![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Twój facet vs OBCE gołe cycki (2D) ...
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
mnie filmy nie irytuja, tylko teledyski...
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
a moj chop dostaje wylewu jak widzi jak to on okresla "5 pieknych chlopcow, z wydepilowana i nawoskowana klatka". a mnie to nie rusza absolutnie
pytalam sie o te panie i uslyszalam ze jak sie jakas pani wygina przed kamera i placa jej za to, to tylko dobrze dla niej, mamy takie same reakcje, ale moze dlatego ze jestesmy pewni, ze jestesmy naj dla siebie? najlepsi, najatrakcyjniejsi, co tam jeszcze moze byc naj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
zdecydowanie przesadzasz, po co szukać problemu tam gdzie go nie ma?
więc nie przejmuj się, bo nie ma czym ![]()
Edytowane przez tewa1259 Czas edycji: 2009-07-28 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Otóż, brytyjscy uczeni dowiedli, że dzieci - jedynaki pochodzące z rodzin ubogich są o wiele bardziej wrażliwe, dojrzałe i inteligentne w porównaniu do ich rówieśników pochodzących z zamożnych rodzin. Może wynika to z tego, że wcześnie muszą się usamodzielnić?? Trzeba słuchać wiadomości, może kiedyś wyjaśnią. ![]() No i oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania. Nawet mężczyzna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
![]() ![]() Magda, masz poważniejsze problemy niż sądzić by można było po Twoim pierwszym poście.... ![]() Zmartwię Cię ale najwcześniej usamodzielnić się muszą starsze dzieci z wielodzietnych rodzin i w dodatku opiekować się młodszym rodzeństwem.... Twoja teoria (czy też brytyjska) jest z założenia błędna, ciekawa jestem tylko, gdzie Ty te rewelacje przeczytałaś i czy badania obejmowały także Polskę?!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jessica Simpson też się usamodzielniła, a... zresztą.. ![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze jedynak to z zalozenia wychuchany i wydmuchany a jesli jest on z niezamoznej rodziny, to czy jest jedynakiem czy nie, musi sie usamodzielnic wczesniej - bo sytuacja rodzinna zmusza choc logicznie, ze jesli wiecej dzieci jest to szybciej musi wyleciec z gniazda moze tobie chodzilo o to, ze jedynak czesciej przebywa z doroslymi? i dlatego szybszy w dorastaniu? ale ze wrazliwszy ma byc? nie myl slowa rozpieszczony z wrazliwy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze, co ma zamoznosc rodziny do inteligencji? Podobnie - co ma ilosc posiadanych dzieci do inteligencji? Dwojka geniuszy bedzie miala z pewnoscia inteligeniejsze dzieci, nawet jesli bedzie ich miala x, niz jedynak przyslowiowego Waldka Kiepskiego. Ciekawe, jak badali dojrzalosc. Wg mnie jest oczywiste, ze starsze dzieci z niezamoznych rodzin wielodzietnych musza sie szybciej usamodzielniach a nie jedynaki(czki) ![]() Pewnie, ze kazdy moze miec wlasne zdanie, nawet jesli to ma byc bzdura majaca na celu dowartosciowanie jedynakow z niezamoznych rodzin; to ze do faktow ma sie to jak piesc do nosa, to juz inna sprawa. PS. Bez obrazy, ale kompleksy wywolane tym co Ci maz mowi i obsesja na punkcie nagosci w telewizji zaprzecza Twojej teorii, jaka to Ty nie jestes dojrzala ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2009-07-29 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
|
Przykłady dość liczne w historii są oczywiście..... że zamożność ma się nijak do inteligencji.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bogaty malolat zdobywa swiat to mowia ze to plecy, ze przekupstwo, ze konszachty i mafija jak bidak szarik na dodatek jedynak poczyni to samo, to sie nazywa inteligencja, to sie nazywa wrazliwosc a jak nie daj boze temu biedakowi sie noga powinie to "wiatr w oczy" a jak temu co rodzice mieli pieniadze, to ze "nalezalo sie" stereotypow namnozyla mlodziez bananowa a teraz reszta sie z nia zmaga i walczy zreszta jesli panna uwaza ze jej jedynakowosc i malozamoznosc upowaznia ja do zazrosci i paranoi, to jej wybor |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Cóż, myślę że czas zakończyć wątek zanim na dobre zejdzie z tematu...
Zamożnym dotkniętym uogólnionymi informacjami rzucam się do stóp <przeprasza> ![]() Hyh, swój broni swego. ![]() Bye, bye ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Magda, otrzymałaś bardzo wiele konstruktywnych rad ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
zamoznosc poszerza horyzonty rozwoju, otwiera wiele drzwi, ktore osoby z rodzin ubogich musza przebijac głowa....ale inteligencji i dojrzalosci emocjonalnej nie gwarantuje
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.