![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Flowerbomb, Diorshow, Miracle, Be Delicious, Botanics i in. Zapraszam do (c)hat
Błyszczyk Lancome Juicy Tubes, odcień Hallucination
Cos u mnie? ![]()
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Dot.: Flowerbomb, Diorshow, Miracle, Be Delicious, Botanics i in. Zapraszam do (c)hat
Podoba mnie się:
CK One edt, ok. 40/200ml Flowerbomb edt, ok. 10-15 ze 100ml, tylko za zapach poszukiwany https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331539 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
perfumove love
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;12093686]Może chciałabyś mój szampon za Matrixa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post11985014[/quote] Dusiu, gdyby ten szampon był nawilżający, czy wygładzający to nawet bym się nie wahała. Ale jako że włosy mi się puszą... sama rozumiesz ![]() Interesuje mnie natomiast woda termalna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za bombkę?
![]() |
#69 |
perfumove love
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;12127102]Wodę za szampon? chętnie
![]() Ja też chętnie ![]() Raczej nic ![]() ![]() Dziękuję, ale nic mi się nie przyda. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
chyba 150ml ale dla pewności sprawdze po południu
a może wyszperałabys coś jeszcze za Juicy Tubes Smoothie Hot Date, on jest bez drobinek prawda? widze ze szukasz DW, mam 2 czy 3 próbaski DW Light chyba kolor 3 i mogłabym sie podzielić odżywką typowo nawilżającą Kanebo, taka do codziennego stosowania ( w butelce nie w puszce). Włosy mam takie jak Ty, czyli grube i puszące i baaardzo ją sobie chwalę Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2009-05-05 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Byłaś zainteresowana u mnie T-Girl, odpisałam Tobie w moim wątku. Odpisz proszę u mnie czy byłabyś zainteresowana wymianą ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
perfumove love
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;12161582]chyba 150ml ale dla pewności sprawdze po południu
a może wyszperałabys coś jeszcze za Juicy Tubes Smoothie Hot Date, on jest bez drobinek prawda? widze ze szukasz DW, mam 2 czy 3 próbaski DW Light chyba kolor 3 i mogłabym sie podzielić odżywką typowo nawilżającą Kanebo, taka do codziennego stosowania ( w butelce nie w puszce). Włosy mam takie jak Ty, czyli grube i puszące i baaardzo ją sobie chwalę[/quote] Wszystko chcę, wszystko ![]() ![]() Hot Date jest bez drobinek, to ładny wiśniowy odcień (gdybym tylko umiała nosić ciemniejsze błyszczyki... ech ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Hej, mam Secret Obsession CK- 50 ml, parę razy psikniete, Britney Spears - Curious40 ml, niewielki ubytek, Sonia Rykiel- not for men- 40 ml, nieiwelki ubytek?????
Pozdrawiam Justyna justynaradom@onet.eu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
podoba mi sie pare rzeczy u Ciebie... zerknij do mnie moze wpadnie Ci cos w oko u mnie.. pozdrawiam i zapraszam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;12179461]czyli ustalamy szczegóły na PW?[/quote] Zapraszam na PW ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Błyszczyk Lancome Juicy Tubes, odcień Hallucination (cielisty, lekko połyskujący), 8g. Był wypróbowany, zużycie minimalne. Kod 7D109 moze dobralabys cos jeszcze do niego.... powiedz czego szukasz to zerkne za watek.... a benefit z watku tez jest zolty... pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
hej,
wiesz juz cos o tym blyszczyku... ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
perfumove love
|
Olciu, błyszczyk wolny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
super to ja bylabym chetna...wiec zapraszam na PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
CK Eternity, 14/15ml
Lancome Miracle eau Legere, ok 60/100ml cos u mnie za któryś z tych zapachów?? A najlepiej za oba??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Kingo, mam tylko takie fotki w tej chwili (wystawiam je również na szafa.pl, stąd oznakowanie). Mogę na dniach zrobić dokładniejsze zdjęcia, jeśli będziesz zainteresowana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u mnie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.