Uuuuuu..... Śmieją się z nas, drogie Wizażanki... - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-21, 18:59   #61
buziaczka3
Raczkowanie

Dot.: Uuuuuu..... Śmieją się z nas, drogie Wizażanki...

Jasne że faceci nie interesują się tematami jakie poruszamy na wizażu.Po co wiedzieć co kupić do jedzenia?jaki prezent dać komuś na daną okazję?jak wychowywac dzieci?jak rozporządzać budżetem rodzinnym?itp
Po co im to wiedzieć jak mają nas żony,matki,kochanki które im wszystko podadzą na tacy.
A szczerze mówiąc to napewno każda z nas na niektóre wątki nawet nie spogląda bo są tak bzdetne.
Jednak problem naszej maturzystki jest poważny(jeśli to nie była podpucha).Chodzi mi o to jak wyuczona jest nasza młodzież.Koleżanka uczy w gimnazjum i opowiadała,że co drugi uczeń nie potrafi płynnie czytać.Komputery tak ogłupiają,telewizja???
Stary 2009-05-21, 19:11   #62
kiniaczeq
Zakorzenienie

a niech sie ugryzą. I tak jesteśmy najlepszym forum w internecie, i ONI doskonale o tym wiedzą! to ich boli !
Stary 2009-05-21, 19:46   #63
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiniaczeq Pokaż wiadomość
a niech sie ugryzą. I tak jesteśmy najlepszym forum w internecie, i ONI doskonale o tym wiedzą! to ich boli !
popieram! dobrze gadasz,masz u mnie piwo

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 19:57   #64
WinlyEm
po prostu Łinli

GG do WinlyEm

Cytat:
Jeśli tak wygląda wiedza w maturalnej klasie, popieram przymusową matematykę na maturze
domyślam się po tym opisie kto jest autorem tego 'wykopu' i nie jestem na pewno jedyna która to zauważyła

tak czy siak, zamiar był taki żeby pośmiać się z tej dziewczyny, a nie z wizażu ogólnie. A komentarze są niewiele warte, niech sobie piszą co chcą jeśli mają potrzebę

I love M*A*D minerals
WinlyEm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 20:19   #65
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Nie, nie myle sie. Stosujesz taka sama zasade: chodzi na silownie = bez sensu, zapewne niezbyt madry; siedzi na wizazu = bez sensu, zapewne niezbyt madra. Toczka w toczke to samo. Sama sugerujesz, ze osoby komentujace sa glupie, choc nie masz takiej podstawy (tekst o inteligentnych w cudzyslowie).

Nadinterpretacji? Na grzyba tam potrzebne wspominanie, ze wiekszosc z nich to faceci?
No naprawdę, komentarze wysokich lotów nie są i są to faceci, a że jest wolność słowa, to o tym powiedziałam

Cóż, sama mnóstwo czasu spędzam na wizażu, nałogowo kupuje kosmetyki, więc zapewne jestem niezbyt mądra, wiec kończę odbieganie od tematu i pozostawię Cię w Twojej nieomylności.

Edytowane przez aante_e
Czas edycji: 2009-05-21 o 20:29 Powód: ;)
aante_e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 20:24   #66
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A ja napiszę coś, co powinno grozę wzbudzić.

Otóż, drogi Wyraku, nie każde dziecko kończące podstawówkę powinno umieć obliczyć 30% z 50, ponieważ - ułamki zostały wyrzucone precz z podstawy programowej do podstawówki Smutna prawda, okroili program, a robią maturę obowiązkową z matmy.

Co oczywiście wcale nie jest tu usprawiedliwieniem, bo - nawiasem mówiąc - procent można też ułamkami obliczyć, które poznaje się już w 4 klasie
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 20:27   #67
kiniaczeq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
no i brawo!
czekam na to piwo
Stary 2009-05-21, 20:42   #68
TmargoT
Zakorzenienie

śmieli się,śmieją się i będą się śmiać.
założe się,że 3/4 z wypowiadających się choć raz zaczerpnęło fachowa wiedzę z wizażu.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 20:44   #69
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
<kontempluje jak tu sie wbic na krzywy ryj na darmowe piwo>

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
No naprawdę, komentarze wysokich lotów nie są i są to faceci, a że jest wolność słowa, to o tym powiedziałam
Naprawde, mniejsza juz o to

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Cóż, sama mnóstwo czasu spędzam na wizażu, nałogowo kupuje kosmetyki, więc zapewne jestem niezbyt mądra, wiec kończę odbieganie od tematu i pozostawię Cię w Twojej nieomylności.
O grzyba Tobie chodzi? Przeciez wiadomo ze to nieprawdziwy sterotyp, tyle tylko ze wg mnie operowalas podobnymi

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;12409135]A ja napiszę coś, co powinno grozę wzbudzić.

Otóż, drogi Wyraku, nie każde dziecko kończące podstawówkę powinno umieć obliczyć 30% z 50, ponieważ - ułamki zostały wyrzucone precz z podstawy programowej do podstawówki Smutna prawda, okroili program, a robią maturę obowiązkową z matmy.

Co oczywiście wcale nie jest tu usprawiedliwieniem, bo - nawiasem mówiąc - procent można też ułamkami obliczyć, które poznaje się już w 4 klasie [/quote]

Nie wiedzialem - jestem w szoku i tak, to u mnie wzbudza groze...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 21:22   #70
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiniaczeq Pokaż wiadomość
no i brawo!
czekam na to piwo
czekaj czekaj,jak zarobie,to kupie..

Cytat:
<kontempluje jak tu sie wbic na krzywy ryj na darmowe piwo>
oj.. wystarczy mi ten przeszywający wzrok i piwo już donoszę..

a tak do tematu wracając to się dyskusja zrobiła.. uu.. tak "nas" boli opinia innych? Jeden głupi wykop,a taka wrzawa.. ahh.. zreszta nie pierwszy raz czytam jak to ktoś wyłowił jakiś temat z wizażu i śmichy hihy.. Jak margo napisała,śmiali sie,smieja i bedą śmiać dalej,jak z (prawie) każdego portalu,na którym znajdą jakąś perełkę.. Po co ten "szok"..
Co do autorki,to sie wypowiadać nie będę

Stary 2009-05-21, 21:42   #71
illuvies
Wtajemniczenie

Cytat:
Przeciez juz bylo, na lover.pl, z cytowaniem konkretnych tematow/uzytkownikow. Tak, tamtem portal (lover.pl) jest szalenie durnowaty, co nie zmienia faktu, ze zachowanie toczka w toczke takie jak opisujesz w pierwszym zdaniu.
Było? To mnie ominęło.

Cytat:
Napisane przez Lena_20
Jeden głupi wykop,a taka wrzawa.. ahh.. zreszta nie pierwszy raz czytam jak to ktoś wyłowił jakiś temat z wizażu i śmichy hihy..
Dla mnie takie zachowanie, wyławianie postów, podglądanie profilu jakiejś osoby etc. jest odrobinę.. hmm... chamskie? Jak już ktoś wspominał, zawsze znajdzie się kozioł ofiarny, tak i tutaj.
I już ciul z tym, że autorka wiadomego posta nie kryje się ze swoją niewiedzą, ale o ten cały jad, szyderstwa. Trochę przykro mi się robi, jak widzę takie zachowanie polskich internautów. Dla porównania czasami zdarza mi się czytać komentarze na YT..
illuvies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-21, 21:48   #72
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez illuvies Pokaż wiadomość
I już ciul z tym, że autorka wiadomego posta nie kryje się ze swoją niewiedzą, ale o ten cały jad, szyderstwa. Trochę przykro mi się robi, jak widzę takie zachowanie polskich internautów. Dla porównania czasami zdarza mi się czytać komentarze na YT..
Dla wyrównania - cała prawda o komentarzach na wykopie (i nie tylko ):
http://www.wykop.pl/link/169480/cala...ach-na-wykopie

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 21:54   #73
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Było? To mnie ominęło.
oj było było.. tam to pełno perełek jest.. zreszta,tamten portal to jedna wielka "perełka".. boki zrywać.. I tez oczywiście zauważyli swą popularność u nas i założyli u siebie wątek na ten temat. Oczywiście nie obyło się również bez wyzwisk i głupiego dogadywania..

Cytat:
Dla mnie takie zachowanie, wyławianie postów, podglądanie profilu jakiejś osoby etc. jest odrobinę.. hmm... chamskie? Jak już ktoś wspominał, zawsze znajdzie się kozioł ofiarny, tak i tutaj.
na YT też czytam komentarze ale tam,to co się dzieje...przekracza wszelkie granice.. Rasizmu tam jest chyba najwiecej.. Przykre to jest

Stary 2009-05-21, 22:46   #74
Malla
Nie depcze krokusów

Rozróżniajcie wyraźniej autorkę wątku na wykopie od niedouczonej maturzystki...

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
30% z 50 = ??
Naprawdę nie wie tego jak rozwiązać maturzystka?!
To i słusznie się z niej pół Polski śmieje.... jak zobaczyła też i inne jej wypowiedzi, to padłam i nie chodzi o to aby kogoś obrazić, ale kto te pannicę do matury dopuścił ?!
Mój brat chodził do szkoły specjalnej, w której niczego go nie nauczono, a w lot dokonuje takich obliczeń. Mnie by było wstyd tego nie umieć w podstawówce, a co dopiero przed maturą!
Stary 2009-05-22, 02:40   #75
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
oj.. wystarczy mi ten przeszywający wzrok i piwo już donoszę..
<zaciera chude lapki i kombinuje co jeszcze "na oczy" da sie wyludzic>

Cytat:
Było? To mnie ominęło.
Bylo, niezla jazda, wlacznie w podjazdami miedzyforumowymi

Cytat:
Hm, wg mnie nie koziol ofiarny, tylko ofiara wlasnej niewiedzy.

Bez obrazy, ale ludzie, zluzujta posladki, taka niewiedza jest uderzajaca, ja bym sie martwil, gdyby cos takiego przeszlo bez echa.

Dodam, ze internauci nie dziela sie na zlych polskich i dobrych reszte, tylko w kazdym kraju sa mniej lub badziej kulturalni i inteligentni i tyle.

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Dla wyrównania - cała prawda o komentarzach na wykopie (i nie tylko ):
http://www.wykop.pl/link/169480/cala...ach-na-wykopie
Tylko ostrzez, jakie jest slownictwo.

Dobre

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 07:08   #76
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
oj było było.. tam to pełno perełek jest.. zreszta,tamten portal to jedna wielka "perełka".. boki zrywać.. I tez oczywiście zauważyli swą popularność u nas i założyli u siebie wątek na ten temat. Oczywiście nie obyło się również bez wyzwisk i głupiego dogadywania..

na YT też czytam komentarze ale tam,to co się dzieje...przekracza wszelkie granice.. Rasizmu tam jest chyba najwiecej.. Przykre to jest
i dlalego nienawidzą wizażu,bo tu trzeba wysławiać się kulturalnie.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 10:02   #77
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

a niech sie smieja.....w zasadzie to nie wiem czy smiac sie czy zaplakac nad poziomem wiedzy maturzystki ....albo nad umiejetnoscia przekazywania wiedzy nauczycieli?

w sumie mnie chyba juz nic nie zadziwi...znam ludzi ktorzy czytac nie potrafia..poprawnie sie wysłowic...gramatyka na bakier zarowno jak ortografia....sklecic zdanie to dla nich wyczyn godny medalu...a mature zdali... do z taka matura....

BTW nie czuje sie obrazona komentarzami....zapakowal i cala spolecznosc Wizazu do jednego wora - to takie powszechne...a mnie to lata..i kwit

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości