![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Enigma Oriflame, Yves rocher kolorówka
True Glow Avon, 30ml, atomizer, zostało ok 70-80%
coś u mnie za to? zdjęcie na życzenie lakiery Sally Hansen od lewej Amber Opal 11 Bright Opal 12 Rose Gold Opal 04 Red opal 06 earthten Opal 10 kolory buteleczek mogą być mylące bo to nie są przezroczyste flaszeczki tylko takie matowe w kolorze lakieru, jednak kolor buteleczki nie oddaje do końca koloru lakieru na drugim zdjęciu wzornik lakierów Opal, zdjęcie pożyczone z allegro ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-11-02 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
11 amber opal przy 2 warstwach raczej kryjący przy jednej lekko prześwituje, kolor jak na wzorniku mieni się na różowo, ale wychodzi dosyć krzykliwie, raczej dla odważnych.
12 transparentny przy dwóch warstwach lekko mleczny ale prześwituje, kolor taki delikatny brzoskwiniowo łososiowy mieni się na złoto/brzoskwiniowy 04 rose gold też transparentny taki lekki blady róż mieni się na delikanty srebrno-różowo-fioletowy kolorek 06 transaprentny lekko różowy mieni się na taki zielonkawy kolorek, trudno opisać, fajnie wygląda, daje efekt takie szklanej tafli, najlepiej błyszczy z tych wszystkich 10 kolorek taki brązowo-ceglasty, przy 2 warstwach raczej kryjący, mieni się na brązowo-złoty kolor z delikatnymi różowymi reflekasami
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-11-02 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za połówkę bazy lumene?
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
w sumie pasowałoby mi tak:
ode mnie: lakier Sally Hansen Rose Gold 04 Earthten Gold 10 Balsam Ziaja Masło Kakaowe ok 2/3 z 200 ml od Ciebie: True Glow 70-80% z 30 ml krem do stóp jeżyna i mięta zostało ok 70% co ty na to?
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-11-02 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że napisałaś ![]() A możesz mi przypomnieć jaką pojemność tam miałaś i zużycie??? Bo ja ewentualnie byłabym chętna jeszcze na: Zel pod prysznic Freicheur wegetale Yves Rocher- Zielona Herbata - nowy, j.w Szampon Hammamelis Yves Rcoher, nie ma daty a trochę już leżał, małe zużycie TROCHĘ- TZN ILE MNIEJ WIĘCEJ?
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
kasza manna - nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
nr 12 ciemny braz lekko oplaizujacy na bordo 3/4 słoiczka
nr 17 rudy brąz cały sloiczek interesuje mnie Eyeliner Avon CT, kolor Berry nice (fiolet, zdj.) - raz uzyty Kulka antyperpirant wetiwiera Yves Rocher - nowa lecz otworzona, j.w Baza pod cienie LUMENE, podzielę się połową
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Hej kochana byłaś zaineteresowana u mnie portfelikiem i czapeczką
![]() nadal jestem zaineteresowana bazą Lumene,a teraz spodobał mi się jeszcze Hugo Boss ![]() jak widziałabyś wymiankę?może chciałabyś coś dobrać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Cień pyłkowy mineralny Yves Rocher, kolor Popielaty - odsypka po połowie
Cień Yves Rocher CN pojedynczy , kolor Kamelia, użyty raz Zel pod prysznic Freicheur wegetale Yves Rocher- Zielona Herbata - nowy Może znajdziesz coś za to w moim wątku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
joan eve - niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Czekowanilię oddam jednak tylko za coś super, gdyż jest już wycofana ze sprzedaży
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
Trzy lakiery Luminelle YR- połyskujący róż, opalizujący róż i zniewalająca malwa, użyte po jednym razie Sally Hansen Star opal, kolor Rose gold opal Color trend avon kolor Berry plum, jest 80%, ważny do 10.2010 Avon Nailwear, kolor Amethyst, ważny do 06. 2012 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
BAN stały
|
Woda perfumowana Hugo Boss Deep Red, oryginalna 30ml - zużycie ok 1/5-1/6 - prezent od szwagra przywieziony zza granicy - najlpiej na Euphorie C.K
cos u mnie _ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
odlewka Euphorii za odlewkę Lolity Lempickiej EDP lub BabyDoll YSL?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Cień pyłkowy mineralny Yves Rocher, kolor Popielaty - odsypka po połowie
Cień Yves Rocher CN pojedynczy , kolor Kamelia, użyty raz coś u mnie? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
księżniczkaa87- niestety nic
Nadya - zastanawiam się, dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
Woda perfumowana Hugo Boss Deep Red, oryginalna 30ml - zużycie ok 1/5-1/6 - prezent od szwagra przywieziony zza granicy - najlpiej na Euphorie C.K
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
fanusia - nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Teraz to ja muszę trochę pomyśleć, bo będę miała już odlewkę euphorii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
hej, podobały Ci się u mnie fixator Artdeco i spray Deborah. Kod ze sprayu wrzuciłam w rozszyfrowywacz dat i wyszło, że data produkcji jest z 2002 roku, co mnie bardzo zdziwiło, bo produkt kupowałam niedawno i ponoć to w Polsce jest nowość, więc na razie wstrzymuję. Jak tylko się dowiem z firmy co jest z tym kodem i jaka jest data, to wprowadzę go znowu.
Z podobnych kosmetyków tego typu mam poza wątkiem: nowy, nieotwierany (także z zapasów) aktywne serum modelujące brzuch i pośladki Eveline 250ml oraz mam serum-koncentrat wyszczuplający do szybiej redukcji rozstępow Perfecta ExtraSlim 200ml (także nowy, nieotwierany, z zapasów). Daj znać czy by Cię interesowały do przetestowania, bo wpadły mi w oko z Twojego drugiego wątku: No spa (to jest tylko dla kobiet w ciąży?), Sapoven, oliwka na dobranoc, krem tulipanowy do rąk. Pozdrawiam cieplutko! Odpisujmy u siebie nawzajem. Tak chyba jest najszybciej.
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
hej cos za
Trzy lakiery Luminelle YR- połyskujący róż, opalizujący róż i zniewalająca malwa, użyte po jednym razie Color trend avon kolor Berry plum, jest 80%, ważny do 10.2010 Avon Nailwear, kolor Amethyst, ważny do 06. 2012 Rimmel French Manicure, kolor 433, została połowa Yria Yves Rocher, kolor Muszelka, minimalne zużycie Loreal Jet set, kolor 310 (jasno zielony) Infinity,kolor 106, beżowy, 90%, ważny do 2010 Sally Hansen Star opal, kolor Rose gold opal Golden Rose kolor 22 (złoto-fioletowy opalizujący), 90% Rival de loop, kolor 28 (szaro-fioletowy opalizujący, 90%) Oliwka przedłuzająca opalenicznę [B]Monoi de Tahiti, Yves rocher,[/B raz tylko otwarta krem do skórek Avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.