![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Dot.: ~~ śliczne ubranka, firmowe, rozmiar 34-38, torebki, kosemtyki, dodatki ~~
10. Ciemnoniebieska, chabrowa torebka Troll
Stan bardzo dobry Mieści A4 Polecam! Jest dużo ładniejsza niż na zdjęciach asienkaaa 11. Czerwona torebeczka cała z cekinów(kilku brakuje) zarówno do trzymania za uchwyt jak i na ramię idealna na przyjęcia, wesela, imprezy 12. Sweterek w paski brązowo-kremowe H&M stan dobry rozmiar S 13. Bluzeczka Zara stan dobry rozmiar S Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-09-04 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Dot.: ~~ śliczne ubranka, firmowe, rozmiar 34-38, torebki, kosemtyki, dodatki ~~
14. Balerinki czarne ze srebrną kokardką Na nodze wyglądają bardzo ładnie, jednak w środku są powycierane i obcasik też nie jest w najlepszym stanie. rozmiar 36 15. koraliki szare, srebrny połysk bardzo długie bez wad lecą do Mirelkaaa 16. duża przywieszka piękna! błyszcząca! srebrna z niebieskimi kamieniami 17. złote serduszko H&M niestety schodzi farba, więc jest w kropki. cóż..może komuś podpasuje do jakiejś artystycznej wizji ![]() Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-08-14 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Dot.: MODNE! Ciuszki, biżuteria, dodatki.. firmówki i nie.. S, M i inne. w bdb stani
te wątek jest już nieaktualny, w podpisie jest nowy, uporządkowany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
18. Kostium kąpielowy dwuczęściowy
Wiązany Miseczki w staniku Czarny z Top Secret rozmiar 38 (chociaż tak naprawdę dzięki wiązaniom na każdego jest dobry) stan dobry 19. Balsam brązujący Garnier nowy! cały! nigdy nie otwierany! asienkaaa 20. Wałek do wymasowywania cellulitu drewniany 21. Złoty pasek stan idealny 22. Pióra granatowe do zdobienia 23. Kolczyki w kolorze brudnego złota z brązowymi koralikami cudowne stan idealny! Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-09-04 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
~~Książki~~
*przewodnik Cosmo o seksie 2009 *książki z serii literatura w spódnicy *podręczniki dla liceum(pytać, bo mam ich mnóstwo, są w stanie idealnym, kilka nowych) *podręcznik dla kierowcy kat.B * "Chcę żyć. Dziennik radzieckiej uczennicy." * "Szanghajska kochanka" - Wei Hui * "Kuźnia na rozdrożu" * "POTOP" * "Faust" * "Pokuta" - Ian McEwan Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-08-09 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
cos za bluza Zara zapinana
na lewej piersi dwie urocze sowy stan bardzo dobry brązowa r. S
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
24. tipsy długie, kolor mleczny, jest ich sporo
25. Płyta DVD z ćwiczeniami Striptease areobic z Carmen Electrą z magazynu SHAPE dla jestemtutylkonachwile 26. Płyta DVD z ćwiczeniami płaski brzuch z magazynu SHAPE dla jestemtutylkonachwile 27. Dwie płyty Myslovitz The best of.. opakowanie ma małe pęknięcie z przodu, widać na zdjęciu Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-08-14 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
28. Dwie płyty o egzaminie na prawo jazdy
29. Prostownica ceramiczna STALMAN widoczny brązowy "ślad" w niczym nie przeszkadza to chyba kosmetyk do prostowania tak przywarł 30. Prostownico-karbownica metalowa przy zmienianiu z prostownicy na karbownicę czasami wypada płytka, ale to nie jest duży problem Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-08-10 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Piękna saszetka - portfelik Chanel.
Z Florencji, bardzo dużo kosztował. Jasnobeżowa skóra ze złotymi suwaczkami. Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-09-22 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Próbki
* Vichy * Yves Rocher * Luksja Vitalise żel pod prysznic granat i figa WSZYSTKIE NUMERY COSMO Z OSTATNICH 3 LAT, STARSZE TEŻ MAM ![]() Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-08-29 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
dokładka5
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
dokładka10
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
dokładka1487
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
TERAZ można pisać..
![]() zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
coś za 3?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się spódniczka z New Yorkera, znajdziesz coś za nią?
![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za plyty shape plaski brzuch ???? i bluzke zary stan dobry " stay.."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za
10. Ciemnoniebieska, chabrowa torebka Troll Stan bardzo dobry Mieści A4 Polecam! Jest dużo ładniejsza niż na zdjęciach ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Cos u mnie za złoty pasek i bluzeczkę nr 4?
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za duza przywieszke niebieska
czy to srebro>?
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za kostium top secret i balsam garnier?
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie za:
16. duża przywieszka piękna! błyszcząca! srebrna z niebieskimi kamieniami oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1249817821
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.