![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kolorówka, perfumy - próbki, odlewki - zapraszam!
Nie, nie, skórka to Russian Leather. "White Russian" pachnie jak drink o tej samej nazwie (wódka, likier kawowy i mleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Oddałabyś za to ten tusz i cienie? Jeżeli tak, to okej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aoddałabys ją za odlewkę chanelki premierki? ![]() Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2009-06-26 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Za odlewkę 10 ml oddałabym chętnie całą flachę (obecnie jest 25/30 i już bym jej nie ruszała).
Edytowane przez wredziulek Czas edycji: 2009-06-26 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Habanity już nie mam ani kropli [zorientowałam się robiąc wymiankową próbkę. I nawet dla mnie nic już nie zostało].
A jak chodzi o Libertyna, to nie miałabyś może czegoś z mojej wishlisty? Np. J'adore,albo HP,albo Miss Dior Cherie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Co do Habanity - buuuuu
![]() HP nie dam ![]() ![]() Edt: A, i miałam jeszcze najjaśniejszy odcień podkładu mineralnego z Maybelline, ale stłukłam ![]() Edytowane przez wredziulek Czas edycji: 2009-06-26 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i pasuje tylko mam atomki po 5 ml wiec moge zrobic 2x 5m chyba ze wolisz w jednym 10 ml atomku ale to juz wtedy prosiłabym o przesłanie takowego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
hej
![]() Coś za: W. Rymkiewicz "Romans królewski", A. Rybakow "Kordzik"? u ciebie podoba mi się: Demeter White Russian 22/30 Ewentualnie może być do 25 ml ![]() ![]() Aktualizacja 30 V: Gres Cabaret, miniatura 7,5 ml, ubytek - trzy krople. Odlewki: 1)Do 30 ml: Sephora Envoutante Vanille Vanille EDT, 2)Do 15 ml: Tressori d'Oriente Aegyptus, YR Vanille Bourbon 3)Do 10 ml: YSL Opium EDP, Coty Vanilla Musk, Yves Rocher Rose Absolue EDP 4)Ewentualnie (za coś co mi się bardzo spodoba) do 5 ml: Miss Dior Cherie EDPJean Desprez Bal a Versailles, Agent Provocateur Maitresse, Fendi Palazzo, Dior Midnight Poison Szminka Versace, taka jak ta (inny kolor!): http://www.perfumezilla.com/product_...2054-women.jpg, intensywnie różowa, nie mogę się doszukać numeru ![]() Oddam za drobiazg: 1)Yves Rocher, perfumy w kremie, wanilia, zostało ok. 90 procent, może poszukasz jeszcze czegoś u mnie, to zrrobimy większą wymaiankę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Gres Cabaret, miniatura 7,5 ml, ubytek - trzy krople.
Oddam wiele za tą miniaturkę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.