![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tż i jego problemy z pieniędzmi
Cytat:
![]() (2) A co ma zaciągnięcie długu do zapisywania bieżących wydatków, w czym to koliduje? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I żeby nie było. Nie uważam, że osoba z problemami jest skreślona i w ogóle spisana na straty. Nie. Ale chęć zmiany musi wyjść od niej, a nie ode mnie. Cytat:
![]() |
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pomoc - działanie zmierzające do poprawienia czyjejś sytuacji, wsparcie; Na tym właśnie polega pomoc. Pomagając komuś nie szukamy zalet dla siebie. Bynajmniej tak nie powinno być. Nie mówiłam o Twojej osobie i nic do tego nie mam. Wręcz gratuluję że u Ciebie wszystko się układa ![]() dokładnie ![]() no excel to może nie najlepszy pomysł, ale uważam że nawet ktoś kto nieroważnie wziął kredyt spokojnie może usiąść z karką, kalkulatorem i długopisem i od swojej wypłaty odjąć zobowiązania typu rata kredytu, a pozostałą część podzielić np. na 4 i chodzić raz w tygodni do sklepu mając w kieszeni właśnie to co wyjdzie z tych obliczeń ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pomoc? Każdy rozumie to inaczej. Ja tak, Ty tak, ktoś inny jeszcze inaczej. I super, jakby wszyscy byli tacy sami, to by było nudno. Cytat:
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do reszty to faktycznie lepiej zakończyć ten OT... po prostu z tego co zrozumiałam masz w porządku TŻ więc nie wiem czemu tak Cię to poruszyło że nie znasz takiej sytuacji ![]() ![]() Pozdrawiam i EOT. Autorko, jak się sprawy mają? Twój TŻ dalej jest za wyjazdem na misję czy już macie jakieś inne rozwiązanie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kazał mi nie czytać pierdół które piszą na forach itp. po drugie doszliśmy do porozumienia, że nie wtykam sie w jego sprawy przez miesiąc- obiecywał że będzie lepiej. dzięki wszystkim za pomoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zycze Wam rozwiazania problemow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
A niech jedzie na te misje. Moze poczuje wreszcie jak ciezko jest ZAROBIC takie pieniadze. Nameczy sie, posteka w upale bliskowschodnim, otrze sie o smierc, moze mu sie w glowie porzestawia.
A jak nie, to UCIEKAJ! Nie ma szans na normalne i spokojne zycie z takim szczeniakiem. Facet nie mysli o przyszlosci. Jak wam sie trafi miec dzieco to bedziesz miala 2 dzieci do opiekowania sie : TZ i bobasa...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.