![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: dziwny zwiazek
sebua, podejrzewam, że jeśli mu powiesz, że od tej pory nici z seksu, to koleś Cię może olać, bo w końcu od czego Ciebie ma jak nie od r****a? do teatru może sobie pójść z kumplem lub znaleźć nową 'dziunię'. Nie łudź się, że on będzie miał dla Ciebie czas, skoro już Was nie będzie łączyło łóżko.
I nie wiem po co się tłumaczysz, że robicie to "tylko" 2-3 razy w tygodniu? Nawet jakbyście to robili raz na miesiąc, to by było złe. Ilość nie ma znaczenia, chodzi o sam fakt. |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
do pewnych rzeczy trzeba po prostu dorosnąc, a ja wtedy nie byłam gotowa na powazne zwiazki.
poza tym teraz tez mam boskiego kochanka ![]() chodzi mi o to ze przez jakies takie wyrzuty sumienia straciłam fajnego przyjaciela a wcale nie musiało sie tak stac, wystarczyło to inaczej rozegrac. |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rowniez dla singlow, albo osob po rozstaniu jest to czas takiego szalenstwa, dla osob w parach rowniez (nalezy pamietac dziewczyny, ze facet nie moze zabronic wam chodzic na imprezy bez niego, ale to juz inny temat, duzo takowych watków) ale szacunek do siebie samego, stawiam na pierwszym miejscu tak jak pisalam, nie widze aby ustalali, iz uprawiaja seks z kim chca i nie obchodzi ich to z kim, po co i dlaczego /wtedy ok nic nie mam do tego bo jest to kwestia indywidualna/ dwa ona wiedziala ze byl z dziewczyna i sa po rozstaniu aktualnie znowu razem, to po jaka cholere wlazila do lozka? a kumpla w ten sposob juz stracila po trzecie jesli jestem swiadomo tego ze koles ma dziewczyne, pokazuje ze nie ma do nich szaunku-wiec i do niej- (a ona w ten sposob do siebie, bowiem bawi sie w to, pomimo iz nie bylo czegos takiego jak "uprawiamy seks z kim chcemy" ) ona widzi co on robi, jak zle traktuje dziewczyny- jak mozna byc z takim typem? po czwarte ten dupek, moze miec duzo takich "naiwnych" jak ona
![]() 23.04.2016 ![]() Edytowane przez Alice in Wonderland Czas edycji: 2009-02-15 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
sebuaa=iota dobrze się bawisz odpisując sobie w wątku ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
![]() niezle.. stały element żenujacych wątków na wizażu.. nie miał kto przyznać racji,to sama sobie musiała pomóc.. ![]()
#67 |
Wtajemniczenie
|
I to jest dobry moment, żeby napisać :
polecam wizytę u terapeuty ![]() PS. po co zakładasz wątek na forum, skoro i tak sama ze sobą rozmawiasz i sama ze sobą się dobrze rozumiesz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem ile trzeba mieć lat żeby bawić sie w takie głupoty... Ona sie nie rozumie dobrze sama ze soba.. Ona sie po prostu sama ze soba nudzi,stąd ten wątek..
#69 |
Wtajemniczenie
|
Jak to nudzi, przecież ma wspaniałego przyjaciela, który non stop ją gdzieś wyciąga
![]() jeszcze się zaraz okaże, że go sobie wyimaginowała i w ogóle to wszystko nieprawda... wtedy bym dopiero powiedziała, że jej się baaaaardzo nudzi xD |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego się boi strzelić mu kazanko o moralności, bo wie że jest tylko od jednego - rozłozyc nogi i out ![]() ![]() A tak mi się właśnie wydawało - 1 wypowiedź i od razu w takim temacie ![]() Reakcja mojego tż, jak opisałam wątek - bezcenna ![]() Cyt: To nie jest jej głupio z tym, że daje d*** facetowi tej dziewczyny, ale głupio z tym, że on o swojej dziewczynie źle mówi? ![]()
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ferie się jeszcze nie skończyły, młodzież się nudzi ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ,ze chciało jej się wymyslać nowa historię byleby poradzić samej sobie - korzystaj z uciech cielesnych,po tym jak rzekomo zastanawiała się nad porzuceniem swego najlepszego "kumpla od seksu" na rzecz dalszej "bezstosunkowej" przyjaźni.. ![]() mitomanka,mogę rzec... ![]()
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-02-15 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Skoro sebua=iota, to tym bardziej odpowiem. Wszystkie wypowiedzi w tym wątku sprowadzają się do ostrej krytyki dziewczyny, która bez zobowiązań, jak twierdzi, uprawia seks z zajętym facetem Twierdzi, że się z nim przyjaźni i że żal jej stracić kumpla. Krzyczycie na nią, że niemoralna, że nie ma solidarności z kobietami. A ja Wam powiem, że to wszystko ściema! Dziewczyna uwikłała się w relację bez przyszłości, zaangażowała się emocjonalnie, ale twierdzi że to kumpelski układ, nie dlatego, że ona tak chce. To dlatego, że ona nie chce cierpieć. Gdyby dotarło do niej, że to ona jest krzywdzona przez tego faceta, musiałaby przynać się przed samą sobą do klęski. Ona uważa, że tamta zdradzana dziewczyna jest ofiarą. Ale ofiara jest sebua=iota, która przewartościowuje seks z facetem, od kótrego w pewnej mierze jest po prostu uzależniona. Znam takie historie. Dziewczyna młoda, która boi się zakończyć taki bezsensowny związek, bo boi się straty. Bo boi się, że jak się zakocha w innym, to seks nie będzie taki super, że jak się zakocha, to nie w takim przystojniaku. Że ten, w kórym się zakocha, nie będzie miał takiego gustu jak ten. Boi się, że jak z nim zerwie, to zostanie sama. Boi się, że nie bedzie miała z kim chodzic do teatru. Boi się, że zostawi najwspanialszego faceta na świecie, a najbardziej tego, że będzie żałować. Sebua=iota jest ofiarą. Jest jeszcze bardzo młoda. Dopiero, gdy zacznie się trochę starzeć, zauważy pierwsze zmarszczki, trochę się jej zdrowie pogorszy, gdy będzie w tym, bądź w kolejnym swobodnym związku, podczas gdy jej koleżanki będą ślubować i rodzić dzieci, wtedy zamyśli się nad sobą, nad tym, że znarnowała najlepsze lata swojej młodości. I to dla czego? Dla bzykania, dla fajnych rozmów, dla kogoś, kto cały czas miał ją w dupie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Prowokacja... Ban.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.