![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Króliczek Miniaturka IV
ograniczam dzis rozmowy, bo jestem bardzo bardzo zła
![]() na dodatek mam w pracy niezapowiedzianą kontrole, akurat dzis jak szef na badaniach a ja na luzie w golfie przyszlam do pracy ![]() ![]() Dzis dzien teściowej ![]()
#62 |
Zakorzenienie
|
Motylku, głowa do góry
![]() Pokażę Wam dwa zdjęcia, na których doskonale widać kto jest królem wszystkich królasów i kto mówi: OBI JEST MÓJ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Jak Obi pieknie lśni
![]()
#64 |
Zakorzenienie
|
Fajne takie zdjecia, kroliki sliczne i szczesliwe
![]() Motylku trzymaj sie . Kukis obejrzalam fim, super zrobilas, Maurycy mi sie spodobal ![]() O dniu tesciowej nie wiedzialam, moze zadzwonie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze Ł mnie nie podpuscił
![]() ja nigdzie dzwonic nie bede bo teściowej nie mam ![]() w sobote idziemy do kina ![]() zdobylam ksiązki ![]() co to znaczy ZMAGLOWAC RĘCZNIKI?
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2009-03-05 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Motylku, super, że Ci się udało z tymi książkami
![]() W sobotę ma padać deszcz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ksero powalająca cena - prawie 1zł za strone ![]() ![]() zobaczymy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
1 zł za stronę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Prawie 1zł, 70, czy 90 groszy, ale to i tak DUZO!!!!!
Najlepsze ze kolezanka mi mowila ze przy Raczynskich jest ksero 20groszy za strone, no ale ksiązki nie mozna wyniesc.....jednak ona kiedys namietnie tam siedziala i czasami udalo sie jej dogadac z kobieta i skoczyc na ksero, ale to zalezy na jaka sie trafi. Moze Ł ja uwiedzie ![]() Kiedys mi plac manerwory załatwil bez problemu, raz spojrzal i dostał klucze ![]() ![]() ![]()
#70 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja kseruje w Poznaniu za 8gr za stronę, dlatego jestem w dalszym ciągu w szoku. |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
a ja znam takie za darmo
![]() zobaczymy co ten urok osobisty zdziala ![]() Nawet mi Poznan pasuje, bo musze do Rossmanna skoczyc wczoraj znowu upieklam te ciastka i wzielam sobie do pracy ![]() dzien z cyklu: co robia strażystki: - codzienna kawa i ciastka, maja swoje dyzury i codziennie w innym biurze robia - przed chwila widzialam ze sie jedna nudzi i siedzi doslownie z krzyżuwka przed soba plus pączkiem. Mowilam ze pojdzie na poczte, ona ze ok bo NUDZI SIE JEJ. Ja mam fantazje i moglabym kilkanascie rzeczy im powymyslac do roboty ![]() poza tym nie kapuje dlaczego przychodza jak im sie chce (8,8.30, 9.00) i wychodza jak sie chce (przed 15??????)
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2009-03-05 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może spróbuj jak będzie głodny? mój Zamsz ostatnio kiwi jadł, Grzanka kiwi jakoś bez przekonania, a Zamsz dosłownie połowe kiwi zjadł na raz. Kasia ładne zdjęcia ![]() ja musze coś wrzucić bo dawno nie wrzucałam. Zamsz zrobił mi wczoraj dziurę w nowych spodniach ![]() dziura jest w takim miejscu, że nie idzie nic z tym zrobić ![]() sobie miejsce wybrał. mógł nogawki zjeść ![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
co do kserowania i studentów
![]() Idzie dwóch studentów chodnikiem. Nagle patrzą, a na chodniku leży jakaś kartka. Mówi jeden do drugiego : - Ej co to jest? Na to drugi : -Nie wiem, ale kserujemy. A gdzie tak Ci Zamsz Anka te spodnie wyskubal ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyżarł mi dokładnie na środku uda, zaraz pod kieszeniami ![]() wczoraj kupiłam sobie spodnie w h&m, całe szczęście pierwszy raz w tym sklepie znalazłam spodnie dla siebie,podobne do tych zjedzonych, pasują idealnie, co zdarza się rzadko ![]() są lepsze niż te co powcinał, ale i tak ![]() spodnie leżą na szafce, zawieszone tak wysoko, że niszczycielska siła jest poza zasięgiem ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
O Groszku to się zgadza. U nas jest tak, że jak ktoś coś kseruje to od razu wszyscy kserują też na wszelki wypadek może sie przyda
![]() Motylku, może zadaj im coś to się wtedy rozkręcą ![]() Anka, ja też jestem ciekawa co Ci Zamsz z tymi spodniami zrobił |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
a tak sobie podczytuje od wczoraj dowcipy na onecie
![]() pewnie Zamsz pomyslal, ze masz nowe, to sie z tymi zabawi ![]() Ja dzis ubralam dlugie jeansy i polbuty, ale jak patrzylam co mam, to nic mi sie nie widzialo, tak przyzwyczailam sie do rybaczek czy rurek do kozaków. Dzis ciepelko nawet, ale jutro juz patrze, ze znow zimniej. I jak humor Motylku?
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
ostatnio tak ładnie mi sie do zdjecia ustawil, jak na wystawe
![]() ![]() ciekawa jestem czy on bedzie jeszcze wiekszy ?
#79 |
Zakorzenienie
|
bez rewelacji ![]() Ogór ale UCHOLE ![]() ![]()
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
kobita, kobita
![]()
#81 |
Zakorzenienie
|
chyba nie, moj Julek tez jakis taki jest, a 8 marca bedzie jak jest u mnie rok.
A ile Twoj ma? co do uszek, bylam przerazona ostatnio w zoologu, bo byly baranki, co ani jednego jeszcze nie mialy oklapnietego, 2 sie tulily do siebie. Nie wiem co juz w takich sytuacjach robic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pogoda dzisiaj świetna ![]() ja już chce koniec marca, wtedy będzie na pewno cieplej ![]() dzisiaj Grzanka na szwy jedzie. czy królika boli zdjęcie szwów? świruje przy zdejmowaniu? no i kolejna zdjęcia wrzuciła ![]()
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Ja byłam swiezo po rozstaniu z psem, z ktorym sie wychowywałam. I jakims cudem mama mnie wyciagnela z domu do sklepu i mijałyśmy zoologa. Wmowilam sobie ze ten krolik bedzie moim lekarstem i dobrem na cale zło. Nie wiedzialam wtedy nic o schroniskach dla krolikow
![]() Ale Bubka nie zaluje ;p A szczerze to liczylam na to ze jeszcze troszke urosnie, ma cos okolo roku.
#84 |
Zakorzenienie
|
Ogór, pierwszy raz widzę Twojego królasa
![]() Ja już też bym chętnie w półbuty wskoczyła, na basen jeżdżę w takich trochę sportowych, jaka wygoda w porównaniu do kozaków ![]() ![]() Motylku, teraz mi się przypomniało, kiedyś chodziłam z babcią na magiel maglować pościel, ale w sumie nawet nie wiem jak wyjaśnić jak to wyglądało, bo nie pamiętam, coś mi się kojarzy, że trzeba było te prześcieradła polać wodą z mąką, coś tam ponaciągać i wtedy na taką maszynę to wjeżdżało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Aha, bo Anka pisala po mesku do Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
czyli kolejna podejrzana sparawa z Ł ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
#87 |
Zakorzenienie
|
#88 |
Zakorzenienie
|
ja miałam magiel w domu.
to takie coś, że wkłada się np. pościel, prześcieradło i się magluje, tzn. obracasz takim czymś i prześcieradło wchodzi w takie coś (słów mi brakuje) http://magielnatelefon.pl/magiel1.jpg tyle że babcia miala z drewna
#89 |
Rozeznanie
|
nawet nie zauwazylam ;p
Kasian - wklejalam juz zdjecia Bubka, ale zostaly w starym wątku. Nietypowa mordka ? A ja mam wlasnie wrazenie ze jest typowo baranowy. Kupiłam go w zoo franowo w m1. Były dwa królasy takie malutkie, ale ten sie przyklejał do szyby jak stałam obok. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...0#post10583570 - post 3738 ![]()
high Edytowane przez ogór Czas edycji: 2009-03-05 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
mi chodziło że królik głodny
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.