![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5Kg mniej w miesiąc
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do banki.. hmm.. a jak to wogole wygląda ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
nie wiem ile ona kosztuje ale chyba nie jest droga.
Znalazłam takie informacje na jej temat: -MASAŻ BAŃKĄ CHIŃSKĄ Masaż ten świetnie drenuje i modeluje. Może być wykorzystywany jako zabieg leczniczy. Polega na wytworzeniu podciśnienia we wnętrzu bańki, zassaniu skóry i tkanki podskórnej do jej wnętrza, a następnie przesuwaniu ruchami o różnej częstotliwości i sile po miejscach z widocznymi problemami, takimi jak cellulit czy nadmierna tkanka tłuszczowa. Masaż ten należy do intensywnych, dość bolesnych, ale bardzo efektywnych, zwłaszcza w walce z cellulitem. Masaż Odchudzający Bańką Chińską - intensywny masaż prowadzi do wydzielania się dużych ilości ciepła, co z kolei przyspiesza wewnątrztkankową przemianę materii. Ciśnienie wywoływane przez bańkę rozluźnia tkankę łączną, pobudza proces lipolizy i usprawnia krążenie krwi i limfy. Oklepywanie, wprowadzając tkanki w silne drgania, powoduje rozdrabnianie złogów toksycznych oraz nadmiaru tkanki tłuszczowej, a silne ugniatanie pozwala na wyprowadzenie ich przez krwioobieg poza ustrój. Zastosowanie specjalistycznych kosmetyków wspomaga spalanie tkanki tłuszczowej Obecnie stosowane bańki (gumowe) w delikatny sposób powodują usunięcie martwego naskórka oraz pobudzają krążenie krwi we włośniczkach skóry. Już po kilku zabiegach można zauważyć pozytywne efekty: skóra jest jędrniejsza, lepiej nawilżona, poprawia się jej koloryt. Masaż ud i pośladków daje bardzo dobre efekty w zwalczaniu cellulitu. Ale uwaga!!!Podobno ten masaż boli i mogą pojawiać się siniaki. My kobiety to jednak mamy przechlapane...tyle musimy cierpieć żeby być piękne ehhh...
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
hehe a nom.. to chyba wiem juz jak to wyglada.. łeeeh.. dam rade.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Kurde czy tylko dla mnie J.Alba jest za chuda ?
![]() ![]() Ja nie mam cellulitu dużego więc nie muszę panikować. Ruch i zdrowa dieta wystarczy chyba
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
j.alba jest za ładna, to jest niesprawiedliwe ;P
ja mam chyba jakieś załamanie w mojej diecie. wczoraj w nocy miałam taką ochotę na musli że nie wytrzymałam ( mimo że było ok.23) a dzisiaj zjadłam 2 gołąbki. żeby utrzymać 1000 kcal chyba bd musiała nic już nie zjeść -.- a wszystko przez moją mamę, od kiedy wróciła cały czas robi coś do jedzenia;p potworne. aaa i muszę kupić sobie hula hop! ![]()
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Właśnie przed chwilą, nie mogłam się powstrzymać i zjadłam loda
![]() Byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy. Boże, jaki to ból. I teraz mam całą czerwoną. Powiedziała, że nie mogę się opalać jutro, ale zapomniałam czy mogę ćwiczyć. Coś się stanie, jak się jutro upoce na twarzy? Jak myślicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja zaraz zabieram sie za brzuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy ciągle mogę się doczepić do wątku, ale coś czuję, że sama zwyczajnie sobie nie dam rady :/
Pragnę zrzucić conajmniej 5 kg. To takie minimalne minimum, ale jest strasznie ciężko. Zaczynam ćwiczyć od dzisiaj, od tygodnia jem w maire dietetycznie, 5 posilkow, co 3 h, nie za duże i zdrowe. Wzrost: 176 cm Waga: 73 kg [niestety] Cel: 65 kg [ale chociaż te 5 kg :/] Macie jakies niezawodne pomysły na chudnięcie? Domyślam się, że musza na forum być jakies weteranki w odchudzaniu. Zrzucić muszę z brzucha, pupy, bioder i ud. Najgorsze partie!! Jeżdżę na rowerku stacjonarnym [nie mam innego O_o] po godzinę dziennie, czasem dłużej. Do tego od jutra ćwiczenia na brzuch, tylko no właśnie. Jakie? Nie chodzi mi o mięśnie ale o zrzucenie tłuszczu... ? Pomocy ![]()
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
kupiłam te bańki zapłaciłam 29 zł w aptece.Od jutra zacznę masowanie. Kupiłam sobie też pas wyszczuplający
![]() ![]()
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Witamy w naszych skromnych progach ![]() ![]() Te w miare dietetyczne posiłki to jakie? Co jesz? Niezawodnym pomysłem na schudnięcie jest tylko i wyłącznie dieta oraz ćwiczenia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Hej!!!
No to i ja zaczynam z Wami ![]() 167cm 73kg (o zgrozo!!!) Od dziś brzuszki i spacery/bieganie z moim kochanym psem ![]() W przyszłości (jak wytrzymam....oby:P) zakupie rolki i może w końcu nauczę się śmigać ![]() Wszystkim życze powodzenia...i sobie również ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- ...zapomniałam:P Chciałabym "troszkę" ponad 5kg...tak gdzieś z 15kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
majecha uda Ci się nawet 15 kg zrzucić
![]() ![]() ja właśnie wymasowałam się tą bańką,ale nie mam wprawy i coś kiepściutko mi to szło.Ale mam nadzieje,że z czasem będę sie co raz lepiej masować. Faktycznie boli jak się mocno przyssie ta bańka,a jak lekko to nic prawie nie czuć. Zaraz ide coś poćwiczyć ![]() Skoro wczoraj denerwowałyście się na moja inspiracje jaką była pani Alba( jest cudna,a ja będe ładniejsza ![]() ![]() DZIEWCZYNY WSZYSTKIE JESTEŚCIE PIĘKNE PIEKNO JEST TYM CO NOSISZ WE WNĄTRZ I CO ODBIJA SIĘ W TWOICH OCZACH...
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja może bańki nie używam ale czegoś takiego drewnianego z drewnianymi wypustkami do masażu:P Skóra po takim masażu pod prysznicem jest gładsza i jędrniejsza ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
witam nowe osoby
![]() ![]() ja juz po śniadaniu(dopiero zjadlam) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||||||
Zakorzenienie
|
Heej!
Bieganie, podobnie jak szybk marsz, to sa cwiczenia kardio - pomagają w odchudzaniu. Moja kolezanka biegała przez ostatnie pare miesiecy i na seriomiała taki brzuch, ze wow Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdroszcze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie laseczki dziś podczas ćwiczeń miałam na sobie ten pas wyszczuplający i podczas takiego samego czasu ćwiczeń co zwykle o wiele bardziej się spociłam.
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Za ten pas dałam 25 zł i kupiłam go na takim stoisku w galerii z odżywkami dla sportowców.
wygląda on tak jak na dołączonym zdjęciu
![]() |
#81 | |
Przyczajenie
|
Hej! przylacze sie do Was
![]() Wzrost: 167 cm Waga: 63 kg Cel 57 kg ![]() Cytat:
![]()
63 ---> 57 ![]() ![]() Edytowane przez 0Wlodka Czas edycji: 2009-07-14 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Ja się chyba też przyłącze
![]() Pasuje zrzucić te zbędne kilogramy ;| wzrost 162 cm waga 58 ;| cel 54 [przydałoby się xD] a wszystko przez wakacje, bo tylko jem i jem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może sobie go kupie ale wczoraj jak zaczęłam robić brzuszki to później wstać z podłogi nie mogłam:| tak mnie plecy bolały...(mam problemy z kręgosłupem) ![]() Więc pozostaje mi bieganie z psem, jakiś rower ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale chce wiecej .. ! ![]() ja poluje na te bańki ale w dwóch aptekach nie bylo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() Ale przynajmniej dobre były ![]()
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
A co jecie, że chudniecie?? Czy jak się będe codziennie ważyć to zobacze jakąś różnice w wadze?? Zapisujecie sobie w jakims notesie co zjadłyście?? Ja mam prawie 90 kilo i około166 wzrostu ale mam silną motywacje( jak narazie). Postanowiłam, że za każdym razem gdy schudnę 2 kilo kupię sobie coś drobnego. Myślę,że mi się uda schudnąć przynajmniej 20 kilo z tą motywacją.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Olcia, nie jesteś sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do tego nagradzania to ja nie decydowalabym sie na nagrode co 2kg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
ale to jest drobna rzecz za te 2 kilo i nic do jedzenia. Czy przed odchudzaniem się muszę oczyścic organizm np. przez jednodniową głodówkę??
Edytowane przez Aldona12034 Czas edycji: 2009-07-16 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz troche oczyscic organizm, to moze zacznik rano na czczo pic wode z sokiem z cytryny ![]() Ja głodówek nie robie. Po prostu staram sie jesć mniej i wiecej sie ruszac. Po jakims czasie przyzwyaczajasz sie, zoladek sie kurczy i najadasz sie mniejsza iloscia jedzenia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.