|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: Starania o dziecko
zapisałam się w piątek na wizyte. narazie chyba tz-owi nic nie będe mówic. dopiero jak się upewnie na 100 % że wszytko jest ok
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym chyba nie wytrzymała i powiedziałabym
z resztą mój tż-cik jest tak zorientowany we wszystkim, że pewnie by się domyślił.
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny uroczy ten Wasz wątek
Fajne takie starania i planowanie płci maluszka ![]() I widzę kilka koleżanek z wątku młodych mamuś ![]() Ja jestem już w 23tc i będę miała synka - w owulację się postaraliśmy ![]() Życzę Wam owocnych starań, duuużo "miłości" w najbliższe dni i samych pozytywnych wyników testów Będę Was podczytywać, powodzenia ![]() :kc iuki:A no i gratuluję Tobie eniggma
Edytowane przez samanthhha Czas edycji: 2009-08-25 o 16:05 |
|
|
|
#64 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() w sumie niespodziewalam się ze za pierwszym razem się uda a tu taka niespodzianka ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- wyliczyłam sobie że termin mam na 1 maja ![]() czyli to by był 3 tydzień teraz |
||
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
dziewuszki moje jak wy liczycie owulke tak
kalendarzowo od ostatniej @+14dni czyli 14dc. czy od przewidywanej następnej @-14dni bo taką teorie znalazlam w necie i teraz to zbaraniałam
|
|
|
|
#66 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
Nie wytrzymałabym aby nie powiedzieć mężowi, za bardzo niecierpliwa jestem. Trzymaj się. Na pewno bedzie wszystko ok ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
Chyba mam paranoję ![]() Brzuch mnie boli, w piersiach mnie mrowi, tzn w jednej, ale już przeszło jak się podrapałam ![]() chyba przesadzam, dziś mija tydzień od początku naszego starania a pierwsze z tych dni to okres bezpłodny Chociaż jestem zaraz po odstawieniu tabletek więc wszystko możliwe Edytowane przez asiulap24 Czas edycji: 2009-08-25 o 17:46 |
|||||
|
|
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wytrzymałam i jak wyszły dwie kreski od razu skakałam przed nim z testem;P hehe
O Sanderinka i Samanthhha miło Was i tu widzieć
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-08-25 o 20:49 |
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
zebra666 Ciebie równiez
ja to chyba tez nie wytrzymalabym ale chcialabym tez powiedziec mu tak jakos inaczej
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
witam staraczki z rana
![]() ja wczoraj już zakończyłam staranka teraz czekam na efekty i to w tym wszystkim jest najgorsze aż do 12września.
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Drogie Staraczki!!!
U nas to pierwszy miesiac staran,@ mam dostac ok.2 -3 wrzesnia ,cykle 27-29 gniowe ,celowalismy w dziewuszke ,bo w domu juz 7 letni Synek,tak bym juz chciala wiedziec .Strasznie sie wkrecilam i nie moge sie doczekac tego wrzesnia. serdecznie pozdrawiam |
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Napewno będziemy czekać z Wami na dobre wieści
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
bela to czekamy razem. Ja też wczoraj zakończyłam starania
Czekam na efekty, też jakoś tak do 13 września koszmarJuż bym chciała wiedzieć ![]() Mam nadzieję że już jestem, odstawiłam niedawno tabsy więc owulacja wzmożona i przyspieszona, oby ![]() zebra jak samopoczucie. Mam nadzieję że wszystko ok ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Właśnie jestem na urlopie i skończyłam myć okna, wiecie co z ledwością umyłam ostatnie bo słabo mi się robiło, czego nigdy nie odczuwałam ![]() ![]() Moja siostra właśnie w taki sposób zorientowała się że jest w ciąży Pewnie znów coś sobie wkręcam ahhhh ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- eniggma a ty jak się czujesz po wspaniałej informacji. Daj znać o dolegliwościach pierwszych ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
witaj gwiazda.
a teraz celuje w córcie.życzę ci dwóch kresek i córeczki. asiulap-to czekamy razem,ja też najlepiej to już dziś bym chciała wiedzieć. spoglądam na kalendarz i jakby coś to dało to bym powyrywała kartki żeby był 12-13 wrzesień. asiulap-a kiedy dokładnie 13 bo ja termin @ 12. Edytowane przez bela14 Czas edycji: 2009-08-26 o 09:38 |
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
bela ja miałam 13 sierpnia pewszy dzien @, więc dzisiaj jest 14 dzień i owulka, wczoraj był ostatni dzień starań o dziewczynkę i czekam
|
|
|
|
#76 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
piersi mnie bolą. troche brzuch. i strasznie spac mi się chce . ale na jakies powazniejsze dolegliwości chyba za wczesnie. strasznie miałam ochote tż-owi powiedziec ale się jakoś powstrzymałam
|
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
asiulap -chodzilo mi o termin następnej @ której mamy nadzieję nie ujrzeć
umnie to 11września.więc testowanko 12wrz.ale pewnie tyle nie wytrzymam. ![]() bo ostatnią miałam 15sierp. fajnie by było jakbyśmy razem zafasolkowały bo ciąża by byla niemal w tych samych dniach i można się uwagami dzielić. pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki.
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Wszystkie , kurcze mam nadzieje ,ze niedlugo wszystkie zaciazymy, i przeniesiemy sie na watek pod tytulem majowo-czerwcowe mamusie,kurcze zeby tak bylo.
Ja mam do @ jeszcze tydzien ,a juz wariuje, wiec rozumiem was ze 2 tygodnie to wiecznosc. gorace buziaki |
|
|
|
#79 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a ja już chyba się do niego zaliczam ![]() powodzienia |
|
|
|
|
#80 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hi hi moze sie uda ![]() Cytat:
tez bysmy chcieli trafic na dziewczynke ale narazie to wogole bym chciala zajsc
|
|||
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Jejku, dziewczyny, ale się rozpisałyście
![]() ![]() Gwiazda, idziemy równiutko, ja też powinnam mieć @ 3 wrzreśnia. Ja robię teścik 2 września, a Ty? ostatnią @ miałm 6 sierpnia. Bela, ja licze owulke od pierwszego dnia @ +14 dni. Asiulap, ja też już sobiewkręcam, że żyłki, zmęczenie( bo coś ostatnio źle sypiam), a w niedzelę jak byliśmy oglądać meble, to musiałam wyjść bo ten zapach by mnie wykończył, no w każdym razie, nie ma to jak sobie coś wmówić ![]() Sanderinka ja też jestem po tabletkach i też mam nadzieję że łatwiej pójdzie ![]() Samanthhha |
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
CZESC dziewczynki
Przeczytałam własnie ten wątek od deski do deski ( całe szczeście ze nie jest jeszcze taki dłuuugi) i chętnie sie do was przyłącze. Ja z mężuśkiem staramy sie juz od kwietnia.... i nic i nic cały czas.... dzis mój 22 dc były staranka na chłopczyka bo to by było nasze pierwsze dzidzi wiec chce mu dać synka choć córcia tez nie bedzie zła chcioałabym już zrobić teścik choc @ ma przyjśc dopiero 2 września.... ale niemoge się juz doczekać.... najgrosze to czekanie!! aha dziwne od 18dc do 21 dc bardzo mnie bolały piersi i brzuch.... miałam nadziejje ze to obiawy zafasolkowania ale to chyba za wczesnie.... jejku jak ja bym chciała jak eniggma być już mamą.... GRATULUJE eniggma!!!!
|
|
|
|
#83 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i tzrymam kciuki żeby tobie też się udało wkońcu ![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Macocha ja mam dzisiaj 21dc, mam nadzieję, że będziemy cieszyć sie razem
|
|
|
|
#85 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Puma Jjejku jakbym chciała.... kiedy masz miec @? i ile juz staracie sie? My ogólnie juz od listopada sie nie zabezpieczamy tylko ze jakos specjalnie nie staralismy sie, dopero w kwietniu nas naszło ale jakby nie było to w listopadzie juz bedzie rok jakby mógło być dzidzi, wiec postanowilismy ze jak nie bedzie teraz i we wrz i pazdziernik to idziemy do lekarza tylko własnie jak tojest z tym lekarzem?? najpierw do gina iść trzeba?? czy gdzies do jakiejś kliniki odrazu na badania???? Moze wiecie... a włąsnie a co z tymi wspomagaczami? na jakiej zasadzie to jest?? jakby któraś z Was sie orientowała to z góry dzieki za odp. Pozdrowionka ide leżeć bo zaaaaraz usnę.....(jak zawsze popołudniu....
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Macocha, my staramy się dopiero od miesiąca. @ mam mieć 3 września, a ten tydzieć wlecze mi się jak rok
![]() Chyba trzeba najpierw do gina, ale w sumie to nie wiem. Nie myśl o najgorszym, na pewno wam się uda już nie długo |
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki!!
To i ja się dołączam do starających się Zaczeliśmy z 9/10 sierpnia , czyli przełom 8/9 dnia cyklu. Potem dopiero w 18 dniu cyklu kolejny raz. Termin@mam na 30 (pierwsza po odstawieniu tabletek)Objawy jak na razie jak na @, miałam krwawienie 17 sierp. nie wiem moze to było implantacyjne...czekam niecierpliwie na 30 i mnie już roznosi Pozdrawiam i życzę owocnych staranek!!!
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
aj.
zawdzoniłam do lekarza żeby się umówic na jutro bo już sie nie mogłam doczekac a ten mi mówi że ma okienko za godzina i zebym zaraz przyszła ![]() ![]() no i poleciałam szybciutko. ciąza potwierdzona, macina lekko powiekszona i miałam usg chociaz myslalam że jeszce nic nie zobacze a tu jednak kolejny szok DWA śliczne pęcherzyki juz widać małe zarodki ![]() ale się ciesze. dostałam witaminki i nastepna wizyta za 4 tygdonie. z obliczeń lekarza wynika że to 4 tydzień a termin 1.05.2010 ![]() ciesze się strasznie |
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super, dwa na raz , jejku brałaś może wcześniej tabletki???
|
|
#90 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

z resztą mój tż-cik jest tak zorientowany we wszystkim, że pewnie by się domyślił.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Będę Was podczytywać, powodzenia 

miło Was i tu widzieć