dziwny zwiazek - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-15, 20:05   #61
shockwaves
Wtajemniczenie

Dot.: dziwny zwiazek

sebua, podejrzewam, że jeśli mu powiesz, że od tej pory nici z seksu, to koleś Cię może olać, bo w końcu od czego Ciebie ma jak nie od r****a? do teatru może sobie pójść z kumplem lub znaleźć nową 'dziunię'. Nie łudź się, że on będzie miał dla Ciebie czas, skoro już Was nie będzie łączyło łóżko.

I nie wiem po co się tłumaczysz, że robicie to "tylko" 2-3 razy w tygodniu? Nawet jakbyście to robili raz na miesiąc, to by było złe. Ilość nie ma znaczenia, chodzi o sam fakt.
shockwaves jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 20:06   #62
iota
Przyczajenie

do pewnych rzeczy trzeba po prostu dorosnąc, a ja wtedy nie byłam gotowa na powazne zwiazki.

poza tym teraz tez mam boskiego kochanka

chodzi mi o to ze przez jakies takie wyrzuty sumienia straciłam fajnego przyjaciela a wcale nie musiało sie tak stac, wystarczyło to inaczej rozegrac.
iota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 20:18   #63
Alice in Wonderland
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Joline Pokaż wiadomość
Kubel zimnej wody, moze sie przyda.. ale wg mnie autorka watku sama musi dojsc to takich wnioskow.
Z drugiej strony, tak jak pisalam, kazdy z nas jest na innym etapie, z jednej strony piszesz, ze nic Ci do tego, ze ona sypia z kolega, ale z drugiej strony mozna wyczuc ze ja za to poniekad potepiasz..
Nie nam to osadzac, chociaz Twoj post ma sens, to nie wszystko jest w zyciu czarne albo biale.
Tak samo jak przywolalas wskakiwanie do lozka... nikt nikomu do lozka nie wskakiwal, przeciez pisala, ze wcale nie chciala go uwiesc. Takie sytuacje poprostu sie zdarzaja, zdarzaja i koniec kropka.
równiez jestem na studiach i wcale nie uwazam tak jak napisalas ze te zwiazku musza sie rozpasc, a kazdy pojdzie w swoja strone, czesto jest na odwrot, ze wlasnie powstaja na tym etapie dojrzale powazne zwiazki, rozni ludzie, rozny poziom bycia, moze miec 20pare lat a zachowuje sie jak 16 kwestia indywidualna
rowniez dla singlow, albo osob po rozstaniu jest to czas takiego szalenstwa, dla osob w parach rowniez (nalezy pamietac dziewczyny, ze facet nie moze zabronic wam chodzic na imprezy bez niego, ale to juz inny temat, duzo takowych watków) ale szacunek do siebie samego, stawiam na pierwszym miejscu

tak jak pisalam, nie widze aby ustalali, iz uprawiaja seks z kim chca i nie obchodzi ich to z kim, po co i dlaczego /wtedy ok nic nie mam do tego bo jest to kwestia indywidualna/

dwa ona wiedziala ze byl z dziewczyna i sa po rozstaniu aktualnie znowu razem, to po jaka cholere wlazila do lozka? a kumpla w ten sposob juz stracila

po trzecie jesli jestem swiadomo tego ze koles ma dziewczyne, pokazuje ze nie ma do nich szaunku-wiec i do niej- (a ona w ten sposob do siebie, bowiem bawi sie w to, pomimo iz nie bylo czegos takiego jak "uprawiamy seks z kim chcemy" ) ona widzi co on robi, jak zle traktuje dziewczyny- jak mozna byc z takim typem?

po czwarte ten dupek, moze miec duzo takich "naiwnych" jak ona

Edytowane przez Alice in Wonderland
Czas edycji: 2009-02-15 o 20:23
Alice in Wonderland jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 20:50   #64
madie
Zakorzenienie

sebuaa=iota dobrze się bawisz odpisując sobie w wątku ???
madie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 21:08   #65
Joline
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madie Pokaż wiadomość

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO L
nie mam pytan
Joline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 21:10   #66
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:

niezle.. stały element żenujacych wątków na wizażu.. nie miał kto przyznać racji,to sama sobie musiała pomóc..

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 21:13   #67
shockwaves
Wtajemniczenie

I to jest dobry moment, żeby napisać :

polecam wizytę u terapeuty

PS. po co zakładasz wątek na forum, skoro i tak sama ze sobą rozmawiasz i sama ze sobą się dobrze rozumiesz
Stary 2009-02-15, 21:17   #68
Lena_20
Zakorzenienie

ja nie wiem ile trzeba mieć lat żeby bawić sie w takie głupoty... Ona sie nie rozumie dobrze sama ze soba.. Ona sie po prostu sama ze soba nudzi,stąd ten wątek..

Stary 2009-02-15, 21:22   #69
shockwaves
Wtajemniczenie

Jak to nudzi, przecież ma wspaniałego przyjaciela, który non stop ją gdzieś wyciąga

jeszcze się zaraz okaże, że go sobie wyimaginowała i w ogóle to wszystko nieprawda... wtedy bym dopiero powiedziała, że jej się baaaaardzo nudzi xD
Stary 2009-02-15, 21:23   #70
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shockwaves Pokaż wiadomość
sebua, podejrzewam, że jeśli mu powiesz, że od tej pory nici z seksu, to koleś Cię może olać, bo w końcu od czego Ciebie ma jak nie od r****a? do teatru może sobie pójść z kumplem lub znaleźć nową 'dziunię'. Nie łudź się, że on będzie miał dla Ciebie czas, skoro już Was nie będzie łączyło łóżko.

I nie wiem po co się tłumaczysz, że robicie to "tylko" 2-3 razy w tygodniu? Nawet jakbyście to robili raz na miesiąc, to by było złe. Ilość nie ma znaczenia, chodzi o sam fakt.
No dokładnie
Dlatego się boi strzelić mu kazanko o moralności, bo wie że jest tylko od jednego - rozłozyc nogi i out I niech nie interpretuje rozmów jako 'przyjazni', skoro one są typową grą wstepną

Cytat:
A tak mi się właśnie wydawało - 1 wypowiedź i od razu w takim temacie

Reakcja mojego tż, jak opisałam wątek - bezcenna
Cyt: To nie jest jej głupio z tym, że daje d*** facetowi tej dziewczyny, ale głupio z tym, że on o swojej dziewczynie źle mówi?

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 21:27   #71
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to nudzi, przecież ma wspaniałego przyjaciela, który non stop ją gdzieś wyciąga

jeszcze się zaraz okaże, że go sobie wyimaginowała i w ogóle to wszystko nieprawda... wtedy bym dopiero powiedziała, że jej się baaaaardzo nudzi xD
Tak mi się wydaje
Ferie się jeszcze nie skończyły, młodzież się nudzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-15, 21:28   #72
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:

mi juz sie tak wydaje,ze ten watek to ściema..

ale ,ze chciało jej się wymyslać nowa historię byleby poradzić samej sobie - korzystaj z uciech cielesnych,po tym jak rzekomo zastanawiała się nad porzuceniem swego najlepszego "kumpla od seksu" na rzecz dalszej "bezstosunkowej" przyjaźni..

mitomanka,mogę rzec...

Edytowane przez Lena_20
Czas edycji: 2009-02-15 o 21:32
Stary 2009-02-15, 21:30   #73
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
mitomanka,mogę rzec..
A już zaczęłam koleżance "iota" zazdrościć booosssskiego kochanka, gdzie takiego znaleźć ?
Stary 2009-02-15, 21:34   #74
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
A już zaczęłam koleżance "iota" zazdrościć booosssskiego kochanka, gdzie takiego znaleźć ?
proponuję rozbudzić wyobraźnie (jak autorka wątku) i może się pojawi...

Stary 2009-02-15, 21:56   #75
lady karen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
proponuję rozbudzić wyobraźnie (jak autorka wątku) i może się pojawi...
przynajmniej w snach...
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 22:10   #76
veroeve
Rozeznanie

Skoro sebua=iota, to tym bardziej odpowiem. Wszystkie wypowiedzi w tym wątku sprowadzają się do ostrej krytyki dziewczyny, która bez zobowiązań, jak twierdzi, uprawia seks z zajętym facetem Twierdzi, że się z nim przyjaźni i że żal jej stracić kumpla. Krzyczycie na nią, że niemoralna, że nie ma solidarności z kobietami. A ja Wam powiem, że to wszystko ściema! Dziewczyna uwikłała się w relację bez przyszłości, zaangażowała się emocjonalnie, ale twierdzi że to kumpelski układ, nie dlatego, że ona tak chce. To dlatego, że ona nie chce cierpieć. Gdyby dotarło do niej, że to ona jest krzywdzona przez tego faceta, musiałaby przynać się przed samą sobą do klęski. Ona uważa, że tamta zdradzana dziewczyna jest ofiarą. Ale ofiara jest sebua=iota, która przewartościowuje seks z facetem, od kótrego w pewnej mierze jest po prostu uzależniona. Znam takie historie. Dziewczyna młoda, która boi się zakończyć taki bezsensowny związek, bo boi się straty. Bo boi się, że jak się zakocha w innym, to seks nie będzie taki super, że jak się zakocha, to nie w takim przystojniaku. Że ten, w kórym się zakocha, nie będzie miał takiego gustu jak ten. Boi się, że jak z nim zerwie, to zostanie sama. Boi się, że nie bedzie miała z kim chodzic do teatru. Boi się, że zostawi najwspanialszego faceta na świecie, a najbardziej tego, że będzie żałować. Sebua=iota jest ofiarą. Jest jeszcze bardzo młoda. Dopiero, gdy zacznie się trochę starzeć, zauważy pierwsze zmarszczki, trochę się jej zdrowie pogorszy, gdy będzie w tym, bądź w kolejnym swobodnym związku, podczas gdy jej koleżanki będą ślubować i rodzić dzieci, wtedy zamyśli się nad sobą, nad tym, że znarnowała najlepsze lata swojej młodości. I to dla czego? Dla bzykania, dla fajnych rozmów, dla kogoś, kto cały czas miał ją w dupie.
veroeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 00:41   #77
Pomadka
Zakorzenienie

Prowokacja... Ban.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości