![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymianka z szafy aniko23 o "S" po "L"
czarna z napisem jest bawelniane z dodatkiem stechu wiec jest rozsciagliwa
dlugosc 57cm/ w biuscie 38 * 2/ w kwaituszki jest bawelniania prazkowana.. dlugosc/55/od ramienia pod pache 17cm/ w biscie39*2
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Ok, mi pasuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
poslij mi jeszcze wojewodztwo dla pewnosci. zawsze bezpieczniej niz z samym kodem pocztowym
rowniez pozdrawiam.
Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2009-01-21 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Dostałam dzisiaj paczuszkę!
Moja leci jutro ![]() Ślicznie dziekuję ![]() (chodziłaś w tej bluzce samej czy ubierałaś coś pod spód? Bo stanik mi widać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Cień nie jest przeterminowany!!! Kupiłam go w wakację na wesele! Idź do Yes Rocher i zobacz, że zapach jest ten sam. A z tylu się trochę klei bo tam była naklejka, żeby nie ukraść. Bez przesady proszę... nie wysyłam starych rzeczy bo ich nie mam! Zawsze wyrzucam od pory kiedy miałam uczulenie!
A kolczyki często kupuje się bez zapięć, nie wiedziałam, że to aż tak ważne bo ja przekładam ciągle zapięcia z innych. To aż taki problem skoro kolczyki są OK? No przepraszam :| Ty też nie wspomniałaś, że bluzka jest troche SPILINGOWANA a dostałaś pozytyw...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
co to znaczy spilingowana bo nie wiem....
a czy ja ci negatyw wystawilam??? nie bede chodzic i nic sprawdzac...napisalam co mysle i tyle... dalam sobie wcisnac szajs za markowe rzeczy moja sprawa moja wina
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.