Tylko dla mężczyzn - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-24, 20:47   #61
diamentowa
Zakorzenienie

Dot.: Tylko dla mężczyzn

akurat to czy mam ochotę kogoś słuchać czy nie, nie zależy bynajmniej od jego płci
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 20:49   #62
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justa30_1990 Pokaż wiadomość
Ale to juz nawet nie chodzi o to ile tych panow na wizazu jest tylko wiekszosc niestety z wizazanek nie potrafi sie pogodzic z tym ze jedna z nich poprosila zeby odpowiedzieli tylko panowie na jej pytanie bo i prawda, że co kobieta może wiedziec o tym co dla mezczyzn czyni kobiete sexy. No ale jak to tak mogloby byc zeby sie nie moc odezwac? hehe Oj kobitki dac na luz. A ten wątek sam umarlby smiercia naturlana bo nie mialby tu kto pisac bo prawda jest taka ze facetow na wizazu jest malo. A tak to tlyko powstal kolejny juz watek- kłócienny.
Wystarczy spytać swojego TŻta . Ile mężczyzn tyle opinii, więc ciężko by było wyciągnąć jakieś wnioski. Chyba że chciałabym być dla nich sexy, ale do tego mi daleko . I chyba nie tylko mnie .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 20:58   #63
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
A facet musi siedzieć i słuchać co Ty masz ważnego do powiedzenia?
Nie,żaden facet z internetu nie ma siedzieć cicho i ma mnie słuchać,bo o tych tu mowa.
Wybacz,ale nie będe siedzieć cicho i słuchać jakiś obych bo faceci z netu nie są guru.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 21:01   #64
Pfff34
BAN stały

GG do Pfff34

Aaaaaaaameeeen.

No i bzium.
Pfff34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 21:05   #65
śnieżka_
Zakorzenienie

no, to teraz juz sie zaden nie odezwie
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 21:08   #66
NoLQa
Zakorzenienie

GG do NoLQa Wyślij wiadomość przez MSN do NoLQa

Jezuuu dziewczyny rozwalacie mnie

Studentka!

BLOG - zapraszam
NoLQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 21:30   #67
cholernarejestracja
Copyraptor

A pewno, że namiot mam duży! Zaraz w nim rozstawię ławeczki, zacznę piwo rozlewać, i sprzedawać po paserskich cenach

Kogo przypominam w stylu wypowiedzi? o:

Ale nam się nudzi w wakacje, baby
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-24, 21:41   #68
Christine Granville
Raczkowanie

troche za bardzo dziewczyny bierzecie to do siebie. niech sobie laska pyta kogo chce. nie musmy przeciez wchodzić na kazdy watek i wszedzie się udzielać

Edytowane przez Christine Granville
Czas edycji: 2009-07-25 o 22:14
Christine Granville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 21:42   #69
blondyna165
Raczkowanie

JAAA MASAKRA buhahaha

Co wy tu robicie?? samer klotnie.. az zal czytac hehe
ale chociaz smiesznie...
gdy pzreczytalam o co bedzie chodzic w tym watku, pomyslalam "nie bede pisac, ciekawe co napisza chlopcy"
Nigdy by mi do glowy nie przyszlo aby klocic sie n tym watku. Laska chciala moze i poderwac, a tu wchodza jedna po drugiej i NASKAKUJA hhehe
Szkoda ze w tym calym forum jest coraz wiecej watkow, gdzie sa same klotnie.

Co z czasy nadeszly NIE MA ZGODY NIGDZIE
blondyna165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 21:50   #70
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
inna sprawa co tu tak wszystkich zakłuło podejrzanie. Jakby założyła wątek: "tylko dla tych, którzy mają kurzajki" ciekawe czy też by się wszyscy zbiegli oburzeni: "no ja nie mam, ale to co niby nie wolno mi pisać? "

w teorii każdy oczywiście może sobie pisać gdzie chce, a wizażanki 30+ biegusiem na "tegoroczne maturzystki" tylko czy na pewno wam śpieszno?
Gdyby ten ktoś [i nie byłby nim admin] zaznaczył, że inne osoby, które nie mają tego problemu nie mogą pisać, to również by mnie to wkurzyło. Nie rozumiem, dlaczego niektórzy tak usilnie tworzą podziały i wyznaczają ni z gruszki, ni z pietruszki: kto ma pisać, a kto nie - co to samozwańczy pan i władcza?
Przecież naturalne jest, że jeśli powstanie wątek: dla tych, którzy mają kurzajki [bez żadnych dziwnych zakazów] to będą wypowiadać się osoby, które ten problem mają, a zdecydowaną mniejszością będą osoby, które z kurzajkami nie miały nic wspólnego.
Dlatego dziwie się, że za takie rzeczy jak ten wątek [samowolne wyznaczanie, kto, co i dlaczego] nie ma jeszcze punktów karnych.

I tak, jak widzę takie wątki to zawsze reaguje.

Nie wspominając już o tym, że autorka nie tylko wyklucza resztę użytkowników [tworząc sobie dialog], to jeszcze podchodzi do innych z lekceważeniem: kobietki

Edytowane przez amistad.k.m.s
Czas edycji: 2009-07-24 o 21:53
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 22:03   #71
Marseille
Rozeznanie

nie smacznie tutaj
Stary 2009-07-24, 22:24   #72
soko88
Rozeznanie

Cytat:
inna sprawa co tu tak wszystkich zakłuło podejrzanie. Jakby założyła wątek: "tylko dla tych, którzy mają kurzajki" ciekawe czy też by się wszyscy zbiegli oburzeni: "no ja nie mam, ale to co niby nie wolno mi pisać? "

w teorii każdy oczywiście może sobie pisać gdzie chce, a wizażanki 30+ biegusiem na "tegoroczne maturzystki" tylko czy na pewno wam śpieszno?

edit zwaliłyście temat dziewczyny
3 strony kłótni
bziumujące się pokazały jakie są fajne i olewają wszystko,zaśmieciły wątek- co gorsza sama się w to włączyłam dlatego spadam.
niech się tym zajmie jakiś moderator wyczyści to co niepotrzebne czyli prawie wszystko
amen

*edytowałam słówko coby nie gorszyć nikogo mimo "wygwiazdkowania", jednakowoż biorę odpowiedzialność;] choć w sumie i tak cytowałaś

Edytowane przez soko88
Czas edycji: 2009-07-24 o 22:57
soko88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 22:39   #73
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez soko88 Pokaż wiadomość

zje***yście temat dziewczyny
3 strony kłótni
bziumujące się pokazały jakie są fajne i olewają wszystko,zaśmieciły wątek- co gorsza sama się w to włączyłam dlatego spadam.
niech się tym zajmie jakiś moderator wyczyści to co niepotrzebne czyli prawie wszystko
amen
Moderator nie tylko zajmie się pewnie wątkiem,a także twoim postem,a raczej słówkiem ktore napisałaś.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 01:44   #74
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Wystarczy spytać swojego TŻta . Ile mężczyzn tyle opinii, więc ciężko by było wyciągnąć jakieś wnioski. Chyba że chciałabym być dla nich sexy, ale do tego mi daleko . I chyba nie tylko mnie .
No i autorka wlasnie chciala poznac opinie roznych, przesiadujacych na wizazu mezczyzn

Cytat:
Napisane przez amistad.k.m.s Pokaż wiadomość
Nie wspominając już o tym, że autorka nie tylko wyklucza resztę użytkowników [tworząc sobie dialog], to jeszcze podchodzi do innych z lekceważeniem: kobietki
Ogolnie to sie zgadzam z Toba w sprawie takiego formulowania watkow, ale jesli chodzi o ostatnie - jakie lekcewazenie? Interesuje ja w tym wypadku opinia mezczyzn, gdzie tu lekcewazenie?

Inna sprawa, ze Malaika ma wybitny talent do formulowania tak watkow...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 02:01   #75
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość
Może idź na jakieś męskie forum, bo zakładając temat tylko dla mężczyzn, na forum bądź co bądź kobiecym chyba mijasz się z celem. Poza tym, nie jest dla Ciebie oczywiste, że dla jednego coś jest sexy, a dla drugiego odpychające i nie ma uniwersalnych rad? Wygląda to jakbyś chciała poprostu zwrócić na siebie uwagę, bo z tego co zauważyłam lubisz być w centrum zainteresowania.
i jak jeszcze watek dot. sexu/facetow to juz w 7. niebie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A ileż tych wypowiedzi będzie, trzy?

Bzium!
Bzium i co to znaczylo to bzium cale?

Cytat:
Napisane przez Sweet_21 Pokaż wiadomość
Jest w czym wybierać
A namiot jakby co to duży masz?

Ja tam sobie lubię czasem popodglądać, czasem podziałać, zależy od humoru

Ni ma

Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy...hmm orły, sokoły, herosy!
a tu tylko zwiedle ptaszki

Cytat:

może chciała sobie poflirtować, a wy tu zazdrosne baby, widelcem by jedna drugą dźgnęła

jak dla mnie temat nudny jak flaki z olejem, coś z gatunku czy facetom bardziej podobają się brunetki czy blondynki, powiedzcie, bo właśnie idę do Tesco po farbę.
nie zazdrosne, jakby bylo czego

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość

Cytat:
Gdyby ten ktoś [i nie byłby nim admin] zaznaczył, że inne osoby, które nie mają tego problemu nie mogą pisać, to również by mnie to wkurzyło. Nie rozumiem, dlaczego niektórzy tak usilnie tworzą podziały i wyznaczają ni z gruszki, ni z pietruszki: kto ma pisać, a kto nie - co to samozwańczy pan i władcza?
Przecież naturalne jest, że jeśli powstanie wątek: dla tych, którzy mają kurzajki [bez żadnych dziwnych zakazów] to będą wypowiadać się osoby, które ten problem mają, a zdecydowaną mniejszością będą osoby, które z kurzajkami nie miały nic wspólnego.
Dlatego dziwie się, że za takie rzeczy jak ten wątek [samowolne wyznaczanie, kto, co i dlaczego] nie ma jeszcze punktów karnych.

zgadzam sie
Stary 2009-07-25, 09:22   #76
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
No i autorka wlasnie chciala poznac opinie roznych, przesiadujacych na wizazu mezczyzn
I kazała wyciągać wnioski .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 10:29   #77
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Ehhh..... kobieta, żeby się podobać WSZYSTKIM panom, musi koniecznie ufarbować włosy w stylu szopa pracza (tudzież skunksa), czyli BLOND i CZARNE razem i pod żadnym pozorem nie może zapomnieć o...... RUDEJ kicie... wtedy sukces murowany !!!

A jak w dodatku będzie chodzic po lesie posikując na jagody, to KAŻDY pan nawet Wyrak za nią podąży.... prawda Wyrak?!

Ja mogem siem tu udzielać swobodniście, bo w testach bardzo psychologicznejszych wychodzi, żem 80% facet....

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 10:33   #78
Laetitia89
Raczkowanie

GG do Laetitia89

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Ehhh..... kobieta, żeby się podobać WSZYSTKIM panom, musi koniecznie ufarbować włosy w stylu szopa pracza (tudzież skunksa), czyli BLOND i CZARNE razem i pod żadnym pozorem nie może zapomnieć o...... RUDEJ kicie... wtedy sukces murowany !!!

A jak w dodatku będzie chodzic po lesie posikując na jagody, to KAŻDY pan nawet Wyrak za nią podąży.... prawda Wyrak?!

otóż to
Laetitia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 10:52   #79
Madaleinee
Zadomowienie

Na stronie głównej wizażu widnieje wyraźny napis "PIERWSZA STRONA KOBIECOŚCI", więc w moim mniemaniu stronka ta powstała z myślą o kobietach tak więc wykluczanie kobiet (przez użytkownika, nie moderatora) z jakiejkolwiek dyskusji jest małym nie taktem.

Pomijając już fakt pochlebstwa w kierunku znikomej tutaj części Panów, jeśli ktoś ma ochotę na wizażowe flirty-są wiadomości prywatne.

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-25, 11:09   #80
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie!
Jak ktoś chce rozmawiać z wybraną przez siebie grupą osób, to niech założy Klub z zaproszeniami i po kłopocie

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 12:53   #81
Pfff34
BAN stały

GG do Pfff34

Cytat:
Nigdy by mi do glowy nie przyszlo aby klocic sie n tym watku
bo jesteś nowa

Cytat:
Bzium i co to znaczylo to bzium cale?
powstał na ten temat wątek! : D

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Madeleinee: ładnie sformułowane
Stary 2009-07-25, 13:17   #82
blondyna165
Raczkowanie

Nowa czy nie nowa, ale jak czytam te wszystkie klotnie, wysmiewania itp to az szkoda slow.
Nie chodzi o ten watek, ale o OGOL. Chyba tak juz na tym calym WIZAZU jest.
blondyna165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 13:36   #83
Pfff34
BAN stały

GG do Pfff34

no taaa...by my wszystkie wredne stare baby jesteśmy
Stary 2009-07-25, 14:26   #84
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laetitia89 Pokaż wiadomość
może sie wreszcie nauczą kto TU rządzi
Otóż to

Cytat:
Napisane przez Stromanthe Pokaż wiadomość
Gdzieś rządzić w końcu trzeba

Jeszcze bardziej absurdalne jest to, że ta sama kobieta później udzielała się w wątku, w którym zastrzegła, żeby kobiety się nie wypowiadały. Szczyt hipokryzji, moje panie. Wątek by miał rację bytu, gdyby założyła go na jakimś sdf-ie, czy innym ckm-ie.
Zgadzam się. Autorka wątku zaprzeczyła sama sobie, zaprzeczyła własnemu pomysłowi

Cytat:
Napisane przez blondyna165 Pokaż wiadomość
Nowa czy nie nowa, ale jak czytam te wszystkie klotnie, wysmiewania itp to az szkoda slow.
Nie chodzi o ten watek, ale o OGOL. Chyba tak juz na tym calym WIZAZU jest.
Ja tam nie widzę tu żadnych kłótni:0
Ale każdy widzi, co chce widzieć.
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 14:57   #85
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Cytat:
no taaa...by my wszystkie wredne stare baby jesteśmy
łojezu, fajna ironia.

Dziewczyna chciała przeczytać opinie facetów, to - skoro Wy wiecie jakie kobiety lubią faceci, skoro Was to nie obchodzi - trzeba było się nie wypowiadać, a nie tylko siać zamęt, jakieś zbędne dogryzanie i pokazywanie "kto tu jest fajny". Skoro facetów jest dwóch, pięciu czy ośmiu - najwyżej wątek umarłby śmiercią naturalną i nic nikomu by to nie przeszkadzało. Ale niee, zawsze ktoś musi wtrącić swoje trzy grosze Wg mnie wątek zapowiadał się ciekawie, sama z chęcią przeczytałabym kilka opinii facetów, a tu niestety co patrzę, to widzę sikające jagody i bzium. Fantastycznie.
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 15:08   #86
Pfff34
BAN stały

GG do Pfff34

polecamy się na przyszłość do "niszczenia wątku"
Stary 2009-07-25, 15:14   #87
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
łojezu, fajna ironia.

Dziewczyna chciała przeczytać opinie facetów, to - skoro Wy wiecie jakie kobiety lubią faceci, skoro Was to nie obchodzi - trzeba było się nie wypowiadać, a nie tylko siać zamęt, jakieś zbędne dogryzanie i pokazywanie "kto tu jest fajny". Skoro facetów jest dwóch, pięciu czy ośmiu - najwyżej wątek umarłby śmiercią naturalną i nic nikomu by to nie przeszkadzało. Ale niee, zawsze ktoś musi wtrącić swoje trzy grosze Wg mnie wątek zapowiadał się ciekawie, sama z chęcią przeczytałabym kilka opinii facetów, a tu niestety co patrzę, to widzę sikające jagody i bzium. Fantastycznie.

A ty to niby właśnie co robisz?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-25, 17:03   #88
Madaleinee
Zadomowienie

dokładnie!
poprzez osoby porządkujące ten wątek stał sie on jeszcze bardziej zaśmiecony

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 17:34   #89
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

No, jak ktoś naśmieci, to ktoś musi sprzątnąć
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 18:42   #90
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Czytając niektóre (a w zasadzie większość) wypowiedzi, jedno mi tylko przychodzi do głowy. Żenada. A w niektórych przypadkach próba silenia się na żałosną ironię bądź zwykłe chamstwo.

Gadanie o osikanych jagodach, bzium bziumach, wichurach, namiotach i polecanie się do rozwalania kolejnych wątków. Ani to na temat, ani uprzejmie, ani nawet z sensem. Większość osób naskoczyło na autorkę wątku, że jak śmiala robić wątek prywatny. Szkoda tylko, że własnych wypowiedzi nie dostrzegają.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości