Wstydze sie isc na basen :( - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-19, 17:02   #61
Makiko
Raczkowanie

Dot.: Wstydze sie isc na basen :(

Mam mały biust i miałam kompleksy straszne na tym punkcie, ale mój Tż uświadomił mi jakie są piękne i przy nim kompleksów się pozbyłam...tak prawie .

Też się wstydziłam pokazywac się w stroju, ale stwierdziłam, że mam inne zalety np ladne nogi. Odpowiedni stanik i małe piersi ładnie wygladaja. Mojemu Tż sie podobaja i dla mnie to jest najwazniejsze, zreszta małe jest piękne.
Makiko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 17:16   #62
efia
Przyczajenie

A ja się dzięki basenowi uporałam z wieloma moimi komplekasami. Wstydziłam się przede wszystkim pokazać moją skórę (twarz, plecy, dekolt), której daleko do doskonałości mimo, ze nastolatką dawno nie jestem. Odkryłam, ze wszystkie kobiety są piękne i tak jak ja mają fałdki tu i ówdzie i/lub małe piersi i/lub duży tyłek i/lub celulitt i/lub brzydka cerę (zresztą to samo dotyczy panów). Nikt na nikogo nie zwraca uwagi, nie mówiac o wyśmiewaniu. Nigdy nie zauwazyłam też żadnych niepełnosprawnych emocjonalnie gnojków, którzy przyszli popatrzec i pooceniać dziewczyny. Spróbuj przynajmniej raz
efia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 17:27   #63
Elsi81
Zakorzenienie

A może zaopatrz się we wkładki silikonowe takie jak w załączonym linku .

http://www.szamanka.pl/product_info.php/products_id/694

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 17:30   #64
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsi81 Pokaż wiadomość
A może zaopatrz się we wkładki silikonowe takie jak w załączonym linku .

http://www.szamanka.pl/product_info.php/products_id/694
Tylko boje sie,ze jak bede w wodzie to mi sie zsunie stroj i wkladki beda widocznie Probowal ktos tak robic??

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 17:33   #65
Elsi81
Zakorzenienie

To może w jednoczęściowym stroju idź wtedy taki strój jest zabudowany wyżej więc nie ma możliwości ,że się dekolt obsunie i będzie widać te wkładki.

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 18:56   #66
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsi81 Pokaż wiadomość
To może w jednoczęściowym stroju idź wtedy taki strój jest zabudowany wyżej więc nie ma możliwości ,że się dekolt obsunie i będzie widać te wkładki.
Tylko jednocześciowe jakos mi sie kojarza ze starszymi paniami Chyba wiekszy wybor jest jednak tych 2-czesciowych

Wymianka
Stary 2009-03-19, 19:49   #67
_Emi_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Tylko jednocześciowe jakos mi sie kojarza ze starszymi paniami Chyba wiekszy wybor jest jednak tych 2-czesciowych
Chyba tylko Tobie się tak kojarzą.

W jednoczęsciowym moim zdaniem jest o wiele wygodniej. Jak plywam to niewygodnie mi gdy cos mi się rozwiązuje, stanik się nie obsuwa itp.
_Emi_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-19, 19:57   #68
201607111047
Konto usunięte

Ja też w ogóle nie chodzę na basen, nie jeżdżę nad wodę. Nigdzie gdzie trzeba się rozebrać i być w stroju kąpielowym, którego z resztą nie mam. Mam za dużo kompleksów na punkcie swojego ciała, zaczynając od tego, że mam trochę ciała, a poza tym mam asymetryczny biust i to z pewnością byłoby widać...Chyba nigdy już nie będę pływać...a tak to lubiłam w dzieciństwie
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 20:04   #69
Hazel Eyes
Rozeznanie

wg mnie jedynym lekarstwem na pozbycie sie tego typu kompleksów jest zacisniecie ząbków i chodzenie na basen jak najczesciej. musisz pamietac ze nie kazdemu bedziesz sie podobac i nie chodzi tu tylko o male piersi. wazne zebys podobala sie sobie i swojemu chłopakowi, a jesli znowu spotkasz sie z tego typu docinkami to poprostu usmiechnij sie z dumą i wypnij biust, odwróc na piecie i rob swoje kiedy ludzie zauwaza ze nie zwracasz uwagi na takie komentarze to przestana komentowac.
pamietaj ze atrakcyjnosc kobiety to głównie jej pewnosć siebie.
pierwszy wypad na basen bedzie najgorszy, a pozniej to juz z górki
baw sie, smiej i nie dawaj poznac po sobie ze sie krepujesz - wtedy nikt nie zwroci uwagi na to na co nie chcesz
Stary 2009-03-19, 20:14   #70
viola34
Raczkowanie

teraz tyle jest róznych kombinacji ze nie wierze zeby nie było można pokombinować z górą od stroju nie daj sie zwariować , co ja mam powiedzieć ? mam 36 lat , młodszego faceta i zębyś wiedziała co ja musze wyczyniac ze sobą .Piersi mam nieduże ale z wkladkami wygląda to super i jeszcze jedno najważniejsze - zmień podejście do swojego ciała , ja bez problemu stane koło niejednej 25- latki bez wstydu i nie chodzi tylko o to że dobrze wyglądam , nauczyłam sie również dobrze z tym czuć - pozdrawiam

Jestem boginią , jestem kobietą
viola34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 21:33   #71
nelyen
Zadomowienie

rany, czemu ją namawiacie na operację?! robić sobie krzywdę, jak są jeszcze inne wyjścia? bez sensu. zajrzyj do wątku, który mam w opisie, zajrzyj też tu - większość dziewczyn ma małe biusty http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580

i dobrze Ci radzę - idź na ten basen, weź strój jedno lub dwu częściowy i zapomnij na tą godzinkę o swoich kompleksach, mijanym ludziom patrz w oczy, uśmiechnij się - idę o zakład, że nikt nie spojrzy na Twój biust

ach, i nie ma czegoś takiego jak rozmiar biustu B lub C;]

"Tylko jednocześciowe jakos mi sie kojarza ze starszymi paniami Chyba wiekszy wybor jest jednak tych 2-czesciowych "
no dzięki za pojazd:P na basen nie wyobrażam sobie iść inaczej niż w jednoczęściowym, co innego na plażę^^

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy

Edytowane przez nelyen
Czas edycji: 2009-03-19 o 21:35
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-19, 22:21   #72
SerenaVDW
Raczkowanie

GG do SerenaVDW

Cytat:
Dziekuje dziewczyny za wsparcie Chyba troche dotarlo do mnie, zeby patrzec na siebie z wiekszym dystansem i nie przejmowac sie tak bardzo takimi rzeczami....

No i raczej wybiore sie na ten basen, bo chetnie sie popluskam w wodzie z TZ (bo plywac nie umiem) Ale najpierw poprzymierzam sobie stroj w domu na spokojnie z pare razy, zeby sie upewnic, czy na pewno moge tak wyjsc do ludzi
Na pewno mozesz. Ludzie przychodza na basen polywac, odchudzic sie, pogrzac sie w jacuzzi itd a nie ogladac czyjas klatke. Wiekszosc z nich pewnie nawet nie zauwazy Twojej obecnosci tam. Ludzie sa zbyt zajeci soba zeby analizowac kazdy szczegol wygladu obcej osoby. Dawno juz nie bylam na basenie ale jak bylam to nie bylo ani jednej superlaski ani superprzystojniaka. Wiekszosc to byly mamusie z niemowlakami ktore sie ucza plywac i ludzie ktorzy zajmuja sie poprawianiem swojej figury i/lub kondycji. Jezeli naprawde tak strasznie sie wstydzisz to moze idzcie w godzinach kiedy basen jest malo uczeszczany. Jak bedzie malo ludzi to nie bedziesz musiala sie tak panicznie rozgladac czy przypadkiem sie ktos nie patrzy z glupim usmieszkiem na Twoj biust. (A zaloze sie ze to bedziesz robic). Plus z tego taki ze jak zobaczysz ze nikt nie zwraca uwagi na Twoj komplekas to moze przestanie on byc taki mwielkim kompleksem.
Stary 2009-03-19, 22:28   #73
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SerenaVDW Pokaż wiadomość
Na pewno mozesz. Ludzie przychodza na basen polywac, odchudzic sie, pogrzac sie w jacuzzi itd a nie ogladac czyjas klatke. Wiekszosc z nich pewnie nawet nie zauwazy Twojej obecnosci tam. Ludzie sa zbyt zajeci soba zeby analizowac kazdy szczegol wygladu obcej osoby. Dawno juz nie bylam na basenie ale jak bylam to nie bylo ani jednej superlaski ani superprzystojniaka. Wiekszosc to byly mamusie z niemowlakami ktore sie ucza plywac i ludzie ktorzy zajmuja sie poprawianiem swojej figury i/lub kondycji. Jezeli naprawde tak strasznie sie wstydzisz to moze idzcie w godzinach kiedy basen jest malo uczeszczany. Jak bedzie malo ludzi to nie bedziesz musiala sie tak panicznie rozgladac czy przypadkiem sie ktos nie patrzy z glupim usmieszkiem na Twoj biust. (A zaloze sie ze to bedziesz robic). Plus z tego taki ze jak zobaczysz ze nikt nie zwraca uwagi na Twoj komplekas to moze przestanie on byc taki mwielkim kompleksem.
Ja tez tak uwazalam dopoki nie spotkala mnie ta przykra sytuacja...

Wymianka
Stary 2009-03-19, 22:52   #74
MadameBovary
Raczkowanie

garfieldku a moze ty po prostu nosisz zly rozmiar stanika. Dobrze dobrany stanik sprawia ze piersi wydają się większe (daje lepsze efekty niz niejedne push-upy ) i pozwala na zmigrowanie tkanki. Ja wczesniej myslalam ze nosze 75B a po dokladnym zmierzeniu okazalo sie ze jednak 60E a teraz zmigrowałam do 60F (i to naprawdę jest bardzo sredni biust) zaglądnij prosze tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294725

a jesli chodzi o kostium kąpielowy to na twoim miejscu poszukałabym takiego którego stanik miałby jakieś marszczenia, falbanki, wzory... Myślę, że powinno się duzo dziać na górze aby powiększyc optycznie biust.

pozatym naprawde mało kto idzie na basen po to aby oglądac cudze mankamenty. zreszta wydaje mi się, że osobu wyglaszajace jakies niemile komentarze najczesciej maja kompleksy i chce sie w ten sposob dowartosciowac, wiec naprawde nie ma sie czym przejmowac

"Jak dalece jesteśmy wszyscy naznaczeni piętnem pani Bovary?Jak głęboko ów bowaryzm,owo marzenie o lepszym życiu,o romantycznej miłości tkwi w naszych duszach?Jak mocno popycha nas ku ruinie obecnego życia w imię ułudnych nadziei?"
MadameBovary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 22:57   #75
Myszunia19
Zakorzenienie

TZ ma cie kochac taka jaka jestes. jesli chce isc z Toba na basen tzn ze on nie widzi nic zlego w Twojej figurze w przeciwieństwie do ciebie.
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 23:04   #76
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
....Wiem, moze Wam sie wyda to banalne albo głupie, ale ja po prostu wstydze sie isc na basen Wynika to z moich kompleksow na punkcie ciała (a najbardziej małego biustu Jak mam sie pokazac w stroju kąpielowym, jak prawie wcale nie mam biustu....

Strsznie mnie to krepuje, jak wszyscy sie beda patrzec i wytykac palcami, ze jaka ja mam figure... Juz raz spotkala mnie taka przykrosc i od tej pory nie chodze na basen... Nie wracalabym do tego problemu, gdyby nie to, ze moj chlopak uparl sie, zeby isc na basen (juz od miesiaca stale odwlekam to... ale jak dlugo mozna)

I chocbym nie wiem jaki stroj zalozyłą od razu rzuca sie w oczy, ze mam mały biust A na tym basenie pewnie same fajne dziewczyny beda....
tak, na pewno wszędzie są same fajne dziewczyny i szczupli faceci bez włosów na plechach. jasne...
Garfildku, po co idziesz na basen? zarwać faceta? bo jak nie to bez przesady. każdy normalny idzie na basen pływać. można dobrać odpowiednio kostium. np. jednoczęściowy i będzie git. bardziej wstydliwe są chyba wlosy łonowe wystające z kostiumu niż mały biust.

biia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 06:36   #77
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Ja tez tak uwazalam dopoki nie spotkala mnie ta przykra sytuacja...
No i co z tego? Jedna przykra sytuacja i od razu wielkie kompleksy? Na litośc boska, w zyciu spotka Cie jeszcze wiele przykrych sytuacji. Twojemu chłopakowi jak widac nie przeszkadza Twoja figura, więc przestań robić problem z drobiazgu i zamiast kilka dni zastanawiac się co będzie jesli... zrób przyjemnośc chłopakowi i spotkaj się z nim na basenie. Szczerze mówiąc, to mammwrażenie, że nie jesteś aż takim cudem świata, aby wszyscy zwrócili na siebie uwagi (chłopcy którzy będą ze swoimi dziewczynami będą parzyć raczej na nie, a nie na Ciebie - co Ty ich interesujesz)?

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 08:38   #78
koKOro
Zakorzenienie

wczoraj byłam na tym basenie, nie było nikogo kto byłby idealny, większość kobiet miała celulit, jedne tylko bardziej po solarium, inne w ogóle. Aż miło było popatrzeć, że to faktycznie w reklamach i gazetach są nieskazitelne ciała, noi czasem wiadomo są wyjątki, ale przeciętna kobieta to zdecydowanie nie taka z okładki.

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 09:01   #79
madziamkk
Raczkowanie

Cytat:
....Wiem, moze Wam sie wyda to banalne albo głupie, ale ja po prostu wstydze sie isc na basen Wynika to z moich kompleksow na punkcie ciała (a najbardziej małego biustu Jak mam sie pokazac w stroju kąpielowym, jak prawie wcale nie mam biustu....

Strsznie mnie to krepuje, jak wszyscy sie beda patrzec i wytykac palcami, ze jaka ja mam figure... Juz raz spotkala mnie taka przykrosc i od tej pory nie chodze na basen... Nie wracalabym do tego problemu, gdyby nie to, ze moj chlopak uparl sie, zeby isc na basen (juz od miesiaca stale odwlekam to... ale jak dlugo mozna)

I chocbym nie wiem jaki stroj zalozyłą od razu rzuca sie w oczy, ze mam mały biust A na tym basenie pewnie same fajne dziewczyny beda....
Oj przesadzasz Mam kolezanke, ktora nie ma piersi wcale.. nawet stanika nie nosi. A wyobraz sobie, ze nie czuje jakiegokolwiek braku zainteresowania swoja osoba, a nie jest tez niewiadomo jak piekna... Glowa do gory i marsz na basen
madziamkk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 09:27   #80
koKOro
Zakorzenienie

oo albo dobrym przykładem jest Triny z tych angielskich programów o ubieraniu, nie ma biustu za wiele, a jaka fajna, pewna siebie babeczka, eksponuje swoje walory i jej biust to ostatnia rzecz, o której myślę jak na nią patrze bo nie zwraca swoim zachowaniem na to uwagi.

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 10:12   #81
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nelyen Pokaż wiadomość
rany, czemu ją namawiacie na operację?! robić sobie krzywdę, jak są jeszcze inne wyjścia? bez sensu. zajrzyj do wątku, który mam w opisie, zajrzyj też tu - większość dziewczyn ma małe biusty http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580

i dobrze Ci radzę - idź na ten basen, weź strój jedno lub dwu częściowy i zapomnij na tą godzinkę o swoich kompleksach, mijanym ludziom patrz w oczy, uśmiechnij się - idę o zakład, że nikt nie spojrzy na Twój biust

ach, i nie ma czegoś takiego jak rozmiar biustu B lub C;]

"Tylko jednocześciowe jakos mi sie kojarza ze starszymi paniami Chyba wiekszy wybor jest jednak tych 2-czesciowych "
no dzięki za pojazd:P na basen nie wyobrażam sobie iść inaczej niż w jednoczęściowym, co innego na plażę^^
W takim razie sorka, glupio pomyslalam
Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
No i co z tego? Jedna przykra sytuacja i od razu wielkie kompleksy? Na litośc boska, w zyciu spotka Cie jeszcze wiele przykrych sytuacji. Twojemu chłopakowi jak widac nie przeszkadza Twoja figura, więc przestań robić problem z drobiazgu i zamiast kilka dni zastanawiac się co będzie jesli... zrób przyjemnośc chłopakowi i spotkaj się z nim na basenie. Szczerze mówiąc, to mammwrażenie, że nie jesteś aż takim cudem świata, aby wszyscy zwrócili na siebie uwagi (chłopcy którzy będą ze swoimi dziewczynami będą parzyć raczej na nie, a nie na Ciebie - co Ty ich interesujesz)?
Przeciez wiem, ze do idealu mi daleko, wiec nie rozumiem o co ci teraz chodzi? Ja wlasnie nie chce by zwracano na mnie uwage (chodzi o kpiace miny a nie zainteresowanie innymi facetami)

Wymianka
Stary 2009-04-13, 00:06   #82
Malaika85
Zadomowienie

no tak na basenie przeciez sa same modelki, normalni ludzie tam nie chodza...
a jak juz nawet chodza to tylko po to, zeby komentowac CIEBIE
na pewno nie po to, zeby plywac, bron boze...

to taka mala niezlosliwa acz ironiczna dygresja...
dziewczyno opanuj sie, masz faceta, ktory uwaza ze jestes ladna (inaczej by nie chcial isc z toba na basen), wiec co sie przejmujesz opinia innych!???
Stary 2010-08-18, 01:26   #83
TakaOna19
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Wstydze sie isc na basen :(

Hmm sztuczne piersi ?, wkladki? xD co wy jej radzicie to nie zwlaczy kompleksow napisz do mnie na gg 7206350 to pogadamy : cmok:i Ci pomoge
TakaOna19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 00:55   #84
19Mallgosia91
Raczkowanie

GG do 19Mallgosia91

Tutaj operacja jest zbędna ponieważ to tkwi w psychice, nie należy zwracać uwagi na to co mówią ludzie. Przypomina mi sie pewien fragment z ksiażki Fryderyka Wilhelma Nietzshe:
"Drogą wśród gór idzie starzec. Prowadzi osiołka i małe dziecko. Mija go grupka ludzi, starzec słyszy ich komentarz:" Co za dziwny człowiek. Dlaczego nie posadzi dziecka na osiołku? " Starzec posadził dziecko na osiołku. Idą dalej. Mija ich grupka ludzi, i starzec słyszy: " Dziecko siedzi na osiołku, a biedny starzec idzie pieszo? To on powinien siedzieć na osiołku." Starzec sam wsiadł na osła. Wędrują dalej. Mija ich grupka ludzi, i starzec słyszy:" Coś podobnego. Co za dziwny starzec. Zamiast posadzić dziecko obok siebie, to on jedzie na ośle, a biedne dziecko musi iść pieszo". Starzec posadził dziecko obok siebie. Jadą dalej. Mija ich grupka ludzi, i starzec słyszy: " No jak tak można? Biedny osiołek. Musi dźwigać starca i dziecko na swoim grzbiecie". Starzec zsiadł z osła, dziecko też zsadził, wziął osła na plecy, idą dalej. Mija ich grupka ludzi, i starzec słyszy: " Coś podobnego? Zamiast na ośle jechać, to on osła niesie na plecach "
Co byśmy nie zrobili to ludzie się będą czepiali... Zrobisz operacje powiedzą, że jest nie naturalny czy za duży bo oni wolą mały... Taka moja opinia.
19Mallgosia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 08:34   #85
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
....Wiem, moze Wam sie wyda to banalne albo głupie, ale ja po prostu wstydze sie isc na basen Wynika to z moich kompleksow na punkcie ciała Jak mam sie pokazac w stroju kąpielowym...

Strsznie mnie to krepuje, jak wszyscy sie beda patrzec i wytykac palcami, ze jaka ja mam figure... Juz raz spotkala mnie taka przykrosc i od tej pory nie chodze na basen...

A na tym basenie pewnie same fajne dziewczyny beda.... z super figura....
Nie, nie będą patrzeć. Chyba, że jesteś angeliną jolie, to może faktycznie ktoś zerknie.
Stary 2012-01-04, 11:31   #86
doska1
Raczkowanie

Cytat:
....Wiem, moze Wam sie wyda to banalne albo głupie, ale ja po prostu wstydze sie isc na basen Wynika to z moich kompleksow na punkcie ciała Jak mam sie pokazac w stroju kąpielowym...

Strsznie mnie to krepuje, jak wszyscy sie beda patrzec i wytykac palcami, ze jaka ja mam figure... Juz raz spotkala mnie taka przykrosc i od tej pory nie chodze na basen...

jak chcesz możemy iść razem, we dwie zawsze raźniej
doska1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 11:49   #87
skaz
Zadomowienie

Cytat:

Po moich doświadczeniach wynika że pierwszy raz jest najgorszy. Musisz się przełamać! Też tak miałam, też miałam kompleksy, ale uwierz - nikt nie jest doskonały, każdy tam się czegoś wstydzi, nikt nie będzie z Ciebie szydził ani się śmiał, bo przecież wszyscy przychodzą tam po to by popływać Zrób coś ze swoimi kompleksami bo on tylko niszczą życie, a nie warto się takimi głupotami przejmować.
skaz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości