![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zimowo - wiosenny kramik Agniesi ~~ zapraszam ~~ :)
Podobają mi się u ciebie niektóre próbki/odlewki
Znajdziesz coś u mnie? Kierując się twoją wishlist to poza wątkiem mogłabym zrobić próbkę męskiego Hoggara, który stoi u mnie w domu. Jakby co, pisz u mnie.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-04-13 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za
the body shop, mango lip butter, 5/10ml >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<< ? ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Byłabym chętna na taką wymiankę, tylko napisz dokładnie jakie próbki, żeby nie było niedomówień(możesz numerami ![]()
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Lady of Harley-Davidson
|
nieprzytomna: a obierzesz cos u mnie? bo taka wymianka na samo maselko to nie bardzo by sie oplacala....
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Możesz mi ewentualnie dorzucić kilka tych herbatek z cynamonem ![]() No i ponawiam prośbę o napisanie mi numerów tych próbek, bo nie wiem o któr Ci chodzi ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
zastanawiam sie
bo szkoda ze wiekszosc twoich zapachow to odlewki a masz mzoe jeszcze jakies lakiery do pazórków?
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Może tym razem coś u mnie za odlewkę intimately i próbkę princess?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to mi się podoba. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
rzęsy są narazie zarezerwowane. za piankę znalazłam yves rocher - kwiat bzu 15ml ale wątpię żebyś chciała oddać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Hej.Podobają mi się u Ciebie jedynie zapachy ale wymieniasz tylko na zapachy z tego co widzę.Więc niestety nic już nie wybiorę
![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Błyszczyk Oligo jaki ma odcień? Najbardziej podobają mi się zapachy... Mogę oddać to: 1. Aktywny żel antycellulitowy Slim No Limit by Hean. Jest to termoaktywny preaparat na brzuch, uda i pośladki. 4. Mleczko przywracające balans nawilżania skóry Garnier Skin Naturals. Dla mnie jest ono zbyt nawilżające. 1. Krem do ciała Little Black Dress by Avon. 2. Lotion Hello Kitty by H&M. 3. Balsam Planet SPA by Avon.
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
odpisalam u siebie w sprawie nyxow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
odpisalam u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
a nie znalazlabys czegos dla mnie spoza watku? u Ciebie nic mi nie wpadlo w oko
w watku ubraniowym jest wish lista ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
na pewno podoba mi się acqua di gio Armaniego i ew. Acquolia migdał. Resztę jeszcze przejrzę ;] migdała sobie musze powąchać gdzieś..
szukałam zdjecia salvadora dali daliflor, ale coś nie znalazłam? tego jeszcze rozpatrzę i fragonarda.
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-05-15 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
tak, masz rację, jakiejś 1/4 flakonu nie ma, ale ja chyba nie umiem 125 przez 4 podzielić :P Jest yle, ile zaznaczyłaś. W wątku też już to poprawiłam, dodałam też druga fotkę, no ale niestety tematu nie da się zmienić.
Co do zapachów to dzisiaj idę do galerii, więc w planie mam wąchanie ![]()
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
kurcze... bylam i w super pharmie, w sephorze i w marrionaud... nigdzie ani śladu aquoliny, dalego i fragonarda :|
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
znajdziesz coś za "tester pudru maybelline, bezowo-brzoskwiniowy z drobinkami" ?
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- noo ja jestem za co do osobistej wymiany ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- odsypka cienia L'oreal color minerals 03 albo odlewka/próbka beckham intimately by mnie interesowały, co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- ok, w takim razie do środy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Dobra.. no to jeszcze mi powiedz, bo ja w sumie zielona w wymiankach zapachowych jestem, a tu w wątku masz inaczej napisane, niż pisałaś u mnie ;] Z tych zapachów, które wymieniłaś jesteś gotowa zamienić się za całe flakony? Bo tu w wątku piszesz o odlewkach i trochę się zagubiłam.
A tak wymyśliłam i policzyłam, że mogłybyśmy się zamienić za acqua + fragonard albo acqua + salvador. Ja sobie jeste salvadora poszukam i wtedy bym ostatecznie zdecydowała (mam jeszcze douglasa do przeszukania, może tam będzie). A jakbyś mi zrobiła małą próbeczkę tej acquoliny do tego to byłabym w 7 niebie ;]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoja propozycja mi się podoba ![]() ![]() Tak jeszcze patrzę na wątek , a tu i błyszczyk avonu, i herbatki i pewnie jeszcze coś oczy by chciały, ale to bym już chyba przesadziła, nie? Powiedz mi jeszcze na wszelki wypadek, bo salvador raczej po nutach powinien mi się podobać, natomiast zastanawia mnie fragonard - ciężk jest? Czytałam o nim, że ciut słodki i pudrowy... [choć chyba i tak przystane na tę propozycję, będę najwyżej wymieniać dalej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Saszetki mogę dorzucić oczywiście. Co do mojego red delicious, jak pisałam - to był prezent - więc też mogę tylko przypuszczać ile kosztował.
I tak, chyba się wszystko zgadza. Chociaż tam chyba jeszcze miała być wśród próbek aquolina, ale to już szczegół, bo najbardziej i tak zależy mi na tym, co wymieniłaś. (no i próbki proponowałaś na początku 4ml, ale rozumiem to jest uzależnione od opakowań?) W takim razie jesteśmy umówione, a ja czekam na adres na priv. Wysyłam poleconym (zobaczę czy mam na tyle, żeby dopłacić do priorytetu ![]()
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez eLWhy Czas edycji: 2009-06-13 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie na pewno chciałabym:
premier figuer mam jakies 3ml w fiolce [nie wiem czy Cię to interesuje] i rush2 mam jakies 3ml w atomku, co prawda miałam na myśli większe pojemności, ale skoro nie ma, to choć tyle ![]() Napisz też jakie to Cobeny, bo większość czytałam. W jakim stanie są książki i czy możesz wysłać fotkę? Nie masz jeszcze innych fajnych książek? Sprawa tuszu i lakieru się wyjaśni do kilku dni mam nadzieję, a ja pomyślę nad książkami...
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
ysl - baby doll 10ml
posiadam z wymianki odlewke [recze za oryginalnosc] 10/10ml w szklanym atomizerze typu 'dlugopis'. Nie jestem pewna czy chce oddawac. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=382 jedynie to mnie zainteresowało ale to różne pojemności.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.