![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: odchudzanie od 10.o3
Ja się dzisiaj objadałam cały dzień
![]() ![]() Teraz chwila prawdy od rozpoczęcia diety schudłam ponad 4 kg ![]() I to tylko ograniczeniem słodyczy, przerzuceniem się na zdrowe jedzenie i ćwiczeniami ![]()
![]() |
#62 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem wlasnie tez czytalam o tej diecie, i byla przewaga na nie ze nie warto bo wlasnie sie wraca itp. no ale ja mimo to cche wyprobowac :P i sama sie przekonac jak to jest wiem dzis pierwszy dzien diety.. ale nie wyttrzymalam wypilam rano ta kawe jak pisalo, ale tak mi bylo slabo do godziny 10 ze musialam zjesc bulke, ale za to obiad 2 ziemniaki i zrobilam sobie pomidorka z majonezem ladnie, i nic po za tym nie jadlam teraz sobie jem jourt naturalny bo ma 65kcl :P wiem ta pora a ja za jogurt sie biore ale czuje glod wiec zamiast tej niby kolacji na diecie jogurt :P ale za to jutro muze wytrzymam tylko te kawe :P i pozniej obiad ;* a co do jedzenia to ja tez tak mam moglabym jesc nie wiadomo ile a nie czuje tego w zoladku nic jakbym byla pusta :P szook ;* ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
no ciesze sie i gratulje naprade ![]() ![]() no ale ile ty cwiczysz a ja przewaznie mam takiego lenia, ze nie chce mi sie cwiczyc ![]() a w jakim czasie te 4kg? ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
dokladnie tak, to zalezy od nas bo kazdym sie wydaje a bylam na diecie teraz znow moge jesc co przed dieta jakies fast foody itp a to trzeba tak jak na diecie cwiczyc ograniczac sie no albo unikac slodyczy.. ale ja przewaznie tak mam ze jak ostapie slodycze na jakis czas to nie cche mi sie ich juz jesc, nie czuje takie potrzeby ![]() ;* jestem z ciebie zadowolona, i dziekuje nie poddam sie zobaczymy "czy uda mi sie cos zgubic:P w kg :P ale zwaze sie dopiero w srode ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
No dla mnie ta dieta kopenhaska to w ogóle jest jakiś kosmos z kawą na śniadanie i nic więcej, bo ja kawy nie pijam i nie lubię
![]() ![]() Na pewno będę za Ciebie trzymała kciuki, żeby Ci się udało ![]() A co do diety to w sumie zaczęłam ok. 10 lutego, ale wtedy były jeszcze słodycze i w ogóle i w szczególe ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
No ja przy tej diecie kopenhadzkiej piłam na początku kawe inke bo tez nie piłam innej, no ale teraz przerzuciłam się na rozpuszczalną.
No a co do dzisiejszego dnia to na śniadanko zjadłam dwie kanapki jedną z pasztetem i ogórkiem zielonym, a drugą z serem żółtym i salami, no a na obiadek zaliczyłam 7 pierożków ![]()
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie. Jeśli moge to się dołącze.. Zaczełam diete od 13.03 (hehe) Moje dane to wzrost 163cm, waga około 62kg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaczęłaś 13 w piątek, odważnie ![]() Ja ogólnie postanowiłam jednak raz w tygodniu się ważyć, aby kontrolować ewentualne wahania mojej wagi, za termin ustaliłam sobie sobotę, bo wtedy chodzę rano do klubu po herbatce tylko ![]() ![]() Ja dzisiaj znowu miałam dzień żarłoka ![]() Wrzuciłam w siebie od rana: serek wiejski, grejpfruta, jabłko, miseczkę płatków fitness bez mleka, kromkę wasy z serkiem białym, papryką i rzodkiewką a na obiad ow. morza z brązowym ryżem, a teraz jogurt nat ze szczypiorkiem i mam nadzieję, ze to będzie na tyle ![]() ![]() Na szczęscie udało mi się iść chociaż na godzinę ABF, bo tuż przed moim wyjściem zerwała się wichura, ale szybko przeleciała ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny
![]() ![]() ![]() Dzisiaj o 8 na śniadanko zjadłam dwie małe bułki sojowe z serkiem wiejskim, pomidorkiem i ogórkiem zielonym no i przed chwilką zjadłam troszke płatków fitness z mlekiem. Na obiad planuje zjeść tylko zupke pomidorową no wieczorem będę ćwiczyć ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Hmm.. Ja jakos sie narazie trzymam.. Dzisiaj rano zjadłam jakąś sałtke z śledzia w occie (to był chyba błąd) pożniej pół jabłka i serek deserowy (150kcal) hehe czekam teraz na obiad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam!!Czy ja też mogę dołączyć?Na diecie jestem od 2 .03.Na dzień dzisiejszy ważę 60 kg przy wzoście 164.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie możesz, będzie mi i reszcie myślę bardzo miło
![]()
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
W sumie to sama nie wiem, może to i już z przyzwyczajenia. Owszeem jestem czasami glodna po obiedzie ale pije wtedy duzo wody albo soku żeby ten głud zaspokoić. Dzisiaj to byłam głodna ale poszłam ćwiczyć i jakoś zapomniałam o tym głodzie
![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
widzę ze nowe osoby dołączyły
![]() ja musialam od nowa zaczac diete, bo we wtorek bylam u chlopaka na cały dzien i mnie podtuczył ![]() ale od dzis znow dieta :p od rana tylko kawka,zaraz sobie zjem obiad jajka i pomidorek ![]() mam nadzieje ze wytrwam ladnie ![]() Powodenia :P ![]()
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli zaczynasz dietę kopenhaską jeszcze raz? Dla mnie ona jest zbyt hardcorowa, poczytałam o tej South Beatch i jak już będę się udawać w stronę diety to ta mi bardziej pasuje ![]() Ja dzisiaj zjadłam puszne śniadanko: 1 serdelek indyczy, do tego 2 rzodkiewki, ogórek, szczypiorek, papryka, sałata (czyli mój standard) i 1 kromka wasy, później jabłko, kiwi i pół kubka mleka z otrębami i zarodnikami pszennymi. Obiad pewnie będzie za jakąś godzinę jak mi się mięsko udusi ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny.Ja już jestem w sumie na diecie18 dzień ale jakoś się trzymam.Staram się mniej jeśc i troche ćwiczyć.Ważę się mniej więcej raz na tydzien.Na początku diety ważyłam 64 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Hej! Dawno nic nie pisałam ale codziennie po pracy sprawdzam jak sobie radzicie, po trosze, żeby mieć w was wsparcie. Czytam jak mało zjadłyście, to jeśli nawet w brzuchu burczy i ściska, powstrzymuje się od wchodzenia do kuchni, chyba, ze po wodę
![]() ![]() śniadanie: Kawa z mlekiem, kromka chleba razowego ( nazywa się żołnierski i jest z dodatkiem błonnika), 1 plasterek szynki, rzodkiewka, ogórek II śniadanie: 2 małe ptasie mleczka i 2 wafelki w czekoladzie( wcale nie żałuję ![]() obiad: gołąbek potem druga kawa, grzanka z suchej bułki, gruszka Kolacja:2 kromki chleba żołnierskiego, plaster sera żółtego, łyzka twarożku do smarowania, pomidor, sok grejpfrutowy z wodą RAZEM: 1392 kcal tak wogóle nie jest tak trudno liczyć kalorie.Z internetem jest łatwiej, poza tym zapisując kazdy plasterek, kazdy kęs zjedzony a potem podliczając to wszystko wieczorem, uświadamiam sobie ile tego naprawde jest.Czy wiecie jak mało kalorii ma kostka czekolady?? ![]() ![]() Wazę juz 75,4 kg, czyli 2,5 kg mniej.
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
ja sie tez przezucilam z 1000kcl na kopenhaska i tak jak anonimowa, mimo wielu zlych opinii juz dzis ja zaczelam, jestem po obiadku juz i musze powiedziec ze nie czuje sie zle, chociaz szpinak jajko i pomidor to niezbyt smaczne polaczenie,... mysle ze wytrzymam, bo zcazynam ta diete po przygotowaniu...bo spozywajac ok 100o kcl plus minus
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- a najgorsze jest to, ze od 3 mmarca jak zaczelam diete 1000 to do dzis sie nie zwzylam....mam nadzije ze nie waze juz tych okropnych 68 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Lilka45 raczej bardzo mało prawdopodobne, żebyś nić nie schudła...
Dla mnie kopenhaska jest znęcaniem się nad sobą ![]() ![]() Ilion77 Tam zaraz się obrzerasz.... Nie zapominaj o mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj miałam same dobre rzeczy do jedzenia ![]() I śniadanie: pół kubka mleka, płatki fitness, po łyżce otrębów i zarodników pszennych do tego II sniadanie: serek wiejski obiad: 4 łyżki kaszy gryczanej, jedno jajko, kalafior Co będzie dalej nie wiem, ale na pewno coś ![]() ![]() Jutro mój dzień dzień ważenia... aż strach się bać ![]() Mam takie pytanie, może któraś z Was wie: Otręby są dobre na metabolizm i zapychają, a które są lepsze pszenne czy owsiane? Lepsze w sensie skuteczniejsze a nie smaczniejsze ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Was dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() No a co do tych płatków to jak dla mnie lepsze są owsiane, nawet raz zrobiłam sobie diete oczyszczającą bo wyczytałam na necie i przez cały dzień wcinałam płatki owsiane z mlekiem odtłuszczonym i ubyło mi 1 kg ![]()
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
no ja musze sie przyznac...ze wczoraj byl moj pierwszy dzien i dobrz go znioslam...a tu kolo godz 21 kolezanka czy idziemy na impreze...no to wypilam winko, 2 piwka a jak wrocilam napislam sie rosolku goracy kubek i kanapeczke zjadalm...wiec dzisiaj jest moj 2 pierwszy dzien...daje rade...chociaz kawy nie wypilam bo bym sie caly dzien okropniee meczyla...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przepraszam za milczenie, ale zepsuł mi się komputer i nie miałam jak Wam napisać co tam u mnie, siostra oddała mi swój na okres naprawy mojego ![]() ![]() Ja mam 1,5 kg mniej wg mojego sobotniego ważenia ![]() ![]() W sobotę miałam gości, oczywiście były słodycze i udało się nawet ich nie spróbowałam ![]() ![]() Jak któraś z Was ma problemy z cellulitem jak ja to polecam Slim Extreme firmy Eveline w szczególniości czerwone serum rozgrzewające fat burner, dobrze działa i nie jest takie drogie 15-18 zł za tubkę 250 ml. Bardzo grzeje, mnie aż czasami parzy w miejscach gdzie jest najwięcej tłuszczyku, ale jakoś daję rady, a efekty są super ![]() A co tam u Was? Jakoś tak zamilkłyście?
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ja już koczuję w tylu wątkach, że powoli się gubię
![]() Dieta jest, ćwiczenia też, jest dobrze. Ale to dopiero trzeci dzień za mną ![]()
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
a ja juz sie zastanawiałam czemu zadna z was nie odzywa..Kahnan mnie tez wczoraj kusili....bylam w kinie a pozniej ok24 w mcdonalds...i kolega pchal mi frytki na sile, ale tak doslownie na sile i wiecie ze nie ugryzlam, nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Trzeci dzień fiu fiu gratulacje
![]() ![]() Ja dzisiaj sobie podjadłam! I śniadanko: garść płatków fitness, 2 łyżki otrębów i zarodników pszennych zalanych szklanką mleka II śniadanko: jogurt naturalny JogoVita z 1 kiwi ![]() A na obiadek będzie ryba ![]() Postanowiłam założyć sobie dziennik odchudzania, w którym będę spisywać co zjadłam ile ćwiczyłam i raz w tygodniu wpisywać zmiany ewentualne moich cm i wagi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Witam kochane
![]() Ja jednak zrezygnowałam z diety kopenhaskiej bo zapomnialam o sobotnich urodzinach ![]() ![]() ![]() Co do cellulitu to też mam problem z tym ale robie sobie masaże olejkiem grejfrutowym i oliwa z oliwek ( na zajeciach o tym slyszalam i pomaga ![]() ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Cześć, widzę, że nieźle wam idzie gubienie kg, chociaż ja nadal utrzymuję, że kopenhaska to nic dobrego.
Ja sobie powoli chudnę, a jem w okolocach 1000-1200 kcal, sporo ćwiczę no i jem Therm Line II. Przez ostatni tydzień schudłam 1, 5 kg, więc jest sukces ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nie popieram ani kopenhaskiej ani żadnych tabletek, uważam, że jak się jest gotowym na dietę to takie wspomagacze nie są potrzebne. Ja w ciągu ponad miesiąca schudlam 5,5 kg czyli tyle ile w tej diecie można stracić w 13 dni albo i nawet mniej, ale ja np. już mam problem z utrzymaniem się na nogach jak mam zajęcia na chirurgii dziecięcej,bo jest mi tam słabo z gorąca, jakbym sobie taką dietkę rzuciła to myślę, że leżałabym na podłodzę pewnego pięknego dnia. A therm line jak nie patrzeć to jednak chemia jest. Co ja się wypisywać będę wszystkiego są zwolennicy i przeciwnicy ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
![]()
A jak tyle schudłaś? 5,5?kg w mies.?
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Mój chłopak jest od 3 stycznia na diecie i schudł już 9 kilo i też bez żadnej konkretnej diety i bez żadnych tabletek tylko poprostu ograniczył sobie jedzenie i zaczął ćwiczyć.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.