![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Madonna bez retuszu.
A mnie się podoba
![]()
![]() |
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy byli wówczas mężczyźni, którym marzyła się ogolona "kaśka"... A mnie to nie obrzydza, nawet trochę się podoba, ale jako znak tamtych czasów. Taki naturalizm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
2 razy obejrzałam zdjęcia centymetr po centymetrze ale za Chiny nie mogę dojść o czym Wy mówicie/piszecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
ona ogólnie to wcale nie jest ładna, ale trzyma się dobrze jak na swój wiek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Wiem o jakich zdjęciach młodej Madonny mówicie, też je widziałam jakiś czas temu. I ten bujny "bóbr" faktycznie mnie aż tak bardzo nie zaskoczył (bo wiem, że kiedyś trendy były inne), ale wstrząsnęło mną "bogactwo" i gęstość jej owłosienia. Była kudłata prawie jak facet. Miała strasznie bujne kępy pod pachami, wokół brodawek, na brzuchu, udach. A owłosienie z okolic bikini zarastało jej niemal cały dół. Ja bym na jej miejscu wtedy do lekarza poszła, bo to już hirsutyzm jak nic ! Teraz takie foty publikuje się chyba wyłącznie w podręcznikach dla lekarzy...Nie wyobrażam sobie, że mogliby teraz opublikować podobne zdjęcia w pismach erotycznych (mam na myśli te popularne, typu Playboy).
A co do jej obecnej formy, to cóż...dobrze wygląda jak na swój wiek, ale ktoś mi kiedyś mówił, że ona podobno ćwiczy prawie 7 godzin dziennie... ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-01-22 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Też mnie to zaskoczyło, ale to być może tylko plota jakich wiele. Chociaż...ten absolutny brak tłuszczu na wyrobionej muskulaturze pewnie wypracowuje się godzinami...Samo to się tylko odkłada tu i tam
![]() EDIT: Przypomniałam sobie, że nie KTOŚ mi o tym mówił, tylko takie info podali chyba w Faktach albo Teleexpresie jak była mowa o jej 50tych urodzinach (bo ja tam "plotów" ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-01-22 o 15:17 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Nawet bez retuszu Madonna wygląda super. Ale ile ona poświęca by tak wyglądać. Chyba po kilka godzin dziennie na siłowni itp. Nie mniej jednak chciałabym tak wyglądać w jej wieku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też zastanawia,czy tylko młodsze pokolenia preferują całkowitą goliznę,a starsi moher ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Jakos nie chce mi sie w te 7 godzin dziennie wierzyc
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak to wyjaśnić...uważam,że pewne kaśkowe kwestie powinny już być zakryte ( w jej przypadku) bokserkami ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Średnio wygląda jak na swój wiek. Ma 50 lat? Wygląda starzej.
Mnie się nie podoba, w dodatku do ładnych też nie należy. Co do zdjęc z młodości. Lekki szok. Nie wiedziałam, że można miec taaakie owłosienie. Aczkolwiek nie zamierzam się przekonywac. Może w tamtych czasach to było normalne, ale teraz to jest po prostu obrzydliwe.
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
ona ma 50 lat ! moim zdaniem jak na swój wiek fantastycznie się trzyma : ) ciekawe jak będzie wyglądała królowa pop za 10 lat
![]()
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() twarz nie jest brzydka,biust chyba ok,ale te żylaste nogi i nadmiar mięsni,jak u kulturystki jest obrzydliwy.a te gacie to koszmar.uwazam,że w tym wieku powinno się niektore częsci ciała zakrywać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ona ćwiczy codziennie oprócz niedziel ale nie po siedem, tylko po 3-4 godziny. i nie tylko siłownia ale tez joga, stretching itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A ja nie mogę znaleźć tych jej owłosionych fotek, gdzie tego szukać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
a moge wkleic linka?
czy to bedzie wbrew regulaminowi?pytam bo to jednak zdjecia erotyczne... Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2009-01-23 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No właśnie ja sama nie wiem czy może być link więc ciaszunia, może lepiej usuń
![]() ![]() Myślałam, że gorzej z tym jej owłosieniem, skoro czytam tu posądzenia o chorobę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajne zdjęcia - ktoś wcześniej napisał - fascynujące. Chyba pierwszy raz widzę taką sesję zdjęciową gwiazdy, Madonna jak zwykle jest genialna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba nie powiesz mi, że (naturalnie) kobieta nie ma włosów nieco powyżej spojenia łonowego ![]() ![]() ![]() wiem, że madonna ćwiczy 3-4 h dziennie, bo gdy podano informację o tym, że będzie się rozwodzić, powiedziano też że ma depresję i przestała bywać na siłowni. i to na wielu portalach(nie polskich) plotkowych. poza tym, to widać. niektórym się tu zdaje, że Madonna jest "sucha" ale zdziwiłybyście się, ile ona ma mięśni i że na żywo jest dość "przypakowana". ale nie od dzisiaj wiadomo, że siłownia wyszczupla wizualnie dużo lepiej niż np. aerobik. poza tym, wydaje mi się, że niektóre głosy zniechęcenia wynikają raczej z zazdrości o jej urodę(a przyznac trzeba, że była śliczna) albo z nieznajomości zwyczajów tamtej epoki(kiedyś przecież ludzie się nie myli i nikogo z ówczesnych to nie obrzydzało ![]() ![]() pomyśleć tylko, jakie głosy zachwytu byłyby nad tą sesją, gdyby Madonna byla ogolona ![]() Edytowane przez Ms.Torres Czas edycji: 2009-01-23 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Brak retuszu, ale makijaż jest... wiec 100% naturalnej Madonny tutaj nie widzimy...
W kazdym razie uważam że wygląda średnio, owszem, wiele 50-latek wyglada gorzej, ale całkiem sporo wygląda o wiele lepiej ![]()
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie mówię o sesji 50-letniej Madonny, tylko o nagiej sesji 20-letniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
urodę mam,młodość jeszcze mam,a kasę mam czas zarobić.poza tym kasa nie pomogła jej być szczęśliwą.im więcej piemniędzy,tym więcej wrogów i mniej luzu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Jakaś porażająca ta sesja nie jest. W tym sensie że Madonna nie wygląda jakoś okropnie bez retuszu, bywa gorzej...
![]() Co do samej Madonny, to owszem jak na swoją 50 trzyma się nie najgorzej, chodzi mi głównie o szczupłą sylwetkę. Ale gdyby wniknąć głębiej, chociażby w tą sylwetkę to jest ona strasznie żylasta i umięśniona. Jej twarz powoli przypomina twarz lwa, po ostrym liftingu. I wogóle te jej klipy w których rozciąga się i rozkracza w skąpych majtkach mnie odrzucają. ![]()
![]() |
![]() |
#90 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co widać ? Że ćwiczy 3, 4 godziny dziennie, a nie 7 ? Cytat:
![]() Kwestia gustu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.