|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Nowy, uporządkowany wymiankowy wątek! Zapraszam!
slonce napisz mi co bys ewentualnie chciała ode mnie
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to przenosimy się na pw?
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Coś za żel pod oczy?
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
ok, w takim razie z niecierpliwością czekam na zdjęcia szczotek
![]() szczerze mówiąc nic więcej nie znalazłam, ale za czarną torebkę chętnie się wymienię
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.Może coś znajdziesz za
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
byłabym zainteresowana tą największą szczotką
![]() hmm, a czy posiadasz jedwab do włosów albo zalotkę? wymiary jasnej 23x15 i ciemnej 30x18
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-06-24 o 12:45 |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
dołożysz mi jeszcze do tej największej szczotki lakier miss sporty?
jeśli się zgadzasz to poproszę o pw
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety lakier INGLOT już wymieniłam. U Ciebie podoba mi się: perfumy giordani gold, krem iwostin i sample Sunkissed.Jeżeli chodzi o masło Ziaji to mam je prawie całe, a mam tylko pudełeczko 30 ml lub słoiczek 40 ml. chyba że chciałabyś 70ml
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Masło użyłam chyba raz
![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:10 ---------- podoba mi się teraz maska enzymatyczna, Giordani Gold i iwostin. Co proponujesz? Może jeszcze coś dobierzesz ode mnie?
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za
szczotki fryzjerskie jedna z tych 3 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1244669503 pianke do wlosow oraz ten tonik https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1244667630? |
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
a może sam peeling za masło?
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Perfecta Cera Wrażliwa, Tonik oczyszczająco - łagodzący, pojemność początkowa 175 ml - ubytek widoczny na zdjęciu
Iwostin, Krem intensywnie nawilżający SPF 20, pojemność początkowa to 75 ml - użyłam go ośmiokrotnie - mam jeszcze pudełeczko czy cos z twojej kolorowki to jakies jasny puder? szampon dermena Ambre et Vanille E. Coudray z bizu podoba mi sie turkusowa bransoletka i takie wiszace kolczyki z imitacja tukusu ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- hmm sama nie wiem, ile jest tych waniliowych perfumek bo nie wiem ktore to zdjecie. Co do pudru to masz chyba i puder i korektor mineralny tak? to interesowalyby mnie wlasnie jasne, jesce w wolnej chwili sprawdze kolory. i ile jest zawartosci w tego korektora i pudru?
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2009-06-25 o 11:15 |
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Guniugusiu już ci wszystko mówię. Ambree et Vanille stoi na tym zdjęciu gdzie i fioletowa buteleczka z Treselle Seduction, w fiolce podpisanej, także na pewno zobaczysz, w takiej fiolce mieści się 4 lub 5 ml, a jest zapełniona ponad połowa, korektora jest gdzieś z 1 ml, wszystkie sample EDM mają pojemność początkową 1,5 ml. Ile którego zostało lub ile razy który był użyty już jest rozpisane w wątku. Także na spokojnie zastanów się co byś chciała z minerałów i daj znać.
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam wiele za:
Ziaja Pro, Peeling enzymatyczny, pojemność początkowa to 250 ml - użyłam go czterokrotnie Szampon Dermena Miniaturka Yves Rocher, Tendre Jasmin EDP, pojemność początkowa to 5 ml, żużycie jak na zdjęciu - jest pudełeczko |
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Masz dużo ciekawych rzeczy, więc myślę, że wybrałabym coś za Hot Liss. Za Tendre jasmin oddałabym ok. 3-4 ml Euphorii. Ile ml ma odlewka Pur Desir de Lilas?
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Wiec tak"
kolczyki 15 i 16 bodajze czyli takie z koralikami bialymi czarne oraz te z turkusowym kamykiem. Kremowy szal z kosmetykow zas wszystkie 3 sampelki ktore masz Perfecta Cera Wrażliwa, Tonik oczyszczająco - łagodzący, pojemność początkowa 175 ml - ubytek widoczny na zdjęciu Iwostin, Krem intensywnie nawilżający SPF 20, pojemność początkowa to 75 ml - użyłam go ośmiokrotnie - mam jeszcze pudełeczko szampon dermena Ambre et Vanille E. Coudray Zorientowalam sie ze na allegro te sampelki podkladow kosztuja ok 9zl za sztuke a korektory ok3zl. Jesli cos zle mowie to mow nie pamietam co Ty dokladnie chcialas ale chyba verveine. Jeest warte ok 50zl - bylo pare razy psiknoete. Jesli by Cie inetersowalo mam w domu chyba tez kulkowy antyperspirant w tym samym zapachu caly. A Prada miniatura tez byla sprobowana ze 2 razy wiec jest prawie cala-chyba ok 30zl kosztuje
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2009-06-26 o 09:48 |
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale nic dla siebie nie znalazłam.
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Wstępnie myślę, że mogłybyśmy wymienić:
Odlewka Yves Rocher, Pur Desir de Lilas EDT Miniaturka Yves Rocher, Tendre Jasmin EDP za Euphoria 4 ml Hot Liss Nie mam niestety atomizerka - musiałabym kupić, dlatego wolałabym jednak większą wymianę, aby była w miarę opłacalna. Może wybrałabyś coś jeszcze gdy zrobię dokładkę? |
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dokładkę w kosmetycznym oraz zupełnie nowy duży wątek z ciuchami, dodatkami i biżuterią: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=346320
Gdybyś coś dobrała chętnie przygarnęłabym oprócz zapachów: odleweczkę peelingu Ziaja (ok. 50 ml), krem Emolium, może żel Flos lek. Co do rezerwacji to ok. |
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
to ja bylabym zainteresowana tymi piankami,
dodatkowo chciałabym miseczkę z pędzelkami do farby do włosów oraz jedną ze szczotek do włosów - okrągłą. A masz może jeszcze jakieś nożyczki? I oczywiście tą próbeczką ![]() znajdziesz coś u mnie? ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- ale wydaje mi się że taka wymiana jest ok.... chyba że dorzucisz mi Pharmena, Dermena, Szampon zapobiegający wypadaniu włosów - trudno ocenić ile zostało, ale podejrzewam, że niecała połowa. To w zupełności wystarczy za dwa tusze. Jeśli ci pasuje to zapraszam na PW. Myślę ze obie na raz możemy wysłać bo mamy podobną ilość przekupek. Będę mogła dopiero wieczorem na komputer wejść bo lecę na uczelnie zaraz.
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, na razie się nie zdecydowalam więc odwołaj rezerwację. Będę zaglądać do twojego wątku. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
hej..tej małej juz nie mam..mam longa i ta biala torebke..z tym, ze ona jest siostry..wiec raczej tylko za inna
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
niestety wciąż nic, ale będę śledzić dokładki
![]() szkoda że Treselle Seduction juz wymieniona, skusiłabym się na nią. A masz coś poza wątkiem z zapachów?
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-06-30 o 12:34 |
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nic, ale jakby coś się zmieniło, to dam znać
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem chętna na wymianę.U ciebie podoba mi się miniaturka Tendre Jasmin.Mogę za nią dać 4ml któregoś z zapachów,lub 2 razy po 2ml.Co do reszty to masz może jakiś inne miniaturki,lub napisz jakie mogłabyś zrobić odlewki
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Te odlewki odpadają
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyślałam,poszperałam w twoim wątku i chciałabym:
Avon, Planet Spa, Hawajski balsam do masażu ciała Yves Rocher, miniaturka Ming Shu, EDP, pojemność początkowa 7,5 Ambre et Vanille E. Coudray Odlewka Yves Rocher, Pur Desir de Lilas EDT Miniaturka Yves Rocher, Tendre Jasmin EDP próbka Kenzo Amour próbka Neonatura Cocon Co byś za to widziała? Mam kilka pytań: -ile pozostało w miniaturce Ming Shu? -napisz ile jest w pozostałych próbkach i czy Neonatura to chusteczka. Co do Sunflowers to właśnie je wymieniłam,a także poszło w świat I Love love które jest b.podobne do Light Blue,więc już wszystko wiesz ![]() Ja osobiście wole słodziaki
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
W Ming Shu jest chyba ze 3,5 ml, ale jeszcze zobaczę. Neonatura to próbka w fiolce, odlana z innego flakonu. Jeszcze ja mam pytanko, czy masz może z któregoś z tych czterech zapachów co mi się podobają, taką ilość we flakonie, żeby wymienić go za wszystkie te rzeczy, które cię interesują u mnie?
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-07-02 o 09:52 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.