![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Dąbrowa Górnicza
witam
![]() ostatnio wybrałam się do salonu Finezja. Oprócz znanej mi pani Ani była tam również druga dziewczyna, chyba Magda, ale nie jestem pewna czy dobrze zapamiętałam jej imię. Ładna brunetka z długimi włosami i wytatuowanymi nożyczkami fryzjerskimi na przedramieniu. Czy ktoś może mi powiedzieć cokolwiek o tej pani? Czy można jej 'zaufać'? Może ktoś ją zna i wie czy jest godna polecenia?
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Hejka
Ja chodze do salonu Finezja do Magdy jestem z niej zadowolona jeszcze sie tam nie farbowałam zawsze sie obcinam . Od roku chodzą tam również moi chłopcy mąż synus 6-cio latek i 1,5 roczny Franus wszyscy wychodzą z usmiechem oprócz Franka ![]() Polecam :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Dobry fryzjer D.G, Będzin
Poszukuje naprawde dobrego fryzjera który zrobi mi fajne ombre malo tego dopasuje kolory i fryzurke do twarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer D.G, Będzin
Dziewczyny w końcu sama poszukałam i znalazłam naprawde fajną fryzjerke którą moge polecić jeżeli ktos jest z okolic mnie Dąbrowa Górnicza, Będzin
polecam https://www.facebook.com/Studio-Urod...5041769280573/ Zrobiła piękne ombre nie zapłaciłam dużo jak miałam jasne włosy kolor był obrzydliwy tak ta fryzjerka zrobiła cudo naprawde POLECAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Witam
Czy jest w Dąbrowie fryzjer gdzie jest możliwe strzyżenie chińskim nożem lub strzyżenie wertykalne? A jeżeli nie w Dąbrowie to mogą być również okolice Sosnowca, Będzina lub Katowic. Edytowane przez horka90 Czas edycji: 2016-02-25 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Nie polecam salonu Savoir w Dąbrowie Górniczej. Dzwoniąc i pytając, ile będą kosztowały pasemka, usłyszałam odpowiedź, że do 120 zł. Po zakończeniu Pani podała zupełnie inną cenę, prawie zawyżoną dwukrotnie - 215 zł...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Witam, poszukuję dobrego fryzjera w Dąbrowie i okolicach (strzyżenie+farbowanie). W kilku miejscach czytałam dobre opinie na temat salonu fryzjerskiego u Anity na Konopnickiej, jednak trudno teraz znaleźć informacje na temat tego salonu. Czy dalej go polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.