|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: fanki fiorda wakacyjne porządki
Baza pod cienie Artdeco - zachwalać nie trzeba, kupiona w czerwcu, użyta kilka razy
może coś u mnie wygrzebiesz
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie w zamian za ktores z ponizszych produktow: Baza pod cienie Artdeco - zachwalać nie trzeba, kupiona w czerwcu, użyta kilka razy Bioderma Sensibio H2O płyn micelarny 250 ml, NIEOTWIERANY! Róż Nouba, Blush on bubble nr 49, dość intensywny róż z drobinkami, ale pięknie wygląda, jak się go maźnie po policzkach z umiarem, bardzo ładnie rozświetla i ożywia, zużyta ok. 1/5 - nie wiem, czy chcę się go pozbyć ew. Brevoxyl krem 4%, ważny do 11.2010, ubytek ok. 1/6. Zdjęcia chwilowo nie mam jak dołożyć, ale się postaram. Puder brązujący IsaDora nr 93 Glimmering tan, kupiony w czerwcu, maźnięty 3 razy ? ![]() jesli tak, odpisz prosze u mnie
|
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, interesuje mnie u Ciebie sporo rzeczy, najbardziej:
differin, MGS z ZSK, micel biodermy, z tuszy moge Ci zaproponowac czarny Fatale Lancoma, jest go ok 3/4 - swiezy i mokry, zajrzyj tez na watek mazidlowy-wymiankowy, zamiescilam liste polproduktow jakie mam do wymiany
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Podoba mi się wizja tego tuszu za wymienione przez Ciebie rzeczy. Na mazidłowym nie znalazłam nic odpowiedniego, ale napisz proszę, co Ci się jeszcze podoba i co Ty masz do zaoferowania - bo zdaje się, że "kosmetykowego" wątku wymiankowego jeszcze nie masz?
|
|
|
|
#71 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na szybko przychodza mi do glowy: balsam garniera z mocznikiem i johnsona brazujaco-ujedrniajacy, moge sie tez podzielic maska do wlosow matrix color.smart
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Lorane, balsamów do ciała to ja nie używam, szkoda mi czasu, a włosy mam za krótkie na maski
![]() Skinorenu nie ma, oddałam siostrze. A może miałabyś kosmetyki Hipp albo Babydream (oprócz tego kremu UV, bo zapasy filtrowe już mam)?
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm, no dobra. To powiedz jeszcze, czy ten tusz jest pełnowymiarowy i jeśli tak, to podsumujmy, czy odpowiada Ci wymianka za differin (jest go 1/3 tubki), brevoxyl, MSG, micel Biodermy i Avene tonującą. Jeśli Twój tusz jest pełnowymiarowy i świeży, to myślę, że byłoby ok.
Masz możliwość zrobić fotkę?
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2009-08-28 o 12:47 |
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Tusz jest pelnowymiarowy, swiezy, mokry, z tym, ze malowalam sie nim ok. miesiaca i mysle, ze tak 25% zuzylam. Moge zrobic zdjecie telefonem, gdybys mogla mi na PW podrzucic Twoj nr tel. to chetnie Ci przesle, bo niestety nie mam akurat kabla z USB zeby tu wstawic zdjecie z komorki
|
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu, sorry za zwłokę, jednak zrezygnuję z kuferka. Pozdrawiam!
.domi - nic nie znalazłam, dzięki!
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2009-08-28 o 15:36 |
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Wyslalam Ci zdjecia dzis rano, ale nie otrzymalam potwierdznia dostarczenia do tej pory, wiec nie wiem, czy doszly?
![]() Pozniewaz mam juz kabel, a nie wiem, czy tamte zdjecia doszly, zamieszczam je tez tu ![]() Kod: cc157 Gdybys byla zdecydowana, to prosze skrobnij w moim watku
Edytowane przez lorane Czas edycji: 2009-09-03 o 15:21 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
kilka rzeczy wpadlo mi w oko: Galdrema, Cetaphil MD Dermoprotektor do skóry twarzy i całego ciała, ważny do czerwca 2011, użyty 3 razy, więc praktycznie cały Klik w KWC! Baza pod cienie Artdeco - zachwalać nie trzeba, kupiona w czerwcu, użyta kilka razy Klik w KWC! Seboradin Lotion regenerujący z żeń-szeniem do włosów zniszczonych, użyty 2 razy Klik w KWC! znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, odpowiedziałam u siebie
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam to, co na liście, rozejrzyj się, co by Ci pasowało za tamte rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Ok, przeczytałam, zastanowię się jeszcze sama i dam znać
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() interesuja mnie nadal te 3 rzeczy co powyzej (baza, cetaphil i seboradin), chyba nic wiecej nie dobiore... A ktore cienie by Cie interesowaly? Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-09-08 o 14:26 |
|
|
|
|
|
#87 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moglabym pomyslec o kosmetyczkach, hmm? |
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybyś się zdecydowała, daj znać
Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-09-08 o 16:07 |
|
|
|
|
|
#90 |
|
BAN stały
|
witaj
![]() cos u mnie w ktoryms z watkow w zamian za: Żel myjący normalizujący Ziaja Pro, 500 ml, NOWY! Bardzo delikatny, a zarazem skuteczny. Baza pod cienie Artdeco - zachwalać nie trzeba, kupiona w czerwcu, użyta kilka razy Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion, emulsja nawilżająca SPF 15, kolor golden / dore, 40 ml, użyta raz - najchętniej za jaśniejszy odcień, ewentualnie inny krem tonujący o jaśniejszym kolorku, PUDEŁKO! Matrix Biolage, Fortifying leave-In Treatment, odżywka w sprayu, ważna jeszcze co najmniej pół roku. Jest naprawdę świetna, włoski rozczesują się za jednym pociągnięciem. Moje kumpele też zadowolone - podzieliłam się, bo jest tak wydajna, że do końca świata bym jej sama nie zużyła... A i tak jeszcze mam połowę Klik w KWC! ? ![]() Odpisz prosze u mnie, Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

.

i ewentualnie cienie brązy, tylko nie wiem, które jeszcze masz...