pracy.Jeszcze jedno swój salon otworze,bo wszystko idzie w dobrym kierunku i to wcale nie jest moja wyobrażnia!
taaa.bedzie kochał ,aż po grób.
nie chodzi o inteligentne kobiety,ale takie ,ktore potrafią sobie ułożyć życie nie czekając,aż im spadnie manna z nieba.

chodzi nam o to,żebyś dbała o soiebieo swoj rozwój i o praktykę,żebyś nie obudziła się z ręką w nocniku.
jeśli pokazesz mu,że jesteś kimś on w to uwierzy.jeśli udowodnisz mu,że masz swoją wartość jako osoba,a nie tylko śliczna buźka-on to kupi.
co ci po urodzier,ktora szybko przemija,musisz mieć coś jeszcze.
nie bądź dla niego zabawką,ktorą można wymienić.niech cię pokocha za umysł,a nie tylko ciało.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości