![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Starania o dziecko
zapisałam się w piątek na wizyte. narazie chyba tz-owi nic nie będe mówic. dopiero jak się upewnie na 100 % że wszytko jest ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Ja bym chyba nie wytrzymała i powiedziałabym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny uroczy ten Wasz wątek
![]() ![]() I widzę kilka koleżanek z wątku młodych mamuś ![]() Ja jestem już w 23tc i będę miała synka - w owulację się postaraliśmy ![]() Życzę Wam owocnych starań, duuużo "miłości" w najbliższe dni i samych pozytywnych wyników testów ![]() ![]() ![]() ![]() A no i gratuluję Tobie eniggma ![]() Edytowane przez samanthhha Czas edycji: 2009-08-25 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() w sumie niespodziewalam się ze za pierwszym razem się uda a tu taka niespodzianka ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- wyliczyłam sobie że termin mam na 1 maja ![]() czyli to by był 3 tydzień teraz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
dziewuszki moje jak wy liczycie owulke tak
kalendarzowo od ostatniej @+14dni czyli 14dc. czy od przewidywanej następnej @-14dni bo taką teorie znalazlam w necie i teraz to zbaraniałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
Nie wytrzymałabym aby nie powiedzieć mężowi, za bardzo niecierpliwa jestem. Trzymaj się. Na pewno bedzie wszystko ok ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
Chyba mam paranoję ![]() Brzuch mnie boli, w piersiach mnie mrowi, tzn w jednej, ale już przeszło jak się podrapałam ![]() chyba przesadzam, dziś mija tydzień od początku naszego starania a pierwsze z tych dni to okres bezpłodny ![]() Chociaż jestem zaraz po odstawieniu tabletek więc wszystko możliwe ![]() Edytowane przez asiulap24 Czas edycji: 2009-08-25 o 16:46 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wytrzymałam i jak wyszły dwie kreski od razu skakałam przed nim z testem;P hehe
O Sanderinka i Samanthhha ![]() ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-08-25 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
zebra666 Ciebie równiez
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
witam staraczki z rana
![]() ja wczoraj już zakończyłam staranka teraz czekam na efekty i to w tym wszystkim jest najgorsze aż do 12września. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Witam Was Drogie Staraczki!!!
U nas to pierwszy miesiac staran,@ mam dostac ok.2 -3 wrzesnia ,cykle 27-29 gniowe ,celowalismy w dziewuszke ,bo w domu juz 7 letni Synek,tak bym juz chciala wiedziec .Strasznie sie wkrecilam i nie moge sie doczekac tego wrzesnia. serdecznie pozdrawiam |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Napewno będziemy czekać z Wami na dobre wieści
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
bela to czekamy razem. Ja też wczoraj zakończyłam starania
![]() Czekam na efekty, też jakoś tak do 13 września ![]() Już bym chciała wiedzieć ![]() Mam nadzieję że już jestem, odstawiłam niedawno tabsy więc owulacja wzmożona i przyspieszona, oby ![]() zebra jak samopoczucie. Mam nadzieję że wszystko ok ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Właśnie jestem na urlopie i skończyłam myć okna, wiecie co z ledwością umyłam ostatnie bo słabo mi się robiło, czego nigdy nie odczuwałam ![]() ![]() Moja siostra właśnie w taki sposób zorientowała się że jest w ciąży Pewnie znów coś sobie wkręcam ahhhh ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- eniggma a ty jak się czujesz po wspaniałej informacji. Daj znać o dolegliwościach pierwszych ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
witaj gwiazda.
![]() a teraz celuje w córcie.życzę ci dwóch kresek i córeczki. asiulap-to czekamy razem,ja też najlepiej to już dziś bym chciała wiedzieć. spoglądam na kalendarz i jakby coś to dało to bym powyrywała kartki żeby był 12-13 wrzesień. ![]() asiulap-a kiedy dokładnie 13 bo ja termin @ 12. Edytowane przez bela14 Czas edycji: 2009-08-26 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
bela ja miałam 13 sierpnia pewszy dzien @, więc dzisiaj jest 14 dzień i owulka, wczoraj był ostatni dzień starań o dziewczynkę i czekam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
piersi mnie bolą. troche brzuch. i strasznie spac mi się chce . ale na jakies powazniejsze dolegliwości chyba za wczesnie. strasznie miałam ochote tż-owi powiedziec ale się jakoś powstrzymałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
asiulap -chodzilo mi o termin następnej @ której mamy nadzieję nie ujrzeć
umnie to 11września.więc testowanko 12wrz.ale pewnie tyle nie wytrzymam. ![]() bo ostatnią miałam 15sierp. fajnie by było jakbyśmy razem zafasolkowały bo ciąża by byla niemal w tych samych dniach i można się uwagami dzielić. ![]() pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Witam Was Wszystkie , kurcze mam nadzieje ,ze niedlugo wszystkie zaciazymy, i przeniesiemy sie na watek pod tytulem majowo-czerwcowe mamusie,kurcze zeby tak bylo.
Ja mam do @ jeszcze tydzien ,a juz wariuje, wiec rozumiem was ze 2 tygodnie to wiecznosc. gorace buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
BAN stały
|
Cytat:
a ja już chyba się do niego zaliczam ![]() ![]() powodzienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
tez bysmy chcieli trafic na dziewczynke ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Jejku, dziewczyny, ale się rozpisałyście
![]() ![]() Gwiazda, idziemy równiutko, ja też powinnam mieć @ 3 wrzreśnia. Ja robię teścik 2 września, a Ty? ostatnią @ miałm 6 sierpnia. Bela, ja licze owulke od pierwszego dnia @ +14 dni. Asiulap, ja też już sobiewkręcam, że żyłki, zmęczenie( bo coś ostatnio źle sypiam), a w niedzelę jak byliśmy oglądać meble, to musiałam wyjść bo ten zapach by mnie wykończył, no w każdym razie, nie ma to jak sobie coś wmówić ![]() Sanderinka ja też jestem po tabletkach i też mam nadzieję że łatwiej pójdzie ![]() Samanthhha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
CZESC dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() i tzrymam kciuki żeby tobie też się udało wkońcu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Macocha ja mam dzisiaj 21dc, mam nadzieję, że będziemy cieszyć sie razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Puma Jjejku jakbym chciała.... kiedy masz miec @? i ile juz staracie sie? My ogólnie juz od listopada sie nie zabezpieczamy tylko ze jakos specjalnie nie staralismy sie, dopero w kwietniu nas naszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Macocha, my staramy się dopiero od miesiąca. @ mam mieć 3 września, a ten tydzieć wlecze mi się jak rok
![]() Chyba trzeba najpierw do gina, ale w sumie to nie wiem. Nie myśl o najgorszym, na pewno wam się uda już nie długo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki!!
To i ja się dołączam do starających się ![]() ![]() ![]()
![]() |
#88 |
BAN stały
|
aj.
zawdzoniłam do lekarza żeby się umówic na jutro bo już sie nie mogłam doczekac a ten mi mówi że ma okienko za godzina i zebym zaraz przyszła ![]() ![]() no i poleciałam szybciutko. ciąza potwierdzona, macina lekko powiekszona i miałam usg chociaz myslalam że jeszce nic nie zobacze a tu jednak kolejny szok DWA śliczne pęcherzyki juz widać małe zarodki ![]() ale się ciesze. dostałam witaminki i nastepna wizyta za 4 tygdonie. z obliczeń lekarza wynika że to 4 tydzień a termin 1.05.2010 ![]() ciesze się strasznie |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super, dwa na raz , jejku ![]()
![]() |
#90 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.