|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: różne ciuszki w różnych rozmiarach !
oodpisalam u siebie
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
mam jeszcze białą tunikę, sięgającą za tyłek
z rękawkami a'la motyl (tak to chyba się nazywa ) na razie takie zdjątko mam.... jej wada to poszła nitka po szwie na dole;/ mała szyta dziurka przy metce oraz odpadająca czacha.... hmm.... to jak co to białą dam Ci jako gratis bo u mnie i tak leży.... a nuż będzie pasować
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
A te morskie spodenki dało by się tak tym sznureczkiem sciągnać aby było na r. 36,37.? Może mogłabyś zrobić zdjęcie oby dwu spodenek na sobie.? Bardzo bym prosiła. ![]() Te z Croppa by mi pasowały. A a jaki rozmiar ma ta futrzana kamizelka.? i w jakim jest stanie.?![]() Sorrka że tak marudze. ^^ xD
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
prosze bardzo
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
to ja proponuję za laleczkę parkę kolczyków
a jeśli chodzi o ten dół bikini to muszę jeszcze spr. czy góra którą chce sobie kupić w croppie będzie mi pasować (: |
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Weszłam na allegro bo chciałam zobaczyć zdjęcia kamizelki, bo to twoje się nie włącza, i kamizelki są po 40 zł góra 70. :/ ;> więc nie wiem.
Szkoda bo te morskie spodenki mi się podobały. ![]() Dół piżamki spokojnie wejdzie na 38. A zdjęcie w pumpach dam, lecz brzydko wygladambo mam chude nogi i szerokie są na mnie. ale spoko. Co do wymianki to myślałam że może tak : pumpy majteczki w kropki piżamka za : spodenki spodenki kamizelka Ale teraz spodenki morskie odpadają. jeszcze poczekam na zdjęcia. ![]() ( moje zdjęcie wrzucę wieczorkiem) a mogłabyś jeszcze zrobić kamizelce zdjęcie ? dzięki z góry.
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
coś za szarą bokserkę croppa?
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=299657
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
aaa. xD heh.
a wstawisz jeszcze zdjęcia na sobie.? ![]() Na pewno nie masz takich chudych nóg jak ja. ^^ Hehe Nosze spodnie które mają w udzie 22 cm. xDD Łee.
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Kurcze bardziej podobaja mi sie ciemne ,ale chyba beda za duze ;/ w takim razie poprosze o zdjecie tylu tych jasnych
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
hej...podobaja mi sie bardzo spodenki..ale jednak zdecydowalam sie wycofac tunike...ewentualnie wrzuce po lecie...
takze juz trudno...klamka zapadla ![]() pozdrawiam
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Pumpy, mają lekko obniżony krok, nie tak bardzo jak inne, bardziej bufiaste nogawki.
![]() Pokaże Ci jeszcze na zdjęciu ale nie wiem czy ładnie wyjdzie. A wymiarki już daję : Bluzka : Szerokość pod pachami wynosi 40 cm. Na dole szerokość : 44 cm Długość całkowita mierzona od pach : 31 cm. Długość mierzona od początku ramiączek : 44 cm. Szerokość spodenek : 29 cm ![]() mało ale dużo się rozciągają ja nosze r. 36i na wchodzą i jest luzik nie obciskają ani nic :O nie wiem xD Zrobie zdjęcia zaraz na mnie. i wrzuce. I czekam na twoje zdjęcia wrzuć mi do wątku.
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
mogę wymienić same rurki za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1239738609 + któraś z tych tunik https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1239738567 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1239742449 <--- jak długa jest ta biała? za tyłek? ![]() odpisz u mnie |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
dobrze;] to zostańmy przy tym co jest
pozdrawiam;* ja się odezwę jak nawiedzę pocztę najpóźniej wyślę do 28 kwietnia.... z góry przepraszam, za opóźnienie
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Ahaa... Na mnie tez jest troszkę krótka ale to chyba taka miała być
![]() A nie dobrałaś byś coś jeszcze u mnie ? za te 2 rzeczty ? A i daje zdjęcia, robione przed chwilą i w piżamce też daje bo zrobiłam. ![]() Pumpy oddaje z tego względu że własnie mam za chude nogi. xD jeżeli nosisz rozmiar M to na Ciebie będą dobre, ja nosze S , xS najczęściej i mieszcze sięę we wszytskie małe rozmiary. xD eh ...rozpisałam się. daje fotyy .... [ a i sorrki za tło, zdjęcia robione w toalecie dlatego że tam mam duże lusto. xD ]
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Aha.. Ja mam ok 80. xD ale nawet nie widać. xD hehe
![]() Zaraz przeszukam szafę i dam znać, ale to dopiero gdzieś ok 20 lub troszkę wcześniej bo spadam z kompa. xD trzeba się uczyć ^^ hehe :P żartuje.
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
coś za:
różowa bluzeczka Veromoda
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam ci co mi sie podoba
|
|
|
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
strasznie mi sie podobaja rurki te drugie. nic bys do nich nie dobrala?
a chusty hmmm takie duze mnie interesuja w stylu h&m, cubusa i tych innych, takie do noszenia teraz ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- no niestety z Twojej wish mam jeszcze staniczki, ktore bez super trzymaja sie bez ramiaczek, poza tym to mam brazowa bokserke z h&M ale ona ma mala dziurke, ew. mam tuniczke (w sumie to bokserka taka rozszerzana na dole) new look chabrowa, moge zdjecia dodac jutro ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ---------- 75 b staniczki, ok jutro zrobię zdjęcia tuniki i bokserki
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
buciki sa na mnie i tak za male a za okularki dziekuje bo nosze korekcyjne - stad tez wymieniam moje choc bardzo mi sie podobaja...a stroj za nie plus chusta?
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
jeszcze mam takie zdjęcie torby http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1236361373 to jest torba xxl, zmierzyc jej nie bardzo jak mam bo w roznych miejscach jest rozna dlugosc, jest to duza torba worek
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
no to mnie wprowadziłaś w błąd
a ja zapomniałam Ci powiedzieć, że ta biała tunika jest tak jakby z froty, no nie tak dokładnie, ale materiał jest podobny taki mięciutki i puchaty. Mam nadzieję, że to Ci nie przeszkadza?widzę, że dodałaś okularki może znajdziesz coś u mnie za któreś, bardzo mi zależy. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

z rękawkami a'la motyl (tak to chyba się nazywa

a wstawisz jeszcze zdjęcia na sobie.? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mało ale dużo się rozciągają ja nosze r. 36
Wymiana