![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: straszy mnie, że popełni z mojego powodu samobójstwo!
Kochane! Już po wszystkim, chłopak się szybko uspokoił, tylko prosi Boga o odwagę w opisie. Napisał mi na pożegnanie kilka zdań, zebym go dobrze wspominała, że rzeczywiście jest jak to okreslił sam, psycholem, (ehh bo rano mnie ponioslo
![]() ![]() Co do samobójstwa, podobno lekarzom się nie przyznał i nie był u psychologa nawet.. tak mówił, bo pytałam o to bo wiedziałam, że tak zazwyczaj to wygląda po takich akcjach... A co do latek... 21. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Wiesz kochana byleby to nie było chwilowe i jutro znow szał wróci. Ale mimo wszystko cieszę sie, ze sie wyjasniło.
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
serio! :P Całe szczeście mam teraz prawdziwego faceta ;D Naprawde ciężko z takimi żyć... Kobieta wtedy nie czuje się w pełni bezpieczna, przynajmniej ja tak miałam ;P
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
chce mnie podobno ostatni raz zobaczyc, a zaraz pisze czy ładny ten dla ktorego go rzuciłam, ZARAZ ZWARIUJE, i ze nie zartuje ze sie zabije dzis i bedzie mnie kochal tam z gory....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Ech, wiem jak jest. Miałam 2 razy w życiu taką sytuację.
Mając 15 lat spędzałam wakacje nad morzem, u rodziny. Poznałam tam pewnego chłopaka, miał wtedy 18 lat. Nie podobał mi się wcale, ale był tam moim jedynym kolegą i siłą rzeczy spędzaliśmy ze sobą dużo czasu, poza tym zawsze przysiadał się do mnie jak byłam na plaży etc. Próbował łapać mnie za rękę, całować się i takie tam, ale mu uciekałam. Ostatniego dnia jego pobytu powiedział mi że mnie bardzo kocha i czy będziemy razem. Oszołomiona nic nie odpowiedziałam, on na to że milczenie oznacza zgodę i że dobrze wie czego ja chcę, rzucił się na mnie i zaczął ściskać. Chwilę później odjechał. Kamień spadł mi z serca, jako że mieszkamy bardzo daleko od siebie. Niestety zaczął mnie gnębić smsami, wydzwaniać - zupełnie nie wiedziałam jak sobie z tym poradzić. W końcu jeden z jego telefonów odebrał mój dobry kolega, który znał całą sytuację i był na niego nieźle wkurzony. Powiedział mu, że ma dać mi spokój. Wydawało mi się, że jest już po wszystkim, jednak miesiąc później dostałam od niego smsa, że skoczył z okna, połamał sobie nogi i kręgosłup, jest przeze mnie kaleką i czy warto było poświęcać nasz związek i jego życie dla 'przelotnej znajomości' ![]() Czułam się fatalnie, dwa miesiące wyjęte z mojego życia. Jakoś udało mi się pozbierać. Trzy lata po tym zdarzeniu beztrosko napisał do mnie na gg z zapytaniem co słychać, a gdy ja nawiązałam do tamtych wydarzeń, napisał coś w stylu: 'a, daj spokój, to była ściema, już o tym zapomniałem. ale musisz mi przyznać że o ciebie walczyłem :P' No. Druga sytuacja była o wiele gorsza, nie mam nawet siły o niej pisać, ale do dziś mam po niej pamiątkę :/
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Tetrix straszne miałas przeżycia nawet nie wyobrażam sobie tego...a facet co? Grunt to dobra zabawa ;/
Co do wątku : liga ja wiedziałam,ze facet będzie jeszcze robił akcje...tacy tak tego nie zostawiają. Musisz być silna i nie poddawać sie na te manipulacje! Jestesmy z Tobą !
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
O rany... Współczuję przeżyć.
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2009-07-02 o 01:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Ja niestety również miałam takiego gagatka. Kiedyś nawet dzwonił, że jest w jakimś wieżowcu czy coś w ten deseń. Pamiętam, że też nie umiałam tego normalnie zakończyć przez tą litość.
Tacy faktycznie tego tak nie zostawiają, ten "mój" przez kilka miesięcy nie dawał mi żyć, a do dzisiaj ciągle coś ma do mojego TŻ-a chociaż wcale go nie zna:| Jak możesz to zablokuj go na gg, nie odbieraj, poczekaj tylko z tym na moment, gdy odda Ci zostawione przez Ciebie rzeczy. Pozdrawiam i cierpliwości życzę!
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, spałam dziś 3h tylko... podobno uciekl z domu i rodzice go szukali po wsi, prosili zebym do niego dzwonila, "bo wiesz co bedzie..."
![]() ![]() ![]() Zaczynam się bać nie o niego, tylko o siebie, że będzie nękał, jak dziewczyny pisały, po jakims czasie przypomni sobie.. ![]() Edytowane przez liga Czas edycji: 2009-07-02 o 05:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-07-02 o 07:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Dziś już nie reaguję na nich, jak się odezwie ktoś, to nie odbiorę tel, nie odpisuję i tyle. Jak się nie odczepią, zmienię nr tel, gg, zablokuję nk albo usunę w miarę potrzeby.. nie chcę mieć z nimi nic wspólnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Już dawno to powinnaś zrobić. A to, że oni mają z Tobą kontakt i fakt, że reagujesz na to, co robią, daje im tylko siłę do dalszych zagrywek.
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Hmm. Niezłą lekcję z życia mi dali.. zastanawiam się tylko kiedy się z tego zupełnie otrząsnę. Bo to że nie zapomnę, to jest pewne.
I nigdy nie zrozumię jak można bez mrugnięcia okiem coś takiego robić, nie zdając sobie sprawy jak to wpływa na młodego człowieka. I to dorosłe, wydawałoby się doświadczone osoby.. Coż, co mnie nie zabije to mnie wzmocni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Nie zwracaj uwagi na tego idiotę, robi z siebie męczennika, podczas gdy to Ty jesteś ofiarą. Są wakacje, może gdzieś wyjedziesz?
Postaw się, poproś mamę żeby przekazała rodzinie tamtego idioty, który jak widzę uwielbia robić wokół siebie zamieszanie, że odcinasz się od sprawy. Wyłącz telefon. I koniec, nawet się nie tłumacz, bo wiadomo, że staną po stronie tego psychola. Trzymaj się ![]()
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
![]() baaaaardzo mi w tym pomogłyście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
laska jesteś bardzo dzielna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Postawiłam przed soba ciężką poprzeczkę....Nowy ,ważny i wymarzony cel... ![]() Edytowane przez Miviki666 Czas edycji: 2009-07-02 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Kurde dzielna jesteś !
tak trzymaj, a co do rzeczy, to poproś rodziców Twoich żeby po nie pojechali i może przy okazji porozmawiali z jego rodzicami żeby dali Ci spokój hmm? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Co za dupek!! Wkurzenie mnie bierze na takich ludzi, bo sama to przeżywam u siebie w rodzinie.
Tak jak Ci pisałam, moja kuzynka próbuje zerwać z takim ponad pół roku, ale nie jest konsekwentna. Efekty? On lezy w szpitalu teraz, bo na złość jej wjechał autem w słup, żeby ją zatrzymać, bo ona wylatywała na 3 tyg poza Polskę. Na jej oczach się tnie i jej grozi, że jak na to nie będzie patrzeć to ją też potnie :/ Zresztą przez przypadek przejechał jej żyletką po dłoni. Dzwoni po nocach do całej rodziny, na komórki i domowe numery. Też raz uciekł, cały dzień i noc go nie było, zawiesił sobie sznur w lesie, a potem dzwonił, że zaraz się powiesi. Aha, jakieś 4 miesiące temu moja kuzynka była u koleżanki, nagle dzwoni on i mówi, że ona musi z nim być, bo jak nie to on się zabije, że jest na dworcu i rzuci się pod pociąg. I nagle po chwili słyszy pociąg, on zaczyna krzyczeć i połączenie przerwane. Ona oczywiście wpadła w histerię, zaczęła płakać, po czym po pół godz on dzwoni znowu (przez te pół godz miła wyłączony tel) i mówi jej tylko "Nie mogłem ci tego zrobić". Słabe? Oczywiście po zmianie numeru tel napastował wszystkich dookoła. I robi to do teraz. ten koleś budzi we mnie teraz jedynie żałość i niesmak. Wkurza mnie. A pomyślec, że tak go lubiłam... Zresztą wszystkim się wydawał normalny... Kochana, bądź silna. I tak jak radzą dziewczyny, po swoje rzeczy idź z tatą. I NIE ODBIERAJ OD NIEGO ANI JEGO RODZINY TELEFONU! TYLKO TAK CI SIĘ UDA Z TEGO WYJŚĆ!
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Niezłe historie
![]() ![]() Ktoś ode mnie po te rzeczy tam na pewno pojedzie, i może porozmawia. Ja im się na oczy nie chcę pokazywać. Jestem dzielna ![]() ![]() ![]() czekam aż się zmęczy. Weszłam na nk. Jego pierwsza dziewczyna dostała calutką galerie ocen super zdjęcia. Mogę się tylko domyślać, że szuka kolejnej ofiary? Bo to też mało normalne.. Edytowane przez liga Czas edycji: 2009-07-02 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Może chce wzbudzić w Tobie zazdrosć?
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
chce jechac specjalnie 100km zeby mi dac rzeczy pod blok i odjechac...
![]() ![]() moze zazdrość.. ale mnie już nie rusza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Teraz najważniejsze byś miała spokój i mogła odpocząć od tego. Niech rodzice ci pomogą to wszystko pozałatwiać, żebyś tylko nie musiała się z nim widzieć. Dużo już ścierpiałaś. Są wakacje, może uda ci się gdzieś pojechać ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Tak właśnie zrobię. Odpocznę od niego i jego rodziny. Pojadę na wakacje ale w sierpniu dopiero, daleko na drugi koniec Polski i będę się bawić do woli.
Rzeczy jakby w zębach niósł, to nie wyjdę. Ale co z tego.. oni i tak nic nie rozumią, dla nich to on jest największą tego wszystkiego ofiarą. Cała wieś będzie dudnić zaraz jaka to ja nie jestem... Edytowane przez liga Czas edycji: 2009-07-02 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
śledzę ten watek od poczatku, ale jednego nie rozumiem.
Piszesz,że chce przyjechać 100 km aby oddac Ci rzeczy pod blok, z tego co zrozumiałam to mieszkasz z rodzicami - wiec co Cie obchodzi co na jakiejś wsi bedą gadać? Poza tym dziwna ta jego rodzinka, zachowuja sie jak jacyś kosmici - jak oni sobie to wyobrażaja, że mozna kogoś zmusic do bycia z kims?? Zero jakiejś godnosci. Jego jeszcze jakos tam jestem w stanie zrozumieć, ale to zaangazowanie całej rodzinki?? Co najmniej jakbyście byli z 10 lat ze sobą a nie 2 m-ce. Chore! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
dokładnie. chore.
Ale musisz jakoś dać radę , te pierwsze parę dni jest najgorsze . potem znudzi mu się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Obchodzi mnie co będą gadali, bo nie chciałabym wszystkich kontaktów zrywać jakie tam mam przez niego..
No i za godzinę moje rzeczy podobno będą gdzieś w krzakach obok parkingu gdzie auto parkował... dupek. Nadal nie reaguję, wysyła mi po 2 razy te same smsy bo nie odpisuje. Edytowane przez liga Czas edycji: 2009-07-02 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Żeby ci czasem nie przyszło do głowy iśc po te rzeczy, wyslij po nie kogoś.
Tak na marginesie z innej beczki: czy wam tez wyskakuja na ekranie te pierd... krewetki Mc Donalds (reklama), bo mi wyskakuja tylko na wizażu praktycznie za kazdym razem jak zmieniam watek albo odpowiadam i tak cały szas od jakis 2 dni?
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Tak, te pier... krewetki też mnie denerwują :P
Właśnie, wyślij po nie kogoś. Nie masz brata albo kuzyna jakiegoś pod ręką ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.