|
|
#61 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Przeziębienie a TŻ
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10693842]Ja też. Jak w szpitalu byłam i przez 3 doby nie miałam możliwości umycia czupryny, szlag mnie trafiał. pierwsze, co zrobiłam po wstaniu z łóżka, to ogromny prysznic - choć słaniałam się na nogach. Aha, piżamy nie miałam w ciągu dnia - jeansy i bluzę. Zadbana fizjonomia przyczynia się do wyzdrowienia
[/quote]jak najbardziej tak tylko dzinsy to chyba niewygodne tak w szpitalu?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
Dlaczemu? Ja nie musiałam w łóżku leżeć, mogłam chodzić po całym szpitalu, nawet zdążyłam się do szpitalnej biblioteki zapisać
Nie widziałam powodu, by paradować w piżamce i szlafroczku.
|
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10693842] Zadbana fizjonomia przyczynia się do wyzdrowienia
[/quote]O właśnie Trzeba się dobrze czuć z samym sobą, w miarę możliwości oczywiście Tylko że ja już chyba z tym przesadzam, bo potem słyszę, ze nie wyglądam na chorą - nawet jeśli się czuję jakby przejechał po mnie walec drogowy
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10694051]Dlaczemu? Ja nie musiałam w łóżku leżeć, mogłam chodzić po całym szpitalu, nawet zdążyłam się do szpitalnej biblioteki zapisać
Nie widziałam powodu, by paradować w piżamce i szlafroczku.[/quote]ano, nie bylas przykuta do lozka, toc tego nie wiedzialam ![]() a co do tematu. dla mnie jak jestem chora moj konkubent znajduje milosc i czulosc ale jednak na odleglosc. mieszkamy razem, wiec on wedruje do drugiego pokoju, bo to byloby zupelnie bez sensu zarazac go. no i wtedy nie widzi mnie takiej obsmarkanej, obkichanej |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ często jest u mnie, jak jestem chora, nie ma wtedy oporów by mnie przytulić czy pocałować, chociaż w chorobie przeważnie wyglądam jak zombie
Nie podoba mi się zachowanie Twojego faceta, bo skoro reaguje tak, gdy jesteś przeziębiona, to co będzie, jak będziecie na przykład mieszkać razem, Ty będziesz chora i on będzie musiał się Tobą zająć? Czy będzie się Tobą brzydzić, gdy będziesz rodzić dziecko albo zaczniesz się starzeć? Coś mi się tu nie widzi
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale włosy miałam umyte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Dziś poczułam się lepiej, na tyle by wreszcie, po trzech dniach umyć włosy
ubrałam się w ciepły dresik i wstałam z łóżka. W rozmowie telefonicznej z TŻ powiedziałam, że chcę by przyszedł. Kiedy się zjawił, pogadałam z nim. Powiedziałam, że kiedy jego siostra, mama chorowały ostatnio, to ich nie unikał, a ode mnie poszedł. Że spodziewałam się innego zachowania po nim, bardziej opiekuńczego. On na to, że miałam wysoką gorączkę, więc faktycznie mogłam go zarazić, poza tym nie sądził, że jego obecność pomoże mi wyzdrowieć Pobył ze mną. Oczywiście bez całowania
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie z Toba. ja tez bym sie nie chciala zarazic, mam w ramach solidarnosci z TZ tez byc chora? a tym bardziej nie chcialabym, aby ukochana osoba przechodzila to co ja. wiadomo, ze fajnie widziec, ze ktos sie dla nas poswieca, abysmy czuly sie lepiej psychicznie, ale bez przesady, jezeli ktos mysli racjonalnie w takiej sytuacji, to nie znaczy, ze nie kocha co innego jak sie mieszka razem, ciezko sie odizolowac, ale oni nie mieszkaja. przeciez jej nie olal, rozmawiali przez telefon Cytat:
a potem taka "wspanialomyslna" osoba bedzie chodzic i dzielic sie z innymi wirusami i bakteriami, a potem zdziwienie, ze fala chorob dotyka wszystkich po kolei naprawde nie lepiej przeczekac te pare dni, pisac smsy(gdy gardlo zbyt boli by mowic) a uczucie udowadniać innymi sposobami?Cytat:
zazwyczaj jezeli ktos jest w stanie chodzic na zajecia, trzymac sie na nogach, jest mimo wszystko mniejsza "bomba biologiczna" niz osoba totalnie rozlozona przez chorobe, ktora do lazienki musi sie niemal doczolgiwac nazwijcie mnie jak chcecie, ale gdy widze, ze ktos jest chory, smarka, kicha, kaszle, to odruchowo sie odsuwam na pewna odleglosc. jezeli dostrzeze to powiem mu o co chodzi szczerze,ze boje sie zarazic i zeby nie bral tego osobiscie ale moim zdaniem jak jest sie naprawde chorym, to egoizmem jest lazenie i narazanie innych, chyba, ze naprawde nie ma sie wyjscia i nie mozna sobie pozwolic na siedzenie w domu Katinea super, ze czujesz sie juz lepiej Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2009-01-28 o 00:42 |
|||
|
|
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chłopak tylko zastosował się do prośby dziewczyny, a niektóre wizażanki już go odsądzają od czci i wiary Zlitujcie się...
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wybacz, ale jeśli chłopak obcina dziewczynę wzrokiem pod tytułem "No jak Ty wyglądasz", bo jest chora, to coś mi tu nie gra.
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoja droga, tez bym nie chciała sie zarazic? Niby po co? Jak sie mieszka razem, to co innego. Jakby wyjscia nie ma..
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;10701105]Wyobraz sobie dziecko z biegunką i królewnę, którą rozkłada katar, pryszczyk i temperaturka.[/quote] Hmm a o co Ci chodzi tutaj, bo nie do końca kapuję?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

Nie widziałam powodu, by paradować w piżamce i szlafroczku.

Pobył ze mną. Oczywiście bez całowania
naprawde nie lepiej przeczekac te pare dni, pisac smsy(gdy gardlo zbyt boli by mowic) a uczucie udowadniać innymi sposobami?