![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uuuuuu..... Śmieją się z nas, drogie Wizażanki...
Jasne że faceci nie interesują się tematami jakie poruszamy na wizażu.Po co wiedzieć co kupić do jedzenia?jaki prezent dać komuś na daną okazję?jak wychowywac dzieci?jak rozporządzać budżetem rodzinnym?itp
Po co im to wiedzieć jak mają nas żony,matki,kochanki które im wszystko podadzą na tacy. A szczerze mówiąc to napewno każda z nas na niektóre wątki nawet nie spogląda bo są tak bzdetne. Jednak problem naszej maturzystki jest poważny(jeśli to nie była podpucha).Chodzi mi o to jak wyuczona jest nasza młodzież.Koleżanka uczy w gimnazjum i opowiadała,że co drugi uczeń nie potrafi płynnie czytać.Komputery tak ogłupiają,telewizja???
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
a niech sie ugryzą. I tak jesteśmy najlepszym forum w internecie, i ONI doskonale o tym wiedzą!
![]() ![]()
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() tak czy siak, zamiar był taki żeby pośmiać się z tej dziewczyny, a nie z wizażu ogólnie. A komentarze są niewiele warte, niech sobie piszą co chcą jeśli mają potrzebę
![]() |
![]() |
#65 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Cóż, sama mnóstwo czasu spędzam na wizażu, nałogowo kupuje kosmetyki, więc zapewne jestem niezbyt mądra, wiec kończę odbieganie od tematu i pozostawię Cię w Twojej nieomylności.
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2009-05-21 o 20:29 Powód: ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
A ja napiszę coś, co powinno grozę wzbudzić.
Otóż, drogi Wyraku, nie każde dziecko kończące podstawówkę powinno umieć obliczyć 30% z 50, ponieważ - ułamki zostały wyrzucone precz z podstawy programowej do podstawówki ![]() Co oczywiście wcale nie jest tu usprawiedliwieniem, bo - nawiasem mówiąc - procent można też ułamkami obliczyć, które poznaje się już w 4 klasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
no i brawo!
![]() czekam na to piwo ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
śmieli się,śmieją się i będą się śmiać.
założe się,że 3/4 z wypowiadających się choć raz zaczerpnęło fachowa wiedzę z wizażu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
<kontempluje jak tu sie wbic na krzywy ryj na darmowe piwo>
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;12409135]A ja napiszę coś, co powinno grozę wzbudzić. Otóż, drogi Wyraku, nie każde dziecko kończące podstawówkę powinno umieć obliczyć 30% z 50, ponieważ - ułamki zostały wyrzucone precz z podstawy programowej do podstawówki ![]() Co oczywiście wcale nie jest tu usprawiedliwieniem, bo - nawiasem mówiąc - procent można też ułamkami obliczyć, które poznaje się już w 4 klasie ![]() ![]() ![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
czekaj czekaj,jak zarobie,to kupie..
![]() oj.. wystarczy mi ten przeszywający wzrok i piwo już donoszę.. ![]() ![]() a tak do tematu wracając to się dyskusja zrobiła.. uu.. tak "nas" boli opinia innych? Jeden głupi wykop,a taka wrzawa.. ahh.. zreszta nie pierwszy raz czytam jak to ktoś wyłowił jakiś temat z wizażu i śmichy hihy.. Jak margo napisała,śmiali sie,smieja i bedą śmiać dalej,jak z (prawie) każdego portalu,na którym znajdą jakąś perełkę.. Po co ten "szok".. ![]() Co do autorki,to sie wypowiadać nie będę ![]()
![]() |
#71 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I już ciul z tym, że autorka wiadomego posta nie kryje się ze swoją niewiedzą, ale o ten cały jad, szyderstwa. Trochę przykro mi się robi, jak widzę takie zachowanie polskich internautów. Dla porównania czasami zdarza mi się czytać komentarze na YT.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wykop.pl/link/169480/cala...ach-na-wykopie
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
oj było było..
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#74 |
Nie depcze krokusów
|
Rozróżniajcie wyraźniej autorkę wątku na wykopie od niedouczonej maturzystki...
Mój brat chodził do szkoły specjalnej, w której niczego go nie nauczono, a w lot dokonuje takich obliczeń. Mnie by było wstyd tego nie umieć w podstawówce, a co dopiero przed maturą!
![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
<zaciera chude lapki i kombinuje co jeszcze "na oczy" da sie wyludzic>
![]() Bylo, niezla jazda, wlacznie w podjazdami miedzyforumowymi ![]() Cytat:
Bez obrazy, ale ludzie, zluzujta posladki, taka niewiedza jest uderzajaca, ja bym sie martwil, gdyby cos takiego przeszlo bez echa. Dodam, ze internauci nie dziela sie na zlych polskich i dobrych reszte, tylko w kazdym kraju sa mniej lub badziej kulturalni i inteligentni i tyle. Cytat:
Dobre ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
a niech sie smieja.....w zasadzie to nie wiem czy smiac sie czy zaplakac nad poziomem wiedzy maturzystki ....albo nad umiejetnoscia przekazywania wiedzy nauczycieli?
w sumie mnie chyba juz nic nie zadziwi...znam ludzi ktorzy czytac nie potrafia..poprawnie sie wysłowic...gramatyka na bakier zarowno jak ortografia....sklecic zdanie to dla nich wyczyn godny medalu...a mature zdali... do ![]() BTW nie czuje sie obrazona komentarzami....zapakowal i cala spolecznosc Wizazu do jednego wora - to takie powszechne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.