|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prawiczek, a niedziewica
Cytat:
Mam 19 lat, duzo starszych kolezanek. Cholera i pelno dziewic, a jesli juz uprawiaja seks to tylko z milosci. Szczerze mowiac znam moze 2 dziewczyny ktore "maja przygody" jak to pieknie okreslasz. To ze chcesz dziewicy to zaden grzech. Poniekad to rozumiem bo wiem, ze latwiej mi byc z chlopakiem ktory nie ma zadnego doswiadczenia tak jak ja. Ale za cholere nie moge zrozumiec cos ty sie tak uparl?? Nie zaczynaj znajomosci od pytania: "robilas to juz" bo mozesz naprawde uslyszec: "tak", mimo, iz jest zupelnie inaczej. W dzisiejszym swiecie dziewczyny klamia o wiele czesciej, anizeli sie puszczaja. Wiec lepiej stworz najpierw zwiazek, zakochaj sie a potem zadawaj pytania:P I nie wierze ze masz 22 lata. Jesli tak to jestes tak straszniieeeeeeeeeeeeeeee eeeeee niedojrzaly, ze az zal dupcie sciska ![]() Powodzenia w poszukiwaniach^^
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Nie no, to nie może byc prawda
![]() Humor sobie poprawiłam na cały dzień |
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#64 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po drugie, to slaba prowokacja, + za serwowanie tematu w krotkich postach, bo podbijasz temat, ale poza tym, to flow nijaki, no i czeka Ciebie jeszcze duzo pracy nad fabula. 3/10.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||||||
|
|
|
|
#65 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że takich pomylonych facetów jest cała masa, ale ten strasznie zajeżdża wazonikiem... Wazonizm się szerzy
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą nigdy tego nie pojmę. Raz byłam z takim facetem, wytrzymałam blisko 2 lata (ale można mi wybaczyć bo młodziutka byłam, głupia i naiwna), który to właśnie miał do mnie wielkie pretensje o moją niezbyt imponującą erotyczną przeszłość co jednocześnie nie przeszkadzało mu chwalić się opowieściami o tabunach lasek, które mu się przez łoże przewinęły... Dziś, po blisko 10 latach wiem, że powinien na drugie imię mieć KOMPLEKS a na trzecie CHODZĄCY
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
O ile to nie jest prowokacja to radzę autorowi "pójść", że tak się wyrażę z panią lekkich obyczajów.
Jak to mówi mój kolega "10 minut wstydu a doświadczenie na całe życie" No i problem dziewic się rozwiąże sam
|
|
#70 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#71 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Którejś dziewicy jego dziewictwa nie starczy ![]() Cytat:
A ja znałam inny ewenement przyrody (nawet miły chłopak, lubie go, a przynajmniej lubiłam). W większej grupie znajomych przyszło nam się spotykać i miedzy innymi on i moja kolezanka. Powiedział chłopakom, że mógłby z nią być, ale ona ma pewną wadę, otóż jest dziewicą. No i zaprzestał flirtu. Tajemnicę poliszynela znali wszyscy. Za jakiś czas się ożenił, jego żona dość dużo opowiadała o seksie, więc chyba nie miała tej białej skazy na charakterze
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
A napiszesz jak masz na imię
?Mam nadzieję, że nie Radek
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Nie jestem na czasie
Idę szukać w sieci kontrowersyjnego Wazonika
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hahahahaI caly wątek jedne wielkie haha. Poprawia humor ![]() Zgadzam się z Wyrakiem- ktoś się bardzo nudzi A przecież jeszcze wakacje się nie zaczęły
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones Edytowane przez Mojitooo Czas edycji: 2009-06-04 o 15:38 |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
Kompleksami to zajeżdża na kilometr :/
Rozumiem (na prawdę!) podejście: jestem prawiczkiem z powodu moich przekonań/religii. Nie będę uprawiał seksu do ślubu. Chciałbym, żeby moja przyszła żona była dziewicą, również z powodu takich a nie innych przekonań (nie braku okazji ).A nie - chcę dziewczynę dziewicę, żeby nie wiedziała jak to jest z innym, żeby mnie przypadkiem do żadnego nie porównała tak pod względem "wyposażenia", jak i umiejętności :/ No sorry, ale to jest przedmiotowe traktowanie... |
|
|
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;12611739]Kompleksami to zajeżdża na kilometr :/ Rozumiem (na prawdę!) podejście: jestem prawiczkiem z powodu moich przekonań/religii. Nie będę uprawiał seksu do ślubu. Chciałbym, żeby moja przyszła żona była dziewicą, również z powodu takich a nie innych przekonań (nie braku okazji ).A nie - chcę dziewczynę dziewicę, żeby nie wiedziała jak to jest z innym, żeby mnie przypadkiem do żadnego nie porównała tak pod względem "wyposażenia", jak i umiejętności :/ No sorry, ale to jest przedmiotowe traktowanie...[/quote] Jaka religia? (Możesz odp. na priv, jeśli nie chcesz głośno ;P
|
|
|
|
#80 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;12611971]Yyyy, jak to jaka? Katolicka.[/quote]
Trochę inaczej zabrzmiały Twe słowa.. Nie wiem, po co to yyy :P
|
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
A tak jąkam się czasem
Ale serio mówiąc: zdziwiłam się, że coś jest niejasnego w tym. Możesz napisać, jak zabrzmiały moje słowa, bo mnie to zaciekawiło.Sorry za off top. Btw, chyba nie tylko w katolicyzmie jest wymóg czystości do ślubu, np. w islamie chyba też (?). Dlatego napisałam ogólnie "religia", nie ważne w sumie jaka. Edytowane przez c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 Czas edycji: 2009-06-04 o 15:59 |
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;12612058]A tak jąkam się czasem
Ale serio mówiąc: zdziwiłam się, że coś jest niejasnego w tym. Możesz napisać, jak zabrzmiały moje słowa, bo mnie to zaciekawiło.Sorry za off top. Btw, chyba nie tylko w katolicyzmie jest wymóg czystości do ślubu, np. w islamie chyba też (?). Dlatego napisałam ogólnie "religia", nie ważne w sumie jaka.[/quote] A taka ja ciekawska, więc zapytałam. Tak wiele religii ma takie wymogi, ale niewiele osób się stosuje. ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
ciota z ciebie i tyle.. każdy ma prawo do czerpania przyjemności z seksu i jak można skreślać kobiete która już tego spróbowala?? mam na myśli normalna dziewczyne, nie jakąś puszczalską, jeśli sie kogoś kocha to pragnie sie bliskośći to normalne, zycie pisze za nas scenariusze i nigdy nie wiadomo co nas czeka kiedyś , więc jeśli mam teraz kogos, kocham go , to co ? mam nie uprawiać seksu bo kiedyś może sie rozstaniemy i co powie nastepny??? PARANOJA, zgłoś sie do psychologa najlepiej...
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yyyyyy ![]() Prawoslawie czy Islam zdaje sie maja podobne/takie same nakazy. Pewnie by tak mozna powymieniac jeszcze
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miłej lektury
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

Mam 19 lat, duzo starszych kolezanek. Cholera i pelno dziewic, a jesli juz uprawiaja seks to tylko z milosci. Szczerze mowiac znam moze 2 dziewczyny ktore "maja przygody" jak to pieknie okreslasz. 

umarłam, hehe