|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :
witam wszystkie dziewczyny! naprawdę dużo nas się robi
![]() ![]() Muszę się pochwalić- otóż dziś postanowilam sie zmierzyć. A oto wyniki: 18.03 w brzuchu było 97 cm--- dziś jest 96 cm 18.03 talia 83 cm--- dziś 78 cm 18.03. udo- 60,5 cm--- dziś 60 cm Także jest bardzo zadowolona, bo z talii ubyło mi aż 5 cm ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :
Ja rowniez sie przyłącze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Przy South Beach jak najbardziej można ćwiczyć
![]() Ech krwi nie jadę dzisiaj oddać, zapomniałam, że jestem przeziębiona więc dolina :/ Po rolki muszę skoczyć do siostry, bo chyba ona ostatnio w nich jeździła ;] Weszłam dzisiaj na wagę, więc zaczynam odchudzanie od 75,6kg, jak spadnę poniżej 70 to już będzie dla mnie spory sukces, dawno nie widziałam tej 6 z przodu na wadze ;] Byłam z psem od rana na spacerze, wieczorem zrobimy sobie dłuższą wyprawę ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
A ja znowu się pochwalę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Podróżniczka
|
Działam już na innych wątkach, ale dolacze sie rowniez do Was...bo tam czasem zastoj jest
![]() Powodzonka dziewczyny....ja juz mam n-te podejscie do odchudzania :-/ mam nadzieje, ze mi sie wkoncu uda te upragnione 15kg zrzucic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny,
ten wątek jest mi bliski, bo również chcę pozbyć się 10 kg i tak jak założycielka wątku studiuję ![]() Dietę rozpoczynałam wiele razy, raz zrezygnowałam bo zaczęła się sesja (a słowo że w sesji nie funkcjonuję wśród ludzi nie robię nic poza nauką), raz bo wyjeżdżałam ze znajomymi nad morze(wiem durny powód) i było jeszcze kilka innych historii. Jednak tym razem wiem, że się uda nie mogę zawieść siebie i ośmieszyć się przy znajomych ponieważ ogłosiłam wszem i wobec, że zaczynam dietę a prawie każdy patrzy na to z przymrużeniem oka znając moje historie z odchudzaniem. Zaczęłam dwa tygodnie temu w pierwszym tygodniu schudłam 1.5 kg a w tym tylko 0.5kg nie mam pojęcia dlaczego tak mało i do głowy zaczęły przychodzić mi czarne myśli aby to rzucić więc przypomniałam sobie o wizażu i wierzę że przebywając tutaj nie braknie mi chęci do walki ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- A tak w ogóle to przedstawię swoje liczby mam 168cm wzrostu ważę 65,8kg a marzę o 56kg. Stosuję dietę 1200kcal(wszystko dokładnie ważę i podliczam) i ćwiczę ok 3 razy w tygodniu jednak dziś z ćwiczeń nici bo złapałam przeziębienie i nawet nie myślę o wychodzeniu z łóżka. Dlatego dziś dzień będzie mało fit. A tak w ogóle to pozwalam sobie na słodycze jakieś drobne więc może też dlatego nie schudłam w drugim tygodniu tyle ile planowałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Tak czytam Wasze wypowiedzi i dochodzę do wniosku, że jestem jedyną /może nie ostatnią / "babcią" na tym forum która chce trochę zrzucić .
Dziś zaczęłam dzień od śniadanka małego o 8 i jazdy na rowerze 2 km. Później ogarnęłam mieszkanie, poprasowałam ,przyszykowałam obiad i znowu 2 km na rowerku. Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę, że macie tyle możliwości jeśli chodzi o sport. Dziś muszę jeszcze przejechać 6 km i przed spaniem codzienne ćwiczenia na wzmocnienie mięśni utrzymujących kręgosłup .Pod wieczór spacerek bez psa /suczka ma swoje ciężkie dni i nie byłabym na spacerze z jednym psem tylko całą grupą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ja mam w takim razie powiedzieć skoro w ciągu 5 tygodni schudłam tylko 2 kg? Pewnie powinnam się załamać i już zrezygnować, bo to przecież tak mało... Nie piszę tego złośliwie... Tylko zacznijcie doceniać to co straciłyście, nawet jesli jest to tylko 0,5 kg. Nie ma zdrowych diet, które gwarantują schudniecie 10 kg w ciagu miesiąca itp. Trzeba powoli, ale skutecznie z cierpliwością dążyć do celu, a nie oczekiwać cudów. Trzymam kciuki, żeby każda z nas tyle chudła w ciągu tygodnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pij duzo wody niskosodowej. Hormonki w porządku?
![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
jasne
![]() jak tam dziewczyny 3/4 1. dnia dietki MŻWR lub innych ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- heyka ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
No więc tak, jestem już dziś po śniadaniu (płatki owsiane+otręby pszenne+żurawina+mleko), po II śniadaniu (grahamka, jabłko) i po obiadku (ryż na sucho+sałatka z pora) i po deserze, po którym mam straszne wyrzuty sumienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Rodzynka1989
![]() ![]() ![]() moje dzisiejsze sniadanko to jajko na twardo + tost + zielona herbata, II sniadanie - jablko, ale obiad to mial chyba z 500 kcal ![]() czeka mnie jeszcze mini kolacja i cwiczenia, cwiczenia, cwiczenia.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
miss spookiness -> no niby tak, ale zawsze te kalorie we mnie zostają, siedzą i podgryzają tak od środka...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny!
Ja również chętnie się dołączę, chociaż udzielam się już na innych wątkach. Ja jestem na diecie już od jakiegoś czasu (ok. 15.02) i schudłam już 8 kg, z których jestem szalenie dumna. I miło się zakłada stare portki, które teraz spadają z tyłka ![]() ![]() ![]() Co do ślubów, wesel i innych to ja też mam zaproszenie na wesele kolegi we wrześniu i trzeba się jakoś prezentować ![]()
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czytałaś ? ---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304089 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Zgodnie z teorią jedząc 1200 kcal i ćwicząc codziennie powinnam chudnąć ok1-1.5kg tygodniowo dlatego nie podniósł mnie na duchu fakt że schudłam 0,5kg. Tak więc nie musisz się od razu unosić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Czy można sie dołączyć??
Ja tez z chęcią bym zrzuciła min. 10 kg będę sie starała zobaczymy czy dam rade (muszę dać ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
No to ja może poproszę o poradę w sprawie ćwiczeń... Bo ja jak na razie to ćwiczę 2xdziennie (rano i wieczorem) serię na brzuszek, a po południu skakanka+rowerek stacjonarny(ok.5km)+stepp er(ok.20min.). I tak się zastanawiam, czy to wystarczy, czy mam jeszcze sobie dorzucić jakiś zestaw ćwiczeń?
Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Powiem wam tylko tyle 2 kg mniej!
![]() ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Gratuluję!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
witam was .
![]() jak u was z dietą ? bo u mnie tak sobie ;/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
U mnie narazie ok, nie narzekam
![]() A Ty sobie na grzeszki pozwalasz? ![]() ![]() Postanowiłam sobie, że w następną środę zjem przepysznego kebaba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
ja miałam taki problem jak brałam tabletki jasmin. ciało po prostu puchło i kazdy kęs sprawiał ze miałam wrazenie iz spodnie mi zaraz pękną w szwach. teraz biore diane i jest lepiej choc trudniej mi schudnac bedac na diecie niz w czssach kiedy nie braam zadnych tabletek. rada lda ciebie: pij duuuuuzo wody mnóstwo - mi to pomaga
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
przyłączę się do Was jeśli tylko zezwolicie.
tez mam zamiar zrzucić te ochydne kilogramy. brzuch, nogi i ramiona.. ech! są koszmarne! ciągle mi kupel z klasy dokucza, że mi sie przytyło. chciałabym schudnąć szczególnie dla siebie, ale też żeby udowodnić że potrafie sie zmobilizować.. chociaż z tym naprawde ciężko ![]() mam 158 wzrostu i 55 kg.. niby bmi w porządku ale tu i tam SPORE fałdy wiszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie zgadzam się z koleżanką miałam identyczny problem i teraz nie biore już nic a co do dnia dzisiejszego to pochłonęłam całą lodówke bo okres mi się zaczął i niestety nie opanowywuje się ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a co myślicie o wspieraniu się tabletkami? Boję się odchudzać za pomocą leków bo pewnie nadmiar wróci od razu po odstawieniu. Ale ja mam ogromny cellulit i zastanawiam się czy nie użyć do walki z nim jakichś kapsułek(bo ćwiczenia i krem działają raczzej na mały) znalazłam np z Forte Pharma "Specific cellulit drink" używała może któraś z was takiego środka?? Lub podobnego??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
za mną lodówka też chodzi....czyżby okres się zbliżał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wystarczy że waga będzie szła w dół a nie w górę ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Miło by było żeby miesiączka o nas zapomniała na czas odchudzania ja mam wtedy problem z nierzuceniem się na słodycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zjadłam
Musli z mlekiem (niesłodzone musli, owoców suszonych też niedużo) Przez cały dzień pracy 4 kanapki (takie poskładane) W domu trochę rosołu i niezbyt dużo zapiekanki z ziemniaków. O kolacji pomyślę jak poćwiczę. Nie jest źle - nic słodkiego nic słonego nie jadłam. Najgorzej, że mam pod pracą tyyyleee piekaaarniii a na uczelni są pyszne buły z warzywkami sosem itp (ale są typowo słodkie bułki, bomby kaloryczne) ![]() Mam nadzieję, że wytrwam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.