|
|
#61 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy powinnam się z nim spotkać ponnownie?
Cytat:
Wiesz tu nie chodzi o to, że nie zabrał mnie na tą czekoladę, nie jestem głupią materialistką. I wcale nie jest tak, że myślę o nim całkowicie negatywnie. Tylko zanim się szłam z nim spotkac, rozmawiałam o tym z moją przyjaciółką - była negatywnie do tego nastawiona. A jak jej opowiedziałam - stwierdziła, że miała racje, że szuka łatwej panienki przez neta... Nie znam się znakomicie na facetach, przyznaję. Jednak to dla mnie niecodzienne, że chłopak na pierwszym spotkaniu chciał, żebyśmy w samochodzie posiedzieli. Ty nie poczułabyś się niepewnie? (apropo spaceru: ja bardzo lubie spacery :P i wcale nie musze po jakiś knajpach chodzić, przyznajmniej nie przytyje )Masz racje, że dowiem się tego, jaki jest, gdy go poznam lepiej. Nigdy nie lubie sie nastawiać negatywnie do ludzi przed czasem... |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Ja nie wiem czy sadek ma jakieś złe doświadczenia czy co, ale w połowie jego wypowiedzi jest o jednym w kółko... Nudne to już. Ja kiedyś miałam taką randkę, gdzie facetowi było najwyraźniej szkoda kasy na cokolwiek z biletem autobusowym włącznie. Najpierw przewlókł mnie pieszo, w kiecce i niewygodnych butach przez miasto (z centrum na starówkę drogą nieco okrężną), następnie nie wpadł na pomysł by się czegokolwiek napić (było lato, słońce, upał) - ominął obojętnie wszelkie "ogródki" i pozostał głuchy na moją delikatną sugestię, a potem, już chyba w ogóle nie wiedząc co by tu wymyślić - wpadł na pomysł. Mignął mu szyld jakiegoś muzeum karykatury (takie minimuzeum, na 10-15 min oglądania) i powiedział radośnie: "O, zobacz, jest za darmo to wejdźmy!" To była pierwsza i ostatnia randka ![]() Nie wymagam by facet mi ciuchy kupował, ale jak mu szkoda 5 zl na sok czy kawę czy piwo na randce, na którą mnie zaprosił, to owszem - jest skreślony. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-01-25 o 17:33 |
|
|
|
|
|
#63 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Powtarzam: na gg można napisać każdą bajeczkę.Cytat:
W kontaktach z obcymi zawsze byłam i jestem szalenie ostrożna.Cytat:
Bo tego kompletnie nie rozpatruję w kategorii problemu, tylko - dobrego wychowania. Jeśli mężczyzna nalega na randkę, kultura wymaga, by postawił mi to piwo/ciastko, cokolwiek. Koszt - 5-10zł. Za obiad sama mogę sobie zapłacić. Nigdy nie naciągałam mężczyzn, uważam to za gówniarskie i niesmaczne. Ale nawet w biznesie jest - strona, której zależy na transakcji - płaci np. za spotkanie w restauracji. DOBRE WYCHOWANIE. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#64 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Doris1981 oj na pewno Głupia nie jesteś.
![]() Jeśli już to chyba jedynie ja na tym forum :PP w koncu założyłam ten wątek/ jej, co sie ze mną dzieje... Spotkam sie z nim i jesli będzie próbował czegoś, na co nie będę mieć ochoty.. To wszystko jasne. Jednak może to normalny facet? Chyba za długo sie z nikim nie spotykałam, hehe. Niedługo moje kooleżankki będą na siłe próbowały mi kogoś znaleźć. Ja na szczęście nie jestem aż tak zdesperowana. |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
opisalas po prostu co robiliscie. I ja tez uwielbiam spacery.Czy czulabym sie niepewnie wsiadajac do samochodu? Po rozmowie z kolezanka przypuszczam ze tak ![]() .A dlaczego kolezanka ma o nim takie zle zdanie? Moze on jej sie podoba i chce sie pozbyc konkurencji . Zartuje, ale zdarza sie ze ludzie manipuluja odczuciami innych osob, dla swoich osobistych korzysci. Fajnie ze chcesz sie z nim znowu spotkac . Nie sugeruj sie zdaniem innych, a raczej odpowiedz sobie na pytanie czy czulas sie swobodnie w jego towarzystwie, czy dobrze wam sie rozmawia, czy cie zaintrygowal, czy chcialabys go lepiej poznac, czy masz juz w glowie pytania ktore chcesz mu zadac? I zaufaj swojej intuicji - oczywiscie z zachowaniem zasad bezpieczenstwa .
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do tego nutka grozy i niepewnosci ubarwia takie rozmowy
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
tak wiem, zawsze trzeba mieć swoje zdanie, ale też umieć od niego odstąpić.
właściwie to całe spotkanie było jakby troche za poważne, zresztą czułam że wyszłam na idiotke... chyba odzywają się moje kompleksy (które oczywiście oleje ) bo przychodzi mi do głowy pytanie, jak taki przystojniak może chcieć się 2gi raz spotkać, skoro po godzinie zadecydował, że koniec naszej 'randki' heh. i nabrałam tu strasznie podejrzliwości.. aż sie sama siebie boje ![]() jeszcze raz dziekuje za wszystkie bezcenne rady;* a moja koleżanka go nawet nie widziała, jednak co do niej ona zawsze wie wszystko najlepiej :P za co ją szczerze podziwiam.
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu wiecej nie zadzwoni.
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Ja tu nie widzę żadnych przeciwwskazań, żeby się spotkać ponownie
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

ale jezeli czulas sie z nim dobrze i swobodnie to czemu tego nie powtorzyc? Nie dowiesz sie jakie ma zamiary jesli go lepiej nie poznasz. A moze to jednak dobry i warosciowy chlopak? 

.

.