![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Narciso R.For Her edt, Darling KM + Clinique Stay true , i inne
Ciagle interesuje mnie HR - wybierzesz cos??
1. Code edp Armaniego - 30/75 ml, bez kartonika 2. Insolence edt Guerlain - 27/30 ml - bez kartonika 3. Innocent Muglera - 20/75ml - bez kartonika. 4. Prada 20 ml/30 5. Hypnotic Poison 15/30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego iż mam Code i Pradę, Insolence - nie cierpię ( moze mi kiedyś przejdzie bo zmieniam zdanie ale to po dłuuuuugim czasie, ) Innocenta nie lubię na sobie, a Poison no cóż - zły nie jest, ale nie jestem na etapie zapotrzebowania tego typu zapachów jak poison, nie wiem jak go określić testowałąm wielokrotnie jest taki syntetyczny, intensywny waniliowo jaśminowo kokosowo jak dla mnie na szczególne okazje i do duuuuuuuużych pomieszczeń - słowem nie ta kategoria na ten moment. teraz poszukiwane : wszystkie malinowe m.in HC lub Chance, i inne z tzw wagi lekkiej. Dzięki, pozdro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że tak, że bym wymieniła bardzo chętnie ![]() tylko poczekam na wiad od Ciebie czy będziesz nimi zainteresowana na 100% - mnie osobiście podobały się bardziej niż klasyk. Mało tego są całkiem inne moim zdaniem . pozdrawiam i czekam . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.