![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie rzeczy wzbudzają w was obrzydzenie?
Cytat:
Jak zmieniasz pdopaski? jak zamierzasz bądź już zmieniasz dzieciom pieluchy ![]() owszem nie sa to sprawy przyjemne ale zeby od razu obrzydzenie.. Dobrze ze ja tak nie mam bo to męczące co miesiąc niemal wymiotowac kilka razy dziennie przez kilka dni;P
![]() |
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Osoby po chemioterapii też nie znoszą peruk. Myślę jednak, że z innego powodu. W upalny dzień człowiek bardzo zle się czuje w czapce na głowie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
"skrobania paznokciami po tablicy"
to jedna z rzeczy, o ktorych nawet jak czytam mam dreszcze.
![]() |
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dzisiaj miałam z pkt.1 do czynienia t r a g e d i a |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
Nie ma, człowiek to dopiero obrzydliwa bestia.
![]() Przy ludziach świnie to czyste i pachnące zwierzątka, nie obgryzają sobie raciczek, nie smarkają, nie plują, a tak często porównuje się do nich ludzi, to krzywdzące dla świń ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
tez uwazam , ze zwierzeta są duzo mniej obrzydliwe od ludzi
PS> Podpasek nie uzywam, mam tampony. Pieluch zmieniac na razie nie zamierzam. Cielistych przeswitujacych bluzek nie zakladam, bo nie mam potrzeby neglizu w miejsach publicznych. No i wrecz nie cierpie cielistego koloru bluzek, wiec t sie nie zdarzy ![]() WYmiotowac kilka razy dziennie? Ale dlaczego? Przeciez obrzydzenie nie zawsze konczy sie wymiotami....gdyby tak bylo Kaczka non stop chodzilaby zapaćkana po Wiejskiej ![]()
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
brzydzą mnie gołębie, mają taki specyficzny zapach, nie wiem czemu ale mam wrażenie że przenoszą choroby
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym obrzydzają mnie śmierdzący ludzie.... jak czuć ich w całym autobusie :/ Juz wolę śmierdzących papierosami niż po prostu nieumytych, blehh.... Niektóre publiczne toalety, okropieństwo. Bardzo krótkie, obgryzione paznokcie.
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mnie irytuje jak dziewczyny na lekcji wf wyszaleja się, spocone wracają do szatni i uzywają antyperspirantó! Wrrr.. Jak tak można.
A potem jeszcze pozyczają od siebie i uzywają tych samych perfum..
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
No to może coś ode mnie
![]() - spleśniałe, zarobaczałe jedzenie ;/ - mole, pajaki itp - zapach starej, niemytej przez min tydzień babci - zapach czosnku z czyichś ust - zapach krwi..... wrrr ;/ - widok wielkich, krwawiących ran ( tutaj mdleje) - przetłuszczone, załupieżone włosy - latem nieogolone damskie pachy z których spływają kropelki potu - kibelki typu TOI-TOI ( byłam raz i już nigdy więcej) - brudne ręce i paznokcie - nieumyte uszy - a już największego agresora dostaje jak się ktoś o mnie w autobusie ociera ;/ No to narazie tyle, jak mi sie jeszcze coś przypomni to dopisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Tak, toi-toi to absolutny szczyt obrzydlistwa.
albo kibelek w pociągu, fuj.
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
PTAKI!! W sensie zwierzęta
![]() Poza tym: wymioty wydmuchiwanie nosa bekanie (fuuu) tłuste włosy wódka jak jakiś inny facet niż mój tata korzysta z toalety w naszym mieszkaniu Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2009-05-21 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
zule na moim osiedlu .. ktorzy stoja od 6 rana z butelka wodki lub piwa w reku .. i sikaja gdzie popadnie ! :[
tlustych włosow i na dodatek z łupiezem.. te 2 rzeczy obrzydzaja mnie najbardziej;p reszta da sie zniesc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
*nieogolone pachy
*babcie które sie nie myją przez min tydzien *zepsute jedzenie *wymioty (gdy widze ze ktos wymiotuje) *kobiet/mezczyzn ktorzy smarkaja na ulice zatykajac jedna dziurke ![]() *przetłuszczone włosy *nieumyte uszy
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Wow, ten watek i wasze wymienianki uswiadomily mi ze obrzydza mnie wiecej rzeczy niz mi sie na co dzien wydawalo
![]() Natomiast ja czesto niestety "grzebie sobie przy paznokciach" i ciezko jest mi tego sie oduczyc mimo ze sie staram. Paskudna pozostalosc po obgryzaniu paznokci w dziecinstwie i wczesnej mlodosci jest wlasnie taka, ze ciezko przychodzi mi nie zwracanie uwagi na wlasne dlonie i paznokcie ![]() ![]() ![]() Doloze cos co mnie bardzo meczy i obrzydza, bo chyba nie bylo jeszcze: Przekraczanie przez ludzi granicy kontaktu fizycznego - to znaczy do szalu doprowadza mnie jak kto staje kolo mnie i mowi do mnie tak ze czuje jego oddech!!!!!!!! Mialam takiego kolege na studiach, mowil do mnie stojac 10 cm od mojej twarzy, gdy sie odsuwalam, przysuwal sie, czasami konczylam rozmowe pod byle pretekstem by odejsc tylko. Przy kolejnej rozmowie sie to powtarzalo! W koncu powiedzialam mu zeby zachowywal miedzy nami wieksza odleglosc poniewaz czuje ze przekracza moja strefe prywatnosci. Podzialalo. Edytowane przez Nilfina Czas edycji: 2009-06-14 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
mnie obrzydzają mrówki i inne podobne stworzonka żyjące w gromadzie
kiedyś zostawiłam czereśnie na parapecie-jak wróciłam po jakimś czasie do pokoju -cały parapet ruszał się (mrówki-miliony), najpierw chciałam uciekać, ale w końcu je powybijałam pojedynczo papierem toaletowym nie zostawiajcie czereśni! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
- wszystko co było już wymienione, ale chyba najbardizej TŁUSTE WŁOSY z łupieżem
- i osobiste: stopy. Każde stopy mnie obrzydzają. No chyba że takie suuper zadbane u kobiety i ładnie pomalowane, ale widziałam chyba takie z 3 razy w życiu. aha i jeszcze cos, tylko nie wiem czy napisac bo wszyscy zaczną na mnie najeżdżać, że jestem nietolerancyjna. ALe tolerancjyjna jestem jeśli chodzi o rasę ludzką, ale nie tolerule osób zaniedbanych które śmierdzą, i mam tu na myśli CYGANÓW. WIem, że może nie wszyscy tacy są, ale widziałam ich już duużo duużo i każdy śmierdzi, jest zaniedbany.. Ostatnio mam takiego pecha ciągle, że jak jeżdze tramwajem to zawsze siadają za mną własnie tacy ludzie, i normalnie duszę się... I mnie to zastanawia, czy im nie wstyd...? :???:
![]() |
#79 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() poza tym nie znoszę jeszcze zatoczonych autobusów, kibelków w pociągach i ludzi nie dbających o higienę ...więcej rzeczy nie pamiętam ale chyba już nic nie ma ![]()
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaprzeczasz sobie w ostatni zdaniu. Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-06-15 o 00:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Mnie jak ktos bardzo blisko stanie obrzydza tylko jesli śmierdzi albo ma jakiegos duzego pryszcza na twarzy, bo wtedy nie potrafie w to miejsce nie patrzec i mi sie niedobrze robi..... sama nie mam idealnej cery, i nie mam nic do osob z trądzikiem, ale nie lubie sie temu z bliska przyglądać.
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brzydzi mnie też jedzenie w wszelkiego typu budkach na bazarkach i koło dworców i ogólnie hamburgery czy zapiekanki z jakąś kapustą czy sałatką w środku. Bez obrazy dla tych co lubią ![]() jeszcze dodam, że zawsze jak ktoś za mną kicha czy smarka, w kościele, autobusie itp., to mam wrażenie, że całe moje plecy są oglucone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() idzie sobie lala,która jest wymalowana a zwłaszcza ma usta pomalowane błyszczykiem a tu nagle w kącikach ma takie "coś" białe.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co mi tam, jeszcze jedno, i to jest chyba najgorsza rzecz na świecie: moja teściowa, w koszulce na ramiączkach z nieogolonymi pachami siedząca na przeciwko mnie przy stole podczas niedzielnego obiadu, fuj, choć ma to swoje dobre strony; jem mniej ![]() Edytowane przez monaa01 Czas edycji: 2009-06-16 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
obrzydzają mnie publiczne toalety...
żule śmierdzący przetrawionym alkoholem i własnym moczem... zwłaszcza jak jeżdżą autobusem... kleszcze-nie dość że przenoszą choroby, obleśnie puchną jak już się przyssą, to jeszcze na dzień dobry są tak maluśkie że trudno je zauważyć i mogą się wśliznąć cholera wie gdzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
ostatnio nic mnie nie obrzydza tak jak "zapach" panów w zatłoczonych busach którzy ewidentnie nie używają mydła! czasem aż zbiera mi się na wymioty!
oczywiście zawsze ale to ZAWSZE mam to szczęście że siadają za mną tak abym mogła się spokojnie udusić zanim dojadę do domu.. Narodzie! wzywam do kąpieli !! ![]()
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Mnie razi bardzo, gdy w wypowiedziach używa się słowa "rzecz" dla zobrazowania zdarzeń, stanów rzeczy, właściwości rzeczy (szczególnie w wypowiedziach polityków, dziennikarzy i prawników...ale na forach internetowych i w mowie potocznej również).
Mam na tym punkcie małego bzika - wybaczcie. ![]() ...a brzydzą mnie mrówki. Nie wiem czemu, ale od razu zaczynam się bezwiednie drapać, gdy je widzę. ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.