|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: collistar, estee lauder, clinique - WYMIANA
Viki,
Versace mozesz brac.. mam 2 butelki. Przybylam i sprawdzilam ze oprocz cieni moze zainteresowac mnie kliniczek DDML, woda diora, blyszczyk ysl 40%... Czekam teraz na wiadomosc od Ciebie i ide popatrzec czy nie znajde interesujacych Cie produktow poza watkiem |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Thelila - jeszcze raz sprawdzilam Twoja liste i zapislam interesujace mnie pozycje:
3. Armani Code edp 20ml 2. VERSACE Woman ok.30ml 1. Lancome Resurface Peel 2 uzyta 5 razy, 7B186 czyli ta sama lista co poprzednio. W kojelnosci jaka mnie interesuje. Jeszcze mi sie podoba ten Perure Guerlain ale mowilas ostatnio ze chyba nie chcesz o wymieniac? ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Metamorfoza: "A co jesteś gotowa oddać za Diora? Masz może poza wątkiem jakieś filtry? podklady z filtrami, produkty effaclar, avene, la rosche posay??" Metamorfoza - Niestety nie mam nic co by dalo sie powymienic na Diora (z podkladow jedynie koncowki). A z firm ktore wymienialas nie mam nic. |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Viki,
Armani Code pragne wymienic na inny zapach z wish listy.. to jest moj maly kusiciel czyli nic oprocz tych 3 wymienionych kosmetykow juz Cie nie interesuje?? |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Thelila - staram sie wybierac rzeczy ktorych nie mam lub mam malo i cos co by sie przydalo. Zmienilam liste na taka:
1. Lancome Resurface Peel 2 uzyta 5 razy, 7B186 2. Versace Winab ik 30 ml 3. Perure - Guerlain (nie wiem czy wchodzi w gre). Mam sporo kolorowki w domu i staram sie pozbyc nadwyzki w tej chwili. Daj znac jaka ew. wymiana Cie interesuje i ktore rzeczy od Ciebie wchodza w gre. Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozwol ze zerkne poza watkiem co jeszcze mam czym moge Cie pokusic.. A co z wymienionych produktow mozesz oddac za Lancome maske + Versace?? |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
oddać mogę wszystko tylko zależy na czym najbardziej Ci zależy? może napiszesz w kolejności i zobaczymy jak możemy się dogadać. mniej więcej cenowo aby się zgadzało "pi razy drzwi".
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Wiec dla mnie to:
1. Cienie 2. Woda diora 3. Blyszczyk 4. DDML |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Thelila - a jeszcze mam pytanko, jaka jest pojemnosc tej maski Lancome?
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze ze szukasz rozswietlaczy... czy jakis konkretnych?? |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Thelila - w zasadzie szukam ciekwych rzeczy ktorych nie mam. Walcze tez z porami i dlatego mysle o Lancome masce. Ale czy ona jest skuteczna? Moze tez i trzeba miec nr. 1 do kompletu? Ja mam raczej bardzo jasna cere z zarozowieniami. Ostatnio kupilam rozswietlacze Guerlain meteorites perles a teraz najchetniej przetesowalabym meteoreties prasowane transparentne lub bezowe. Mam sporo kolorowek wiec staram sie je omijac i wybierac raczej pielegnacje lub zapachy. Z kolorowka tez ciezko trafic w kolor jesli chodzi o pudry i podklady wiec najlepiej testowac na miejscu.
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Thelila - a wymienilabys sie za cienie Guerlain Twoj zapach Versace 30 ml? |
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do cery normalnej mieszanej mam tonik Roc..Rozumiem ze ciezko dobierac kolorowke przez lacza internetu ale myslalam zeby pokusic Cie np. rozswietlaczami Artedeco.. Versace juz moge rezerwowac dla Ciebie tylko ze mysle jak Cie skusic na blyszczolek czy wode diorcia
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Thelila - jeszcze sie zastanawiam nad tym: Lancome LUCCI ombre glaceebronze namib05 rozswietlacz do oczu, twarzy i ciala
tylko ktory to obrazek? nie wiem jak to wyglada i jaki jest ubytek i jaki kolor na zdjeciu? moglabym sie wymienic np: woda diora + blyszyk + clinique dramatic za Guerlain Perure? ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- A czy mozesz jeszcze powiedziec czy Lancome Elephant to jest kolor jasniejszy czy ciemniejszy od Guerlain Perure? Tak dla orientacji bo Perure sprawdzalam w sklepie. |
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze do jasnej karnacji puder w kamieniu 8H matt moze Cie zainteresuje.. Co do Luci to jest roswietlacz w tubeczce... zaraz postaram sie poszukac linki gdzie znajdziesz cos wiecej o serii Luci, ktora jest przecuuuudna!! ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Luci http://www.lancome.ca/_en/_ca/makeup...k_apricot.aspx http://www.lancome.co.uk/_en/_gb/mak...rique=F1_Eyes& http://www.snobka.pl/artykul/2474/l_...ection_lancome http://iamfashion.blogspot.com/2008/...come-luci.html Milej lektury P.S. Widze ze w wishkach masz podklady... moze diorskin nude 023 Cie zainteresuje
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Thelila, chyba elephantem nie umialabym sie poslugiwac. zazwyczaj uzywam pudru transparentnego i do tego roz na podklad rzecz jasna.
Z podkladow rezygnuje. Mialam kiedys diora w sprayu - nawet fajna sprawa ale teraz przerzucilam sie na estee lauder double wear i wlasnie kupilam nowa paczuszke. Zaraz sprawdze lucci i dam znac. ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Thelila - juz sie zorientowalam ktory to jest produkt Lucci (dzieki za info). Chenie moge wyprobowac. A jaka tam jest pojemnosc i % ubytku w tubce? |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
odp u siebie
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec Versace + Luci... za cienie + ... ?? ![]() Jesli masz ochote to moge zrobic odlewke diorskin nude a moze Cie zadowoli
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
pozwol mi jeszcze powachac Versace woman w sklepie bo ostatnio wachalam wszystkie inne tylko nie te. nie widzialam ich. dzisiaj wieczorem dalabym Ci znac. jakby co to cienie tez dla Ciebie narazie sa zarezerwowane. zobacze tez Lucci w sklepie. nie jestem fanka odlewek raczej.
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Thelila - udalo mi sie odnalezc ten zapach Versace Woman - troche jak dla mnie zbyt slodki. Wczesniej sprawdzalam wszystkie inne Versace - sporo tego jest i mi sie pomylilo.
Lucci nie ma juz w sprzedazy bo to ponoc byla seria limitowana. Mozesz napisac jaka tam jest pojemnosc i jaki to jest kolor? Sama nie wiem jaki jest efekt. Nadal jestem chetna na perure i moze jeszcze cos u Ciebie podobieram tak aby udalo nam sie powymieniac. |
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..czyli versace juz na 100% nie ?? Luci to taki opalizujacy, rozswietlajacy brazik.. taki rozswietlacz w kremiku.. nie wiem jak opisac efekt. Pojemnosc 10ml. |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Thelila - na razie za Versace dziękuję. Dzisiaj sprawdziłam zapach i troszkę dla mnie za słodki. Lucci może być za ciemny bo to jeden z kolorów pewnie był do wyboru i nie da się go sprawdzić w sklepie bo już nie ma. Ale jeszcze raz popatrzę na co możemy się powymieniać.
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Thelila, mam nową listę rzeczy które mnie interesują u Ciebie. Sory za ten bałagan ale nie znam wszystkiego po nazwach i nie wiem jakie kolory/ zapachy są wylistowane. Muszę to wszystko sprawdzać. opcja 1: YSL Nu edp 50ml ubytek niewielki, moge grymasic - nie wiem jak to pachnie, ale generalnie pytam czy wogóle chcesz wymieniać? opcja 2: Lancome Color Ideal Poudre, 8H Matt effect, 004 Ivoire - ten kolor może być dla mnie dobry i mogę jutro sprawdzić czy na 100%. opcja 3: Lancome Powder Elephant Teint bronzer- nowy, w kartoniku - mam pytanko czy to jest ten z nowej kolekcji z rysunkiem słonia na obrazku? chyba nie masz tego u siebie w zdjęciach? opcja 4: perure - no ale nie wiem czy go jesteś skłonna oddać czy raczej chcesz zatrzymać. w zasadzie kolor z opcji 2 może być dla mnie dobry (wymaga sprawdzenia). |
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
YSL NU jest ciezkim specyficznym zapachem i oddam wylacznie za perfumy Lancome 8H matt jest dla jasnych karnacji Lancome Elephant, tak to puder slonik.. ...a parurka juz znasz ![]() Czekam wiec na wiadomosc |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
no to byłabym chętna na takie 3 rzeczy:
Lancome 8H matt jest dla jasnych karnacji Lancome Elephant, tak to puder slonik.. Perure Guerlain |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne u Ciebie kosmetyki
Jednakze chcę się teraz zamieniać na coś, co konkretnie zużyję.. jedynie rózyk Gueralin mi wpadł w oko, ale tez do końca nie jestem przekonana.. jaki daje efekt, jaka gramatura, kod? ![]() http://www.prontostyle.com/product/g...ot-p_879282804 Co by Cię ewent. interesowało ? Meteorki, takk? |
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Tompola - jest to kolor jakby pomiedzy rozem a apricot. nie jest to 100% mat bo ma w sobie jakby taki lekki polysk. ja wole bardziej blady pomarancz w tej chwili, a ten kolor jest jakby bardziej w roz niz w pomaranc (moim zdaniem). moze w necie beda jeszcze jakies dobre ostre zdjecia tego koloru: BLUSH ECLAT - ABRICOT SOUFFLE D'OR 515 - a innych nazw/ kodow nie mam, bo wyrzucilam pudelko. Moze tutaj lepiej widac: http://www1.dealtime.co.uk/xPF-Guerl...or-4-5g-0-15oz
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pudry lancome- 1 jest nowy, 2 tylko testowany na rece wiec nie bedzie mi sie oplacala wymiana ich obydwu za kosmetyki uzywane. Dlatego proponuje lancome 8h oraz slonika uzywany- ubytek ok20%, musze sprawdzic.. zastanow sie na spokojnie, potestuj i daj mi znac. |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Thelila - najbardziej mi zalezy na opcja 2: Lancome Color Ideal Poudre, 8H Matt effect, 004 Ivoire.
Na drugim miejscu moze byc slonik ale nie jestem pewna. Czy mozesz wstawic fotke jak wyglada ten nowy i jak wyglada ten uzywany? Co bys chciala za Lancome Color Ideal Poudre - 8h ivory? A co za slonika? ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Thelila - dzisiaj dorzucilam jeszcze kilka rzeczy do mejej listy na wymiane. |
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotka niebawem
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Thelia - czuje ze szczesliwie zblizamy sie do konca naszych "negocjacji"
![]() Poczekam na fotke i napisze ostatecznie co proponuje i wowczas napiszesz mi czy sie zgadzasz, a jesli nie to co proponujesz
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-09-02 o 16:22 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

czyli nic oprocz tych 3 wymienionych kosmetykow juz Cie nie interesuje??
pozwol ze zerkne poza watkiem co jeszcze mam czym moge Cie pokusic.. 

do cery normalnej mieszanej mam tonik Roc..