![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lutens Datura Noir, Insolence , Magical Moon, Clinique Superfit, Flora Bella
Gosiu, właśnie przeczytałam Twoje PW, oczywiście, że jestem nadal zainteresowana
![]() Moje Kanebo kupiłam na Allegro od sprawdzonego sprzedawcy, za bodajże 119 zł, więc jestem pewna oryginalności. Jeśli chodzi o kolor, to on się moim zdaniem, plasuje między 03 a 04 Estee Lauder i tak jak wiele wiele osób pisało w KWC, na ręku wygląda strasznie ciemno, jaśnieje nałożony na twarz. Mam tylko pytanie, czy jesteś pewna, że Clinique jest 2/3 nie mniej? Najlepiej można sprawdzić wykałaczką ![]() ![]() Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lutens Datura Noir, Insolence , Magical Moon, Clinique Superfit, Flora Bella
Cytat:
Niestety, nie mam pewności ile jest Clinique.Jak tylko znajdę jakąś wykałczkę to sprawdzę. Nie pomyślałam o tym ...fajny pomysł! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Zaglądam w sprawie podkładu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam Cię,ale mam taki fatalny ten tydzień,
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Gosiu, czy Insolence jest jeszcze aktualne?
![]() Czy byłabyś zainteresowana wymianą na Baby Doll? Zostało około 15-20ml ze 100ml, ciężko mi ocenić dokładny ubytek ze względu na kształt flakonika. Oczywiście oryginał, mam kartonik. Chętnie dołączę zdjęcia ![]() pozdrawiam! Gosia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Insolence niestety kilka razy jeszcze użyłam ( nie było chętnych na wymianę),ale mogłabym dorzucić próbki perfum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Gosiu
![]() zdjęcia dołączę jutro, oki?? postaram się przed południem ![]() dzisiaj już nie zdążę, bo ledwo weszłam do domu, a już muszę wychodzić ![]() ![]() A czy może jesteś z Łodzi? ![]() ![]() pozdrawiam!! g. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Super,czekam na fotkę. Mieszkam w Tomaszowie Maz, chętnie bym się spotkała,ale w najbliższym czasie raczej w Łodzi nie będę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Sama oceń, ile tego drogocennego płynu tam zostało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
DZiękuję za zdjęcia. Oj...w tej butelce baaaaaaaardzo trudno jest określić pojemność,ale myślę ze ok.15 ml to chyba jest.
Mojej Insolence jest ok. 13 ml. Pasuje Ci taka wymiana? Jeśli tak ,to napisze pv z adresem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po zużyciu takiej ilości Baby Doll, chętnie się pozbędę buteleczki, bo już nie mogę na nią patrzeć ![]() choć to przepiękny zapach i będę za nią bardzo tęsknić ![]() ![]() Czekam na PW ![]() pozdrawiam!! G. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.