|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od dziś chudnę z dietą dr. Dukana! Ostatnia deska ratunku ;)
Ja chyba też dzisiaj zacznę tą dietkę jednak jeszcze raz...
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
ja wrocilam z Norwegii, i dieta posypała się totalnie. Przeszlam juz na trzecią faze a potem czwarta będzie, bo już nie daje rady. Organizm już źle znosi same proteiny muszę sie zadowolić tymi 8kg mniej zamiast 15-tu..
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
To może spróbuj sobie inną dietkę zastosować?
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie szkodzi, że spadek wagi zwolnił. Przecież nie możesz chudnąć wiecznie o 4 kg tygodniowo, bo byś zniknęła ![]() Jeżeli zbliżasz sie do swojej najlepszej wagi, to chyba naturalne, ze spadek wagi zwolni. czy dobrze rozumuję ![]() A jaka jest Twoja najlepsza waga? A wiesz, ja w grudniu też jadę do Norwegii
czytam, tańczę po dawnemu, dbam o linię: 159cm, wiek 42- -START: 57,3 ... 56,2 ...55,8 "Czy popełniasz te 5 błędów i niepotrzebnie tyjesz?" - darmowy poradnik Edytowane przez ekspedientka Czas edycji: 2009-11-09 o 19:35 |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Witam...od dziś zaczynam też tą dietę...mobilizacja...mój syn od lipca zrzucił--uwaga...
26kg --oj widać po nim..widać...Czytałam na różnych forach Wasze wypowiedzi..jestem w szoku.... nie ma nikogo ktoby chciał a właściwie musiał zgubić tak jak ja te ok.30 kg--- no i po śniadanku...2jaja z połową zawartości puszki z tuńczykiem..oczywiście..k awa...ale teraz woda z kropelkami cytryny... nie mam pomysłu na obiad co...pozdrawim |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
witaj, ja jestem 3 dzien na tej diecie i też mam sporo do zrzucenia bo ok. 20 kg, ale się nie martwię
![]() a na obiadek.. hmm... jest tyle różnych przepisów - mogę Ci podać mój dzisiejszy, może się zainspirujesz: pierś z kurczaka usmażona bez tłuszczu, placek dukanowski z czosnkiem i korniszonek pyycha3mam kciukasy za Ciebie
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
emeryt są ludzie co chcą i więcej zrzucić
![]() Zapraszam na główny wątek odnośnie diety dr Dukana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379990 Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Czesc
Dawno mnie nie bylo tutaj, ale teraz jestem zdesperwana naprawde Zawsze mialam baaardzo przyzwoita figure, o wage raczej sie nie torszczylam, ale proporcje byly dla mnie najwazniejsze. Od kiedy zaczelam prace przy biurku, w trybie siedzacym caly dzien, nie dosc ze przytylam, to jeszcze jestem mega zmeczona wieczorem wiec i nie cwicze. Ptrzebuje motywacji, a czytajac forum z wczesniejszych dni, widze ze ladnie sie wspieralyscie i odchudzanie jakoz szlo. Przekonujaco brzmi dieta Dukana wlasnie i chyba jestem zdecydowana jej sprobowac, tylko prosze o pomoc, o porady i nalepiej jakas ksiaze z daniami itp. Probowalam klikac w jaksie linki kotrew byly tu polecane ale u mnie niestety nie dzialaja. Dodam, ze niestety nie jestem w stanie raczyc sie wspanialymi posilkami, bo nie mam czasu, od rana do wieczora pracuje.Dziekuje z gory i czekam na odpowiedz. ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- A chcialam jeszcze zapytac czy ja w ogolo dobra diete wybralam jesli: wzrost: 164cm, waga 60kg, upragniona 55, min.54, wiecej nie, bo nie bd ladnie wygladac. Czy to odpowiednia dieta jesli interesuje mnie taka utrata wagi??? |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie do Was, gdzie kupiłyście skrobie kukurydzianą zwaną maizeną? Czy do chlebka dodajecie skrobie czy mąkę kukurydzianą??
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
Witam wszytskich serdecznie.Cieszę się strasznie , że znalazłam ten wątek, bo ja również postanowiłam schudnąc na tej diecie- zaczęłam wczoraj. Mam nadzieję, że tym razem mi się uda. Wam również życzę powodzenia ![]() uzi0016 |
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich!
Ja jestem na diecie Dukana juz 4 dzień. Na razie nie jest tak źle, jednak ciężko mi wypić 1,5 l wody dziennie. Pozdrawiam Edytowane przez asiekk9 Czas edycji: 2010-01-14 o 20:48 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie.
Ja jestem dzis piaty dzien fazy pierwszej .Od jutra zaczynam druga faze z warzywkami.Jak na razie 2 kg mniej. Zycze wszystkim wytrwalosci |
|
|
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny zapraszam tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post16730770 Dołączcie do nas!
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam to za sobą, może będę Ci pomocna, jeśli doradzę, że dobrze jest podzielić to sobie na szklanki i rozplanować na cały dzień. Wlewaj wodę do szklanki i nie zapominaj pić - to wszystko. Nie jest to trudne, ponieważ należy pić małymi łyczkami, a tak jest też łatwiej. Trzeba tylko o tym nie zapominać i często popijać małe łyczki. Pozdrawiam
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Powodzenia! Jakby Ktoś miał ochotę to piszę bloga i wrzucam przepisy właśnie dotyczące tej diety.
www.slodkieslone.pl
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

muszę sie zadowolić tymi 8kg mniej zamiast 15-tu..