Givenchy, dior, guerlain wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!! ! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-16, 13:06   #61
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
GG do itaka
Dot.: Givenchy, dior, guerlain wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Cytat:
Napisane przez kabacik01 Pokaż wiadomość
To mnie interesuje

** " Cap Nature" Y. Rocher EDT. 7,5 ml. nowa, nieużywana. Wąchałam z buteleczki - zapach owoców. Miniaturka zakupiona na allegro pół roku temu. Produkt widoczny na zdjęciu.

*** Par Amour Toujours EDT 4,5 ml. Nieużywana, kupiona jakieś pół roku temu na allegro UWAGA-nie wiem do kiedy ważna,ale pachnie intensywnie,pięknie, wygląda też ok.

*** Pink Tonic Azzaro EDT 4 ml - nowa, nieużywana

*** Pretty Nina, N. Ricci. - 4 ml.Nowa, nieużywana, z zestawu miniatur.Śliczne, maleńkie cacuszko-jabłuszko z listkami.Jest kartonik.Oddam za coś ekstra!Link do zestawu,z którego pochodzi miniat.
http://tagomago.pl/nina-ricci-nina-z...-pi-10344.html

** Balsam do ciała "Mango Fresco" Aquolina" Pierwotna poj.250 ml.zostało ok,200 ml.Proszę pytać o stan zużycia, bo używam, jest fantastyczny Produkt i zużycie widoczne na zdjęciu

** Balsam do ciała "czarna porzeczka" Joanna Naturia.Pierw. poj.200 ml.zostało ok. 170 ml.Proszę pytać o stan zużycia,bo używam, jest fantastyczny widoczny na zdjęciu.

No oprócz
^^^ PUDER MINERALNY SYPKI MAX FACTOR KOLOR 45 BEŻ RAZ UŻYTY ŚWIEŻY,
zainteresowała mnie jeszcze u Ciebie tylko :

^^^ givenchy sypka pryzma tender sun kolor .

Jeśli byłabyś skłonna oddać te dwie rzeczy, to ja jestem skłonna dać Ci te wszystkie rzeczy ode mnie, które u mnie wymieniłaś.
Ale to jak chcesz, bo jedynie to mnie zainteresowało

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2009-03-16 o 13:07
itaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-16, 13:36   #62
thelila
Zakorzenienie

Przekupka: 80 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Chyba coś wypatzre ale teraz muszę wyjść więc potem napisze co z czym i jak najbardziej to bym chciał puder sypki diora w wersji maxi i podkład jasna karnacja lekki kryjący i trzymający długo na twarzy...
Oj niestety mam podkłady ale do ciemniejszej karnacji.. z sypanych to mam Estee Lauder Lucidity ( z wymianki ale czekam żeby moja paczuszka doszla do Wizazanki).

Może jakies perfumy.. moge proponować z poza wątku ale nie wiem jakich szukasz (mam odleweczke poison elixir)

Pytałaś o
Lancome Petite Boheme- 02, w słoiczku z gąbeczką, CB2937
Lancome Powder Majeur Excellence 02 Perle Rosee- - czy on nie daje różowego koloru na buzi?
- nie, napewno nie daje różowego koloru

Ja wciąż zainteresowana pryzmami sypkimi no i moze cieniami guerlain ale nie wiem czy coś znajdziesz
thelila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-16, 15:48   #63
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.

witam. jak polozysz dzieciaczki spac to daj, prosze, znac odnosnie naszej wymianki. mam nadzieje - jak juz wczoraj pisalam - ze nie ebdzie problemem wyslanie paczki jako pierwszej, z powodu zerowej (jeszcze ) liczby przekupek. sprawdzalam te tabletki i tylko jedno pudelko ma daje roczna, reszta do polowy kwietnia. mam nadzieje, ze to nie jest dla Ciebie problem. te tabletki sa na bezglutenowych substancjach utwardzajacych, tak wie, ich "zepsucie" jest niemozliwe.
ja mam zapalenie pluc i ostra anemie i zdycham w lozku. bede na wizazu o 22. pozdrawiam
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-16, 17:19   #64
kabacik01
BAN stały

Przekupka: -1 pkt / 0% pozyt.

Cytat:
Napisane przez tompola Pokaż wiadomość
Witaj Interesują mnie:
podkład benefit zostało 40% kolor to czysty beż,
PUDER MINERALNY SYPKI MAX FACTOR KOLOR 45 BEŻ RAZ UŻYTY

Zapraszam, zajrzyj

Co byś powiedziała gdybyś dała mi:=GOSH- Effect Powder- sypki cień do powiek, odcień 01 Green Fingers(kameleon: mieni się na zieleno , niebiesko, złoto.).
Opakowanie słoiczek z sitkiem z nakretką. Uzyty kilka razy. Baardzo wydajny.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10024

i

=DR. PIERRE RICAUD illuminez -Moi True Cover Foundation , 30 ml, odcień-beż, sprawdzony na dłoni , ubytek praktycznie znikomy. Wazny do 02.2010 Kod 74164,
Trwały podkład kryjący. Energizuje, przepuszcza światło, kryje defekty skóry. Skóra jest wypoczęta, rozświetlona, wygląda młodziej. Długotrwała formuła sprawia,ze makijaż trzyma się cały dzień.

plus = CHANEL Chance niecałe 2 ml, kartonik
= ARMANI CODE - próbka niecałe 1,5 ml, kartonik
=AQVA DI GIO- 1,5 ml cała próbka

a ja Tobie benefit i max factor benefitu jest połowa bo sprawdzałam max factor jest raz tknięty?

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez itaka Pokaż wiadomość
No oprócz
^^^ PUDER MINERALNY SYPKI MAX FACTOR KOLOR 45 BEŻ RAZ UŻYTY ŚWIEŻY,
zainteresowała mnie jeszcze u Ciebie tylko :

^^^ givenchy sypka pryzma tender sun kolor .

Jeśli byłabyś skłonna oddać te dwie rzeczy, to ja jestem skłonna dać Ci te wszystkie rzeczy ode mnie, które u mnie wymieniłaś.
Ale to jak chcesz, bo jedynie to mnie zainteresowało

to chyba nie raczej rezygnuje....

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11472327]witam. jak polozysz dzieciaczki spac to daj, prosze, znac odnosnie naszej wymianki. mam nadzieje - jak juz wczoraj pisalam - ze nie ebdzie problemem wyslanie paczki jako pierwszej, z powodu zerowej (jeszcze ) liczby przekupek. sprawdzalam te tabletki i tylko jedno pudelko ma daje roczna, reszta do polowy kwietnia. mam nadzieje, ze to nie jest dla Ciebie problem. te tabletki sa na bezglutenowych substancjach utwardzajacych, tak wie, ich "zepsucie" jest niemozliwe.
ja mam zapalenie pluc i ostra anemie i zdycham w lozku. bede na wizazu o 22. pozdrawiam[/quote]

Ok wyśle Ci pierwsza ja mam gdzies buteleczke po poisonie czerwonym więc mogę ją w paczce przesłaźć i tam przelejesz mi swojego poisona teraz zzaraz idę myć dzieci to tak 22 będe podaj mi adres d na pw do wysyłki jak tylko zalicze w tym tygodniu maraton lekarzy to jak nie będzie problemem dla Ciebie wyśle w pon paczke

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez thelila Pokaż wiadomość
Oj niestety mam podkłady ale do ciemniejszej karnacji.. z sypanych to mam Estee Lauder Lucidity ( z wymianki ale czekam żeby moja paczuszka doszla do Wizazanki).

Może jakies perfumy.. moge proponować z poza wątku ale nie wiem jakich szukasz (mam odleweczke poison elixir)

Pytałaś o
Lancome Petite Boheme- 02, w słoiczku z gąbeczką, CB2937
Lancome Powder Majeur Excellence 02 Perle Rosee- - czy on nie daje różowego koloru na buzi?
- nie, napewno nie daje różowego koloru

Ja wciąż zainteresowana pryzmami sypkimi no i moze cieniami guerlain ale nie wiem czy coś znajdziesz

Co do podkładu ten color id jest ciemny? a masz jakiś podkład poza wątkiem taki do śniadej cery?nie za jasnej ale nie za ciemnej?Co do zapachu to masaki masaki taki w różowej buteleczce mnie ineteresuje ale chyba nikt go nie ma

Edytowane przez kabacik01
Czas edycji: 2009-03-16 o 17:27
kabacik01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-16, 17:22   #65
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
GG do itaka

A same pryzmy?
Dodałabym Ci jeszcze ode mnie balsam Biothrem Eau D'Energie, który wczoraj dołożyłam do wątku... albo no nie wiem... może coś sama sobie jeszcze wybierzesz do tego, co wcześniej wymieniłaś - ZA SAME PRYZMY?

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976
itaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-16, 17:24   #66
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
Co do podkładu ten color id jest ciemny? a masz jakiś podkład poza wątkiem taki do śniadej cery?nie za jasnej ale nie za ciemnej?
ID nie jest bardzo ciemny ale tez nie jest bardzo jasny.. z troszke jasniejszych mam Estee Lauder Lucidity 07 cool beige.

EDIT: Jak cos to moge fotke pstryknąć jak na rączce wyglądają
Masaki Masaki niestety nie mam

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-03-16 o 17:29
Stary 2009-03-16, 17:31   #67
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.

z wysylka nie ma zadnego problemu. wyslesz kiedy znajdziesz czas . ja sama utknelam w lozku, wiec tez narazie nigdzie sie nie wybieram. zaraz machne PW
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 17:36   #68
kabacik01
BAN stały

Cytat:
ID nie jest bardzo ciemny ale tez nie jest bardzo jasny.. z troszke jasniejszych mam Estee Lauder Lucidity 07 cool beige.

EDIT: Jak cos to moge fotke pstryknąć jak na rączce wyglądają
Masaki Masaki niestety nie mam

A ten estee lauder lucidy i pudry lancome za pryzmy?
Stary 2009-03-16, 17:39   #69
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
A ten estee lauder lucidy i pudry lancome za pryzmy?
Kabaciku to wtedy nie bardzo będzie mi się oplacalo gdyż to jest bardzo podobna polka cenowa
Stary 2009-03-16, 17:47   #70
kabacik01
BAN stały

Cytat:
Kabaciku to wtedy nie bardzo będzie mi się oplacalo gdyż to jest bardzo podobna polka cenowa

ok napiosze potem musze lecieć jakoś się dogadamy pa
Stary 2009-03-16, 17:49   #71
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
ok napiosze potem musze lecieć jakoś się dogadamy pa
To czekam na wiesci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 20:13   #72
tompola
Zakorzenienie

Przekupka: 220 pkt / 99% pozyt.

[quote=kabacik01;11473901]Co byś powiedziała gdybyś dała mi:=GOSH- Effect Powder- sypki cień do powiek, odcień 01 Green Fingers(kameleon: mieni się na zieleno , niebiesko, złoto.).
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,10024,effect-powder-sypki-cien-do-powiek.html

=DR. PIERRE RICAUD illuminez -Moi True Cover Foundation , 30 ml, odcień-beż, sprawdzony na dłoni , ubytek praktycznie znikomy. Wazny do 02.2010 Kod 74164,
Trwały podkład kryjący. Energizuje, przepuszcza światło, kryje defekty skóry. Skóra jest wypoczęta, rozświetlona, wygląda młodziej. Długotrwała formuła sprawia,ze makijaż trzyma się cały dzień.

a ja Tobie benefit i max factor benefitu jest połowa bo sprawdzałam max factor jest raz tknięty?

Hej Propozycja kusząca, ale czy podkład Benefit to ten ?:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oundation.html

Jesli ten, to odpada, bo ja szukam lekkich, ale kryjącychJednakże z chęcią bym się wymieniła, ale nic już więcej z wątku nie widzę dla siebie oprócz MF

Edytowane przez tompola
Czas edycji: 2009-03-16 o 20:19
tompola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-17, 13:45   #73
kabacik01
BAN stały

[quote=tompola;11478256]
Cytat:
Co byś powiedziała gdybyś dała mi:=GOSH- Effect Powder- sypki cień do powiek, odcień 01 Green Fingers(kameleon: mieni się na zieleno , niebiesko, złoto.).
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,10024,effect-powder-sypki-cien-do-powiek.html

Hej Propozycja kusząca, ale czy podkład Benefit to ten ?:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oundation.html

Jesli ten, to odpada, bo ja szukam lekkich, ale kryjącychJednakże z chęcią bym się wymieniła, ale nic już więcej z wątku nie widzę dla siebie oprócz MF

Tak to ten podkład ale on jest lekki i kryjący(jak dla mnie kryjący wszystkie czerwone plamki od wysypki którą mam od pół roku kryje genialnie ale dla mnie zaciemny)Zastanów sie jak nie jednak to ten cień gosh i chociaż jedna próbka za max factor?

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
To czekam na wiesci

Hej a dasz się namówić na: Ty Lancome Petite Boheme- 02, w słoiczku z gąbeczką, CB2937
http://www.makemeheal.com/mmh/product.do?id=24735 plus podkład estee lauder z poprzedniego postu za givenchy pryzmy?
Stary 2009-03-17, 13:50   #74
thelila
Zakorzenienie

Cytat:

Hej a dasz się namówić na: Ty Lancome Petite Boheme- 02, w słoiczku z gąbeczką, CB2937
http://www.makemeheal.com/mmh/product.do?id=24735 plus podkład estee lauder z poprzedniego postu za givenchy pryzmy?
A czy Ty Kabaciku dasz sie namowic na większą wymianke żebyś jeszcze cos u mnie dobrała .... bo mi sie podoba jeszcze guerlain parure i cienie guerlain

I np. Estee Lauder podkład + puder Lancome + Lancome Boheme w zamian za Pryzmy Givenchy + Guerlain Parure lub cienie Guerlain ???

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-03-17 o 14:14
Stary 2009-03-17, 13:55   #75
tompola
Zakorzenienie

Hej Oki, za podkład MF mineralny mogłabym oddać:
:=GOSH- Effect Powder- sypki cień do powiek, odcień 01 Green Fingers(kameleon: mieni się na zieleno , niebiesko, złoto.).

=AQVA DI GIO- 1 ml cała próbka
dorzucę jeszcze inne, ale z tych co Cię interesowały właśnie wymieniłam

Co byś chciała ewentualnie za połowę podkładu Benefit?? A masz jakis link z odcieniem?
Może masz jakiś kremik pod oczy spoza wątku nieweile uzywany lub nowy?? Z chęcią bym oddała podkład Dr. Pierre Ricaud, który Cię ciekawił
Czekam na dobre wieści

Edytowane przez tompola
Czas edycji: 2009-03-17 o 15:12 Powód: dopisek
Stary 2009-03-17, 16:30   #76
kabacik01
BAN stały

Cytat:
Hej Oki, za podkład MF mineralny mogłabym oddać:
:=GOSH- Effect Powder- sypki cień do powiek, odcień 01 Green Fingers(kameleon: mieni się na zieleno , niebiesko, złoto.).

dorzucę jeszcze inne, ale z tych co Cię interesowały właśnie wymieniłam

Co byś chciała ewentualnie za połowę podkładu Benefit?? A masz jakis link z odcieniem?
Może masz jakiś kremik pod oczy spoza wątku nieweile uzywany lub nowy?? Z chęcią bym oddała podkład Dr pierre Ricaurd
, który Cię ciekawił
Czekam na dobre wieści

Może to za ten benefit:BIOCHEMIA URODY- Olejek antycellulitowy, 200ml, data 02.2010
Olejek poprawia mikrocyrkulację krwi, przyspiesza eliminację produktów przemiany materii oraz rozkład tłuszczów, poza tym działa przeciwzapalnie i antyoksydacyjnie

lub =CLINIQUE- paletka cieni- Clinique Eyes Palette, kod K95.
Użyte kilka razy, zużycie minimalne,cztery kolory: CSV Bewitched, CSV Faded Denim, CSD Silver Lining, CSSS Sugar Sugar, waga 1,2g

jakie ma kolory?

lub ten podkład doktorka

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
A czy Ty Kabaciku dasz sie namowic na większą wymianke żebyś jeszcze cos u mnie dobrała .... bo mi sie podoba jeszcze guerlain parure i cienie guerlain

I np. Estee Lauder podkład + puder Lancome + Lancome Boheme w zamian za Pryzmy Givenchy + Guerlain Parure lub cienie Guerlain ???
albo jeszcze pomyśle ale raczej tak

Ok to tak Ty pryzmy givenchy plus guerlain parure ja Estee Lauder podkład + puder Lancome + Lancome Boheme ?

Edytowane przez kabacik01
Czas edycji: 2009-03-17 o 16:33
Stary 2009-03-17, 16:32   #77
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
Ok to tak Ty pryzmy givenchy plus guerlain parure ja Estee Lauder podkład + puder Lancome + Lancome Boheme ?
Zgadzam sie
Stary 2009-03-17, 16:36   #78
kabacik01
BAN stały

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11474362]z wysylka nie ma zadnego problemu. wyslesz kiedy znajdziesz czas . ja sama utknelam w lozku, wiec tez narazie nigdzie sie nie wybieram. zaraz machne PW [/quote]

Kody: sephora 8140A / givenchy 8V01 przy nazwie 344 Italy / guerlain 8001 przy nazwie 490 oraz wielkość 75008 Paris

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Zgadzam sie

to ja zaznacze u siebie potem na pw ppodam adres a Ty mi i pewnie pirwsza mam wysłać
Stary 2009-03-17, 16:40   #79
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
to ja zaznacze u siebie potem na pw ppodam adres a Ty mi i pewnie pirwsza mam wysłać
Jesli mozesz pierwsza to będę wdzięczna A kiedy mozesz nadać przesyłeczke??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-17, 16:43   #80
kabacik01
BAN stały

Cytat:
Jesli mozesz pierwsza to będę wdzięczna A kiedy mozesz nadać przesyłeczke??

Postaram się jutro priorytetem ale jak nie wypali to w tym tygodniu na bank
Stary 2009-03-17, 16:48   #81
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
Postaram się jutro priorytetem ale jak nie wypali to w tym tygodniu na bank
Wyslij gdy tylko znajdziesz czas i daj mi znac
Stary 2009-03-17, 17:01   #82
kabacik01
BAN stały

Cytat:
Wyslij gdy tylko znajdziesz czas i daj mi znac

tylko podaj adres na pw bo czytać w myślach nie potrafie
Stary 2009-03-17, 17:04   #83
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
tylko podaj adres na pw bo czytać w myślach nie potrafie
Ożesz ale ze mnie Gamoń hihi juz biegne na PW

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-03-17 o 17:07
Stary 2009-03-17, 19:42   #84
tompola
Zakorzenienie

Hejka Jeżeli Tobie odpowiadałaby taka wymianka, jak na wstępie proponowałaś, to ja jestem na TAK

Czyli dla mnie podkład Max Factor 1x użyty.

Dla Ciebie:
=GOSH- Effect Powder- sypki cień do powiek, odcień 01 Green Fingers(kameleon: mieni się na zieleno , niebiesko, złoto.).

+ INNE PRÓBASY

Staram się ograniczać do mojej wspaniałej wish listy, dlatego raczej podkład Benefit nie jest moim priorytetem, (chociaż mnie ciekawiW związku z tym raczej za coś z listy wymieniłabym to, co Cię jeszcze ciekawiło (np. jakis krem pod oczy )To co, zostawiamy tak, Pw?
Stary 2009-03-17, 19:47   #85
kabacik01
BAN stały

Cytat:
Hejka Jeżeli Tobie odpowiadałaby taka wymianka, jak na wstępie proponowałaś, to ja jestem na TAK

Czyli dla mnie podkład Max Factor 1x użyty.

Dla Ciebie:
=GOSH- Effect Powder- sypki cień do powiek, odcień 01 Green Fingers(kameleon: mieni się na zieleno , niebiesko, złoto.).

+ INNE PRÓBASY

Staram się ograniczać do mojej wspaniałej wish listy, dlatego raczej podkład Benefit nie jest moim priorytetem, (chociaż mnie ciekawiW związku z tym raczej za coś z listy wymieniłabym to, co Cię jeszcze ciekawiło (np. jakis krem pod oczy )To co, zostawiamy tak, Pw?

OK to zostawiamy tak jak jest Ty max factor ja gosh i te pierdółki
Napisz mi na pw adres do wysyłki bo pewnie pierwsza będe wysyłac
i napisz czy polecony czy polecony priorytet
Stary 2009-03-17, 19:59   #86
tompola
Zakorzenienie

Ok, napisałam Pw
Stary 2009-03-17, 23:35   #87
olciawalczak
Wtajemniczenie

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.

sory

Edytowane przez olciawalczak
Czas edycji: 2009-03-17 o 23:36
olciawalczak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 10:45   #88
kabacik01
BAN stały

Stary 2009-03-27, 11:28   #89
kabacik01
BAN stały

Wymianka zapraszam
Stary 2009-03-27, 12:01   #90
kabacik01
BAN stały

zdjęcia z dokładki
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  586216064.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  38,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  587713861.jpg
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  14,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  587713861_1.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  15,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  595059377.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  84,3 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Załączone zdjęcia

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości