|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sporo różnych rzeczy
miniatura perfum Safari Ralph Lauren 4 ml, ubytek ok. 1 ml.
- próbki mineralnych podkladów Everyday Minerals (EDM) - wszystkie formula Intensive (wypróbowane 2 razy) - Light - Fairly Light - Fairly Light Neutral - korektor Everyday Minerals Multi-intensive, opakowanie mini, zostalo ok. 70% - puder Everyday Minerals Start to Finish Fair, opakowanie mini, zostalo ok. 80% - próbka podkladu mineralnego Joppa French Toast cieniami Clinique Teddy Bear - paletka 4 odcieni (beże, brązy, matowe), z kartonikiem - ubytek w najjaśniejszym odcieniu ok. 30%, pozostałe 1 raz maźnięte - róż Clinique limitowana wersja Patchwork Pink - parę razy maźnięty, z kartonikiem, na wyrost oceniam ubytek na 5% puder brązujący Bourjois tzw. "czekoladka" - ubytek ok. 30% - puder rozświetlający Bourjois tzw. "biała czekoladka" - ubytek ok. 20% - ziemia egipska Bi-kor - ubytek ok. 40%, wylamany zawias w pudelku, nie przeszkadza w zamykaniu - małe opakowanie kulek Vollare, beżowo-zlote, nieużywane - Joanna Fruit Fantasy, krem do ciala "Soczysta malina", 150 g, raz uzyty coś u mnie?
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-03-21 o 19:48 |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 3 sample min. z EDM?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#63 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A co bylabys sklonna za to oddać? Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Wybieraj co Ci potrzebne ja jestem bardzo elastyczna ![]() W sumie, mogę Ci nawet oddać wszystko, co zaznaczyłaś ( dry flo ok 60 g w org opakowaniu - ważne do 12. 2009, pigmenty wszystkie z zaznaczonych - odsypki w samplach 3 g, z tym że jednego jest ok 1,5 g a reszty od 1,5 do 2 g tak ''na oko'', i porobić spore odsypki tych pudrów z helfy ( dla ścisłości - to są maseczki, a puder w nazwie to tylko dlatego chyba, że w formie pudru ), masła cupaucu mogę próbke zrobić, a balsamu copaiba odlac połowę buteleczki. A ile mogłabyś oddać kw mlekowego i salicyla? |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
).
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok. W sumie salicyla mogę sobie darować ( mam jeszcze L.H.A, a on bardzo podobny) ale mlekowy bym chciała (żyć bez niego nie umiem, a zamówienie dopiero w kwietniu )To teraz napisz kochana jak widzisz tą wymiankę, czego ile chcesz konkretnie, a czego ile możesz oddać a ja się dostosuję i ewentualnie wprowadzę jakieś poprawki
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
z Buff'd mam jeszcze kolor Biscuit i Bisque, oba w formule Light, są to duże próbki (z opisu wynika,że 10g ale myślę, że jest mniej, ok3g) w pojemniczkach, poza wątkiem mam jeszcze min. róże i cienie (próbki)
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...92#post7384692 |
|
|
|
|
#68 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj moze u mnie cie cos zainteresuje...
podoba mi sie pare rzeczy... zapraszam |
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie wiem
(tzn. padam "na pysk" po calym tygodniu i nie jestem w stanie zmusic się do liczenia, mierzenia i kombinowania, można mnie naciągać dziś![]() . A tak poważnie - nie wiem jakie (jak duże) masz odsypki MAC'ów i jak je poprzeliczać ![]() A możesz napisać co Ci się u mnie podoba? będzie mi latwiej jakos się odnieść |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, więc bronic nie będę ![]() Bądz twarda, jedna mientka wystarczy
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz co podoba mi sie kilka rzeczy ...a ciebie wogle cokolowiek zainteresowalo...??ty masz ich wiecej wiec moze lepiej ty bys napisala czy wogle cos ci sie podoba...pozdrawiam
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
I obiecane fotki :
Kolory tak jak myślałam, trochę przekłamane wyszły ale ilość widać całkiem nieżle ![]() Najmniej jest Naeked - połowa , a innych jest więcej niz połowa. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-03-27 o 20:22 |
|
|
|
|
#79 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?Cytat:
|
||
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
- Shiseido Luminizing Color Powder - L1 - z kartonikiem, ubytek ok. 5% (na wyrost określony)
- róż Clinique limitowana wersja Patchwork Pink - parę razy maźnięty, z kartonikiem, na wyrost oceniam ubytek na 5% - Ruboril, krem do cery naczynkowej, ważny do kwietnia 2011r., zostalo ok. 40% to mi sie podoba wybralabys u mnie cos za ktorys z tych rzeczy...?? Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-03-27 o 21:04 |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak, sprawdziłaś kolory? |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(meteoryty nie bylyby dla mnie, a dwie wymienione pozycje - jesli nie wymienię, mogę ostatecznie zużyć sama ), a Ruboril to z kolei byloby za malo.Caly czas nad nimi dumam, ale chyba nie umiem porównywać kolorów mineralów . Szukam generalnie czegoś, co byloby ton ciemniejsze niz Golden Fair EDMSuper ![]() - ile, czego i za co (będę twarda, a co ).
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
ok moze innym razem pozdrawiam
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, chcem : Light - Fairly Light - Fairly Light Neutral - puder Everyday Minerals Start to Finish Fair, opakowanie mini, zostalo ok. 80% - próbka podkladu mineralnego Joppa French Toast Plus odlewkw kwasu mlekowego ![]() Za co jesteś skłonna oddać mi te rzeczy? Pamiętaj, masz być twarda i konkretna ![]() |
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Violet, Naked, Electric Coral, Rose Gold, Off The Radar, Limite Gold, Vanilla, RR Blue,Apricot Pink, Teal, Peacock (pogrubione najchętniej, ale po namyśle to bym chyba mogla wszystkie ![]() , lubię te ich pigmentybalsam copaiba, masło cupuacu, Lodhar powder, puder pomarańczowy DRAY FLO - wszystkiego malo (na spróbowanie jeno) |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to by było tak: pogrubione są już Twoje, a niepogrubione już wyfrunęły... ![]() balsam copaiba, masło cupuacu, Lodhar powder, puder pomarańczowy DRAY FLO - wszystkiego malo (na spróbowanie jeno) to też juz Twoje Teraz Twoja kolej na ''cięcia''
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
witaj interesuje mnie pare rzeczy mialam dokladke,oraz mam nowe (z metkami)ubrania,ale nie wiem czy cos znajdziesz dla siebie...
|
|
#89 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, może czasem jeszcze czegoś chcialabys się pozbyć? ![]() Cytat:
![]() Niestety, z kosmetyków nic mi się nie przyda (tak, jak pisalam - w zasadzie szukam tylko rzeczy z listy), a ubrania mnie nie interesują |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.

)

Ty napisz konkretnie a ja się będę dostosowywać

?
- ile, czego i za co (będę twarda, a co 

Jakaś mała podpowiedź będzie?