|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Komentarze: stylizacje Vivienne Tam z Vobis
tak sobie przeglądam te prace i zdecydowanie najlepszą jest nr3.. full wypas. widać, że twórcy są kreatywni i podeszli do tematu profesjonalnie. dziwi mnie tylko, że wciąż wisi praca nr17 która łamie regulamin konkursu... ale pewnie kółka adoracji i ją trzymają... cóż polska
|
|
|
|
#62 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Dziwi mnie dlaczego tak piszesz ? Dlaczego praca nr. 17 łamie regulamin konkursu ? Jakie Ty widzisz kółka adoracji ? Słowo Polska pisze się dużą literą, ja wiem, że nie należy wytykać błędów językowych, bardzo przepraszam, ale pisanie nazw państw z dużej litery to chyba podstawa, tak jak pisownia imion własnych. Nowozarejestrowany uczestnik Forum.... żałosne.
|
|
|
#63 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
więc ? wnioski nasuwają się same... poslka polska polska polska O! (wszędzie tak samo) "Nowozarejestrowany uczestnik Forum.... żałosne." wzajemnie
Edytowane przez jakubmm Czas edycji: 2009-03-22 o 11:27 |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#65 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Elli, dziękuję, nie wiedziałam o tym, strona maxmodels u mnie się nie otwiera.
|
|
#66 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Określenie "pod nosem" nie jest dla mnie argumentem. Potrzebuję zawsze link - czyli dowód tego, że praca już była wcześniej publikowana.
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
Buntuję się- moja praca-12 nie została usunieta, bo już była gdzieś-zrobiłam ją specjalnie na ten konkurs, tylko jestem nowa i nie wiedziałam, ze nie wolno się ujawniać!!!!!!!!!Proszę mnie nie obrażać!
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Eh znowu powtórka z rozrywki
Jako,ze nie zagłosowałam jeszcze i czekam na ostatnia chwile tym razem. Moge wiedziec do kiedy jest głosowanie?
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja także wstrzymuję sie z głosowaniem do końca konkursu...
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejną uczestniczkę pytam: Startowałaś w konkursie i nie zadałaś sobie trudu, żeby przeczytać regulamin? ![]() Ludzie mnie nigdy nie przestaną zaskakiwać |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje To poczekam do końca,bo pomimo iz mam swoich faworytów wsród prac nie chce,zeby nagle zostały wycofane z powodu nieczytania regulaminu,czy też jakiegos innego
|
|
#72 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
Przeczytaj regulamin- powodzenia w znalezieniu tam inf o tym!!!!
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nie jest mi potrzebne
Cytat:
Edytowane przez amistad.k.m.s Czas edycji: 2009-03-23 o 12:19 |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
poziom wykonania i zdjec jest wysoki
mnie zachwycily 2 prace nr 5 oraz 14-obie ladnie stapiaja sie z notebookiem i nowoczesna kobieta pelna energi |
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Ja też zaczekam do końca....ehh jakoś te konkursy są dziwne....
Większość się zachwyca pracą nr 5 a ja jak ją zobaczyłam bliżej to mnie odrzuciła...moim zdaniem sztuką jest tak wszystko dobrać na żywo i zrobić super fotki w super tle itp a nie kliknąć na ikonkę programu i pobawić się w stylistę... Ja chociaż nie umiem tak zrobić makijażu itp to taką stylizację też bym zrobiła ![]() Podobają mi się nr 3,4 i 14
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
Błagam- gdzie tam jest o nicku??i co, wiesz jak się nazywam po moim nicku??tak???powodzenia w odnalezieniu mnie- taki może miec każdy, a poza tym, to prosze bardzo:
Oj, ale się natrudziłam przy zrobieniu tej pracy, moja 25 jest naj....- i co???już niby moja??? bzdura.
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
A na forum mówimy sobie po nazwisku
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem skąd tyle zachwytów nad pracą nr 5? O ile pierwsze zdjęcie jest w miarę, mimo, że to niezły fotomontaż to drugie już nieco przeraża - jakby robiły to dwie różne osoby.. na obu zdjęciach widać przeróbki, ale powiedzcie mi proszę, bo może ja się nie znam.. co takiego fajnego jest na drugim zdjęciu? Szare ciało, niedokładnie wycięte, kilka brusch'y kolorowych, wklejony notebook i kwiat i to niedokładnie
Brak fryzury, brak makijażu, brak ubrania Drugi obrazek, bo to nie jest zdjęcie nawet na tyle mnie odrzuca, że pomimo ciekawej aranżacji na pierwszym obrazku, nie zagłosuję na tą pracę, bo oceniam całokształt.Najbardziej zgodne z moim postrzeganiem kobiecego świata są prace: 1 - ciekawy sposób nawiązania do stylistyki notebooka 2 - ślicznie, ciekawe połączenie kolorów, bardzo kobiece, co prawda mina modelki na drugim zdjęciu mogłaby być łagodniejsza, ale cała reszta ze śliczną kokardą bardzo mi się podoba 3 - bardzo profesjonalnie, brawo 7 - praca z humorem, szkoda jednak, że są te ćwieki... ![]() 14 - mój faworyt, cudne wszystko, chciałabym mieć taki makijaż, taką suknię, fryzurę i takie zdjęcia! ![]() 18 - ale tylko pierwsze zdjęcie, drugie niestety.. Ostatecznie głosuję na prace: 1, 2, 3 i 14 Edytowane przez naila Czas edycji: 2009-03-25 o 11:26 |
|
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
dlaczego można się wpisywać na stronie z pracami i tego nie usuwacie? czy to nie jest sugerowanie na ktorą pracę mam oddać głos?
|
|
|
|
#81 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
Tak, ponieważ chciałam zwrócic na to uwagę, wpisałam się
Jednak nie podałam nr pracy, na którą głosowałam. Dziękuję za interwencję i pozdrawiam.
|
|
|
|
#83 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
a wtedy sonda czyli głosowanie też będzie niemożliwe
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
3 - jest sliczna, taka dopieszczona pod każdym niemal względem.
1 - pomysł fajny, ale moim zdaniem słabo trafiona modelka - absolutnie niczego jej nie odejmuję, ale moim zdaniem w ogóle nie pasuje do tej stylizacji. Zagłosowałam na 3
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Zagłosowałam tylko na 14. Naprawdę przepiękna praca.
Trochę nie fair wydaje mi się używanie photoshopa w takich konkursach. Wiadomo, że zrobienie jakiejś poprawki zdjęcia, typu ostrość, kontrast czy wielkość to nic złego, ale jeśli cała praca jest przeróbką photoshopową to jakoś mija mi się z celem i założeniami konkursu :/ no ale cóż
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Praca nr 3 została wykonana na potrzeby Polskich Mistrzostw Makijażu, przypadkiem natrafiłam na relację z tego wydarzenia - (http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,1...sci_detal.html) W filmie tym makijażystka mówi, że inspirowała się twórczością Lautreca, dokładnie jak w opisie stylizacji do konkursu Vobis. Stylizacja ta znajduje się też na MaxModels (http://maxmodels.pl/xsandra83,0.html), nie jest to wprawdzie to samo zdjęcie, ale jest to ta sama realizacja. Pani Aleksandra zajęła II miejsce podczas tych Mistrzostw oraz nagrodę publiczności. Dziwię się, że tak ważne wydarzenie nie zostało zarejestrowane przez osoby zajmujące się makijażem profesjonalnie. Czy w takim razie praca ta jest zgodna z regulaminem?
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dziewczyny, jak wam nie wstyd tak pogrywać
|
|
|
|
#88 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#89 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Widzę, że cenna nagroda zabija zdrową i uczciwą konkurencję. Niektórzy przygotowywali się specjalnie do tego konkursu i taka była idea. Ale jak widzę niektórzy wolą wyciągać prace ze swojego portfolio.
Cóż, przykro mi, ale muszę usunąć kolejne dwie prace: pracę numer 3 (jak opisane wyżej) i pracę nr 11 http://www.maxmodels.pl/index.php?t=pokaz_foto&u=539139
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
Zawsze tak się cieszyłam na te konkursy.
Pomimo tego,że z braku czasu nie biorę w nich udziału to czekałam jak na szpilkach żeby obejrzeć prace. I teraz powoli obawiam się o nastepne konkursy bo z każdym kolejnym jest gorzej. Przykro,że nie wszyscy doceniają starania redakcji o ciekawe tematy,cenne nagrody i idą po najmniejszej linii oporu zostawiając gdzieś daleko w tyle zasady fair play.Byleby wygrać,Nieważne jak. Konkurs niedługo się kończy-strach pomyśleć co jeszcze może się okazać do tego czasu.Tyle prac usuniętych....to chyba rekord.. Mam wielką nadzieję,że praca która wygra pójdzie do uczciwej osoby. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Konkursy na wizaz.pl
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

Jako,ze nie zagłosowałam jeszcze i czekam na ostatnia chwile tym razem. Moge wiedziec do kiedy jest głosowanie?

Drugi obrazek, bo to nie jest zdjęcie nawet na tyle mnie odrzuca, że pomimo ciekawej aranżacji na pierwszym obrazku, nie zagłosuję na tą pracę, bo oceniam całokształt.
jestem również
In love...