![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: E. Lauder, Guerlain, JT, Amour Indian Holi, Gloria, Woody i inne. Zapraszam!
Cytat:
Serdecznosci! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: E. Lauder, Guerlain, JT, Amour Indian Holi, Gloria, Woody i inne. Zapraszam!
Cytat:
![]() Chętnie przygarnęłabym np. Dolce Vitę albo HP Elixir. Ale proponuj śmiało, jestem otwarta na kuszenie ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się jeszcze nad FdB i właśnie zapodałam z próbki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
witaj
![]() zaprosze Cie do siebie, moze znajdziesz cos w zamian za: Lancome Star Bronzer Bamboo z niewielkim ubytkiem podkład Estee Lauder Double Wear Light w kolorze 1.0 ? ![]() odpisz prosze u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki, ale nie przepadam za tym zapachem ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Perfumy:
Karl Lagerfeld Kapsule Woody - 30/75 ml Kenzo Amour Indian Holi - 45/50 ml, z kartonikiem Gloria Cacharel - ok.35/100 ml Elle YSL edp - ok. 87/90 ml - najchętniej oddam za Dolce Vitę Jestes zainteresowana wymianą za mineral veil za którys z perfumików? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mam jeszcze do oddania Coco Mademoiselle EDP zostalo ok 1/3 z 50ml, Celine Oriental Summer EDT 15/30ml, DKNY Be Delicious 29/30 ml, ew. Clarinsa Eau Dynamisante ok 60/100 ml (ale to juz zupelnie inny klimat ;-). No wlasnie a jakie klimaty zapachowe lubisz wobec tego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za cienie guerlain??????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
oczywiście!!!!!!!!! Jak jesteś pewna to wyślij mi swój adres na Pw, a jak jeszce masz jakieś pytania to pytaj...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() Jejkuś...mnie baaardzo interesuje : Lancome Star Bronzer Bamboo z niewielkim ubytkiem Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli nic Cie z tego nie ujmie to moze bys chciala przejac "pomidorki" w zamian za odlewke Glorii? Uff... No to sie rozpisalam ;-) Usciski! Edytowane przez silencio Czas edycji: 2009-08-25 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Elle YSL edp - ok. 87/90 ml za Mineral Veil Bare Escentuals- pełnowartościowe opakowanie plus coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A jaka odlewka interesowałaby Cię za pomidorki Ricci? Dziękuję, ale wolałabym wymienic perfumy za inne perfumy.
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Kenzo Amour Indian Holi - 45/50 ml, z kartonikiem
Gloria Cacharel - ok.35/100 ml może znajdziesz coś u mnie za to ![]() Poza wątkiem mam kilka odlewek, ale nie wiem czy odlewki Cię interesują
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Nola_;13915442]
Kusi mnie szachownica Clinique, ale sama nie wiem... Może masz coś do oddania poza wątkiem? Witam serdecznie ![]() Przyznam, ze szachownicy Clinique nie pozbywam się na siłę, ale Tobie mogę ją oddać "od ręki" i co tam jeszcze chcesz.. ![]() ![]() Bambusek od daaawna chodzi mo "po głowie" ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-08-26 o 19:13 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
znajdziesz coś u mnie za odlewki Cacharel Gloria Sephora Brown Shiseido Feminite du Bois Sephora Wanilia i czekolada YSL Elle edp ? ![]() pozdrawiam cieplutko, domi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
cos za elle??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jedna próba w sprawie Elle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję, ale przemyślałam sprawę i jednak się nie zdecyduję. Pozdrawiam ![]() Cytat:
![]() Dziękuję, ale nic nie wypatrzyłam. Cytat:
![]() Niestety nie lubię In Black, a palców mi wystarcza tyle, ile mam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
cos za:
- podkład Estee Lauder Double Wear Light w kolorze 1.0 i ew próbki minerałów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, w takim razie czekam z niecierpliwością na dobre wieści
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Elle ysl????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.