|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe mango, victoria's secret, river island, topshop, depilator, vero moda, atm
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe mango, victoria's secret, river island, topshop, depilator, vero moda, atm
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za sukienkę Mango, legginsy ICHI, torbę Atmo?
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
depilator torebeczka TOPSHOP card drive legginsy Balerinki t-bary torba reserved bardzo mi zalezy , chociaz za jedna rzecz ![]() poza watkiem mam taki zegarek, zupelnie nowy odp u mnie Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-08-06 o 16:29 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka w poście 2 i 7.
Torby ATMOSPHERE, RESERVED i H&M |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za czarna duza torbe atmo?odp w moim watku;*
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za niebieską torbę atmo?
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1249554780 ? |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
cos za szara torbe atmo?
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za legginsy lub którąś z tych toreb
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1249554709 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1249496520 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1249554780 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1249554780
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
cos za torbe atmo w kwiatki?
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za czarna torbe badz niebieska w kwiaty???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
s.Diesel
dl/97cm stan -przod/ 20cm stan-tył/27 szerokosc gorna/ 39cm szerokosc na wysokoci kroku /47cm szerokosc w kolanie/18.5cm
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
coś za
Duża niebieska torba ATMOSPHERE, dzyndzelek od zapinania, ten skórzany trochę sfatygowany,a ale poza tym bez wad ? |
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarna duża torba ATMOSPHERE, super stan
NOWA torba RESERVED, duża kosztowała 129 zl Szara torba ATMOSPHERE, stan bdb Coś u mnie za którąś z tych toreb? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Buty mogłabym wymienić, ale tylko za torebkę z Reserved lub czarną z Atmosphere (chociaż na zdjęciu nie wygląda na czarną i mam wątpliwości czy to o nią chodzi).
Waham się na razie między nimi. Chociaż bardziej mi się podoba czarna z Reserved. Fajnie by było gdybyś mogła dodać coś jeszcze, bo buty są więcej warte. Kosztowały 250 zł. I od razu mówię, że buty są używane, ale są naprawdę w stanie bardzo dobrym. Miałam je na sobie dosłownie 2 razy. Wysłałabym Ci jeszcze dokładne zdjęcia. Co Ty na taką wymianę? A i jeśli byś się zdecydowała to prosiłabym o dokładnie wymiary torebek. Czekam na odpowiedz. Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=347553 Edytowane przez kamilora777 Czas edycji: 2009-08-06 o 22:10 Powód: literówka |
|
|
|
|
#85 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiem, że jestem wybredna ale mam naprawdę mnóstwo ciuchów i nie chcę sie wymieniać na siłę
|
||||||
|
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Wielka szkoda z tą czarną torebką z Reserved
Jakby jednak coś się zmieniło to biorę ją bez zastanowienia. A tak poza torebką Atmosphere to dodatkowo podoba mi się jeszcze najbardziej torebka z Topshopu, ale na pewno na taki układ nie pójdziesz, chyba że dobrałabyś coś jeszcze z moich ubrań. No i ewentualnie sukienka z Bershki. Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=347553 ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Ale wiesz chodzi mi, że sukienkę oprócz torebki Atmosphere. Mam nadzieję, że się dobrze zrozumiałyśmy. Jeśli tak to już juto idę wysłać paczkę. A i dlaczego zdjęcie tej torebki nie wyszło czarne? |
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest raczej jedyne uszkodzenie.
Jest ono tylko po jednej stronie. Ale tak jak mówię, miałam je na sobie 2 razy, więc nowe nie są. I wydaje mi się, że to takie normalne 38. |
|
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy tamta torebka z Reserved jest już definitywnie wymieniona?
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- No to tak jakby dosłownie na 1 mm naderwany pasek. Tego tak normalnie w ogóle tego nie widać, chyba że z bliska. ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Skoro nie jesteś do końca przekonana to może zastanów się dobrze. To moja pierwsza wymianka, więc chciałabym żeby wszystko wyszło jak należy. A i mam dwa pytania: - jaki jest najbliższy termin, w którym mogłabyś wysłac mi rzeczy ( ja mogę to zrobić jutro i od razu wysłać Ci skan nadania, więc czy Ty mogłabyś to zrobić również jutro albo w sobotę) - w co zapakować takie buty? |
|
|
|
|
#89 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Czarna duża torba ATMOSPHERE, super stan ?
|
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok mogę wysłać pierwsza bez najmniejszego problemu.
Ja jestem uczciwa i mam nadzieję, że Ty też. Pudełka właśnie nie mam żadnego... :/ Może pozawijam je w taką folię z bąbelkami. Nie wiesz gdzie można taką kupić? I po odpisaniu na ten post, wyślij mi swoje dane w prywatnej wiadomości. ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- I oczywiście wysyłamy sobie priorytetem, prawda? ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- I właśnie dzięki Twoim przekupkom decyduję się na wymianę ![]() A z tym zapakowaniem to zobaczę jeszcze. Nie mam jutro za dużo czasu, a chciałabym to wysłać. W każdym razie nie obiecuję, że będą w pudełku. Na pewno jakoś całe dotrą do Ciebie... ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Napisałaś mi, że wyślesz paczką... Czy paczka jest również rejestrowana tak jak wysyła się poleconym? Nie chcę niedomówień. I wolałabym żeby była rejestrowana. ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Moje buty też za lekkie nie są ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Doczytałam w regulaminie, że paczką można też wysyłać. Ja pewnie też tak zrobię. Widocznie tak wychodzi taniej. ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Ok to jutro wysyłam. ![]() Buty Venezia w zamian za czarną torebkę Atmosphere i sukienkę z Bershki. Dobranoc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.