|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
czy w Lublinie też jest parno?
Ostrowczanka a kremy na rozstępy nie pomagają??
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2009-04-30 o 16:02 |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo, gdybym ich nie widziała codziennie na ramieniu ( bo tylko jedno mi zaatakowało) też bym nie wierzyła. Ale cóż
jestem dumną posiadaczką ciążowych rozstępów na ramieniu; każdy może mieć na brzuszku a na ramionach tylko ewenementy |
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze pytanie o zegarek : http://www.allegro.pl/item618902904_...er_gratis.html http://www.allegro.pl/item614809065_...urier_0zl.html ładny? coś mi nie pasuje w nim ale nie wiem co?
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Kremy trochę działają, ale niestety istniejących rozstępów nie usuną, co najwyżej zmniejszą. Kiedyś jak będę bogata
(na co na razie się nie zanosi) usunę je sobie laserem.
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
ech, dziewczyny, ale macie tempo. Myśłalam,że przez dlugi weekend troche nadrobię pisanie ale cieżko będzie :P
martynka, gratuluję mieszkanka, my teraz też mamy fajnie bo jesteśmy wreszcie sami.. A w jakiej dzielnicy bedziesz mieszkać?? jodie, sz sukienke mi najbardziej spodobal się fason tej koszulkowej wlaśnie... A kolor - nie widzialam na żywo, rozumiemm,że kazdy z nich CI pasuje. Mi kiedys spodobała się sukienka w fuksji, tak z glupia frant ją przymierzylam i okazało się ze kolor mi świetnie pasuje. a co do zegarka, nie wiem o który pytasz. Ten caly czarny ma moim zdaniem niepotrzebny ten benzynkowy połysk, moze to gra światel, ale tak wygląda... drugi, hmmm taka metalowa bransoleta bardziej mi się z meskii kojarzy. Fajny gadżet, tylko raczej do sportowego stylu. Ostrowczanka, czasem noszona już sukienka może wyglądac zupełnie inaczej dzięki drobnym zabiegom.,... A co Wy tak dzierwczyny narzekacie na swoje nogi. Z tego co widziałam to nie macie za bardzo powodu, żeby je chować. Musze na jakieś spotkanie przywlec książkę o typach figur to będziemy mialy zabawę z oglądaniem nóg i nie tylko :P Spać mi sie chcec straszliwie. Wracaliśmy z zakupow akurat jak się ta szybka burza zbliżała i oczy mi się same zamykaly. NA razie nie przeszlo, mam nadzieję, że w kinie nie zasnę ![]() jutro jedziemy do teściów. Zakupiłam piękną różę pnącą fioletową, zamierzam to gdzies posadzić, bo sama niestety ogródka nie mam . Myśłicie że sie zgodzi???? |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast sukienki to już sama nie wiem - zgłupiałam totalnie - we wszytkich kolorach mi dobrze ( tak mi sie wydaje ) , chyba jednak muszę pójsć do sklepu i pomierzyć i cos wybrać , a tak mi się nie chce,wrrco do róży - to myśle że sie zgodzi, będzie pięknie wygladała jak zakwitnie a kwiaty ciesza oko
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten pierwszy za bardzo przebajerzony.... nie w moim stylu zupełnie martuko - ja mogę ponarzekać na moje nogi takie tam, balerony... i puchną jak jest ciepło od pończoch, antygwałtów (nawet tych bezuciskowych) i alkoholu... nawet jak nie widać, to ja to czuję... masakra
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
My też mamy wesele w maju i to gdzie aż w Zabrzu
daleko trochę ale myślę że będzie fajnie i też mam problem z sukienką choć stwierdziłam że tym razem nic nie kupuję wybiorę coś z własnej kolekcji![]() Martuko będziemy mieszkać na ul. Radości ![]() a ja w ten wiatr do domu szłam , no myślałam że mnie przewróci, ale już teraz jest całkiem ładnie a o nogach to poematy mogę pisać , swoich oczywiście , łydki mam grubaśne i zawsze problem na przykład z kozakami, bo się w żadnych nie dopinam, z sukienkami to samo , nie do wszystkich fasonów "pasują" grube łydki no ale ogólnie się przyzwyczaiłam takie mam i tyle
Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2009-04-30 o 18:54 |
|
|
|
|
#69 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
ruda ten męsko-damski zegarek był typem wczorajszym , dziś ten mi się spodobał
martynka - czyli niedługo parapetówę robisz ![]() jadę zobaczyć te sukienkę z kokardą
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
gości lubię , ja jestem tzw. zwierzę stadne
( oczywiście jak się już wprowadzę) Ostrowczanka a na jakiej ulicy mieszkasz? Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2009-05-01 o 12:01 |
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja bede w Plazie to sprobuje zobaczyc ta różowa
chyba ze mowilas o rzeszowskiej plazie.a tak wogole - slyszalyscie o filmie o Coco Chanel z Audrey Tattou??? Koniecznie musze go zobaczyc - moze bysmy sie kupą wybrały, bo to raczej chyba babski film bedzie... martynka, ja Ci mowię, Ty je lepiej zaproś na przeprowadzkę lu na sprzątanie :P Edytowane przez martuko Czas edycji: 2009-04-30 o 19:08 |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
łeeeee, jestem rozczarowana
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
do zakupu zegarka zbieram się juz od roku więc typów jest mnóswto
ten mi sie podoba własnie za to że jest taki mało kobiecy.tylko kamyczki go zdradzają ! jeszcze jeden typ : http://www.allegro.pl/item619705032_...25_matowy.html co powiesz na ten??
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
No i w końcu popadało
![]() Ja dopiero wróciłam, byliśmy na zakupach i pizzy (się nażarłam oczywiście), no i małż kupił mi łańcuszek z zawieszką http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,4,1443 ![]() A teraz wcinam winogrona ![]() Co do sukienek - jakoś żadna nie przypadła mi do gustu, zegarki też nie w moim typie ![]() Widzę, że z nowym wątkiem rozmach z pisaniem postów
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Ale żeście się rozpisały! Ło matko! Jodie! Gdzie są zdjęcia perfum?!?!?!?! Normalnie się obrażam! Strzelam focha i koniec! Daj żesz chociaż wirtualnie oko nacieszyć! Ja na szczęście póki co nic o żadnych weselach nie wiem. I mam nadzieję, że tak pozostanie. Co roku mamy wesela hurtem, więc może przynajmniej w tym roku odetchniemy trochę.
Martuko! Jak to mieszkacie sami? A co z babcią?
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tola ja Cię bardzo przepraszam ale wiesz ze ciężki tydzień za mną - to tak w ramach usprawiedliwienia - ale dziś obiecuje zrobić i jak tylko siądę przed komputerem w pracy to od razu wstawię ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- zmykam do domku! miłego wieczoru dziewczynki! ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- mój mąż jest idiotą
|
|
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
to cxhba często zmieniają wystawy
Szukalam różowej nawet w środku, ale - z tafty jakoś mi się z Tobą nie kojarzyła, jedna byla calkiem prosta to tez nie, jedyna ktorą mogłąbym opbstawiać to taka ze splecionym w warkoczyk tyłem. Chociaż nie byłabym pewna że to ta. Chyba trochę plisowany dól, choć już nie pamietam.... Może już jej nie ma??? A jak ta z kokardą??? Bo mi szczerze mówiąc jakos nie podchodzi, ale ja to ja - przy mnie widac by było głównie kokardę (mowię o wzroście nie o szerokości...)\A co do zegarka - ten ostatni fajny choć nie w moim stylu. Ja z racji cienkich przegubów szukam sztywnych hbransoletek, któe nie musza wyglądac jak zegarki po zapięciu na zewnętrznej stronie, np taki : http://www.allegro.pl/item621850503_...tokat_142.html Raz znalazłam taki idealny, na zawiaskach tylko i to była jedna z nielicznych rzeczy które kupilam od razu (prawie) bo mi sprzedawca powiedzial że to ostatni ![]() Cytat:
![]() A co do zdjęć perfum to ja poprosze od razu z zapachem... te ulice na Czubach mają bardzo fajne nazwy... misshot, ladna zawieszka, czyżbyś mialą zamiar urodzić więcej niż jedno serduszko ?
Edytowane przez martuko Czas edycji: 2009-04-30 o 23:27 |
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiedziałam, że tak można. A nie trzeba dołączyć jakiegoś zaświadczenia o dochodach
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja w trzeciej części
Od początku: Annabel - gratuluję zdanego egzaminu i cieszę się razem z Tobą ![]() Tola - dla Ciebie również gratulacje )Sija - Ania rośnie jak na drożdżach. I jakie ma bystre spojrzenie ![]() Jodie - a mnie sie podoba ta sukieneczka babydoll. Tylko rzeczywiście kolor troszke blady. Sukienki apartu bardzo mi sie podobają. 1,5 roku temu zachorowałam na taką http://allegro.pl/item621297736_apar...iu_36_bcm.html Uszyłam ją na wesele do siostry, z drobnymi modyfikacjami i w kolorze zielonym, no i obskoczyłam sporo innych wesel tak więc już mi się znudziła (Jodie - nie powiem kto z tego Twojego, całe szczęście niedługo byłego już męża. Że też chce mu się tak ciągnąc tę sprawę w nieskończoność. Dobrze, że uwolnisz się od niego. Oby (mimo wszystko) jak najszybciej!!! Ostrowczanka - "Twoja" bardzo fajna, taka zwiewna i lekka. Właśnie ostatnio szukałam czegoś takiego, też na wesele (jutrzejsze). A z racji tego, że brzuszek mam już ogromny i pewnie z zza stołu za bardzo nie rusze się nie chciałam niczego bardzo eleganckiego no i w zasadzie na jeden raz, bo to ostatnie wesele przed porodem. Kupiłam odcinaną pod biustem bawełnianą sukieneczkę w bardzo rozsądnej cenie i myślę, że będzie oki. Po za tym pozałatwiałam wszystkie swoje sprawy w pracy i na uczelni i moge spokojnie iść na zwolnienie No ale ponad 2 godziny dziennie w zatłoczonym dusznym busie, szczególnie w takie ciepłe dni jak ostatnio, troszkę dały mi w kość. Wczoraj miałam cały dzień lenić się w domu, ale z samego rana mama zadzwoniła spanikowana, że przecież został miesiąc do porodu, a ja mam niewiele rzeczy dla maluszka (poza stertą ubranek) no i uparła się, że chce mieć swój udział w "wyprawce", więc pojechałyśmy na zakupy. Z trudem wyperswadowałam jej kilka pomysłów m.in. nowe łóżeczko. tu pomogła mi sprzedawczyni, która stwierdziła, że skoro mamy łóżeczko po mężu, które jakby nie patrzeć ma już 28 lat, z pewnością jest porządniejsze, niż te, które są produkowane dziś i nie ma sensu kupować. Mama wróciła troche niepocieszona, no ale pozwoliłam jej kupic parę innych drobiazgów. no ale wybaczam jej, bo to bedzie pierwszy wnuk i chyba teraz do niej to tak na dobre dotarło![]() Tyle u mnie. Życze miłego weekendowania, grillowania, odpoczywania itp. My dopiero dzis zaczynamy sezon grillowy, trochę późno, ale wczoraj dopiero zakupilismy sprzęt i dzis go przetestujemy
Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2009-05-01 o 06:43 |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich - my jemy śniadanko i zmykamy na Roztocze. Miłego weekendowania
.
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
Cytat:
Idę leniuchować
|
|
|
#85 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia w pisaniu listu, też za tym nie przepadam Cytat:
Cytat:
mam jedną w troche innym stylu, ale też z motylkami na ramionach i fajnie się to układa ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajnie, że możesz już spokojnie iść na zwolnienie, a nadmiarem wolnego czasu się nie przejmuj, szybko stwierdzisz, że niby siedzisz w domu, a czasu i tak na wszystko brakuje i chyba już niedługo będziesz pakować torbę do szpitala? ![]() co prawda tylko na pare godzinek z przerwami na karmienie, ale i tak się troche pobawimy oby tylko Ania była grzeczna jak przez ostatnie dni. Decyzja zapadła w zeszłym tygodniu więc musiałam na szybko kiecke zakupić, co nie było zbyt łatwe, bo raz: nie chciałam dużo wydawać, dwa: czas ograniczony na zakupy, trzy: musiała się nadawać do karmienia. W końcu się udało wypatrzeć coś ciekawego a buty jak nigdy - pierwsze mierzone, na dodatek rozglądałam się za podobnymi już trzeci rok, ale nie robili takich. Ania przedwczoraj uśmiechała się do butelki z minerałką, a wczoraj do kołdry - chyba kumpli szuka
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
Miłego weekendu, grillowania, zwiedzania i przede wszystkim leniuchowania Wam życzę. Ja niestety leżę w domku, ech...
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
hej
o rany 3 czesc watku![]() własnie wróciłam do domku a najlepsze jest to ze sam spytał sie mnie czy napisac na wizazu ze urodziłam byłam w szoku![]() poród nie wyszedł tak jak bym chciała ale mam niunie
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie,że już jesteś z nami. Jak odpoczniesz, czekamy na obszerną fotorelację
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Jodie! Dopiero teraz przeczytałam. Kurde, mam nadzieję, że niedługo wreszcie zaświeci dla Ciebie słonczko!
Skrzatek! To już niewiele Ci zostało. Fajnie. Malpka! Dobrze, że już jesteście w domku. Czekam na szczegółową relację. Mam nadzieję, że wszystko w porządku i czujecie się dobrze. A co u nas? Nic ciekawego. Miki waży 7400 g, tak więc mały grubasek się już z niego robi. Udało nam się jakoś obstawić maj i czerwiec chyba też nam się uda. Lipiec i sierpień bez problemu. Zaczniemy się więc martwić od września i myśleć o ewentualnej opiekunce. Tak więc teraz myślę tylko o tym, żebym szybko zaklimatyzowała się w nowej pracy i polubownie rozstała się ze starym pracodawcą. Poniedziałęk będzie dla mnie ważnym dniem. Jak tam świętowanie? U nas tak sobie. Buźki!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

jestem dumną posiadaczką ciążowych rozstępów na ramieniu; każdy może mieć na brzuszku a na ramionach tylko ewenementy
(na co na razie się nie zanosi) usunę je sobie laserem.
....
i pomierzyć i cos wybrać , a tak mi się nie chce,wrr
takie tam, balerony... i puchną jak jest ciepło od pończoch, antygwałtów (nawet tych bezuciskowych) i alkoholu... nawet jak nie widać, to ja to czuję... masakra

i też mam problem z sukienką choć stwierdziłam że tym razem nic nie kupuję wybiorę coś z własnej kolekcji

05.07.2008