![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Witajcie dziewczyny
![]() Dodaję coś od siebie ![]() Będę szukać Cię na zewnątrz. Odzierać za życia. Nie potrzebuję uspokajać się Twoim bólem.
Podtrzymywałeś moją głowę, nie roztrzaskałam skroni o podłogę- póki co...
#62 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dziękuje za miłe słowa i cieszę się, że się podoba
![]() ![]() Paajka: Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew. Optymistycznie, pozytywnie, nadzwyczajnie. Fajnie jej z tym. Nie pytaj czy jej fajnie ;]] I tak dziecinnie radośnie mi w środku ;]] Odnajduję radość zwykłych chwil ... W życiu panuje radość, nawet z wiatrem boso chce tańczyć ;]] Nie wiem czy podpasuje, ale mam coś takiego tylko ![]() ** Ja znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice ![]() Nadchodzi deszcz. Już go czuję na końcach moich rzęs ![]() … bo świat się uśmiecha, a niebo nuci pod nosem ![]() ... i mam taki nastrój, że idź kobito po wino i nie wracaj. Nie ma idealnego faceta, czy idealnej rodziny. Ale istnieją idealne momenty. I puszczam Tobie sygnał moim lewym okiem. I będziemy rozmawiać ze sztuczną uprzejmością. I do końca swego życia zapamiętam momenty, kiedy czułam, że Ty czujesz tak samo. Za późno nie jest nigdy. Weź się w garść - to wszystko.
#63 |
Zakorzenienie
|
Onax3 - dziękuję bardzo bardzo.
![]() ![]() ![]() ![]() karmicie mnie prawdą, która dławi mnie. z wyrazami szczerej niewdzęczności. taki mały a przysłonił mi blaski i cienie ulicznych gwiazd. potargana przez czas i miejsce. zamykam strach na niewidzialny klucz. i piórem z Twego skrzydła na wodzie rysuję ślad. idę tam, gdzie bezmiar błękitu, światłocienie cyprysów przy drodze. Ferią barw każdy ranek rozświta. na jedną chwilę prawdy zabrakło by gwiazd na niebie. nie stać w miejscu - isć do przodu, cieszyc się z każdego słońca wschodu. wiara w to, że jutro będzie lepiej. będzie niebo tak błękitne, jak nasze najpiękniejsze myśli, w to, że spełni nam się to, co przyśni, świat bez nienawiści. ufamy światu, a on nam jakby mniej. z zakamarków życia wziąć to, co chcę. jak usłyszeć siebie pośród śpiewu tłumu. nasze zapisane kartki, po plecach przechodzące ciarki. wtulona we włosów płaszcz. potrzebuję Twej twarzy, by nie poddać się.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Witam gwiazdeczki w X części
![]() Plotkara,Paajkaa,Kama2706 ,Onax3 -Dziękuję za pochwały ![]() __________ Wiesz Kochanie, lubię słuchać jak z przejęciem opowiadasz o swojej pasji. Trochę przypominasz wtedy mnie mówiącą o Tobie. jesteś. niczego więcej nie chcę. Splecione mocno ręce, złączone namiętnie usta, zamknięte delikatnie oczy. I nienawidzę gdy wali się świat a Ty znowu niczego nie zauważasz. Nie przyznam się że tęskniłam. Sam zobaczysz podpuchnięte oczy, obgryzione paznokcie, spierzchnięte wargi.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-05-05 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie boskie panie które codziennie okradam w już X części
![]() ![]() Łatwo odejść bez podania ręki... I próbuję znów od nowa żyć, ale w sercu wiecznie Ty Podam Ci rękę a Ty poprowadź mnie w te lepsze dni... I mieć nadzieję i nadzieją żyć... Bo tylko Ty wywołujesz motylki w moim brzuchu i uśmiech na twarzy. Tak śmieję się tylko do Ciebie, tylko dla Ciebie oczy moje lśnią ![]() I kiedy zobaczę Ciebie z nią zaciskając zęby wydobędę uśmiech... To już dwa lata[*] pamiętać będę zawsze... I wiem że odszedłeś w przekonaniu że robiłeś to co kochałeś.... Motor i ja całe Twoje życie... dziś nie mam Ciebie;( Pamiętać będę zawsze... Zawsze w moim sercu[*] Maturzystki drogie mam nadzieję że wszystko idzie jak po maśle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
?
miłość wieczna jak czas. miłość wieczna jak śmierć.
wypadki zdarzają się w najbardziej nieoczekiwanym momencie, tak jak miłość.
#67 |
Przyczajenie
|
- Алло. . .
- Алло. . . - Видишь ветер.[?] - Ну и что.[?] - Посмотри в окно. - Ну и что.[?] - А вчера было солнце. . . - Ну и что.[?] - Зачем ты все время говоришь одно и то же.[?] - А я автоответчик. . . . . . - Алло. Алло. - Видишь ветер.[?]. . . - Halo. . . - Halo. . . - Widzisz wiatr.[?] - No i co.[?] - Popatrz w okno. - No i co.[?] - A wczoraj było słońce. . . - No i co.[?] - Dlaczego Ty cały czas mówisz jedno i to samo.[?] - Bo jestem automatyczną sekretarką. . . . . . - Halo. Halo. - Widzisz wiatr.[?]. . . . On powiedział: 'Mam dość'. I nie zmienisz Jego zdania. . . . Dzisiejszej nocy znowu lunatykowałam. . . dziwne, że znalazłam się u Niego w pokoju. . .^^ .
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
I got shivers,
When you touch my face / Dostałam dreszczy Kiedy dotknąłeś mojej twarzy / I'll make you hot, Get what you got, /Rozgrzeję cię, dostaniesz to, co chcesz / You are my destiny /Jesteś moim przeznaczeniem / I want you now, / Chce cię teraz / I am yours forever, / Jestem twoja na zawsze / I'm one in a million. / jestem jedna na milion / Whenever you're around The world's upside down / Za kazdym razem kiedy jestes blisko, moj swiat przewraca sie do gory nogami /
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196287 część II http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220670 część III https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=239915 część IV http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=257038 część V https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274316 część VI http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=289418 część VII http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=300851 część VIII http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=319167 część IX _________________________ _ "Świat stanął mi znów na głowie, całkiem bez sensu coś robię,
myśli biegają tak jakbym w sobie miała ogień..." ![]() "Nie mogę spać przez Ciebie, Nie mogę żyć nieee A czuję się jak byłabym w niebie..." ![]() "Tracę siebie tak, w każdym marzeniu Ty, jestem przy Tonie cieniem Twym." "Życie nagle leci mi z rąk, zdania nie umiem już sklecić, nie ma takich słów kiedy uśmiech Twój świeci." ![]() "Rozbijasz mnie na części dwie, te która chce i nie, chcę bronić się, Ciebie chcę też, raz wiem raz nie, co lepsze jest...?" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Witam w X. części. ^^
ode mnie: wciąż zadaję sobie pytanie, jak mogłam być taka naiwna.
miałeś wiecznie trwać. bez śladu łez. płakać przez Ciebie nie będę. słowa trafiają w pieprz.oną próżnię. a miało nie wiać w oczy nam... i ociekać szczęściem... czwarta nad ranem. oczy niewyspane. myślę o Tobie... i jakoś nie mogę przestać. masz moje serce. zrób z nim, co chcesz. serce pęka z żalu... Ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa n a j k r ó c e j już za późno, by coś naprawić.
Edytowane przez AddictedToYou Czas edycji: 2009-05-05 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
- Nie ufasz mi?
- Przede wszystkim nie ufam sobie. Sobie przy Tobie. 'Żyjmy tym, o czym marzy każde z nas.' Nawlekam gwiazdy na sznurek. Przejedź przeze mnie, pozostaw iluzję. Wcale nie jest niezrównoważona, wcale nie jest szalona... Na sen lubię Twoje dłonie. Mam ochotę na Twój niepohamowany śmiech.
![]() |
#72 |
BAN stały
|
Taka młodość w czasach pieniędzy i seksu.
Zdaje mu się, że się boję jego groźnych min, a ja tak na niego patrzę, jak na nie najlepszy film. Wyrywam się ze szponów codziennej zamuły i stresu. Megalomania wielkości W weekendy lubię se zaburzyć równowagę. Chcesz to znikniesz pod moją podeszwą. Miałam trzy stówy a wracam do domu pusta. Im większy się sobie wydajesz, tym bardziej malejesz. Młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz. |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Ooo już X cześć
![]() ostatnio tak cichaczem tak tu przemykam ![]() Sabiiina, nieliczylamwcalesie, kee, chocapic, truskawkowa1993, Little Ballerina, nydee, kissabble, papergirl, abunee, dontlookdown, lilyblack, natychic, Plotkaraaa, peculiarity, Paajka, snowball, niewieotymnikt, kamisha, 3martyna3- Uwielbiam <33 kirkeblack- jestem oczarowana od pierwszego wejrzenia ;* ~~ ~~ ~~ i pięknie jest...nieskromnie bardzo jest~~ może nie tęsknię za nim.. ale za byciem dla kogoś ważną ~~ like a bird without a song - niczym ptak bez swej pieśni ~~ trzeba zapomnieć to wszystko.. pisać to palcem na wodzie.. ~~ pokochałam Go bezmyślnie i naiwnie.. ~~ śmiej się ze mną wśród traw.. ~~ w niebiańskiej nadziei szukamy przestrzeni by przetrwać zły czas..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ahhhhh dziękuję Ci Kochanie ![]() ![]() ![]() . duchowy pistolet na niepokoje swiata. . . . Nie masz do stracenia nic - w oku błysk, do pełna tankuj, cisza asfaltu, 365 dni i nocy, do ostatniej kropli krwi. I nie mów Ty, że jest finito. Czujesz prędkość.[?] Ryzyko.[?] . Przyjaciel to ktoś, kto daje Ci totalną swobodę bycia sobą. . W akcie desperacji daję upust swoim alkoholicznym zapędom. Idę skoczyć z mostu. Kobiety są złe. . Nauczę Cię jak spada się z. . .dachu. . . wierzowca. . ..[?!]. . . Bóg jest zajęty. . . niebo jest pełne niedoskonałych dusz. . . . nieidealna. . . jak my wszyscy. . . . kochaj mnie jak wariat, kochaj mnie jak świr.[!] . Jesteś moim szczęściem, jesteś moją radością. Wciąż dajesz mi tak wiele, nic nie biorąc w zamian. Dzięki Tobie najtrudniejsze sprawy poukładam. Jesteś moją oazą szczęścia, dajesz mi wiarę W to, że radę damy, nigdy sama nie zostanę. Będąc przy Tobie jestem szczęśliwa mocno tak, Że mogłabym szczęściem obdarować cały świat. <3 . 'Kibice cierpieli, a policja się śmiała. Zabijemy ku.rwę co pałą machała. . .' .
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
wierzyłam, że uda się nam.
tak donośnie, bezczelnie raz odrzucić kanon (; dzisiaj znów mi się przyśnisz. zostać z tobą znaczy tyle, co w życiu się poddać. sam na sam z bezsennością. odzyskać wiarę straconą, odzyskać radość... każde niepotrzebne słowo do dzisiaj przeklinam. znam prawdę, ale nie chcę przestać wierzyć. te dni trafił szlag, nie łudź się, nie wrócą. :< wolę iść i upadać niż żyć na kolanach pełna fałszu. zaszyć się w ciemnym kącie i po prostu przetrwać. blizny z przeszłości powinny otwierać oczy, a ja jestem ślepcem... powiedział, że nie lubi zdania: "Trzeba porozmawiać". ja ciągle musze uczyć się na własnych upadkach. samotne serca biją w nas.. choć pragniemy siebie tak zachłannie [...]
#76 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję kochane za wszystkie pochwały, nie byłam w stanie nawet tego wszystkiego ogarnąc i wymienic. < 33
kirkeblack - jak juz dziewczyny wspomniały, świetne opisy (: chciałam wkleic więcej opisów dzis, ale nie chcialo sie dodać, wiec juz trzeci raz nie mam sily tego wklejać, dodam tylkotyle .. ---------- ja - kłębek nerwów w dodatku niezadowolony z siebie. uśmiech poprzez kościste szczęki dnia. oczekuję cię niecierpliwie wyglądając za okno . drgają firanki i przymrużone powieki. czekam . . |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cudowne;** Kradnę ![]() Zapewnij , że pomalujesz mój świat nie używając barwy Twoich oczu. Teraz siedzę sam wspominają tamte chwile. ***ak leśny.! I magia słów zdobyłeś mnie. Zaczarowałeś mnie mówią,że bez uczucia wszystko jest puste. Łza spływa po policzku jak kropla deszczu po szybie. W duszy szczęście gra. Diabeł nie śpi z byle kim. Mimo wszystkich gorzkich słów nadal tęsknie. I teraz mam do Ciebie tylko jedną prośbę:Zamień się w koguta.! xD
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Wracając do marzeń...
#79 |
Raczkowanie
|
Chocapic - miło, że się przydały
![]() _________________________ ___ 1. Dlaczego płaczesz?- zapytała. Nie płaczę. To prawda, nie przelewasz łez. Ale wewnętrznie płaczesz. Znam cię... 2. Jego wargi są takie słodkie 3. Dawno zauważyłam, że wszystko, co ma związek z nim, sprawia mi przyjemność 4. On widzi mnie taką, jaka chciałabym być. Ja staram się być lepsza – dla niego 5. Po raz pierwszy usłyszałam, jak wymawia moje imię. Spodobało mi się. Ma miły, głęboki głos 6. Nie chciałam na niego patrzeć. Nie teraz. Nie teraz, kiedy w moich oczach mógłby dostrzec to, czego chcę. Czego pragnie moje ciało i dusza 7. Kocham Cię. - Ja też Cię kocham. - Przepraszam. Nie wiem, co mówię. - Ja tez nie wiem. 8. Serce by słuchało radośnie bijąc gdybyś tylko chciał 9. Ja wszystko wytrzymam, tylko muszę czuć, że Ty mnie kochasz 10. Czuję każde uderzenie jego serca. Tak samo jak moje, bije niesamowicie szybko 11. Moich uszu dobiega jego szept: -Jesteś moja... 12. W nim dostrzegam swoje przeznaczenie 13.Ona nie wierzy w miłość 14.Ona czuje w nim siłę i pewność, jakich jej zawsze brakowało. On znajduje w niej słodycz i swobodę, których będzie mu zawsze brakować 15.Jego bliskość jest dla mnie jak powietrze. Czy ja jestem banalna? Trudno. W końcu nikt nie jest doskonały
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Witam w X części.Nawet nie wiecie jak się cieszę, że mogę być tu z wami. <3
Przepraszam za tak długą nieobecność i dziękuję za wszystkie pochwały. Słonka moje, wy wiecie, że ja was kocham! <3 kirkeblack - obiecujący początek. Czyżby my new love ? ![]() _____________ Nadzieja lubi osoby, które żyją marzeniami, nadzieja lubi szeptać do ucha tak długo, że zwykłe 'cześć' zamienia się niemal w wyznanie miłości.. idę sobie po łące szczęścia. Nasze spojrzenia spotkały się, byśmy przez tę trwającą wieki sekundę mogli zrozumieć, że czar przeżywanej chwili nieodwracalnie i całkowicie pryska. Może jestem kimś więcej, ale nie potrafisz mi o tym powiedzieć. Czasem życie bywa strasznie, okropnie ironiczne. Podsuwa nam pod nos, to, czego pragniemy, a jednocześnie nie pozwala tego wziąć. szukałeś mego wzroku, a dziś go unikasz.. za dużo takich dni, jak ten, gdy miotam się po pokoju. Czasami lepiej odpuścić i żyć dalej, niż okłamywać się, że ma się jakiekolwiek szanse i pogłębiać swoje cierpienie...
#81 |
Raczkowanie
|
Ej... nie ma mnie u ciebie?? bo gdzieś ku.rwa poszłam...
I mimo, iż prosiłam Cię byś dał mi spokój, Ty wraz napisałeś to cholerne "co słychać".. Ta Twoja miłość to żałosna iluzja. I w tej głuchej ciszy, jaka wtedy między nami zapadła, usłyszałam Twoje serce, które biło... już nie dla mnie... Myślami o Tobie przeganiam chmury na niebie.. ![]() Drobny deszczyk za firanką z rzęs.. Bo ja uwielbiam mieć wątpliwości.
#82 |
Rozeznanie
|
Dot.: <3333333333
[quote=Paajkaa;12155986]dagmaruffka
Ciesze sie.ze sie cos przydalo.. ![]() ". . tylko podaruj mi coś czego nie zdobędę sama ( . . .)" Mężczyźni są wyżsi od kobiet, ponieważ chwasty zawsze zasłaniają piękno kwiatów .. Więc wybacz mi, bo nie żałuję żadnej z chwil. Nikt nie stoi wszyscy się dobrze bawią, a może właśnie teraz na pewno ktoś umiera. ON: Czekać. Czy to to samo, co tęsknić? ONA: Nie. Dla mnie nie. Przy czekaniu nie budzę się o 5 rano, rezygnując z najlepszych snów. Nie przychodzę także z tego powodu już przed 7 do biura. Przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku. |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ___________ Mówisz, że pragniesz, a u mnie dysonans pożądania ani drgnie.
Twój głos nęci jak mruczenie kota. I tym razem zostań nie pomogło. Zimnym dreszczem jeszcze studzę sny. Tak bardzo chciałabym wreszcie schudnąć z tej całej miłości. Będę jeździła palcem po brzegu filiżanki, podniebienie drażniła bezsłowem. Marzenia czasem stają w gardle, nie pozwalają oddychać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Dot.: <3333333333
dagmaruffka
Dziękuje ślicznie za opisy;* Bardzo się przydały ![]() A teraz ja mam dla was coś ![]() Kobiety żyją wspomnieniami, mężczyźni tym, co zapomnieli. Łzy nie są oznaką naszej słabości, ale dowodem na to, że nasze serce nie wyschło i nie stało się pustynią... Życie jest takie jak kolor Twoich marzeń ![]() "Byli wtedy jak młode lwy. Przekonani, że świat będzie ich, byli wtedy tak blisko gwiazd..." Prawdziwa przyjaźń przychodzi, kiedy milczenie między dwojgiem ludzi przestaje być krępujące. Edytowane przez Juli182 Czas edycji: 2009-05-05 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
aww ![]() ![]() Cytat:
dziekuję słoneczko, miło mi ![]() ![]() ![]() ![]() litości.. dodałam to stronę wcześniej.. ![]() ___________________ Kiedyś nadejdzie taki dzień - pójdziemy za ręke, sami, daleko, wiem Ostatnio, to mi się nawet grzeszyć odechciało. zaczyna mnie już męczyć słuchanie dźwięku spadających łez. uważaj, bo mogą Cię dziś nogi boleć, bo będziesz chodził w moich myślach .. i kiedy poczujesz , że własnie straciłes coś najważniejszego w swoim życiu , ja mogę już nie wrócić.. Potrzebuję faceta, który w związek włoży coś więcej niż tylko penisa
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-05-05 o 13:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
witam w części X.
![]() ukoję Twoje usta czekoladową milką. zrobię dla ciebie wszystko. śpiewam znów,że who needs love? Not I. Śpiewam notorycznie cały dzień, aż prawie jestem w stanie w to uwierzyć. co z tego, ze cię pragnę, skoro nie umiem tego wyrazić inaczej niż myślami? nauczyłam się malować oczy, żeby ukryć opuchnięte powieki. i złamane serce. love, love me do. you know i love you. przyznaję to szczerze - mam słabość do ciebie. już nie twój zapach kładzie się wieczorem na mojej poduszce. miłość obudziła w moim ciele zmysły, o których nie miałam pojęcia, że w ogóle istnieją. co to jest miłość? nie wiem, ale to miłe, że chcę go mieć dla siebie na nie wiem ile. gdzie mieszka miłość? - nie wiem, może w uśmiechu, czasem słychać ja w śpiewie, a czasem w echu. co to jest miłość? powiedz. albo nie, nie mów. ja chcę cię mieć przy sobie i nie wiem czemu. mogę być zabawny, jeśli chcesz. bystry, irracjonalny, odważny, mogę stepować. mogę być kimkolwiek zechcesz. tylko powiedz, kim chcesz, żebym był i będę taki dla ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziękuję, gwiazdo. a twoje opisy są jednymi z najlepszych. _ nigdy nie odchodzisz jesteś tutaj zawsze dusząc mnie break me down replace this fear inside take this nothingness from me gdy próbuję odkrywać siebie, znajduję tylko kolejne pokłady samotności i pustki zabiłeś życie, zamknąłeś oczy mu. patrz, jak wykrzywiłeś m twarz w podłym grymasie. myślałeś, ze wiesz, jak skończy się nasza historia. to zamknij sie i patrz, jak wtrącam swoje trzy grosze. nie ukrywaj swoich błędów. one cię znajdą, zniszczą cie. Upiję się i popi.eprzę i zawalczę Zanim nadejdzie ranek Zapomnę o naszym życiu burza w twoich oczach trzaskasz we mnie piorunami w swoim spojrzeniu Dokonałem mozolnego i bolesnego odkrycia, że czy artysta szuka towarzystwa, czy go unika, i tak jest zazwyczaj samotny. potluczone słowa na kafelkowej podłodze w łazience pogryzione ręce, mówiłeś, że jestem smaczna. ale nie smakuję sobie. na rzesach resztki makijażu, którego nie zdołałeś zmyć moimi łzami szaszłyki ze wspomnień, myśli i mojego serca rzeczywistość z premedytacją podcina skrzydła moim snom
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
![]()
z mojej prywatnej rozmowy z chłopakiem na gg, trochę przerobione
![]() ![]() Cieszę się, że Ci się podoba, Kotku ![]() ![]() GoracaCzekolada- ah, zabieraj! to dla mnie zaszczyt, o Pani! ![]() _____________ ,, I nie mów jej, że zapomnieć ma- rozumiem ją, rozumiem jej świat .. " ,, To tylko zwykła róża- a powiedziała zbyt wiele " ,, Miłość nie wymaga dowodów- miłość to wiara w drugiego człowieka" ,, Kłamię w imię Jego dobra Zabijając tym samym swoje uczucia. Oszukuję samą siebię =( "
#89 |
Raczkowanie
|
przepraszam nie zauważyłam.
kradnij ile wlezie, cieszę się, że komuś się podoba. ;p ;** ty nie nadajesz się na mojego Edwarda.' Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy, gdy on zakocha się w Tobie potarganej, z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem, a nie gdy będziesz szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za Tobą jak sto innych facetów. Wtedy, gdy nie będzie cenił Cię za to jak wyglądasz, ale za to jaka jesteś i kiedy uświadomi sobie, że dajesz mu więcej emocji niż gra komputerowa... przy Tobie udaję mleczną czekoladę.' kiedy jakaś osoba staje się częścią Twojego życia.' - Jak się czujesz? - Dziękuje, chu*owo jak zwykle.
#90 |
Raczkowanie
|
# Bez namysłu podam Ci truciznę
# ...a miłość wydaje się być ulotnym zauroczeniem # I ubiorę najpiękniejszą sukienkę. Ty ponownie wyznasz mi miłość # Przecież znam Twoje myśli, imię Twoje znam # Pewnie myślisz, że skradłeś moje serce # Tak naprawde wiele dałabym by z Toba być. I tak wiele dałabym lecz nie mam nic # Wiesz jak to jest budzic sie rano z poczuciem beznadziei, czuć, że milość twojego zycia budzi sie przy nie wlasciwej kobiecie, a jednoczesnie miec nadzieje, że On jednak znajdzie szczescie, nawet jesli bez ciebie.. # Ktoś mi wyrwał serce! I guzik go to obchodzi... # Wyobrażam sobie rozmowy, w których On mnie błaga o powrót # I nie ostrzegałeś, że zapadniesz mi w pamięć # Dotykamy się spojrzeniami i tak dziecinnie radośnie mi w środku. # Przepraszam, ale zachowujesz się tak, jakbyś chciał mnie stracić.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.