![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pyłek/proszek do przedłużania rzęs
Beliczku to czekamy na recenzje
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Bieliczku i jak sie sprawuje ten proszek??
Chciałabym dopisać go do mojej listy prezentów ale nie wiem czy warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
no ja też z niecierpliwością czekam na opinie, może sobie sprezentuję to cudeńko na święta??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, kiedy sa powtorki no to pieknie? Jak nie trafie na premiere to juz nigdy nie moge obejrzec w ciagu tyg bo nigdy tego nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Lalesia, z tego co wiem, to teraz już nie zobaczysz programu z tym pyłkiem do rzęs
dokładnie w jakich godzinach są powtórki - nie wiem, ja zawsze włączam TVN style z nadzieją, że trafię na ten program, ale następnym razem zaczne spisywać godziny [tylko, że nie zawsze udaje mi się obejrzeć od początku :/] co do tego cuda: szczerze - jak dla mnie rzęsy nie były wcale tak bardzo wydłużone, a do tego były mocno sklejone :| [no ale to może dlatego, że sama mam bardzo długie ręsy i taki efekt jest mi bardzo łatwo uzyskać, więc po tym pyłku spodziewałabym się czegoś więcej, a poza tym mam manie dokładnie-rozczesanych-rzęs, więc te sklejone bardzo mnie "raziły", zwłaszcza, że zawsze sądziłam, że w tv, gazetach, itp rzęsy nie mają prawa być sklejone...] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Beliczku i jak zamówiłaś "cudowny proszek"?
O ile się nie myle to w tym programie też pokazane było jak kosmetyczka podkręciła dziewczynie rzęsy...fajnie to wyglądało i oko wydawało się większe przez to.Moje rzęsy to pewnie by się skręciły i by pętelka wyszła ![]() A co do tuszy z mikrowłoknami to kiedyś miałam z Pierre Rene i też mi się te opiłki osypywały . A co do programu to od piątku wieczorem bodajże leci nowy odcinek więc raczej już nie zobaczysz powtórki ,przynajmniej teraz.Ale na pocieszenie mam ,że na wakacjach powtarzają wszystkie :P ![]() A tutaj macie dziewczynki program Tv w którym można sprawdzić kiedy leci "No to pięknie..." http://tvnstyle.pl/programy.html pozdrawiam ![]() Edytowane przez szczesciarka Czas edycji: 2005-11-28 o 12:24 Powód: ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Beliczku i co z tym pylkiem????Warto?
![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
ostatecznie pyłku nie kupiłam. Noszę soczewki kontaktowe i troszkęsię boję , czy te włókienka nie będą szkodzić oczom. Czekam aż ktoś kupi i podzieli się wrażeniami.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
haha w końcu ja kupiłam
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Moja szefowa kiedyś zakupiła to "cudo".Trzeba mieć bardzo krótkie i rzadkie rzęsy ,żeby dało się osiągnąć naturalny efekt
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
mialm okazje wypróbowac to "cudo" wlecialo mnie do oka zaryczalam sie i tyle z makijazu
![]() nie przepadam za niczym w pyłku bo lata wszedzie i pol sie ulatnia. zdecydowanie polecam dobra baze pod tusz,dobry tusz lub kepki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Ja mam proszek (w postaci sprasowanego proszku) Chanel niby do przedłużania rzęs, ale w ogole nie działa
![]() Chyba że ja mam takie fatalne rzęsy.... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
To ja jestem jakaś dziwna albo nie umiem tych kępek "obsługiwać"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyna weź no nie grzesz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Uzywam tych klaczkow Taliki i jestem zadowolona, ale efekt jest ladny - nie powalajacy, daleko mu do efektu sztucznych rzes. Nosze szkla kontaktowe i nie mam problemu z aplikacja, wystarczy troche wprawy i dobrze przed nalozeniem otrzepac nadmiar klaczkow z aplikatora, zeby juz po nalozeniu, ten nadmiar z powrotem na aplikator zebrac (wiem, ze to niezbyt higieniczne, ale w ten sposob nigdy mi sie nie skonczy ten specyfik, a drogi jest
![]() ![]()
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Czy te "sztuczne rzęsy" z Taliki są do kupienia w zwyklym sklepie kosmetycznym??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: przedłużanie rzęs ?!
jezeli chodzi o przedluzanie rzes jest to mozliwe taki sabieg sie nazywa everlash i jest naprawde super utrzymuje sie do 3 tygodni polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() pisz pisz pisz wiecej szczgolow!! gdzie jak za ile? jak sie po tym rzesiska zachowuja? co sprawia, ze sa dluzsze? ![]() nie uwierzycie, ale ostatnio spotkalam wlasnie dziewczyne ktora miala kosmicznie dlugie rzesy - ponad 2 cm SPOKOJNIE. bylam w ostrym szoku i podobnie jak autorka tematu zastanawialam sie czy istnieje taki zabieg na wlosy jak i na rzesy ![]() ah kobieca naiwnosci... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Przedłużanie i zagęszczanie rzęs od 30 do 60 zl
Przedłużanie rzęs polega na doklejeniu wieńcu rzęs kępek sztuczych rzęs. różne długości rzęs stosowne do urody, charakteru i gustu klientki. Rzęsy nosisie około 3 tygodni. Metoda ta sprawia, że oko jest bardziej podkreślone, większe, wyraźniejsze. mysle ze badziej niz tusz nie szkodzi przedluzenie rzes ja mialam i naprawde rewelacja nastepnym razem jak zrobie to pokaze jak to wyglada wlosy tez mam przedluzone i tez polecam wcale nie jest tak jak to niektore osoby pisza to zalezy od metody |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizażanki!
Ja również myslalam o przedlużeniu sobie rzęs... na codzien, gdy ich nieumaluje sa jasne i krotkie... Boje sie jednak, że moge sie z tym czuc nieswojo... lub ze podrazni mi to oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Dot.: przedłużanie rzęs ?!
hej dziewczyny ja natomist słyszałam (własnciwie to i widziałm efekt)
pewnego kosmetyku nie jest on dostępny w Polcse przynajmniej nie był 2 lata temy bo własnie wtedy moja znajoma przywiozła go z USA kosztował ok 10$to był taki silikonowy tysz który nakładało sie na rzęsy szczoteczka (jak w zwykłym tylko bez włosek) nastepnie druga storna tej szczoteszki która miała ostre wsłoski rozdzielała ten silikon na rzęsy -były naprawde geste i wydłuzone prawie pod same brwi silikon był bezbarwny potem tuszowął sie czarnym tuszem i gotowe -efekt piorunujący !!! niestety nie wiem jak sie nazywa ani jakiej to firmy . czasem gdy jestem w drogerii może ktos słyszał o czymś takim bo samam chetnie bys sie w coś takiego zaopatrzyła |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
a ja troche z innej beczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
nieopłacona reklama
Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2007-01-16 o 09:57 Powód: edytowane przez moderatora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Heej dziewczyny!
Chyba wynaleziono cos czego szukamy - przedluzanie rzęs metodą podobną do przedłużania włosów na TRZY MIESIąCE !!! W Kielcac robią to od 1, m-ca w salonie L'oreala. Przyjemność kosztuje 400zł... Cena mnie zastopowała więc nie wiem jakie są efekty, jak się trzyma i czy niszczy rzęsy. Z tego co się dowiedziałam od kosmetyczki zabieg trwa dwie goiny i polega na mocowaniu pojedynczych rzęs do swoich, a następnie do tych wcześniej przyklejonych, taką metodą "drabinkową" Mocuje się kilka rzędów, pojedynczo, dlatego trwa to długo. Na zdjęciach, które mi pokazywono (przed i po) efekt byl powalajacy ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
A w kwestii kępek - ja mam złe doświadczenia, tzn po kilku razach. Efekt po przyklejeniu jest baardzo fajny, ale klej sztywnieje z czasem i mnie osobiście przeszkadza. Nigdy nie udało mi się utrzymac takich kępek dłużej niż tydzień a robiłam sobie już ze 20 razy na różne wyjścia (moje rzęsy są wybitnie mikre...). Odpadają pojedyńczo jednocześnie wyywając moje własne rzęsy. Ite 2-3 dni kiedy "zrzucam" sztuczne to porażka - cieżko maskować takie wyrwy tuszem...
Tusz natomiast polecam Hypnose Lancome - pogrubia i wydłuża, a nałożony podwójnie na prawdę daje piornujący efekt. Niestety szybko wysycha, ja zmieniam na nowy co 2 m-ce... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez uniquee Czas edycji: 2007-07-07 o 14:43 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.