![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wstydze sie isc na basen :(
Mam mały biust i miałam kompleksy straszne na tym punkcie, ale mój Tż uświadomił mi jakie są piękne i przy nim kompleksów się pozbyłam...tak prawie
![]() Też się wstydziłam pokazywac się w stroju, ale stwierdziłam, że mam inne zalety np ladne nogi. Odpowiedni stanik i małe piersi ładnie wygladaja. Mojemu Tż sie podobaja i dla mnie to jest najwazniejsze, zreszta małe jest piękne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
A ja się dzięki basenowi uporałam z wieloma moimi komplekasami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
A może zaopatrz się we wkładki silikonowe takie jak w załączonym linku .
http://www.szamanka.pl/product_info.php/products_id/694 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
To może w jednoczęściowym stroju idź wtedy taki strój jest zabudowany wyżej więc nie ma możliwości ,że się dekolt obsunie i będzie widać te wkładki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W jednoczęsciowym moim zdaniem jest o wiele wygodniej. Jak plywam to niewygodnie mi gdy cos mi się rozwiązuje, stanik się nie obsuwa itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Ja też w ogóle nie chodzę na basen, nie jeżdżę nad wodę. Nigdzie gdzie trzeba się rozebrać i być w stroju kąpielowym, którego z resztą nie mam. Mam za dużo kompleksów na punkcie swojego ciała, zaczynając od tego, że mam trochę ciała, a poza tym mam asymetryczny biust i to z pewnością byłoby widać...Chyba nigdy już nie będę pływać...a tak to lubiłam w dzieciństwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
wg mnie jedynym lekarstwem na pozbycie sie tego typu kompleksów jest zacisniecie ząbków i chodzenie na basen jak najczesciej. musisz pamietac ze nie kazdemu bedziesz sie podobac i nie chodzi tu tylko o male piersi. wazne zebys podobala sie sobie i swojemu chłopakowi, a jesli znowu spotkasz sie z tego typu docinkami to poprostu usmiechnij sie z dumą i wypnij biust, odwróc na piecie i rob swoje
![]() pamietaj ze atrakcyjnosc kobiety to głównie jej pewnosć siebie. pierwszy wypad na basen bedzie najgorszy, a pozniej to juz z górki ![]() baw sie, smiej i nie dawaj poznac po sobie ze sie krepujesz - wtedy nikt nie zwroci uwagi na to na co nie chcesz ![]()
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
teraz tyle jest róznych kombinacji ze nie wierze zeby nie było można pokombinować z górą od stroju
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
rany, czemu ją namawiacie na operację?! robić sobie krzywdę, jak są jeszcze inne wyjścia? bez sensu. zajrzyj do wątku, który mam w opisie, zajrzyj też tu - większość dziewczyn ma małe biusty http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580
i dobrze Ci radzę - idź na ten basen, weź strój jedno lub dwu częściowy i zapomnij na tą godzinkę o swoich kompleksach, mijanym ludziom patrz w oczy, uśmiechnij się - idę o zakład, że nikt nie spojrzy na Twój biust ach, i nie ma czegoś takiego jak rozmiar biustu B lub C;] "Tylko jednocześciowe jakos mi sie kojarza ze starszymi paniami ![]() ![]() no dzięki za pojazd:P na basen nie wyobrażam sobie iść inaczej niż w jednoczęściowym, co innego na plażę^^
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
Edytowane przez nelyen Czas edycji: 2009-03-19 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
garfieldku a moze ty po prostu nosisz zly rozmiar stanika. Dobrze dobrany stanik sprawia ze piersi wydają się większe (daje lepsze efekty niz niejedne push-upy
![]() ![]() ![]() ![]() a jesli chodzi o kostium kąpielowy to na twoim miejscu poszukałabym takiego którego stanik miałby jakieś marszczenia, falbanki, wzory... Myślę, że powinno się duzo dziać na górze aby powiększyc optycznie biust. ![]() pozatym naprawde mało kto idzie na basen po to aby oglądac cudze mankamenty. zreszta wydaje mi się, że osobu wyglaszajace jakies niemile komentarze najczesciej maja kompleksy i chce sie w ten sposob dowartosciowac, wiec naprawde nie ma sie czym przejmowac ![]()
64/88 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375 "Jak dalece jesteśmy wszyscy naznaczeni piętnem pani Bovary?Jak głęboko ów bowaryzm,owo marzenie o lepszym życiu,o romantycznej miłości tkwi w naszych duszach?Jak mocno popycha nas ku ruinie obecnego życia w imię ułudnych nadziei?" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
TZ ma cie kochac taka jaka jestes. jesli chce isc z Toba na basen tzn ze on nie widzi nic zlego w Twojej figurze w przeciwieństwie do ciebie.
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Garfildku, po co idziesz na basen? zarwać faceta? bo jak nie to bez przesady. każdy normalny idzie na basen pływać. można dobrać odpowiednio kostium. np. jednoczęściowy i będzie git. bardziej wstydliwe są chyba wlosy łonowe wystające z kostiumu niż mały biust. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
No i co z tego? Jedna przykra sytuacja i od razu wielkie kompleksy? Na litośc boska, w zyciu spotka Cie jeszcze wiele przykrych sytuacji. Twojemu chłopakowi jak widac nie przeszkadza Twoja figura, więc przestań robić problem z drobiazgu i zamiast kilka dni zastanawiac się co będzie jesli... zrób przyjemnośc chłopakowi i spotkaj się z nim na basenie. Szczerze mówiąc, to mammwrażenie, że nie jesteś aż takim cudem świata, aby wszyscy zwrócili na siebie uwagi (chłopcy którzy będą ze swoimi dziewczynami będą parzyć raczej na nie, a nie na Ciebie - co Ty ich interesujesz)?
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
wczoraj byłam na tym basenie, nie było nikogo kto byłby idealny, większość kobiet miała celulit, jedne tylko bardziej po solarium, inne w ogóle. Aż miło było popatrzeć, że to faktycznie w reklamach i gazetach są nieskazitelne ciała, noi czasem wiadomo są wyjątki, ale przeciętna kobieta to zdecydowanie nie taka z okładki.
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
oo albo dobrym przykładem jest Triny z tych angielskich programów o ubieraniu, nie ma biustu za wiele, a jaka fajna, pewna siebie babeczka, eksponuje swoje walory i jej biust to ostatnia rzecz, o której myślę jak na nią patrze bo nie zwraca swoim zachowaniem na to uwagi.
![]() |
#81 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
no tak na basenie przeciez sa same modelki, normalni ludzie tam nie chodza...
a jak juz nawet chodza to tylko po to, zeby komentowac CIEBIE na pewno nie po to, zeby plywac, bron boze... ![]() to taka mala niezlosliwa acz ironiczna dygresja... dziewczyno opanuj sie, masz faceta, ktory uwaza ze jestes ladna (inaczej by nie chcial isc z toba na basen), wiec co sie przejmujesz opinia innych!???
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
![]()
Hmm sztuczne piersi ?, wkladki? xD co wy jej radzicie to nie zwlaczy kompleksow napisz do mnie na gg 7206350 to pogadamy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Tutaj operacja jest zbędna ponieważ to tkwi w psychice, nie należy zwracać uwagi na to co mówią ludzie. Przypomina mi sie pewien fragment z ksiażki Fryderyka Wilhelma Nietzshe:
"Drogą wśród gór idzie starzec. Prowadzi osiołka i małe dziecko. Mija go grupka ludzi, starzec słyszy ich komentarz:" Co za dziwny człowiek. Dlaczego nie posadzi dziecka na osiołku? " Starzec posadził dziecko na osiołku. Idą dalej. Mija ich grupka ludzi, i starzec słyszy: " Dziecko siedzi na osiołku, a biedny starzec idzie pieszo? To on powinien siedzieć na osiołku." Starzec sam wsiadł na osła. Wędrują dalej. Mija ich grupka ludzi, i starzec słyszy:" Coś podobnego. Co za dziwny starzec. Zamiast posadzić dziecko obok siebie, to on jedzie na ośle, a biedne dziecko musi iść pieszo". Starzec posadził dziecko obok siebie. Jadą dalej. Mija ich grupka ludzi, i starzec słyszy: " No jak tak można? Biedny osiołek. Musi dźwigać starca i dziecko na swoim grzbiecie". Starzec zsiadł z osła, dziecko też zsadził, wziął osła na plecy, idą dalej. Mija ich grupka ludzi, i starzec słyszy: " Coś podobnego? Zamiast na ośle jechać, to on osła niesie na plecach " Co byśmy nie zrobili to ludzie się będą czepiali... Zrobisz operacje powiedzą, że jest nie naturalny czy za duży bo oni wolą mały... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak chcesz możemy iść razem, we dwie zawsze raźniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.