![]() |
#61 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Givenchy, dior, guerlain wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Cytat:
No oprócz ^^^ PUDER MINERALNY SYPKI MAX FACTOR KOLOR 45 BEŻ RAZ UŻYTY ŚWIEŻY, zainteresowała mnie jeszcze u Ciebie tylko : ^^^ givenchy sypka pryzma tender sun kolor . Jeśli byłabyś skłonna oddać te dwie rzeczy, to ja jestem skłonna dać Ci te wszystkie rzeczy ode mnie, które u mnie wymieniłaś. Ale to jak chcesz, bo jedynie to mnie zainteresowało ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-03-16 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jakies perfumy.. moge proponować z poza wątku ale nie wiem jakich szukasz (mam odleweczke poison elixir) Pytałaś o Lancome Petite Boheme- 02, w słoiczku z gąbeczką, CB2937 Lancome Powder Majeur Excellence 02 Perle Rosee- - czy on nie daje różowego koloru na buzi? - nie, napewno nie daje różowego koloru ![]() Ja wciąż zainteresowana pryzmami sypkimi no i moze cieniami guerlain ale nie wiem czy coś znajdziesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
witam. jak polozysz dzieciaczki spac to daj, prosze, znac odnosnie naszej wymianki. mam nadzieje - jak juz wczoraj pisalam - ze nie ebdzie problemem wyslanie paczki jako pierwszej, z powodu zerowej (jeszcze
![]() ja mam zapalenie pluc i ostra anemie i zdycham w lozku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Co byś powiedziała gdybyś dała mi:=GOSH- Effect Powder- sypki cień do powiek, odcień 01 Green Fingers(kameleon: mieni się na zieleno , niebiesko, złoto.). Opakowanie słoiczek z sitkiem z nakretką. Uzyty kilka razy. Baardzo wydajny. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10024 i =DR. PIERRE RICAUD illuminez -Moi True Cover Foundation , 30 ml, odcień-beż, sprawdzony na dłoni , ubytek praktycznie znikomy. Wazny do 02.2010 Kod 74164, Trwały podkład kryjący. Energizuje, przepuszcza światło, kryje defekty skóry. Skóra jest wypoczęta, rozświetlona, wygląda młodziej. Długotrwała formuła sprawia,ze makijaż trzyma się cały dzień. plus = CHANEL Chance niecałe 2 ml, kartonik = ARMANI CODE - próbka niecałe 1,5 ml, kartonik =AQVA DI GIO- 1,5 ml cała próbka a ja Tobie benefit i max factor benefitu jest połowa bo sprawdzałam max factor jest raz tknięty? ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
to chyba nie raczej rezygnuje.... ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11472327]witam. jak polozysz dzieciaczki spac to daj, prosze, znac odnosnie naszej wymianki. mam nadzieje - jak juz wczoraj pisalam - ze nie ebdzie problemem wyslanie paczki jako pierwszej, z powodu zerowej (jeszcze ![]() ja mam zapalenie pluc i ostra anemie i zdycham w lozku ![]() ![]() Ok wyśle Ci pierwsza ja mam gdzies buteleczke po poisonie czerwonym więc mogę ją w paczce przesłaźć i tam przelejesz mi swojego poisona teraz zzaraz idę myć dzieci to tak 22 będe podaj mi adres d na pw do wysyłki jak tylko zalicze w tym tygodniu maraton lekarzy to jak nie będzie problemem dla Ciebie wyśle w pon paczke ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
Co do podkładu ten color id jest ciemny? a masz jakiś podkład poza wątkiem taki do śniadej cery?nie za jasnej ale nie za ciemnej?Co do zapachu to masaki masaki taki w różowej buteleczce mnie ineteresuje ale chyba nikt go nie ma ![]() Edytowane przez kabacik01 Czas edycji: 2009-03-16 o 17:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
A same pryzmy?
Dodałabym Ci jeszcze ode mnie balsam Biothrem Eau D'Energie, który wczoraj dołożyłam do wątku... albo no nie wiem... może coś sama sobie jeszcze wybierzesz do tego, co wcześniej wymieniłaś - ZA SAME PRYZMY?
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Jak cos to moge fotke pstryknąć jak na rączce wyglądają ![]() Masaki Masaki niestety nie mam ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-03-16 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
z wysylka nie ma zadnego problemu. wyslesz kiedy znajdziesz czas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Kabaciku to wtedy nie bardzo będzie mi się oplacalo gdyż to jest bardzo podobna polka cenowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
To czekam na wiesci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
[quote=kabacik01;11473901]Co byś powiedziała gdybyś dała mi:=GOSH- Effect Powder- sypki cień do powiek, odcień 01 Green Fingers(kameleon: mieni się na zieleno , niebiesko, złoto.).
Opakowanie słoiczek z sitkiem z nakretką. Uzyty kilka razy. Baardzo wydajny. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,10024,effect-powder-sypki-cien-do-powiek.html =DR. PIERRE RICAUD illuminez -Moi True Cover Foundation , 30 ml, odcień-beż, sprawdzony na dłoni , ubytek praktycznie znikomy. Wazny do 02.2010 Kod 74164, Trwały podkład kryjący. Energizuje, przepuszcza światło, kryje defekty skóry. Skóra jest wypoczęta, rozświetlona, wygląda młodziej. Długotrwała formuła sprawia,ze makijaż trzyma się cały dzień. plus = CHANEL Chance niecałe 2 ml, kartonik = ARMANI CODE - próbka niecałe 1,5 ml, kartonik =AQVA DI GIO- 1,5 ml cała próbka a ja Tobie benefit i max factor benefitu jest połowa bo sprawdzałam max factor jest raz tknięty? Hej ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oundation.html Jesli ten, to odpada, bo ja szukam lekkich, ale kryjących ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-16 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
BAN stały
|
[quote=tompola;11478256]
Cytat:
Tak to ten podkład ale on jest lekki i kryjący(jak dla mnie kryjący wszystkie czerwone plamki od wysypki którą mam od pół roku kryje genialnie ale dla mnie zaciemny)Zastanów sie jak nie jednak to ten cień gosh i chociaż jedna próbka za max factor? ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Hej a dasz się namówić na: Ty Lancome Petite Boheme- 02, w słoiczku z gąbeczką, CB2937 http://www.makemeheal.com/mmh/product.do?id=24735 plus podkład estee lauder z poprzedniego postu za givenchy pryzmy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I np. Estee Lauder podkład + puder Lancome + Lancome Boheme w zamian za Pryzmy Givenchy + Guerlain Parure lub cienie Guerlain ??? Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-03-17 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() :=GOSH- Effect Powder- sypki cień do powiek, odcień 01 Green Fingers(kameleon: mieni się na zieleno , niebiesko, złoto.). Opakowanie słoiczek z sitkiem z nakretką. Uzyty kilka razy. Baardzo wydajny. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10024 =AQVA DI GIO- 1 ml cała próbka dorzucę jeszcze inne, ale z tych co Cię interesowały właśnie wymieniłam ![]() Co byś chciała ewentualnie za połowę podkładu Benefit?? A masz jakis link z odcieniem? Może masz jakiś kremik pod oczy spoza wątku nieweile uzywany lub nowy?? Z chęcią bym oddała podkład Dr. Pierre Ricaud, który Cię ciekawił ![]() Czekam na dobre wieści ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-17 o 15:12 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Może to za ten benefit:BIOCHEMIA URODY- Olejek antycellulitowy, 200ml, data 02.2010 Olejek poprawia mikrocyrkulację krwi, przyspiesza eliminację produktów przemiany materii oraz rozkład tłuszczów, poza tym działa przeciwzapalnie i antyoksydacyjnie lub =CLINIQUE- paletka cieni- Clinique Eyes Palette, kod K95. Użyte kilka razy, zużycie minimalne,cztery kolory: CSV Bewitched, CSV Faded Denim, CSD Silver Lining, CSSS Sugar Sugar, waga 1,2g jakie ma kolory? lub ten podkład doktorka ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
Ok to tak Ty pryzmy givenchy plus guerlain parure ja Estee Lauder podkład + puder Lancome + Lancome Boheme ? Edytowane przez kabacik01 Czas edycji: 2009-03-17 o 16:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11474362]z wysylka nie ma zadnego problemu. wyslesz kiedy znajdziesz czas
![]() ![]() Kody: sephora 8140A / givenchy 8V01 przy nazwie 344 Italy / guerlain 8001 przy nazwie 490 oraz wielkość 75008 Paris ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- to ja zaznacze u siebie potem na pw ppodam adres a Ty mi i pewnie pirwsza mam wysłać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ożesz ale ze mnie Gamoń hihi
![]() ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-03-17 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() Czyli dla mnie podkład Max Factor 1x użyty. Dla Ciebie: =GOSH- Effect Powder- sypki cień do powiek, odcień 01 Green Fingers(kameleon: mieni się na zieleno , niebiesko, złoto.). Opakowanie słoiczek z sitkiem z nakretką. Uzyty kilka razy. Baardzo wydajny. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10024 =AQVA DI GIO- 1 ml cała próbka + INNE PRÓBASY ![]() Staram się ograniczać do mojej wspaniałej wish listy, dlatego raczej podkład Benefit nie jest moim priorytetem, (chociaż mnie ciekawi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
BAN stały
|
Cytat:
OK to zostawiamy tak jak jest Ty max factor ja gosh i te pierdółki ![]() Napisz mi na pw adres do wysyłki bo pewnie pierwsza będe wysyłac ![]() i napisz czy polecony czy polecony priorytet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Ok, napisałam Pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
sory
Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-03-17 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.