|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Bad Boy" nie daje mi żyć, ale bez bad boya żyć nie mogę :)
Cytat:
Darujmy też sobie ironiczne słodkości bo nie piszesz z nierozgarnietą 15-latką.Wytłumacz mi, co ma odzież sportowa i sportowe auta do "pustaków"? Na konkretnych przykładach, nie na zasadzie "bo tak mówia więc tak jest". I dlaczego cała Twoja uwaga koncentruje się wyłącznie na wyglądzie zewnętrznym?
|
|
|
#62 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pozbyć się jej może przez przeprowadzkę na drugi koniec kraju - oczywiście w dobie netu i naszej klasy i tak łatwo nie będzie ![]() Cytat:
Cytat:
Dla mnie to wzajemne przyciąganie, zwierzęcy magnetyzm, nie wiem jak to nazwać
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rosna nam pokolenia jakimowiczow i jolant.R
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Nie bywam w dyskotekach, więc tego nie wiem. Natomiast znam dużo dziewczyn, do których Wy przykleilibyście etykietkę "pustak" widząc tylko jak wysiada z auta i byłby to wielki błąd. Według mnie pustak to charakter, nie wygląd. Każdy ma inne poczucie estetyki, dla jednych tleniony blond bądz farbowana czerń, tipsy i solarka to szczyt kiczu, dla innych to normalne zabiegi upiekszające. Trochę tolerancji
![]() Mój mężczyzna chodzi w bluzach i dresach bo jest trenerem, codziennie przynajmniej kilka godzin spędza uprawiając sport, garnitury przeważnie są na niego poprostu za małe a auto mamy sportowe bo taki właśnie mamy styl.Tak, kręci mnie typ sportowca bo sama żyje sportem,nie podobają mi się garniaki i błyszczące limuzyny do podziwiania za to mam słabość do "dresiaków". Wysiadam z auta z moim TŻ a taka jedna z drugą myśli o mnie "co za blachara" Dobre
Closer - Kings of Leon - Only By the Night Edytowane przez icebaby21 Czas edycji: 2009-02-07 o 13:02 |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi pozwala bo te ktore znam to madroscia nie grzesza nie wspominajac o inteligencji dygresja...bluza sportowa nie myl z bluza everlast badz lonsdale
Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2009-02-07 o 15:03 |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
no to super , ale może z łaski swojej nie wypowiadaj ogólem co?
wrzucasz wszystkich do jednego wora, nic dziwnego że potem na różnych forach wypisywane są takie głupoty że blondynka jest głupia a łysy w bluzie to matoł .. ja znam chłopaków łysych/krótko ściętych i są to normalne, dobre chłopaki . a bluzy everlast to bluzy sportowe , więc nie wiem co myle ?;>
Edytowane przez Costynuuna Czas edycji: 2009-02-07 o 15:17 |
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
primo nie wrzucam wszystkich do jednego wora...nie generalizuje...pisze ze na podstawie wlasnych obserwacji ludzi ktorych znam ( lysych...z pitbullem przy boku...w dresach)stwierdzam ze nie naleza oni do elit inteligencji secundo: jak dla mnie blond,ruda,czarna z tipsami czy bez nie robi roznicy...moze nawet w lateksie chodzic na codzien... swoja droga doczytaj caly watek zanim zaczniesz ostrzyc pazury i pozwolisz poniesc emocjom bo akurat jestes blondynka badz twoj facet chodzi w dresie nie o tym tu mowa
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie dodowato-rutowiczowate.
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
i znowu ta sama dyskusja...
ja osobiście w życiu nie dam się przekonać, że wygląd nie świadczy o człowieku jesteśmy tylko ludźmi, oceniamy innych na podstawie pierwszego wrażenia. wizerunkiem zewnętrznym można wiele przekazać - szkoda, ze nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy wyobrazić sobie otyłą dietetyczkę, brudną i zaniedbaną kosmetyczkę, fryzjerkę z 10cm odrostami i tłustymi klakami chociażby. Ale do tych niektórych nie trafi nawet porównanie chwalącej działanie solarium albinoski ![]() Ja się w życiu nie dam przekonać, że tleniona barbie z 5cm tipsami, w ciuchach jak z sex shopu w kolorze 'suczego różu' należy do elity polskiej inteligencji Jak ktoś jest inteligentny, raczej ma w sobie pewien smak i wyczucie, odnośnie prezencji (Widzieliście kiedyś prawniczkę albo lekarkę w takim stroju? )Pierwsze wrażenie i ocenę człowieka podejmujemy w ciągu pierwszych 90 sekund
|
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo z wyglądem to jest jak z okładką książki - owszem, nie jest najważniejsza, ale może nam coś powiedzieć o książce i nakierować, o czym ona jest
|
|
|
#73 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A mgr pewnie za darmo mi na studiach dali A teksty o spaleniu sie są śmieszne, bo ja jakoś widzę przy bokach prezesów piękne blondyny (jako zony, nie kochanki )No, ale wiadomo mAnager jest ponad to i nie może sobie pozowolic na dziewczynę blondynkę, która na dodatek jeszcze do ksometyczki chodzi |
|
|
|
|
|
#74 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() I nei bardzo wiem o czym moze swiadczyc to, ze podjedzie to bmw pod dyskoteke, wysiądzie z niego blondyna + łysol, i co z tego wynika? Że mają beznadziejny zwiazek, ze jej nie szanuje, ze ją bije, że są neiwykształceni, mało inteligentni ?Bo moim zdaneim z tego co najwyzej wynika, że mają kasę (bmw to ejdnak coś lepszego niz fiat ), laska lubi o siebie dbać, a kolesiowi wygodnie w krótkich włosach |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#76 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a ja myslalam ze tylko ja mam takie sadomasochistyczne zapędyCytat:
Cytat:
dokladnie dla mnie też! uhhh jak ja bym go tam...ekhm
|
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Przeczytałam cały wątek zanim się wogóle w nim udzieliłam, po wypowiedzi zresztą że osoby noszące bluzy everlast sa półmózgami
Cytat:
jasne że wygląd swiadczy o człowieku, jest bardzo ważny , i gra pierwsze skrzypce przy poznaniu, sama zwracam na to uwage (zarówno u siebie jak i u innych ) ale ocenianie po bluzie jest wg mnie śmieszne .. Hm .. nie jestem blondynką , nie mam chłopaka dresa, nigdy nie miałam ani w takich nie gustuje ... ( owszem lubie krótko sciętych, ale to jeszcze dresa z niego nie robi ) nie ma sensu dalej ciągnąc tej dyskusji , bo jak widać nic z niej nie wynika.. każdy wie swoje i niech tak pozostanie . EOT
|
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#80 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja nie oceniam. Ale temat nie o tym , więc chyba bez sensu ciągnąć taki OT.... A tak do tematu - to ja z wyglądu lubie takich trochę bad boyów, ale z charakteru chyba wolę słodziaka
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mam możliwości przejrzenia człowieka na wylot kiedy go poznaję, przykro mi.
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koles ktory ma kase jezdzi autem najwyzszej klasy i nosi co najmniej HiMountain"a a nie lonsdale itp. a jak widze blond w kalifornijskim odcieniu,, marchewkowa skore...jasny cien na powiekach rozowa szminke...platformy z plastiku gabaryty na wierzchu to wybacz po raz kolejny mowie predzej uwierze ze taka laska jest po kosemtologii i pmoze studia skonczyla ale inteligencja i madrosc to dla mniej tylko pojecia slownikowe kobieta ktora jest inteligentna wystrzega sie kiczu...budzi zachwyt przemykajac gdzies po cichu a i tak jest zauwazalna mimowolnie..co jest odwrotnoscia wszelkich Dodowatych lal ktore zwracaja na siebie uwage poprzez zbyt mocny make up..tipsy polmetrowe badz szczebiotliwy durny smiech
Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2009-02-09 o 11:31 |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No proszę Cie padam jak słysze takie teksty Skad Ci to się wzięło ? Ach, te niewidzialne kobiety![]() No i nie wiem gdzie zawsze te "mimowolnie zuważane" dziewczyny widzą pomarańcz na buzi? Większosć ludzi sie opala na brąz, czekoladke, złoto czy kakao No i jak ktos kończy studia z załozenia musi być inteligentny, inaczej odpadłby po 1 semestrze...Inteligentna blondynka to nie mit ![]() No i ładne bmw kilkaset tys. kosztuje ? Jest stylowe, ładnie wykonczone i mega wygodneEdytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-12 o 13:55 |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubie mitologii....wiec przychylam sie do twojego postu
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomarańcz na buzi - uwierz mi, gołym okiem widać różnicę po opalaniu na solarium (POMARAŃCZ), a po opalaniu na plaży Studia a inteligencja z założenia... Nie odpadłby - są takie prywatne uczelnie, które pozwalają na zdobycie tytułu nawet najwiekszym matołom i obibokom Zresztą ja nawet na Państwowych znam osoby, które są puste jak grób po ekshumacji, i tępe jak zadrzewiała piła do drewna.Ładne BMW - NOWE może tyle kosztować. Stara używka kilunastoletnia - klikudziesięcioletnia kosztuje grosze I po co komu auto starsze niż on sam - a w 3/4 przypadków mamy z czymś takim do czynienia
|
|
|
#86 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Moja opalenizna nie ma nawet odceinia pomarańczy - zawsze opalam sie na braz - obojętnie czy na słońcu czy w solarium, to kwestia karnacji Skończyłam dziennie państwowy uniwerek na 5 ![]() Kilkunastoletnie bmw kosztuje ok. 10 tys (wiadomo dla jednych to grosze, dla innych nie ![]() No i poza wszystkim - wygląd nie swiadczy o inteligencji w żadnym stopniu (tylko o guscie Choćby laska była pomarańczowa na twarzy, miała półmetrowe tipsy i chodziła od góry do dołu w różowych futerkach moze być bardzo inteligentna, byc wrecz geniuszem. I nie wiem czemu to innych tak boli, że nie sa w stanie w to uwierzyć ??????? ??
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma 156 nieoficjalnie co i tak jest watpliwe http://rabczewska.pinger.pl/m/738903/iq-dody-to-mit...-kolejny-dowod!
Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2009-02-12 o 14:35 |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tymi blondynkami jest różnie.. znam jedna (wygląd w/w) i naprawde jest tak głupia, że nawet nie umiem znaleźć słow .. ![]() znam też inne blondynki, które są ładne zadbane i są na medycynie albo na prawie.. nie można generalizować (nie cierpie tego słowa), trzeba obalać mity i nie wierzyc głupio we wszystko co się przeczyta na pudelku.. ![]() co do samochodów.. BMW jest za***iste, fakt faktem lanserskie ale tylko w Polsce i to w małych miasteczkach, w których każdy jest jak pies ogrodnika.. wielki buziak dla inteligentnych blondynek nie robiacych z siebie barbie.. bo to ani smaczne, ani gustowne
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zgadzam się z tym że osoba która ma troszkę "stylu, klasy i wyrafinowania" umie się ubrać stosownie do okazji -jednym słowem nie na sportowo poza salą ćwiczeń. Rozumiem jak ktoś jest w-fistą, trenerem-to Jego strój do pracy ale jeśli nie-to wybacz...
Nie przeczę że blondynka może skończyć uniwerek na 5-może być inteligentna (bo z tym się rodzimy) ale nie wiem czy to do końca nie jest tak,że z tipsami na salony by cię nie wprowadzono. Np w teatrze gdyby Twój chłopak przyszedł w dresie byłoby to zupełnym brakiem dobrych manier i kultury. I nawet jakbyście przyjechali pod ten teatr beemwicą wzbudzilibyście politowanie. Popatrz na show-biznes-są kobiety które muszą nadrabiać strojem by je zauważono (Doda, Britney...) a są takie które po prostu swoją osobą dodają klasy miejscu, w które przyszły (nicole Kidman, Tamara Arciuch, Katarzyna Herman). Widziałam kiedyś Dodę w sesji dla "Pani" Wyglądałą zjawiskowo w szarym eleganckim kostiumie. I bez ukazywania tipsów za wszelką cenę...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Jakieś wnioski? pomoge Ci. tak jak ja, gdybym pokazal sie wsrod ludzi kilka razy z taka wiejska pieknoscia - bylbym spalony po calosci. tak kobieta, ktora kreci sie dookola amatorow odziezy sportowej automatycznie dostanie na czolo karteczke z napisem "pustak". a wierz mi, ze takiej karteczki nie jest latwo sie pozbyc.

Dobre

jesteśmy tylko ludźmi, oceniamy innych na podstawie pierwszego wrażenia. wizerunkiem zewnętrznym można wiele przekazać - szkoda, ze nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę

)
a ja myslalam ze tylko ja mam takie sadomasochistyczne zapędy