Scent Bar VII - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-25, 00:24   #61
lady_poison
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Tak Black Cashmere... ech..lipa...nie będę zaopatrywać się w większa ilość bo bez sensu...
Zuziu wielka szkoda, na mnie jest trwały

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ja w tym roku nie poszedłem. Kumpel jechał (dzwonił do mnie w trakcie ubierania się, i gdy wspomniał o kalesonach, to mało się nie posikałem - mówie do niego "no tak, tak... u nas w Wierchojańsku -45" ). Poza tym tylko jeden jedyny raz przetrwałem Pasterkę od początku do końca Jakoś tak zawsze źli ludzie nakłaniali mnie do alkoholizowania się w plenerze
Hmm... Skąd ja to znam? Z tych samych powodów zaprzestałam chodzić na pasterkę, a do końca też nigdy nie dotrwałam
Stary 2008-12-25, 00:26   #62
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Przepraszam za taką, a nie inną reakcję, ale wyobraziłam sobie jak to musiało wyglądać i Ciebie w roli terrorystki.
Całe szczęście, że już jest wszystko dobrze
Ja nie wiem, czy to był terroryzm, czy raczej wzbudziłam litośc (stawiam na to drugie). Gościu naprawił rurę i grosza nie wziął. powiedział, że po świętach wróci wymienić na nową a prowizorka gratis. Musiałam wyglądac na solidnie wstrząśniętą (ja pod wpływem smrodu błyskawicznie zielenieję).

Cytat:
Tak Black Cashmere... ech..lipa...nie będę zaopatrywać się w większa ilość bo bez sensu...Sab co jest w miarę podobne?
Bo z reguły nietrwałe na was zapachy są trwałe na mnie...
W miarę podobne?
Wenge, w niektórych momentach Serge Noire, Pod pewnymi względami Safran Troublant, Fire From Heaven IHO (ale ono jest jeszcze delikatniejsze).
Na moim kumplu podobnie do BC rozwijał się idole, choć ja tego zweryfikowac nie mogłam, bo na mnie Idole szybciej się kończy, niż kufel piwa, a co dopiero flaszka rumu...
A... Podobno BC przypomina Chaos, ale Chaosu nie znam niestety...

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Co do prezentow, jestem po wizycie TZta... nigdy nie plakalam z radosci, ze cos dostalam, ale dzis byl ten pierwszy raz Moj Landryn obdarowal mnie bialym misiem trzymajacym Escade Collection... Najpierw zabraklo mi slow, potem piszczalam, a potem polecialy lezki Slowo "dziekuje" padlo chyba 30 razy

Wszystkie prezenty dzis byly cudne, ale te dwa, od rodzicow i chlopaka wywolaly u mnie ogromne emocje. Tak naprawde wcale nie ze wzgledu na to, ze bylu to perfumy, o ktorych marzylam. Oni poprostu pokazali jak dobrze mnie znaja. Az sie znowu wzruszylam
Uroczy pomysł z tym misiem.
OI już gratulowałam, terz gratuluję drugiej flaszki i tego, że prezenty były tak doskonale, troskliwie wybrane.
W jakiej kiecce masz swój budyń?

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-12-25 o 00:36
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 00:29   #63
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Gryksiu - jako, że my nie Zachód, mogę spokojnie nosić na lewej dłoni
To my w końcu gdzie leżym?

---

Zacząłem czytać (nie śmiejcie się ) "Trzepot skrzydeł" Grocholi, i choć literatura tego typu była mi zawsze "nie po drodze", tak tę książkę czyta się świetnie

Ino dołująca nieco, jak na razie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 00:32   #64
BeYourself
Zadomowienie

Witam świątecznie. Widzę, że nie tylko ja na pasterki nie chodzę (o mszę mi chodzi, o mszę), tylko woli się wizażować i internetować.

Sabb, sytuacja z rurą nie do pozazdroszczenia. Dobrze, że pan rurę naprawił, bo miałabyś naprawdę zapachowe święta. Aromaterapia.

Czuję się okropnie. Zatrułam się czymś chyba, przez cały dzień mam problemy z żołądkiem, a teraz jeszcze mnie mdli.

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 00:40   #65
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Jako, że w niektórych "źródłach" funkcjonujemy jako kraj, gdzie białe niedźwiedzie po ulicach chadzają, myślę, że spokojnie możemy się uznać za część koła podbiegunowego

Dobranoc wszystkim

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 00:49   #66
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Uroczy pomysł z tym misiem.
OI już gratulowałam, terz gratuluję drugiej flaszki i tego, że prezenty były tak doskonale, troskliwie wybrane.
W jakiej kiecce masz swój budyń?
Dziekuje
Landryn pokazal, ze jak chce to potrafi. Budyn jest w granatowej kiecce z 2003 roku. Czytalam Twoja recenzje na ten temat tych perfum, rozwalila mnie Ale jak dla mnie to raczej slodki likier w jakims jeszcze slodszym deserze

Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość
Witam świątecznie. Widzę, że nie tylko ja na pasterki nie chodzę (o mszę mi chodzi, o mszę), tylko woli się wizażować i internetować.

Sabb, sytuacja z rurą nie do pozazdroszczenia. Dobrze, że pan rurę naprawił, bo miałabyś naprawdę zapachowe święta. Aromaterapia.

Czuję się okropnie. Zatrułam się czymś chyba, przez cały dzień mam problemy z żołądkiem, a teraz jeszcze mnie mdli.
Co do pasterek, ja tez sie nigdy nie wybieram Moze wez jakas Smecte?
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 00:50   #67
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Hihihi! Be, to się nazywa czarny humor!

Cytat:
Oj. To straszny pech. Szczególnie w święta.

Z drugiej strony, mnie by się przydało. Przed świętami zważyłam się (po dłuuugim czasie) i okazuje się, że wróciłam do swojej ulubionej wagi - 48 kilo. Po tych paru dniach nie bedzie tak dobrze. Dziś wtrząchnęłam całą 300 gramową czekoladę Lindt z cynamonem i kardamonem. Kurczę, szkoda, że kupiłam dwie, bo jutro pożrę drugą.
Stary 2008-12-25, 00:56   #68
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:

Co do pasterek, ja tez sie nigdy nie wybieram Moze wez jakas Smecte?
Też nigdy nie chodzę na pasterki. W młodości za leniwym dziewczęciem byłam, a teraz nie chodzę, bo nie.
Smectę wzięłam (ach, uwielbiam ten smak i konsystencję świeżego błota), chyba działa, bo siedzę tu, a nie w...

Cytat:
Hihihi! Be, to się nazywa czarny humor!
Prawie tak czarny jak woda z tej rury. Nie, przepraszam, już nie jestem obrzydliwa.

Cytat:
Oj. To straszny pech. Szczególnie w święta.

Z drugiej strony, mnie by się przydało. Przed świętami zważyłam się (po dłuuugim czasie) i okazuje się, że wróciłam do swojej ulubionej wagi - 48 kilo. Po tych paru dniach nie bedzie tak dobrze. Dziś wtrząchnęłam całą 300 gramową czekoladę Lindt z cynamonem i kardamonem. Kurczę, szkoda, że kupiłam dwie, bo jutro pożrę drugą.
Na samą myśl o zjedzeniu czekolady dostaję mdłości. A ja tak wielbię czekoladę.
W ogóle tak liczyłam na te święta (nadal liczę). Mam nadzieję dobić do mojej ulubionej wagi 52 kg, a tu masz - przynajmniej na razie to niemożliwe. Ale tam, jeszcze mam kilka dni wolnego, mama mnie dokarmi.

Stary 2008-12-25, 01:14   #69
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Dziekuje
Landryn pokazal, ze jak chce to potrafi. Budyn jest w granatowej kiecce z 2003 roku. Czytalam Twoja recenzje na ten temat tych perfum, rozwalila mnie Ale jak dla mnie to raczej slodki likier w jakims jeszcze slodszym deserze
Zapachy róznie się na ludziach rozwijają, więc zapewne dotyczy to także Escady Collection. Moja skóra łagodzi zapachy, ociepla je, wysładza w taki łagodny, klonowy sposób. Taka chemia EC nie słuzy zdecydowanie.

Cytat:
Też nigdy nie chodzę na pasterki. W młodości za leniwym dziewczęciem byłam, a teraz nie chodzę, bo nie.
Smectę wzięłam (ach, uwielbiam ten smak i konsystencję świeżego błota), chyba działa, bo siedzę tu, a nie w...

Be, czy ja Ci juz pisałam, że często chichoczę przy Twoich postach?

Cytat:
Prawie tak czarny jak woda z tej rury. Nie, przepraszam, już nie jestem obrzydliwa.
To byłby brązowy humor. Też nie jestem.

Cytat:
Na samą myśl o zjedzeniu czekolady dostaję mdłości. A ja tak wielbię czekoladę.
W ogóle tak liczyłam na te święta (nadal liczę). Mam nadzieję dobić do mojej ulubionej wagi 52 kg, a tu masz - przynajmniej na razie to niemożliwe. Ale tam, jeszcze mam kilka dni wolnego, mama mnie dokarmi.
Oooo, pamiętam ja te piekne czasy, kiedy "dobić do wagi" oznaczało żłopanie odżywek białkowych i radosne witanie każdego nabitego kilograma... niestety, starość nie radość , teraz raczej mam za dużo tu i ówdzie. Ale zapalenie oskrzeli odchudza. Choć wolałabym chudnąć w inny sposób...
Stary 2008-12-25, 07:49   #70
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
A o obrączkę pytałam, bo dostałam dziś od babci taką cieniutką ze złota - nie ślubną. Ot prosta, dyskretna - babcia robi czasem porządki w biżuterii. Podoba mi się i chcę ją nosić, ale nie wysyłając fałszywych sygnałów
Piękny prezent Ja kiedyś dostałam od dziadka, właśnie taką cienką, zupełnie prostą i obojętnie na której dłoni nosiłam, zawsze padały jakieś podejrzliwe pytania.

Cytat:
nie wiem jak Ty, ale ja aktualnie w wyrku

Cytat:

To brzmi jak opis moich zeszłorocznych świąt. Trzy dni z jelitówką, gdy wszystko w koło wyjątkowo apetycznie pachnie mówi zjedz mnie...tortura
Na szczęście Smecta i sucharki uratowały sytuację

Cytat:
Dziekuje
Landryn pokazal, ze jak chce to potrafi. Budyn jest w granatowej kiecce z 2003 roku.

Zazdroszczę prezentów, szczególnie,że mojej OI z każdym dniem ubywa. A o Budyniu już prawie zapomniałam,że miałam...Fajnie, gdy najważniejsze osoby spełniają nasze marzenia
Cytat:
Dziś wtrząchnęłam całą 300 gramową czekoladę Lindt z cynamonem i kardamonem. Kurczę, szkoda, że kupiłam dwie, bo jutro pożrę drugą.
Gdzie zmieściłaś 300 gramową tabliczkę Uwielbiam tego Lindta, jak zobaczyłam to zrobiłam mały zapas, ale nigdy nie udało mi sie za jednym zamachem pożreć więcej niż 1/3.
edit: Sabb gdzie Ci się udało ją kupić? Ja zapas mojej przywlokłam z Niemiec. Chętnie bym odnowiła zapasy, ale u mnie w mieście jej nie widziałam

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-12-25 o 08:10
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 10:45   #71
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Mam jeszcze pytanie - na której ręce nosi się obrączkę ślubną?
Miłego świętowania
Na prawej

Cytat:
Napisane przez lady_poison Pokaż wiadomość
Zuziu wielka szkoda, na mnie jest trwały
Nom szkoda...ale taki urok mojej skóry

Cytat:
W miarę podobne?
Wenge, w niektórych momentach Serge Noire, Pod pewnymi względami Safran Troublant, Fire From Heaven IHO (ale ono jest jeszcze delikatniejsze).
Na moim kumplu podobnie do BC rozwijał się idole, choć ja tego zweryfikowac nie mogłam, bo na mnie Idole szybciej się kończy, niż kufel piwa, a co dopiero flaszka rumu...
A... Podobno BC przypomina Chaos, ale Chaosu nie znam niestety...
Poszukuje czegoś mrocznego i dymnego...drzewnego...tak ie palone drewno.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 11:01   #72
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Poszukuje czegoś mrocznego i dymnego...drzewnego...tak ie palone drewno.
A może Gucci Pour Homme
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 11:33   #73
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Już po godz. 12, a ja nadal w koszulce. Czekam aż rodzina na dobre zwolni łazienkę i ulotni się z domu na zaręczyny, to doprowadzę się do porządku.

Niczym nie pachnę, wczorajszy wieczór a raczej popołudnie, ani szczególny, ani wyjątkowy.
Dostałam to co sama sobie wybrałam czyli małe kolczyki i od mamy standardowo, dodatkowo piżamę
Za to w dniu wczorajszym, dumałam, dumałam(między robieniem sernika z brzoskwiniami a Karpatką) i mam noworoczne postanowienie .

Musze zapisać przepis na piernik i mam nadzieję że uda mi się go zrobić, lubię szybkie do przyrządzenia ciasta.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 11:37   #74
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Mi Smecta przypomina rozpuszczoną w wodzie kredę
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 11:41   #75
ivanna
Zakorzenienie

Hej wszystkim jak tam poobjadani dobrze?? jak prezenty?

ja jestem zadowolona z prezentów bardziej niż bardzo zjadłam niedużo mimo odstawienia tabletek na czas świąt ale co tam najważniejsze że były to naprawde fajne święta takie luźne... śmiesznie było troche tak bez udawanych uśmiechów w małym gronie
Stary 2008-12-25, 11:50   #76
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Tez bede zajadac sie dzis tym ciastem wiec smacznego
Mam nadzieję,że zajadanie się było udane u mnie zdecydowanie tak
Cytat:
Chyba trochę zazdroszczę. My mamy dwumetrową kobyłę utrudniającą dostęp di półek z płytami... Heh... Dziecko swoje prawa ma.
Burn, tak to jest, że mamy wprasowane w świadomość, że w Wigilę trzeba "rozliczyć rok". W sumie... dzień dobry, jak każdy inny.
Życzę, żeby te rozliczenia zawsze wychodziły Ci na plus.

Ja mam w tym roku najpiękniejszą choinkę jaką miałam w życiu i to całkiem niespodziewanie.Jest to prawdziwa,klasyczna sosna z lasu moich znajomych wycięta tego samego dnia co do nas trafiła.spodziewałam się badyla,uroczego i krzywego a sosna okazała się być prawdziwą królową-jest przecudna i taka hmmm...idealna
Stary 2008-12-25, 11:54   #77
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Hej wszystkim jak tam poobjadani dobrze?? jak prezenty?

ja jestem zadowolona z prezentów bardziej niż bardzo zjadłam niedużo mimo odstawienia tabletek na czas świąt ale co tam najważniejsze że były to naprawde fajne święta takie luźne... śmiesznie było troche tak bez udawanych uśmiechów w małym gronie
Prezenty super

U mnie także mnóstwo śmiechu

zaraz będę pazurki robić....sobie wreszcie bo nie mam czasu ciągle..
Stary 2008-12-25, 11:58   #78
ivanna
Zakorzenienie

Zuziuniu ja też nie mam czasu od jakiś 4 msc na pazurki :/ jak nie nauka to praca a jak nie to to znajdzie się 1500 innych rzeczy

a dziś obiad u dziadków TŻeta i potem może jakiś horror pooglądamy
Stary 2008-12-25, 12:04   #79
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Musze zapisać przepis na piernik i mam nadzieję że uda mi się go zrobić, lubię szybkie do przyrządzenia ciasta.
Piernik polecam, polecam ... przepis koniecznie trzeba zakończyć zdaniem "serwować po ostygnięciu lub starannie ukryć, jeśli ma przetrwać do następnego dnia"

U mnie wczoraj niedopilnowane potomstwo wyżarło opłatki i do dzielenia się pozostał jeden wydarty dziecięciu w ostatniej chwili.

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-25, 12:10   #80
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
U mnie wczoraj niedopilnowane potomstwo wyżarło opłatki i do dzielenia się pozostał jeden wydarty dziecięciu w ostatniej chwili.
Uwielbiam opłatki. Wyjadam wszystkie jak się tylko da

Niedługo wybywam na kolejne odzwiedziny rodzinki

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 14:39   #81
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Miałam pochwalić się sukienką na studniówkę i tak też zrobię, a co!
Trochę słabo widać na tych zdjęciach, w każdym razie jest drapowana z przodu, z tyłu i na rękawach, a od kolan rozchodzi się w syreni sposób
A więc - z pewną dozą nieśmiałości - wklejam (z tego, co pamiętam - szczególnie dla Princeski)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5309.jpg (36,6 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5321cc.jpg (76,1 KB, 88 załadowań)
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 17:05   #82
edytapa68
Zakorzenienie

O ja głupia!!!! A już myslałam,że wszystkie tak zalatane,że nie mają czasu wejść do Baru! A tu po prostu minęło 5000 postów i jest juz nowy wątek,którego nie miałam zasubs... Cieszę się,że żyjecie i macie sie dobrze, mimo nawału roboty . Stwierdziłam,ze nie moge bez Was żyć Pozdrawiam i życzę wspaniałych Swiąt!!!
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 17:24   #83
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Be, czy ja Ci juz pisałam, że często chichoczę przy Twoich postach?
Nie pisałaś. Ale cieszę się, że moje posty wywołują tak optymistyczne reakcje.

Cytat:
Oooo, pamiętam ja te piekne czasy, kiedy "dobić do wagi" oznaczało żłopanie odżywek białkowych i radosne witanie każdego nabitego kilograma... niestety, starość nie radość , teraz raczej mam za dużo tu i ówdzie. Ale zapalenie oskrzeli odchudza. Choć wolałabym chudnąć w inny sposób...
Zapalenie oskrzeli sobie daruję. Ale żłopanie odżywek i łykanie innych specyfików straszniebrzmiących z ulotek znam, niestety. Teraz postawię jednak na tuczenie naturalne, czyli WŻ (wincyj żryć) przez święta.

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
To brzmi jak opis moich zeszłorocznych świąt. Trzy dni z jelitówką, gdy wszystko w koło wyjątkowo apetycznie pachnie mówi zjedz mnie...tortura
Na szczęście Smecta i sucharki uratowały sytuację
No tak bywa, że czasem w najmniej oczekiwanym momencie coś się przypałęta. Na szczęście w moim przypadku smectowe błoto szybko dało radę.

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Jeden specyfik, a tyle skojarzeń (no bo przecież nie "radości"). Cóż, ważne, że działa.

Stary 2008-12-25, 17:35   #84
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę słabo widać na tych zdjęciach, w każdym razie jest drapowana z przodu, z tyłu i na rękawach, a od kolan rozchodzi się w syreni sposób
A więc - z pewną dozą nieśmiałości - wklejam (z tego, co pamiętam - szczególnie dla Princeski)
Fajna sukienka, pasuje Ci do całokształtu A co do niej? Srebrny wisior? Naszyjnik z czarnych/czerwonych kamieni? Jeszcze coś innego? I jeszcze odpowiedni makijaż

Cytat:
Jeden specyfik, a tyle skojarzeń (no bo przecież nie "radości"). Cóż, ważne, że działa.
Najskuteczniejsze jakie znam Co mi przypomina,żeby zrobić zapas na wszelki wypadek...

Stary 2008-12-25, 18:45   #85
camelia111
Zakorzenienie

Mam dość nietypową prośbę do Was, drogie Wizażanki
Nie chciałam zakładać nowego wątku, więc piszę tutaj.
Czy ma któraś z was Envy me setkę i mogłaby zmierzyć jej wysokość ( z korkiem)
Bardzo mi na tym zależy
camelia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-25, 18:52   #86
princeska69
BAN stały

Cytat:

Zazdroszczę prezentów, szczególnie,że mojej OI z każdym dniem ubywa. A o Budyniu już prawie zapomniałam,że miałam...Fajnie, gdy najważniejsze osoby spełniają nasze marzenia
To uczucie, ze to najwazniejsze osoby nadaje temu wszystkiemu magii

Cytat:
Gdzie zmieściłaś 300 gramową tabliczkę Uwielbiam tego Lindta, jak zobaczyłam to zrobiłam mały zapas, ale nigdy nie udało mi sie za jednym zamachem pożreć więcej niż 1/3.
edit: Sabb gdzie Ci się udało ją kupić? Ja zapas mojej przywlokłam z Niemiec. Chętnie bym odnowiła zapasy, ale u mnie w mieście jej nie widziałam
Ja zawsze zanabywam w Realach Moze zobacz czy masz jakos blisko ten sklep?

Cytat:
Mi tak samo. To paskudztwo jest.

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Mam nadzieję,że zajadanie się było udane u mnie zdecydowanie tak
Bylo bosko smaczne ale dzis dostalam przepis na "Krowke". Zaslodze Landryna cala blacha, bo gada, ze nic nie robie

Cytat:
Uwielbiam opłatki. Wyjadam wszystkie jak się tylko da

Niedługo wybywam na kolejne odzwiedziny rodzinki
Tez je uwielbiam a od rodzinki wlasnie wrocilam

Cytat:
Sukienke masz zjawiskowa. Naprawde, bedzie przyciagala uwage. A jak dobierzesz dodatki i makijaz to na pewno bedzie powalala. Choc w moim stylu zupelnie nie jest ja szukam czegos zupelnie innego i mam nadzieje, ze wreszcie znajde bo stodniowka 17 stycznia a ja wciaz jestem bez niczego A co najgorsze, zadna z tych ktore ogladalam mi nie pasuje. W sobote robie nalot na Nadarzyn. Moze tam cos kupie
Stary 2008-12-25, 19:27   #87
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze zanabywam w Realach Moze zobacz czy masz jakos blisko ten sklep?
Mam w centrum handlowym na drugim końcu miasta Ale i tak się tam wybierałam w poszukiwaniu spodni, to i do Reala zajrzę

Cytat:
Bylo bosko smaczne ale dzis dostalam przepis na "Krowke". Zaslodze Landryna cala blacha, bo gada, ze nic nie robie
Całą blachą krówki to masz go szansę wręcz unieszkodliwić
Narobiłaś mi smaka, może też zrobię...krówkę, albo cycki murzynki

Cytat:
Sukienke masz zjawiskowa. Naprawde, bedzie przyciagala uwage. A jak dobierzesz dodatki i makijaz to na pewno bedzie powalala. Choc w moim stylu zupelnie nie jest ja szukam czegos zupelnie innego i mam nadzieje, ze wreszcie znajde bo stodniowka 17 stycznia a ja wciaz jestem bez niczego A co najgorsze, zadna z tych ktore ogladalam mi nie pasuje. W sobote robie nalot na Nadarzyn. Moze tam cos kupie
jak już jesteśmy przy sukienkach to ostatnio bardzo wpadła mi w oko sukienka dziewczyny Bonda. Ta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bond.jpg (42,0 KB, 34 załadowań)

Stary 2008-12-25, 19:42   #88
princeska69
BAN stały

Cytat:
Całą blachą krówki to masz go szansę wręcz unieszkodliwić
Narobiłaś mi smaka, może też zrobię...krówkę, albo cycki murzynki
Cycki murzynki? a jak to sie robi? Landryn uwielbia cycki

Cytat:
jak już jesteśmy przy sukienkach to ostatnio bardzo wpadła mi w oko sukienka dziewczyny Bonda. Ta
Oj ladna ladna Ale to jeszcze nie to
Stary 2008-12-25, 19:49   #89
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Cycki murzynki? a jak to sie robi? Landryn uwielbia cycki
U nas teściowa zrobiła...za sutek służy rodzynek

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-12-25 o 19:50
Stary 2008-12-25, 19:52   #90
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Zacząłem czytać (nie śmiejcie się ) "Trzepot skrzydeł" Grocholi, i choć literatura tego typu była mi zawsze "nie po drodze", tak tę książkę czyta się świetnie
Chyba dlatego tego typu literatura jest tak popularna - bo się świetnie czyta.

Cytat:
Przepiękna!!!

Cytat:
Oj... To trzymam kciuki za powodzenie

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości