![]() |
#61 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Dzień dobry, robaczki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A czy zdawałaś sobie sprawę, że oszczędzanie tak na prawdę ma wiele wspólnego z odchudzaniem? Sama zobacz... "- w obu przypadkach ważne jest aby zachować równowagę; - zarówno w przypadku diety jak i pieniędzy działa jedna zasada - chcesz osiągnąć cel musisz albo ograniczyć wydatki (kalorie) lub zwiększyć dochody (więcej się ruszać) a najlepiej realizować oba naraz; - dla obu zgubne są impulsywne zachowania - drobne zakupy czy podjadanie; - zarówno w dodatkowe kilogramy jak i w nadmierne wydawanie (długi) łatwo wejść, trudniej się ich pozbyć; - oba mogą przerodzić się w brzydkie nawyki (lub choroby), oszczędzanie w skąpstwo, odchudzanie w anoreksję; - nie ma jednej dobrej recepty dla każdego - jedni wolą metodę małych kroczków (systematycznego oszczędzania czy liczenia kalorii) inni od razu rzucają się na głęboką wodę (oszczędzają na wszystkim czy stosują głodówki) - zawsze znajdzie się osoba, która powie, że wcale nie musisz się odchudzać (oszczędzać) bo i tak jesteś szczupła(y) (majętny); " (źródło: wyszperane w otchłaniach netu). Tak więc jest szansa, że z naszym doświadczeniem z dietami oszczędzanie pójdzie nam jak po maśle- przecież jesteśmy już już zaprawione w bojach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż oczywiście trudno mi się mądrzyć nie wiedząc o co dokładnie między Wami poszło. Czasem najbliżsi potrafią tak dokopać, że trudno jest później naprawić stosunki... Cytat:
Cytat:
![]() Opowiadaj szybciutko jak się bawiłaś! Miłego dnia, koleżanki sympatyczne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() a ja zobaczylam fotke z soboty i stwierdzam ze biust mi sie zmniejszyl ale dalej jest mega duuzy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Hello!
Najpierw Wy: Tysiu, i jak się udał panieński? Bardzo zaszalałaś? ![]() Blokerko, podobnie jak Limonka myślę, że możesz wykorzystać urodziny mamy jako próbę pogodzenia się z nią, naprawy Waszych stosunków. Nie wiem, co dokładnie między Wami się wydarzyło, ale to Twoja mama, i sam fakt, że o niej myślisz potwierdza tylko to, że jest Ci bliska, nieważne, co by się stało. Może więc nie wszystko jeszcze stracone? Mkarlinko, rzeczywiście nieciekawą masz sytuację w pracy. Jednak podjąć decyzję musisz sama - czy da się tam wytrzymać jeszcze ten rok, czy nie? Sama kiedyś też byłam zaplątana w taką toksyczną pracę, było źle do tego stopnia, że mi akurat zależało już tylko na tym, żeby swoją 'karierę' tam jak najszybciej zakończyć. Wiem jednak, że często życie wymaga od nas poświęceń, więc jeśli musisz z jakichś względów tam zostać, to zaciśnij zęby, rób swoje, nie przejmuj się innymi i wytrzymaj jeszcze ten roczek! Ale to tylko pod warunkiem, że nie będzie Cię to kosztować za dużo nerwów! Limonko, tekst o odchudzaniu i oszczędzaniu powinnam chyba sobie wydrukować i powiesić na jakiejś ścianie ![]() ![]() ![]() Kosteczko, witaj i opowiadaj!!! Jak było na nartach? A teraz ja ![]() Impreza wczoraj była przednia. Ponieważ odrobinkę się spóźniliśmy posadzili nas między dyrektorem Parku Tatrzańskiego i Wigierskiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W jedną i drugą stronę jechaliśmy naszym samochodem z parą z TŻeta pracy, jakimś komendantem i panią z turystyki, i jeszcze na koniec usłyszałam od komendanta, że mógł mnie w samochodzie oglądać tylko od tyłu ![]() ![]() Dobra dziewczynki, mam ważne spotkanie o 11, trzymajcie proszę kciuki, a ja lecę doprowadzić się do porzadku po wczorajszych ekscesach ![]() Mua ![]()
#64 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W I T A M Y W D O M U ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Inesko i Limonko,Trzymam kciuki za Waszw odchudzanio-oszczędzanie ![]() ![]() ![]() ![]() Limonko, a jeszcze a propos wstawania, to ja też mam takie rytuały, ale jakoś w wakacje mi się one totalnie rozregulowują. Pomimo tego, że w większość dni wakacyjnych pracuję, to jest to praca popołudniowa i z tego powodu rano mam duuużo czasu, który po prostu przelatuje mi przez palce. A ty w ogóle zawsze tak wcześnie jesteś na nogach, a zdaje mi się, że późno chodzisz spać... Jak ty to robisz? No i pytanie tygodnia: Gdzie jest Niuniuska?
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Niuniuska ![]() Kosteczko ciesze sie ze jestes z powrotem i czekam na zdjecia ![]() Trzymam kciuki za Ines i Limonke, dacie rade wytrwac w postanowieniach ![]() Olenka tez dawno nie zagladala ![]() ![]() Czekam na relacje od Tysi ![]() milego dnia ![]()
07.03-31.03 7,5 (?) ![]() Edytowane przez mamrotka Czas edycji: 2009-09-08 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny!!
mam problem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
wrocilam;D
przetczytam was, oragne sie, wytrzezwieje i opisze wszsyko
![]() |
#68 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Hej hej kocahne plociuchy
![]() Cytat:
![]() kurcze wkurzyłam sie wczoraj miałam iść na siłownie z kuzynką a ona mi napisala ze jednak nie może i że pójdziemy w inny dzień. tak wiec silownia dopiero w czwartek. aaa dzisiaj musze w końcu wykorzystać kawę jak należy i chyba sie dzisiaj wieczorem pobawię w salon piękności ![]()
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
nie wiem co tak narzekacie na jesień, śliczna pogoda, chlodno Tysia sie nei poci;D spadaja zółte listki, mozna zalozyc sliczy jesienny pplaszczykk, spacerowac w alejce pelnej lisci, jest chlodno, jest rewelacja! ja to tylko jesien i wieosne lubiem
![]() a teraz to co was najbardziej inbteresuje!! a wiec, impreza była MEGA ZA JE BI A SZCZ A!!!!!! wpierw przyjechalam do ali na 18, a ta mnei przywitala hasłem: czemu sie tak salbo pomalwoalas....malwoalam sie godzice 5 kolorami cieni a ta do mnei tak, to ja foch;D pomalowal mnei na latarnice hahaha na różżowoe, bo motywem wieczorku byl róż, wszyskei kobiety mialy przyjsc na rozowow ubrane, a Ala na czarno zeby widac o kogo chdozi ehhehe, i pojechalysmy an sale.....a no bo wynajeli u siebei we wsi remize i na sali byla impreska, bo za duz oans bylo do odmu ![]() pojechalysmy na sale, a ja na dobra sprawe nikgoo nei znalam, Ale i jeje 2 siostry i decyt, a tam jej pzyajiolki z ktorymi sie nie znalam przygotowaly jej niespodzine, ustroily sale, i pwoiesily transtaprent "ZEGNAJ PANNO ALICJI" ihhihi, i jakos tak stalysmy sobie w 6 na sali i sie prawie poryczalysmy glupie baby, poznalam sie z nimi, i mimo ze sie nei znalysmy tak nam sie milo rozmwailao i tak mnei cieplo przyljel ze szok, mwoily ze o tylu altach opowiesci o mnei wydaje i m sie ze mnei znaja od podszewki hihihi ![]() no i poki nei bylo nikogog dalysmy prezenty ali ![]() potem zaczely sie schdozic inne kobiety, z prezentmi lub i bez, zajęłyśmy miejsca za stolami, i było tyle jedzenai ze szok szok szok, kazda dziewczyna przysniosla to ciacho, to sałatkę, to cos i było mega duzo jedzenai i alko;D ja jako ze nei nawadze vodki bylm zmuszona się przełamać i o dziwo pilam jak szalona ahhahaha;D i tak po kilku flaszkasz poszłyśmy na parkiet;D szalałyśmy w 6 jak glupie a reszta panienek na nas tylk oaptrzyla dziwnie;/;/; towarzysto się tak pdozielimo, na te mlode i te stare i my byłyśmy te mlode glupie, ale mam to gdzies;d i około 23 mzoe 24 przyszli panowie bo stwierdzili ze nei ma imprezy bez nich ahhaah, przyszlo ich chyba z 10 jak nei wiecej …yy chyba wiecej, w tym zacny pan mlody heheheh;D noi wtedy zaczely się dzikie tance, wiesz z panow to znalam tylko Ali mena, i tyle, a Ci do mnie po imieniu, ze oni mnie znaja z opowieści, ze Ali przyajcioel to ich przyajciole, ze to ze tamto, i do tanca to z 1 to z 2 to z 3 no mowie wam, w zyciu takich ludzi nieb widzialm, w mojej okolicy to same chamy gbory i Fogler, widza nwoego to za intruza go maja, a Ci!!! Wzieli mnie pod skrzydla jak swoja wlasna heheh ![]() a najbardziej zorzbawil mnie ejden z nich , podeszłam ladnei przestawaiam się on tez się przedstawil imeiniuem ja-czesc Justyna jestem, on-czesc …jakis tam nei apmeitam hahah ja-milo mi on-mi również-ALE MASZ ŁADNA BLUZKe ahahhahahahahaahah i w tym momecie myślałam ze sikne ze smiech uhahahahaaahahaaahahahaha h mogole to chłopacy caly czas mowili na nas z wygladamy jak rozowe landrynki wszyskei rozowe hahahahah, no i były tance mnóstwo jedzenai iwogle rewelacja, tak mnie buty obgyzly ze najbardziej ucierpaical maly paluszek, miał 3 bomble…teraz mi pwoeidzcie jak je do wesela wyleczyc;D tkaze tytanczylam się za wszykei czasy, wszysy byli tak mokrzy umrodwoani i pijani ze hhaahahh chlopocow 3-4sztuki potem jzu bez koszulek tanczyli,,,, szkoda ze nei mogłyśmy tez tego uczycnic;D mogole co chwile ktos mnie do tańców prosil Se mysle , co est……zwykle nikt się do ego Ne ipiekli…a tu prsze, jden to caly czas mnie rpzepraszal ze ion nei umie tanczyc hahah, i deptal mnie co chwile, hahahha inny po 4 pisoenek przetańczenia razem zaczal Se uz ywbrazac cuda wianki i po szyi zaczal mnie calowac to musislam zadziałać moja zła stroną i powiedizec basta;D nastepny nap nei uznawal trzymania powyżej poślaidakow hahahhahh, także co chwilek musialm się od niego uwalniac, a przed jednym to uciekałam…….kolezanka chcąc mnie bronic pwoeidila mu ze jesteśmy apra hahahahahahahahahahahahah ahhhahahahhah o Se dal spokoj na Pol h, to potem mnie inny kolega wyratowal;d mowie wam, wróciłam taka zadowolona, pijana i zmacana do alowego domu ze szok hahaha, wracaliśmy pozno z Sali do domu cos około 3rano i szliśmy wzdloz głównej drogi krosno-slowacja hhahahaha i caly czas na nas tiry pipczaly a ci z przeciwka wspaniali nam glugimi w oczy swiecieli, a mysmy szly odladowane Ali prezentami, i mni od jednej kobiety dostal mopa wraz z kijkiem i wiadrem hahahha no i szlamy z tym kijem jhak glupie hahahahhahah. A rano po snaiganiu pijane wsiadłyśmy w auto i poejchaluy sprzątać sale z Ala jeje menem i skad się tam wziął jeszcze jeden, raz dwa posprzątałyśmy, zabrałyśmy reszte jedzen do domu i w nagrode znalazysmy w zamrażarce kila flaszek wodki i winko które orzez droge do odmu saczylysm yhahahahahhahahahaahahahh aha. Także ja jestem jeszcze z promilami wkrwi, hahaha, ale było tka super że szok;D
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie po raz drugi,
![]() w nocy bylam juz wykonczona a teraz dopiero mam chwile zeby ogarnac mysli ![]() ![]() virginio - mam nadzieje, ze bedziesz mialam dobre wiesci ze spotkania i wszystkie Twoje plany zaczna iść w dobrym kierunku ![]() limonko - mam nadzieję na nowe relacje dotyczące Pana KK ![]() blokerko - ja podobnie jak dziewczyny, nie wiem o co chodzi w Twoich relacjach z mama wiem, ze one moga byc okropne z róznych powodów, ale tak naprawde wplywaja na Twoje zycie i maja na Ciebie wplyw.., byc moze nie bedzie dobrze miedzy Wami, ale postaraj sie zalagodzic stosunki nawet jezeli wydaje Ci sie to niemozliwe, bo nie bedziesz mogla normalnie zyc i caly czas to bedzie wracalo, taka złośc a moze nawet nienawiść ma niszczycielską moc na nas nie na tych których nienawidzimy (którym mamy coś za złe)ale na nas ![]() ![]() ![]() ![]() fiolusku - trudno powiedziec w jakich wloskach bedzie Ci fajnie nie widzac buzki, ktora skrzetnie ukrywasz, ja mam pasemka blond od 1,5 roku (farbuje co ok.2 miesiace) i prostuje wlosy co 3,4 dni, a praktycznie nie mam ich zniszczonych, stosuje odzywke i tyle nic pozatym wszystko zalezy od farb ktorych uzywa fryzjer ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dzisiaj niewyspana zabralam sie do mycia okien, sprzatania, prania i wogole, a w Austrii byla super, pierwszy dzien pojezdzilam na nartach tak, że mi nogi odpadaly, chociaz warunki ciezkie byly ale fajnie, a wczoraj poszlam juz sobie w gory (reszta jezdzila bo byly testy wiec musieli) i zrobilam trase na 4 godzinki, spotykajac po drodze swistaki, krowy, wodospady pieknie i malowniczo, a potem padlam w aucie calkiem ![]() wklejam Wam pare fot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
teraz moze sie zaladują
![]() 1,2, to ja... ![]() 3 - ide...i sapie ![]() 4 - nasz hotel 5 -najwyzszy szczyt w okolicy nad lodowcem Operer ok.3400m npm 6,8 - wodospady po drodze wczoraj 7 -haflinger ![]() 9 -lodowiec w wersji retro ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-09-08 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
ale mnie ten wizaż...
![]() 1 -3200 mnpm, w chmurze 2-widok z samej gory 3,4- słodka pozująca krowa mijana po drodze ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-09-08 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
to ja slonca ide spać...cicho tu dzisiaj
![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
ZAPOMNIALAM jeszcze swistak!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Kostko, zdjęcia i wypad super.
No to teraz mogę Wam już zdradzić co to było za spotkanie. Był to job interview. Ale może od początku. Wczoraj miałam tel z Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Kształcenia Ustawicznego od wicedyrektora. Mówił, że ma przed sobą moje cv, że mam spore doświadczenie, że jest taka a taka praca, że decyzja należy wprawdzie do pani dyrektor, ale żebym wzięła ze sobą dokumenty potw. kwalifikacje itd. W sumie nie wiem skąd ma te moje cv, podobno doszło mailem, ale ja do nich w tym roku nie wysyłałam, z kolei rok temu czy więcej wcześniej miałam inny nr tel., no ale mniejsza o to. Kazał mi dziś przyjść o 11, porozmawiać z dyr. Jak już się do niej dostałam, odniosłam wrażenie, że kobieta w ogóle nie wie o co chodzi (a to przecież nie ja do nich dzwoniłam, a odwrotnie) i usłyszałam: 'czy Pani jest od pani takiej a takiej'. Ja skołowana odpowiedziałam, że nic mi o tym nie wiadomo. I w tym momencie skończyła się rozmowa ze słowami: 'narazie dziękujemy, zadzwonimy później'.... Oczywiście domyślam się, że już nie zadzwonią, że prawdopodobnie pani taka a taka podsunęła jakąś znajomą na to stanowisko itd. Tylko nie wiem po cholerę w ogóle do mnie dzwonili, cały ten pożal się Boże job interview trwał może 2 minuty, a ja (bez odpowiednich koneksji) poczułam się jak nikt. I tak właśnie wygląda zatrudnianie w Skach - wszystko po znajomości. Nieważne wykształcenie, doświadczenie, tylko 'czy Pani jest od pani takiej i takiej?..........'. ![]() ![]() ![]() ![]() TŻet mówi, żebym zadzwoniła tam jeszcze jutro, spytała o co chodzi, po co w ogóle do mnie dzwonili, ale czy ja wiem??.... Poczułam się warta mniej niż zero już dziś. Co ja im powiem? 'Dlaczego nie chcecie mnie?'.... Tak na marginesie nie jest to sprawa za którą kilka dni temu prosiłam Was o trzymanie kciuków, jako że tel w sprawie 'job interview' miałam wczoraj. Jednak po dzisiejszym, a zresztą po ostatnim kilku miesięcznym okresie niepowodzeń nie liczę już chyba na nic. Wolę na nic nie liczyć, bo wczorajszym tel. zdążyłam się już trochę nakręcić a wyszła jedna wielka kicha. Swoją drogą, ten cały wicedyrektor rozmawiał ze mną już tak, jakby chcieli mnie zatrudnić, mówił np. o tym, że będę musiała załatwić zaświadczenie o niekaralności bo taki jest wymóg itd... Ehhh, nieważne. Nie wiem tylko po jaką cholerę zawracali mi głowę.
#77 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, babeczki
![]() Virginio- cieszę się, że tak fajnie bawiłaś się na tej imprezie, chociaż pewnie wczorajszy poranek nie był najłatwiejszy ![]() Odnośnie interview... Mi też nóż w kieszeni się otwiera, gdy słyszę takie rzeczy. Niestety nie da się tego przeskoczyć. Są firmy gdzie jeśli nie jesteś córką/siostrą/przyjaciółką "takiej a takiej" nic nie jest w stanie przemówić na Twoją korzyść. Ani bogate doświadczenie, ani wykształcenie takie, że klękajcie narody. Ani Ty ani ja nie zmienimy świata. Na szczęście nie wszędzie można załatwić sobie pracę wyłącznie dzięki koneksjom. Jestem żywym przykładem- to jest moja trzecia praca, a do każdej dostałam się bez żadnych znajomości, biorąc udział w zwyczajnym procesie rekrutacyjnym. Tak więc nie martw się. Prędzej czy później i do Ciebie uśmiechnie się szczęście ![]() ![]() ![]() Chociaż trochę mnie zaintrygowało to, że to oni wydzwaniali do Ciebie, biorąc Twoje CV nie wiadomo skąd, a potem potraktowali tak a nie inaczej. Dziwne to... ![]() Tysiu- wow! widzę, że bawiłyście się super ekstra! Pomyśl,że na weselu będą te same ludki, więc na pewno będzie powtórka z rozrywki ![]() Kosteczko- gdybym miała jakieś rewelacje już dawno byście o tym widziały ![]() Zdjęcia super. To aż nierealne, że u nas biegamy w krótkim rękawku, a gdzieś tam jest tak śnieżno i biało... Chociaż szczerze mówiąc najbardziej rozwaliły mnie zdjęcia zwierzaków, z przyjacielską krową na czele ![]() Blokerko- żadna skrajność nie jest dobra. Pieniądze mimo wszystko są jednak od tego, żeby je wydawać. Warto kupić sobie czasem coś, żeby zrobić sobie frajdę, byle tylko zachować w tym umiar. Heh, gdyby zmiksować Twoje i moje podejście do zakupów wyszłaby kupująca idealna ![]() Życzę miłego dnia i znikam ![]()
#78 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() a ja dzis przeczytalam fajny cytat; "Motywacja jest tym, co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym, co pozwala Ci wytrwać." oraz; Dieta (nie) Życia ![]() Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2009-09-09 o 06:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ja mam klops od wczoraj i totalnie nie wiem co zrobić...wczoraj wrocilam do domu a pod drzwiami siedzial mały kot na dodatek rudy, normalnie myslalam, ze zle widze bo ja mam tez kota rudego ale wielkiego(kocura 14 lat) a to taka miniaturka i siedzi mialczy i kanal nie wiadomo co z nim zrobic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
![]() Dzisiaj normalnie jestem tak zalatana, że szok! Chyba pierwszy raz od nie-pamiętam-kiedy nie dałam rady zjeść rano śniadania ![]() Teraz w trybie ekspresowym wybiegam z domku i chyba do wieczora tak to będzie wyglądać. Do tego dostałam wczoraj nową grupę, ale takich zmanierowanych gburów, to nie widziałyście od dawna bankowo! Jak ja z nimi wytrzymam przez miesiąc, trzy razy w tygodniu przez ponad dwie godziny to sobie wyobrazić nie umiem. Są prawdziwymi bebokami. Takie trzy ![]() ![]() ![]() Zmykam słoneczka! Trzymajcie za mnie dzisiaj kciusky! ![]()
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymam kciuksy odezwij sie jak bylo fiolusiek - nie obejdzie sie bez foty po fryzjerze ![]() dziewczyny znalazlam przez fundacje dom zastepczy dla kotka ![]() milego dnia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
kostka - fajne fotki i super widoczki
![]() ![]() fiolusiek - i jak nowa fryzurka ??? podoba się ![]() virginio - trzabyło się ich od razu spytac o co chodzi i czemu Cie prosili??? w końcu Twojego cennego czasu nikt nie liczy i nie martwi się o to .... nie wiem może jednak zadzwoń i spytaj sie o co chodzi i czemu Cie tak potraktowali ![]() Tysia widze, że super impreza się udała ...będziesz miała co wspominac.....!!!!! ![]() dzien dobry ... Ja jakoś ostatnio nie mam czasu i w sumie chęci na udzielanie się...u mnie nic ciekawego sie nie dzieje... szkoła powoli sie rozkręca i nauki będzie coraz więęęcej...dziś nawet miałam malutką kartkóweczkę.... a tak to nuda i monotonia .... i jakoś mi smutno ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
nie pytajcie o efekt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, jak bym poszła do lekarza, zwykłego rodzinnego, to czy ona cos mi poradzi na mą grubość??
nie wiem jakeis badania, leki czy cos/
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() nowy wątek i cisza zaległa tu okropna.. ![]() ![]() ![]() fiolusku - myslę, że nie jest tak źle z Twoimi włosami ![]() ![]() ![]() ines - to tylko dwa dni, więc nie ma czego zazdroscic ![]() ![]() ![]() virginio - naprawde zachowali się gburowato, zeby nie powiedzieć, że chamsko, niestety człowiek jak się styka z czymś takim to traci wiarę w siebie i świat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj miałam kosmiczny dzień, ale znalazłam dom zastepczy przez fundacje i zawiozłam malucha chociaz serce mi sie krajało bo juz go pokochałam ![]() ![]() potem leciałam do stajni na jazdy ale takie ofermy mi sie trafiły i jeszcze głuche ![]() dzisiaj robie sobie wolne, tylko poczta i musze zlożyc reklamacje na zgubiona przesyłkę..(znowu przeboje z poczta ![]() ![]() miłego dzionka kochane papa |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |||
Raczkowanie
|
Dzień Dobry!
![]() Cytat:
![]() Poza tym... nie czuj się warta mniej niż zero z powodu debilnego zachowania innych. Łatwo się wpędzić w poczucie winy z powodu takich niekompetentnych typków, ale to oni są do kity - nie ty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i oczywiście, że się nie poobrażałam. Czytałam z uwagą zarówno to co ty mi masz do powiedzenia, ale też inne dziewczyny (Limonka i Virginia), ale jak je czytałam to czułam, że to nie ja, że ja jednak nie potrafię tak zrobić. Nie wiem... może jestem złym człowiekiem po prostu i nie umiem się inaczej zachować. Z resztą ja nie czuję jakiejś nienawiści do niej. Ja po prostu nie chcę mieć z nią nic wspólnego, bo to się wiąże dla mnie z przeogromnym stresem. Jak myślę, że mam ją na ulicy spotkać to się normalnie tego obawiam. Nie wiem czy to się da zrozumieć, ale ogarnia mnie panika. Nie chcę Wam opisywać nic dokładnie, bo sama tego nie ogarniam i może to błąd, że Wam w ogóle ten temat wyciągnęłam na tapetę... A dzisiaj znowu szaleńczy dzień załatwiania wszystkiego co przekładałam w nieskończoność. Tak właśnie postanowiłam wykorzystać czas, kiedy nie ma TeŻa. Jakoś produktywnie: żeby nie siedzieć i nie cierpieć, tylko do boju! ![]() ![]() I proszę, piszcie więcej, bo tak smutno wracać wieczorem a tu tak malusio... Miłego, słonecznego dnia ![]() mua *
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Eeeee j! Co z Wami?
![]() Normalnie Wasze milczenie jest szokujące! ![]()
#90 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.