![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fryzjer Dąbrowa Górnicza
Witajcie
![]() ![]() ![]() Poszukuję fryzjera takiego jak każdy, czyli takiego który doradzi, odradzi i będzie kreatywny i najlepiej, aby potrafił zrobić fryzurę bardzo podobną jak na zdjęciu, które mu się pokażę ![]() Wiem, że było już kilka wątków o fryzjerach w DG, ale na żadnym nikt się nie wypowiedział o tych salonac, które wymieniłam:P Tak więc liczę na Waszą pomoc. Pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer Dąbrowa Górnicza
Ja tez poszukuje dobrego salonu.Dziewczyny mi polecaly new-line. Maja nawet swoja stronke
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() A wiec tak, ja szykuje sie do slubu i jestem zapisana własnie na Manchatan do fryzjera.Powiem tak ,najlepiej isc do córki szefowej dobrze robi włoski sama do niej chodze i jestem bardzo zadowolona ,ale jesli chodzi o czesanie to do Asi jest rewelacyjna,ostatnio jak byłam to widziałam jak z krótkich włosków zrobiła slicznie upiete loczki ,i to tak ze wcale te włosy jeszcze bardziej sie nie skróciły,naprawde rewelacja,sama jestem zapisana do niej na slubna fryzurke w kwietniu ,teraz pod koniec lutego ide na próbna.Tak wiec ja jak najbardziej polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam!Polecam fryzjera "U Anity" na Konopnickiej!Chyba najlepsze fryzjerki w całej Dąbrowie!Czesałam się u nich kilka razy i naprawde nie ma porównania z nikim innym!Za to nie polecam salonu Evolution!!tragedia! słyszałam ze włascicielka bardzo dobrze czesze ale akurat mi sie trafiła ta druga Pani i to co mi zrobiła z włosami to masakra!Kobita kompletnie nie zna się na obcinaniu!grzywke mam jak spod siekiery wyciągniętą a reszta wogóle szkoda gadac! nie polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, czy wiecie może gdzie otworzyła własny zakład fryzjerski Asia , co pracowała na manhattanie u Pani Danuty Tylec?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja zdecydowanie tam na Manhatanie u pani Danuty polecam Dorotę. Ma dziewczyna fach w ręku i rewelacyjnie włoski obcina, tak jak chcesz, tak masz. i Zawsze się rewelacyjnie układają. I młoda Asia też, zawsze doradzi i też super włoski po niej są
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem bardzo zadowolona z usług Pani Ani. Pani Ania pracowała wcześniej w salonie Savoir u Pani Iwony Pluty, teraz jednak otworzyła (na całe szczęście!) własny salon - nazywa się Finezja i miesci się na ul. Tysiąclecia 1a <Dąbrowa Górnicza> (w nowym budynku, w którym jest też fitness, siłownia i centurm inspiracji). Budynek jest przy końcu ulicy, w głębi (nie należy sugerować się numeracją bloków).
Miło, sympatycznie, za rozsądną cenę (damskie strzyżenie z myciem 25zł). Z całego serca polecam ![]() ![]() Edytowane przez sioodemka Czas edycji: 2011-02-25 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie a propo wypowiedzi Pani sioodemka o Szanownej Pani Ani co pracowała w salonie fryzjerskim SAVOIR to słuszna uwaga nareszcie stamtąd poszła. Niestety prawda jest tak że zawsze była strasznie antypatyczna w stosunku do klientów . Nawet jeśli człowiek się starał miło i grzecznie o coś zapytać lekceważąco odpowiadała. Bardzo się cieszę że nareszcie tej Pani już w tym salonie niema bo dzięki niej niechętnie się tam chodziło. Osobiście bardzo serdecznie polecam wszystkim usługi salonu Savoir a szczególności Pani Iwonki .Bardzo profesjonalne podejście do wykonywanej usługi. Cenowo bardzo przystępnie względem większości salonów
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 999999 Czas edycji: 2011-03-02 o 05:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To dziwne, bo dla mnie niemiła nie była
![]() ![]() Poza tym jak w pracy jest niezdrowa atmosfera przez szefową (właśnie Panią Iwonę w tym wypadku) i brakuje podstawowych materiałów do pracy (farby, pianka do włosów itp.), to chyba trudno oczekiwać od pracowników, że będą jak skowronki świergotać? Troszkę obiektywizmu - teraz Pani Ania jest u siebie i chodzi uśmiechnięta ![]() ![]() Jeszcze raz polecam ! Do Savoir już nie zajrzę nawet ![]() Edytowane przez sioodemka Czas edycji: 2011-03-02 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Widzę Madziu że jesteś doskonale rozeznana w tym czego i kiedy brakowało . Żałosna wypowiedz jakby była pisana przez osobę zwolnioną z pracy( chyba zrozumiałaś)
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Widzę Madziu że jesteś doskonale rozeznana w tym czego i kiedy brakowało . Żałosna wypowiedz jakby była pisana przez osobę zwolnioną z pracy( chyba zrozumiałaś) Szanowna Pani Madziu jest to przykre co Pani pisze bo jeśli komuś w pracy atmosfera nie odpowiada to zmienia prace a nie siedzi przez 7 lat.Jakbyś nie wiedziała to dobra fryzjerka prace znajdzię od zaraz bez problemu. To co Pani pisze jest żałosne dziecinne i świadczy tylko o Pani. Opinia godna pogardzenia i pożałowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hahaha... jako klienta doskonale wiem czego brakowało, gdy przychodziłam i kolejny raz słyszałam "przepraszam, przykro mi, ale nie mamy tego odcienia farby" itd. itd. Praktykantki czasem też zapominaja ugryźć się w język - będąc na myjce, na zapleczu różne opowieści byłam zmuszona wysłuchiwać.
Nigdy nie zostałam zwolniona z pracy tak na marginesie, a i z fryzjerstwem mam do czynienia jedynie w charakterze klientki. Jestem w swojej opinii bardzo obiektywna - bo i po co miałabym kłamać ? To forum ma przecież służyć radą przy znalezieniu odpowiedniego miejsca, osoby, ma pomóc, każdy sam obiektywnie oceni to w praktyce jeśli zechce ![]() Natomiast Pani/Pan Dziewiątka - ta wypowiedź coś mi "pachnie" autoreklamą ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- P.S. tak na marginesie o tym, że Pani Ania jest fryzjerką naprawdę świetną świadczy dodatkowo fakt, że jednak chce mi się dojeżdżać do drugiego miasta, tylko po to by skorzystać z usługi właśnie u niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dokładnie forum powinno nam ułatwić dobry wybór salonu, tutaj jak najbardziej się zgadzamy.
Mimo wszystko uważam że Pani opinia jest jak najbardziej fałszywa i wynika z zazdrości. Jeśli Pani jako klient pisze co brakowało czego niema itd. oznaczaj tylko jedno niechciany pracownik. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
![]()
Właśnie chciałam się dowiedzieć gdzie teraz jest Pani Ania z Savoir, bo też jej poszukiwałam - dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() Ania jest super i ma talent dziewczyna !!!! ja też polecam jej usługi i nie słuchajcie opinii zawistnych, zazdrosnych ludzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubawiłam się ![]() ![]() A i jeszcze jedno - gdybym rzeczywiście była fryzjerką (za którą Pani/Pan mnie uważa, a którą ktoś rzekomo wyrzucił z pracy), to czy posyłałabym kogoś do swojej konkurencji, którą bez wątpienia byłaby w tym wypadku Pani Ania ? Nie bądźmy śmieszni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Nie wiem i nie obchodzi mnie kim Pani jest Pani Madziu bo na pewno nie jest Pani klientką bynajmniej ja to tak odbieram. Zbyt dużo szczegółów w Pani opisach co na zdrowy rozsądek świadczy że pisze to osoba chcąca zareklamować samą siebie. Reklama tak jak najbardziej ale zdrowa . Miejmy nadzieję że Pani Ania zdoła się utrzymać na rynku czego życzę jej jak najlepiej.
A dla wszystkich Państwa życz jak najlepszego dopasowania dla własnych potrzeb i wymagań salonu fryzjerskiego.Na terenie Dąbrowy Górniczej jest naprawdę bardzo dużo dobrych fryzjerek np. w salonie u Pani Tylcowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
od jakiegos czasu w Savoir pracuje nowa fryzjerka niestety nie wiem jak ma na imię zawsze dokladna konkretna polecam!
btw. moze ktos wie jak ma na imie ta Pani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
jeeej ale wątek
![]() ![]() ![]() chciałabym się zapytać czy Finezja gdzie pracuje polecana p. Ania ma stronę www? chciałabym dokładny cennik i mapkę jak dojechać bo zupełnie nie wiem gdzie to ... Edytowane przez Wojowniczka_ Czas edycji: 2011-04-08 o 01:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Poszperałam i widzę, że salon ma już swoją stronę www
![]() http://www.salonfinezja.pl/site/index.html szybciutko udało się ją zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
dziękuję bardzo
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Wojowniczka_ Czas edycji: 2011-04-08 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Salon
Hehehehe dobre Jak można nazwać salonem coś takiego. Mała klitka na piętrze w dodatku tylko jeden pracownik czyli właścicielka. Pyszna kawa hehehe też dobre zwykła kawa z taniego ekspresu. Opis pseudo salonu z ogromną przesadą. ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Salon Hehehehe dobre Jak można nazwać salonem coś takiego. Mała klitka na piętrze w dodatku tylko jeden pracownik czyli właścicielka. Pyszna kawa hehehe też dobre zwykła kawa z taniego ekspresu. Opis pseudo salonu z ogromną przesadą. Nazwala bym to raczej usilna mocno przesadzona REKLAMA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A ja bym to nazwała usilnym i nieudolnym ratowaniem opinii byłego salonu - tylko po to zakładasz nowe konta na wiazażu? Żałosne.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które zaglądają tu w celu znalezienia rzetelnej opinii i pomocy ![]() ![]() Żegnam się i nie zamierzam więcej uczestniczyć w tych dziecinnych, słownych przepychankach. Każdy z nas ma swój rozum i sam oceni co jest prawdą, a co fałszem i kto tu ściemnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
witam serdecznie
Tez poszukuje fajnego fryzjera w dąbrowie. Znam jego nazwisko ale nie wiem w jakim salonie pracuje nazywa się Filiański Damian Może ktoś coś słyszał na jego temat czekam na informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ja w niedzielę byłam w CH Pogoria w La Moda Italia. Wyszłam zniesmaczona i zła! Fryzjerka, która mnie obcinała nie mała o niczym zielonego pojęcia! Podejrzewam, że się dopiero uczyła. Grzywkę poprawiała mi 5 razy ale i tak nie jest taka jak trzeba. Włosy obcięte krzywo. Miał być tzw. Bob a wyszła fryzura jak "od garnka obciął". Właśnie dziś dzwoniłam do nich z reklamacją i jutro mają mi poprawić. Zapłaciłam w miarę dużo bo 50zł!!! Samo strzyżenie kosztuje 35zł. Oczywiście nie poinformowano mnie, że modelowanie kosztuje aż 15zł- wyszłam z oklapniętymi włosami- moim zdaniem to nie było modelowanie. Pani nawet lakierem nie spryskała włosów. Ale cóż...
Jutro dowiem się jak ma na imię inna fryzjerka bo widziałam, że fajnie obcina ![]() ![]() Paniom stażystkom/praktykantkom/uczącym się MÓWIMY NIE!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co mi odbiło, żeby iść gdzie indziej!!! Więc z czystym sumieniem polecam- P. Iwona, salon "Anita" na ul. Konopnickiej 30 ( za Pałacem Kultury, na przeciwko tego ryneczku co już go chyba nie ma) Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
witam któś wcześniej pytał się o panią Asię
Witam, czy wiecie może gdzie otworzyła własny zakład fryzjerski Asia , co pracowała na manhattanie u Pani Danuty Tylec? Ma swój salon w Dąbrowie Górniczej na III POWSTANIA ŚLĄSKIEGO OD STRONY TRAMWAJU |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
poszukuję dobrej fryzjerki z okolic Dąbrowy, Sosnowca, Będzina która uczesze mnie na ślub. Zależy mi na naturalnym upięciu włosów (żadnych loków itp) proszę o namiary i ceny jeżeli znacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Witam czy słyszałyście o zakładzie Beauty Center na Sienkiewicza
słyszałam że szefowa fajnie obcina i to w przystępnej cenie ![]() jak możecie to proszę o opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Witam widzę że nikt już nie odwiedza forum
![]() interesowało to salon fryzjerski Beauty Center jest świetny ![]() Wybrałam się z lekką niepewnością ale niepotrzebnie bo panie które tam pracują są świetne ![]() otwarcia a jak się wcześniej umówisz to nawet w niedzielę do tego znają się na swojej pracy . Polecam z czystym sumieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ale byłaś tam się obciąć czy na czesaniu??Rozglądam sie za dobrym fryzjerem, który uczesałby mnie na ślub.
Jak narazie widze, że salon Anita ma dużo pozytywnych opini. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.