|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Jeden dziewięć dziewięć cztery nadal rozrabiają, wakacyjne szaleństwo trwa- czę
Cytat:
Tak myślę ; d. zaraz się okaże ^^ - jak będę pisać ^^ od początku ; d. moi rodzice przyjaźnią się z jego rodzicami ^^ tzn. trudno to nazwać przyjaźnią, bo traktujemy się lepiej niż z własną rodziną ; dd. no ale mnie jak się z nimi spotykali nie zabierali, bo Michał 3 lata starszy to po co, co oni będą robić, przecież on się nie będzie ze mną chciał bawić itd. no i kiedy przyjechała moja przyjaciółka z USA, no to jej tato zrobił taki zlot kumpli, z dziećmi ^^ i wtedy się poznaliśmy, no i już dwoje nierozłącznych przyjaciół ; ) ale tak jakoś w 5 klasie podstawówki, mając 12 lat, a on 15, coś zaczęło się między nami dziać i zaczęliśmy być ze sobą, było cudownie, najwspanialsze lata mojego życia. skończyło się w tegoroczne ferie, bo najzwyczajniej zaczęliśmy mieć dla siebie mniej czasu, zaczęło być co raz więcej miłości przez smsy, no i po tym jak nie mogłam do niego na ferie przyjechać (przez mamę, ale nie winię jej za to... w sumie jakby mi pozwoliła, to najprawdopodobniej bylibyśmy nadal razem, no ale nieważne... ) mieliśmy poważną rozmowę i doszliśmy do wniosku, u nas jest za dużo rutyny, a nawet powoli zaczyna i jej braknąć. za wszelką cenę staramy się, żeby było idealnie, a to wcale niepotrzebne. na weekend raz on do mnie, raz ja do niego, a jak któreś nie mogło, to panika i wgl. co to będzie... wydaje mi się, że za bardzo się staraliśmy, a obydwoje nie należymy do osób, które lubią mieć wszystko perfekcyjnie zrobione i zapięte na ostatni guzik, bo np. teraz tak się nie staramy to zawsze kiedy chcemy się zobaczyć udaje nam się, bo wcześniej każde z nas układało swój plan dnia, weekendy i wszystkie możliwe wolne dni pod siebie. tak więc byliśmy ze sobą 3 lata. no wiesz w naszych uczuciach nic się nie zmieniło od tego jak się rozstaliśmy, tylko teraz nie na wszystko sobie pozwalamy ; p. Bartek nawet jakby się przejął, to by pewnie nie powiedział niemowa. ; d. dlaczego? bo w takich związkach często jest zbyt kolorowo. ja kiedyś myślałam, że to totalna bzdura z tym, że może być zbyt idealnie itd. ale niektórzy lubią, kiedy w związku się coś dzieje. czasami trzeba się pokłócić, bo inaczej za dużo w nas się kumuluje negatywnych emocji, a podobno nie można się całymi dniami uśmiechać. i często do takich związków się wkrada rutyna, tak jak do mojego i M. kolejną sprawą jest, to że jeśli jest już tak idealnie, to nie z reguły nie chce się nic zmieniać, żeby się nie zepsuło, a to jest błąd. bo ludzie może nie lubią tak bardzo zmian, ale lubią być miło zaskakiwani. ; d. np. jeśli ciągle chodzisz z kimś do kina, wiecie że to się wam podoba, więc wydaje się wam, że to wystarczy, a nigdy nie pójdziecie razem do teatru (to z takiego prostego punkty widzenia), nie wiedząc czy wam się to podoba nadal robicie w kółko to samo - bo jest fajnie i wszystkie pary tak robią. wtedy się zaczyna rutyna. nie ma tu składu, ani ładu. ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi ; )) ufff. Martyśka, mnie też chcieli dziś zmusić do zjedzenia fasolki! ^^ okej, przyjadę w tygodniu ; d. nie będę tak śpiewać Kochaniutkie ; *** bo ja Was uwielbiam <3. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() kiedy tak powiedział?! ![]() już go nie lubię. ![]()
.BMX. jestem naiwna, ufam miłości. istnieją na świecie rzeczy, o które nie trzeba pytać, by nie uciec od własnego przeznaczenia. Edytowane przez StupidLamb Czas edycji: 2009-08-07 o 15:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
Dot.: Jeden dziewięć dziewięć cztery nadal rozrabiają, wakacyjne szaleństwo trwa- czę
chodze po domu i jest "aj fink aj low ju bejbi, aj fink aj low ju tu" ;dd
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
a ja chodzę po domu i jest:
przyjmij to do wiadomości: nie pójdziesz drogą życia nie znając drogi miłości. i sobie tańczę, do rytmów reggae, a mam się ze mnie śmieje ; d. bo ją z deka dancehall bawi ^^
#64 |
BAN stały
|
mojej mamie się street dance podobał ;dd
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
http://nasza-klasa.pl/profile/27878365 to moj neff profil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Witam Panie ;DD
przygarniecie nową duszyczke xD ?
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
mojej się ogólnie podobają wszystkie style, które tańczę, ale jak tańczę coś dancehallowego, to ona się śmieje, bo mówi, że te ruchy są zabawne ; d.
Cytat:
.BMX. jestem naiwna, ufam miłości. istnieją na świecie rzeczy, o które nie trzeba pytać, by nie uciec od własnego przeznaczenia. Edytowane przez StupidLamb Czas edycji: 2009-08-07 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
pewnie ; ***
widzę, że ktoś z JG. ; )
#71 |
BAN stały
|
opowiadaj coś o sobie
![]() kawy, herbatki, ciasta? ;P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
Hej, jestem Ola:P Napisz cos
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- she, herbate proponujesz? ![]() Pół litra stawiaj na stół a nie :haha: |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
witaaam . ; )
to może mnie też przygarniecie do grona hot fifteen ? ; dd Klaudia jestem. ; > |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
no to tak ;D
Angelika jestem ![]() ktos kiedyś powiedział ' male rude wredne fajne stworzonko ' xD opowiedziec o sobie ;> kurde nie umiem pisac o sobie ;D skopiuje Wam z nk z rubryki ' o sobie' ale uprzedzam, że tego dużo jest ;DD nienormalna. ;D lubi nazywać rzeczy po imieniu. szczera. czasami jest nie do zniesienia. i ma swoje humorki nie lubi jak ktoś się nią bawi. ;| i na siłe zmusza do czegos. nienawidzi jak ktoś ja do kogoś porównuje. ;/ nigdy nie polubi matmy ! w zasadzie to jej nie rozumie i chyba nie zrozumie. uwielbia spać ;D nie lubi jak robią jej zdjecia ! uwielbia się wydzierac na wszystkich ;D ale często działa to ludziom na nerwy ;D zaczepiać tez innych lubi o i tulić się też lubi do innych xD podobno nie ma wyobraźni. nie znosi zimy ; | i kocha się opalac. ;D nie lubi swojego imienia. truskawki wielbi . <3 kocha przerwy w szkole. i tych ludzi ze szkoły też ;D chodz czasami są wkurzajacy xD ma lęk wysokości i nie lubi pływać statkami xD i chodzić na besen też nie lubi. ale spodobało jej się latanie samolotem xD źle się czuje bez telefonu xD i uwielbia pisać na gadu. stara się pisać poprawnie. ^ nie lubi czytać lektur. i nie umie pisać wypracowań itp. często gada głupoty i nikt jej nie rozumie. po za Łolkiem xD nie umie jeździć na nartach i snowboardzie. ogląda horrory. nie lubi polskich komedi xD podobno jest romantyczka. uwielbia chodzić wieczorami na spacery. nie lubi być okłamywaną. zostanie psychologiem xD najbardziej lubi lekcje niemieckiego.(niektórzy wiedzą o co chodzi ;D ) ciągle się odchudza, ale bez efektów xD lubi czekolade truskawkową ;d śpiewa ale tylko w domu bo uważa, że strasznie fałszuje xD malowac też lubi ; ) cierpilwa. nie lubi kłótni. czasami wszysto ją denerwuje. nie lubi wstawać do szkoły. ;/ i nie cierpi tłoku w autobusach xD nie umie żyć bez muzyki. (hh,rock,rap ogl zalezy co mi się spodoba ) lubi zielony fioletowy i szary xD nieśmiała xD wielbi małe dzieci ;D chociaż twierdz,i że nie bd ich miała xD nie umie pisać o sobie . nie lubi ludzi którzy udają innych, żeby się komuś spodobać.. jak ktos przeczytał wszystko to gratuluje tego, że chciało mu się ;D no i jak napisała StupidLamb z Jeleniej Góry jestem ; )) _______ She a herbatki bym poprosiła xD
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2009-08-07 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej ![]() napisz cos o sobie. podstawa chlopa masz ? xD
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
mowidsz ze nie bedziesz miec dzieci?:P
a jak wpadniesz? ![]() to był dzołk takze sie nie obrazaj;] ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- hej hej! ![]() Nie nadazam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
pół litra, a niee ; dd. Cytat:
Cytat:
tak jakoś po opisie mi się kojarzysz z pewną osóbką. ; )
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Lamb, długi post
![]() ale teraz nie mam czasu czytać, nadrobię jak wrócę, na osiedle idę ![]() I witam nowicjuszki, Kasia, Kejt, Kaśka jestem ^^ I proszę mi się tu udzielać, apelu nie ma ale trzeba pisać duużo i często ![]() napisze później Papa dziewczyny <3
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Chouchoute;13634633]mowidsz ze nie bedziesz miec dzieci?:P
a jak wpadniesz? ![]() to był dzołk takze sie nie obrazaj;] jak wpadne to trudno xDD ale cii. ejj ! jaką ty mi przyszłoś wróżysz xD
![]() |
#81 |
BAN stały
|
hmm. o sobie. ; )
mama często mówi o mnie ` zakręcona czarnula z marzeniami ` ; > przyszłaam sobie na świat zimą . ; dd dokładnie 26.01 . [ rok wiadomy. NAJLEPSZY! ] podstawa czy mam chłopaka? ; dd a no to aktualnie nie mam . ; ) przygoda miłosna na obozie w Hiszpanii się skończyła więc teraz jestem samiuuśka. ; dd co jeszcze o mnie? ; ) hm. z Rudy Śląskiej sobie jestem . ![]() kochaaaaam pozować do zdjęć jak i je sama robić. ; dd uwielbiam kolor czerwony. ; ) lubie czytać. ; > oczywiście coś ciekawego co wciąga. [ broń Boże nie lektury ; dd ] łuuuh. skończyła mi się wena. xd |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Lamb jak masz na imie ;>
wgl jedynka ;>> MaRaKuIa - no mam ;D
![]() |
#83 |
BAN stały
|
łooo . ; ddd ja tu chyba jedyna samotna duszaa jestem . ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
koniec. ; d. jutro coś długiego Wam napiszę ; d. bo głównie na Twoje i Martyśki posty się rozpisuję, a tu Wy mi panienki uciekacie ; dd. ; *** Cytat:
Co bardzo dziwne, pozować również lubię, ale nikt nie jest w stanie zrobić mi ładnej fotki przez mojego fejsbuka ^^ lektury czytam jak mi się chce. ^^ albo przeczytam, albo przekartkuję i tak jakoś je zaliczam ; ) ale inne książki pochłaniam w dużych ilościach. a co do weny, jak tu inne Weteranki wiedzą, mi się nigdy nie kończy.Mistrz długich postów ze mnie *hahaha* ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Nikola ; p. tak myślałam, że jedynka ![]() bo chyba się bezpośrednio nie znamy.
.BMX. jestem naiwna, ufam miłości. istnieją na świecie rzeczy, o które nie trzeba pytać, by nie uciec od własnego przeznaczenia. Edytowane przez StupidLamb Czas edycji: 2009-08-07 o 16:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
BAN stały
|
http://nasza-klasa.pl/profile/2909897
moje nk . ; > ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
no i zauważyłam , ze Tobie sie wena nie kończy ! ; d a najdłuższe posty to zawsze Twoje^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
hmm.. Nikole to ja kojarze tylko jedną z 'jedynki' ;DD
no macie moje nk ;D http://nasza-klasa.pl/profile/988975
![]() |
#88 |
BAN stały
|
oo . ; ) dwa zaproszenia zaakceptowałam . ;> wiem , że od Infallible , a druga osoba? ; ddd
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jak kojarzysz z 2D, to ja ; d.
![]() |
#90 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.