Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-07, 07:25   #31
blokerka
Raczkowanie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez martusia585 Pokaż wiadomość
dzisiaj w na tvn style w zapowiedzi nowego odcinka pani mowila ze lody odchudzaja więc co tam jeden lód
Jak odchudzają, to może lepiej zjeść dwa?? Będą odchudzać dwa razy szybciej?
aaaa taniec afrykański wymiata.

ha nie ma to jak wieczorna porcja amerykanskich seriali kryminalistycznych
mam nadzieję że nie będę miała koszmarów

jutro idę z kuzynką na siłownie sie zmobilizowałyśmy wkońcu bo sie wybierałysmy po karnet już od luuuu długiego czasu
Owocnego siłowania się!
a teraz was kochane moje żegnam
Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
a powiem ci kochana ze bezsensowno;/
niedziela to dla mnie taki nijaki dzien, owogleni pauje naokolo nicośc i nuda.
i tak samo spedzilam dzien,na niczym a strasznie sie szybko skonczyl, jedyna rzecza jaka dzis wykonaalm to pomalowalam sobie paznokcie na dziki róz hihi.
Nom... niedziele to taki jakiś dzień bez ikry. Jakieś takie monotonne z natury.
a tak poza to jakaś taka "zmięta"jestem, niby mi sie chce spac aniby nie chce. nie wiem co ze mna.starzeje sie cheba;/
strasznie nic mi sie nie chce, mam w piatek egam poprawkowy z przedsiebiorczosci a za cholere nie moge sie za nauke zabrac;/ jutro jade do ali na paniesnki, worce w wtorek poludniem jakos to bede nie dozycia;/ i zostaje tylko sroda i czwartek....nie wiele czasu;/
madafaka;/ co tu poczac zeby zdac bez nauki;/
Oj, Tysia leniuszku zielony - do roboty się bierz! I podaj dokładny czas egzaminu, co byśmy mogły trzymać kciukensy za Ciebie!

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Zmykam szykować się do pracy. Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce... Pociesza mnie tylko myśl o tym, że to mimo wszystko kolejny dzień spędzony z Księciem Kserokopiarki

Miłego dnia, laseczki
Miłego dnia Zawróć KK w głowie - żeby mu się toner zagotował

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
dzien dobry !!!
Ja tylko na chwilkę bo zaraz na 7:45 uciekam do "szkoły" kurcze powiem wam że mi się nie chce.....i ogólnie troszkę się dobijam sie faktem, że idzie jesień i zima
i ogólnie juz trzecia częśc wątku, co prawda ja gdzieś tu się załapałam od 2 częsci ...ale mimo wszystko nic nie zdziałałam tu pożytecznego,......i dlatego chciałabym to w końcu zmienic........wiem , wiem ambitny mam plan no ale cóż z tą myślą was na razie opuszczam
miłego dnia
Nom... jesień nadchodzi bankowo. Wczoraj siedziałam na ogródku i zimno było jak cza, a i wiaterek taki chłodny... Musimy się docieplać na wątku, bo na dworze brrrr. Tak więc ślę Wam wszystki gorące buziole
A ambitny plan to już połowa sukcesu
Jak oćko?

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
witajcie
virginio nie wiem czy picie takich herbatek to dobry pomysl bo potem rozleniwisz sobie jelita
Rooibos tak chyba nie działa. Więc można pić bez obaw.
a ja w koncu dzis mam wolne i jade na zakupych juz ogladalam gazetke z rossmana i upatrzylam sobie fajniutki balsami do ciala a moze i kupie ze dwa jak promocja ale mam jakies zle przeczucia czy kupie jakies fajne ciuszki
Miłych zakupów Pochawal się potem!

Dzień doberek Paniom!
Ja właśnie sięgam po kawkę i mam dla was pytanie dnia: Jak wy się czujecie po wstaniu? Od razu rześkie i gotowe do działania czy takie jeszcze nie-tomne przez co najmniej dwie godziny? Bo ja chyba do tych nie-tomnych należę i mam wyrzuty sumienia. I albo, jak wy też z tych nie-tomnych jesteście, to sobie je zagłuszę , albo jak wy jesteście rześkie-skowronki to mnie nauczycie jak być skowronkiem od rana. O! Wielka misja przed Wami stoi!
Stary 2009-09-07, 07:42   #32
Malinn
Zakorzenienie

Dzem dobry

Mamrociu
pedzelki sa super mam Flat Topa i zamowie niedlugo jeszcze bo to cudenko sa tak mieciutkie jak bys sie piorkiem miziała Jak bede Ci wysylac to poprzesylam Ci probki podkladow tych co mam... mimo, ze duzo tego juz nie mam, bo dalam kolezance niedawno, zeby potestowala Cos stam znajde I nie kus tymi nalesniczkami

Limonko ale super Mnie tam najbardziej uszczesliwilo arabskie podworko... cos mam sentyment do polwyspu arabskiego Katar/Emiraty/ Arabia Saudi.

Ines widzialam Cie Wygladalas zabojczo I chyba dolacze do Ciebie nie moge na siebie patrzec juz

Tez mi sie egzamin zbliza wielkimi krokami... jak ja nienawidze kampani wrzesniowej Ale powiem wam, ze babka nas niezle wyrolowala.... I wkurzam sie, ze kazdy wykladowca usala sobie inne zasady Babka zapowiedziała nam "0" w czerwcu... wiec cala grupa Happy no ale okazalo sie, ze w tym dniu mamy tez zaliczenie takie kosmiczne... wiec stwierdzilismy, ze na "0" pojdziemy zeby tylko zapoznac sie z przedmiotem i zaliczeniem i malo kto nauczyl sie czegos wiecej... po paru dniach przychodzi mail... ze 90% grupy nie zdało i ze zaprasza nas we wrzesniu!!!!!!! (czyli nie idziemy na 1 termin egzaminu) do tej pory bylo, ze jak nie zdajesz zerowki to idziesz na 1termin.... (a nasza babka zmienila sobie zasady o ktorych nikogo nie poinformowala- twierdzi, ze informowala ale dziwne ze na 66 osob nikt tego nie slyszal)I tym sposobem mamy grupowa poprawke
Stary 2009-09-07, 09:34   #33
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Jak oćko?

z okiem póki co nie za ciekawie cały czas wydziela mi się z niego jakś płyn, byłam w aptece kupiłam jakies kropelki ale ogólnie babka nie dała mi nic konkretnego bo powiedziala że to na recepte trzeba, więc jak te nie pomogą to będę musiała iśc do lekarza ....

Dzień doberek Paniom!
Ja właśnie sięgam po kawkę i mam dla was pytanie dnia: Jak wy się czujecie po wstaniu? Od razu rześkie i gotowe do działania czy takie jeszcze nie-tomne przez co najmniej dwie godziny? Bo ja chyba do tych nie-tomnych należę i mam wyrzuty sumienia. I albo, jak wy też z tych nie-tomnych jesteście, to sobie je zagłuszę , albo jak wy jesteście rześkie-skowronki to mnie nauczycie jak być skowronkiem od rana. O! Wielka misja przed Wami stoi!
ja to róznie mam raz wstaje i nic mi się nie chce a czasem jak mam już cos zaplanoawne i chce sie z tym szybko uporac to działam energicznie
Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Ines widzialam Cie Wygladalas zabojczo I chyba dolacze do Ciebie nie moge na siebie patrzec juz
Malinn bez przesady do zabójczości to mi jeszcze wieeele brakuje ale dziekuje mimo wszytko za miłe słowa
no ja od dziś sie odchudzam
trzymam kciuki za egzamin, babka faktycznie troszkę was wyrolowała ale zobaczysz nie ma egzaminu nie do przejścia

Tysia a ty to nie kombinuj tylko do nauki !! a tak poważnie to trzymam kciuki za zdany egzamin

Mamrotko naleśniki mmmmm tez chce jednego

Niuniuska czemu nie będziesz juz do nas zaglądac nie bawimy sie tak

filousiek co do grubości Twoich ud eeee przesadzasz a poza tym zdjęcie chyba na siedząco było robione wiec wiadomo, że uda sie "rozplaszczyły"

wcześniej skonczyłysmy zajecia i wpadłam do domu na okienko bo mam blisko ...
miałam pracownie masażu i dowiedziałam sie UWAGA że będziemy masowac sobie nawet pośladki :brzydal :, klatki persiowe - ale to podobno juz tylko u chłopaków bo podobno u dziewczyn to nie ma co .
A tak na poważnie to przeraża mnie to wszystko.... bedziemy się normalnie rozbierac i odsłaniac daną częśc ciała, wiem że to logiczne bo jak niby tu nauczyc sie masażu w ubraniach...ale jak mam odsłaniac moje gruuube nogi i pokazywac cellulit itd ehhh ja nie chce, będę czuła sie glupio musze schudnąc albo coś .....
Stary 2009-09-07, 09:35   #34
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Tysiu- nie ma za co, ziomku
Uściskaj od nas Alę
A jeśli chodzi o poprawkę... Za mało mamy szczegółów. Jeśli to poprawka ustna postaw na duży dekolt (chyba, że masz wykłady z jakąś babeczką- wtedy wręcz przeciwnie ); jeśli pisemna- na kilometry ściąg ukryte przemyślnie w kieszeniach. A może jednak zmobilizujesz się, żeby chociaż po łebkach powtórzyć materiał? Jasne, że to wymaga poświęcenia, ale przynajmniej będziesz miała imprezę raz na zawsze z głowy.
no coś trzeba bedzie lekko drgnac ale nei chce mi sie tak ze szok;/ jeszcze sobie wczoraj noca przypomnialam ze nei mam oddanego an i nawet napisanego sprawozdania z cwiczen terenowych z czerwca;/ i idac na poprawe musze je zaraz oddac, zaczelam wczoraj pisac....debil wymyslil sobie 3 tematy do opisania a wogole nei zwiazane z cwiczzeniami , no ale to w koncu moja cudna uczelnia!!!
i wczoraj zaczelam pisac najłatwiejszy temat i kurde zeszlo mi do 2 noca i nei skonczylam;/ to ne ichce myslec co ebdzie z tymi trudnymi;/ madafaka;/

Pociesza mnie tylko myśl o tym, że to mimo wszystko kolejny dzień spędzony z Księciem Kserokopiarki
oł jeeeeee;D
Cytat:
dzien dobry !!!
Ja tylko na chwilkę bo zaraz na 7:45 uciekam do "szkoły" kurcze powiem wam że mi się nie chce.....i ogólnie troszkę się dobijam sie faktem, że idzie jesień i zima
i ogólnie juz trzecia częśc wątku, co prawda ja gdzieś tu się załapałam od 2 częsci ...ale mimo wszystko nic nie zdziałałam tu pożytecznego,......i dlatego chciałabym to w końcu zmienic........wiem , wiem ambitny mam plan no ale cóż z tą myślą was na razie opuszczam
miłego dnia
ucz sie dziecko ucz bo nauka to potęgi klucz;Di jak po chwili moj braciszek dodaje...a jak ebdziesz miała duzo kluczy to zostaniesz woźną!

wiesz kochana, ja sie pojawiłam w 1 czesci i ani pół grama nei spadąłm!!! sama radaosc haha
Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
hej piekne
przynioslam Wam na sniadanko pyyyszne nalesniki
oh, wszamalabym, tak mi sie nie chce isc zrobic cos do jedzenia ze siedze i czekam ze moze samo sie zrobi i przyjdzie do mnie;D

kobiety, wstałam, jeszcze sie nie ogarnełam co prawda, ale zaraz to uczynie;p
i ide pisac to cholerne cholerowate cholerstwo;/
potem po sukience, potem do ali i znow sie ne ipoucze;/ wrt;/
Stary 2009-09-07, 10:19   #35
virginia
Zakorzenienie

Hej lalki

Cytat:
Napisane przez martusia585 Pokaż wiadomość
dzisiaj w na tvn style w zapowiedzi nowego odcinka pani mowila ze lody odchudzaja więc co tam jeden lód

To prawda, to prawda, też to słyszałam!!!!

jutro idę z kuzynką na siłownie sie zmobilizowałyśmy wkońcu bo sie wybierałysmy po karnet już od luuuu długiego czasu

Brawa za mobilizację!

a teraz was kochane moje żegnam

Cytat:
jutro jade do ali na paniesnki, worce w wtorek poludniem jakos to bede nie dozycia;/
Szaleńczej zabawy na panieńskim!

Cytat:

Virginio- Przypomnisz mi gdzie pracuje Twój TŻ?

W Wigierskim Parku Narodowym, a jakże .
Zmykam szykować się do pracy. Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce... Pociesza mnie tylko myśl o tym, że to mimo wszystko kolejny dzień spędzony z Księciem Kserokopiarki
Ja chyba coś przegapiłam, bo nie wiem kto to Książę Kserokopiarki. Bo chyba nie szef?

Cytat:
virginio nie wiem czy picie takich herbatek to dobry pomysl bo potem rozleniwisz sobie jelita

Tak myślisz? Ja akurat naczytałam się o dobroczynnym wpływie rooibosa. Skąd więc masz takie wiadomości?

a ja w koncu dzis mam wolne i jade na zakupych juz ogladalam gazetke z rossmana i upatrzylam sobie fajniutki balsami do ciala a moze i kupie ze dwa jak promocja ale mam jakies zle przeczucia czy kupie jakies fajne ciuszki
Aaaaa, nie mów mi nic o zakupach!

Cytat:
przynioslam Wam na sniadanko pyyyszne nalesniki
Oż Ty Kusicielko!!!

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość

Nom... jesień nadchodzi bankowo. Wczoraj siedziałam na ogródku i zimno było jak cza, a i wiaterek taki chłodny... Musimy się docieplać na wątku, bo na dworze brrrr.
O! I to jest pomysł!!!

Dzień doberek Paniom!
To ja Ci raczej nie pomogę bo też kwalifikuję się do tych drugich. Zauważyłam też u siebie pewną prawidłowość - im więcej śpię, tym trudniej mi później dojść do siebie .

Cytat:
tym sposobem mamy grupowa poprawke
Pociesz się tym, że razem raźniej .

Cytat:

wcześniej skonczyłysmy zajecia i wpadłam do domu na okienko bo mam blisko ...
miałam pracownie masażu i dowiedziałam sie UWAGA że będziemy masowac sobie nawet pośladki
Inesko, Ty już nie marudź przedwcześnie, tylko już zawczasu wylukaj jakiś męski jędrny tyłeczek do masowania!!!

Do później,
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 10:32   #36
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Inesko, Ty już nie marudź przedwcześnie, tylko już zawczasu wylukaj jakiś męski jędrny tyłeczek do masowania!!!
Virginio zauwazyłam że w mojej grupie na pracowni masażu jest pół dziewczyn i pół chłopaków i mam nadzieję, że nie będe z zadnym facetem w parze mimo wsyzstko, tylko z koleąznką
"męski jędrny tyłeczek"
Stary 2009-09-07, 12:04   #37
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mamrociu pedzelki sa super mam Flat Topa i zamowie niedlugo jeszcze bo to cudenko sa tak mieciutkie jak bys sie piorkiem miziała Jak bede Ci wysylac to poprzesylam Ci probki podkladow tych co mam... mimo, ze duzo tego juz nie mam, bo dalam kolezance niedawno, zeby potestowala Cos stam znajde I nie kus tymi nalesniczkami
a kiedy bedziesz skladac zamowienie? Ja na poczatek to chce przyznaczyc na zakupy mineralne okolo 100 pln no i robilabym przelew przez poczte bo czekam na zdrapke z banku bo stara gdzies posialam i wiadomo z poczty to dluzej idzie

pamietam jak pisalas jak ta babka was wszystkich zalatwila, malpa jedna
mam nadzieje tylko ze juz nie bedzie wspolpracowac z ta kolezanka co z nia pracy pisalas, po co masz sie denerwowac

ide poogladac ineske() czy taka seksi byla czy Malinn robi nas w balona
Stary 2009-09-07, 12:14   #38
Malinn
Zakorzenienie

Mamrotko mozesz juz sobie przegladac rzeczy Bede pewnie pod koniec tygodnia albo na poczatku przyszlego Za 100zl to zrobisz duuuuuze zakupy
Do ceny na stronie trzeba doliczyc znizke -45% i przesylke ok 1,2$ na sztuke Teraz dolar mniej niz 3 wiec nie ma tragedi
Ceny teraz wygladaja tak (po znizce 45% bez kosztow przesylki)
  • kategoria pressed- zamiast 12USD- 6,6USD
  • kategoria concealers- zamiast 8USD- 4,4 USD
  • kategoria cheeks- zamiast 8USD- 4,4 USD
  • kategoria eyes- zamiast 6USD- 3,3 USD
  • kategoria base12 USD- 6,6USD
  • kategoria face:
loose powder: zamiast 12USD- 6,6USD
bronzer- zamiast 8USD- 4,4 USD
lucent face zamiast 8USD- 4,4 USD
anti shine zamiast 12USD- 6,6USD angled brow and liner brush- zamiast 6USD- 3,3 USD
baby flat top: zamiast 6USD- 3,3 USD
blotting paper zamiast 4 USD- 2,2USD
everyday eyeshadow brush- zamiast 5 usd- 2,75USD
eye blending brush- zamiast 6USD- 3,3 USD
eye kabuki brush- zamiast 7 USD- 3,85
eyekabuki junior- zamiast 6USD- 3,3 USD
flat top brush- zamiast 10USD- 5,5USD
foundation brush- zamiast 7 USD- 3,85
long handled kabuki- zamiast 10USD- 5,5USD
oval concealer brush- zamiast 6USD- 3,3 USD

Bede chciala zrobic zamowienie za max 50$ bez przesylki bo powyzej 50 czesto lapiej celny a wiadomo lepiej tego uniknac
Stary 2009-09-07, 12:20   #39
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mamrotko mozesz juz sobie przegladac rzeczy Bede pewnie pod koniec tygodnia albo na poczatku przyszlego Za 100zl to zrobisz duuuuuze zakupy
Do ceny na stronie trzeba doliczyc znizke -45% i przesylke ok 1,2$ na sztuke Teraz dolar mniej niz 3 wiec nie ma tragedi
Ceny teraz wygladaja tak (po znizce 45% bez kosztow przesylki)
  • kategoria pressed- zamiast 12USD- 6,6USD
  • kategoria concealers- zamiast 8USD- 4,4 USD
  • kategoria cheeks- zamiast 8USD- 4,4 USD
  • kategoria eyes- zamiast 6USD- 3,3 USD
  • kategoria base12 USD- 6,6USD
  • kategoria face:
loose powder: zamiast 12USD- 6,6USD
bronzer- zamiast 8USD- 4,4 USD
lucent face zamiast 8USD- 4,4 USD
anti shine zamiast 12USD- 6,6USD angled brow and liner brush- zamiast 6USD- 3,3 USD
baby flat top: zamiast 6USD- 3,3 USD
blotting paper zamiast 4 USD- 2,2USD
everyday eyeshadow brush- zamiast 5 usd- 2,75USD
eye blending brush- zamiast 6USD- 3,3 USD
eye kabuki brush- zamiast 7 USD- 3,85
eyekabuki junior- zamiast 6USD- 3,3 USD
flat top brush- zamiast 10USD- 5,5USD
foundation brush- zamiast 7 USD- 3,85
long handled kabuki- zamiast 10USD- 5,5USD
oval concealer brush- zamiast 6USD- 3,3 USD

Bede chciala zrobic zamowienie za max 50$ bez przesylki bo powyzej 50 czesto lapiej celny a wiadomo lepiej tego uniknac
ide pobuszowac na edm i stworzyc zamowienie a post twoj sobie gdzies zapisze bo znajac zycie badzo mi sie przyda dzieki

no i mialas racje Malinn !!! ines wyglada poprostu super!!! i ta opalenizna(nie jestem zwoleniczka) brak slow!!!
Stary 2009-09-07, 13:01   #40
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

hej hej skarbeńka

Cytat:
dzien dobry !!!
miłego dnia
i od tego trzeba zacząć od ambitnego planu

Malinn
no cóż zostaje tylko napisać na pocieszenie w grupie raźniej

bolerko przecież wszyscy wiemy że za pierwszym razem nic nie podziała więc lody mile widziane
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 13:07   #41
Malinn
Zakorzenienie

W frupie zdecydowaniej latwiej

Mamrociuuuuu dostalam wlasnie moje zamowienie EDM i moge ci smialo polecic 2 pedzelki
Eye Kabuki i Eye Kabuki Junior Ten pierwszy jest dosc spory, ale widze, ze swietnie bedzie sie do korektorka nadawal
Taka mala paczuszka a tyle radochy sprawia hihihi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 13:37   #42
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
W frupie zdecydowaniej latwiej

Mamrociuuuuu dostalam wlasnie moje zamowienie EDM i moge ci smialo polecic 2 pedzelki
Eye Kabuki i Eye Kabuki Junior Ten pierwszy jest dosc spory, ale widze, ze swietnie bedzie sie do korektorka nadawal
Taka mala paczuszka a tyle radochy sprawia hihihi
wiem cos o tym ja ostatnio tez dostalam paczuszke(Olenko ) tylko taka w wersji big ale sie cieszylam, normalnie jak dziecko

jestem chetna poki co na 3 pedzelki
- Flat top brush
- Long handled kabuki
- oval concealer brush

wez tylko jeszcze raz sierocie wytlumacz jak jest z zamowieniem tych probek(najbardziej zalezy mi na podkladach), bo czytam watek edm i zglupialam kiedys mozna bylo sobie wybrac, a teraz jakies zestawy tak? jak jest najlepiej zamawiac probki (chodzi o kwestie ekonomiczna) ?
Stary 2009-09-07, 14:12   #43
Malinn
Zakorzenienie

Mamrotko teraz to srednio na jeza sie oplaca zamawiac probki...
teraz sa gotowe zestawy tutaj
ale generalnie sa wg mnie kosmicznie dobrana kolory... Bo trudno bedzie cos dla siebie znalesc... A jedna probka kosztuje 2,5$ wiec jest to totalnie nieekonomiczne Teraz jak bede ci wysylac pedzelki to ci dorzuce troche tego co mam i zobaczysz w jakiej tonacji bedzie Ci najlepiej... albo jeszcze lepiej jak mozesz to zrob sobie kilka fotek buzi bez makijazu w swietle dziennym przy oknie (moze byc sam policzek) I wrzuc na watek EDM duzo dziewczyn potrafi tam doradzic I im sie udaje Bedziemy przynajmniej wiedziec w jaka tonacje celowac... ja sie na tym niestety w ogole nie znam z ledwoscia sobie dobralam podklad....

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Mamrotko mam takie odcienie, te kolorki na stronie sa lekko przeklamane....
Beige Fairly Light
Buff Light Neutral
Buff Linen

Myslalam, ze mam jeszcze wiecej... ale chyba poszly do kolezanki
Mam jeszcze bardzo ciemne, ktore nie wiem skad sie u mnie wziely wygladaja jak zywa pomanracz

Edytowane przez Malinn
Czas edycji: 2009-09-07 o 13:57
Malinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 14:18   #44
fiolusiek
Zakorzenienie

wrocilam z zakopow srednio zadowolona kupilam 2 pray spodni w sh w rozmiarze 12 za 17 zl i jedne sa waskawe a drugie strasznie mnie pogrubiaja. do tego zaopatrzylam sie w jogurt, balsam, paste wybielajaca, nasiona na kielki, herbatke hibiskusowa i troche jeszcze rzeczy ale jestem juz wykonczona
mysle jeszcze czy nie isc do dryzjera na te pasemka
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 14:42   #45
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mamrotko teraz to srednio na jeza sie oplaca zamawiac probki...
teraz sa gotowe zestawy tutaj
ale generalnie sa wg mnie kosmicznie dobrana kolory... Bo trudno bedzie cos dla siebie znalesc... A jedna probka kosztuje 2,5$ wiec jest to totalnie nieekonomiczne Teraz jak bede ci wysylac pedzelki to ci dorzuce troche tego co mam i zobaczysz w jakiej tonacji bedzie Ci najlepiej... albo jeszcze lepiej jak mozesz to zrob sobie kilka fotek buzi bez makijazu w swietle dziennym przy oknie (moze byc sam policzek) I wrzuc na watek EDM duzo dziewczyn potrafi tam doradzic I im sie udaje Bedziemy przynajmniej wiedziec w jaka tonacje celowac... ja sie na tym niestety w ogole nie znam z ledwoscia sobie dobralam podklad....

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Mamrotko mam takie odcienie, te kolorki na stronie sa lekko przeklamane....
Beige Fairly Light
Buff Light Neutral
Buff Linen

Myslalam, ze mam jeszcze wiecej... ale chyba poszly do kolezanki
Mam jeszcze bardzo ciemne, ktore nie wiem skad sie u mnie wziely wygladaja jak zywa pomanracz
szkoda ze taka pupa teraz z probkami
to wez mi podlicz ile mam przeslac za pedzelki a probki moze na allegro zamowie
(tylko pamietaj ze jestem teraz skazana na poczte i musze duzo wczesniej tobie kaske wplacic)

a zdjecie zrobie sobie jutro bo kurka baterie mi padly i wrzuce na watek edm moze mnie naprowadza na dobra droge w kwestii kolorow

mam jeszcze pytanie odnosnie krzemionki z CS, podobno jest ekstra moze masz?

Cytat:
wrocilam z zakopow srednio zadowolona kupilam 2 pray spodni w sh w rozmiarze 12 za 17 zl i jedne sa waskawe a drugie strasznie mnie pogrubiaja. do tego zaopatrzylam sie w jogurt, balsam, paste wybielajaca, nasiona na kielki, herbatke hibiskusowa i troche jeszcze rzeczy ale jestem juz wykonczona
widze ze zaszalalas na zakupach a do fryzjera oczywiscie ze mozesz isc poczekam na efekt

czy Wy wiecie ze juz zima idzie? normalnie patrze a w oknie takie cos ponure ech ja chce wakacji !!!!

Edytowane przez mamrotka
Czas edycji: 2009-09-07 o 14:44
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 16:23   #46
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Hey

Przepraszam,zę się nie dozywałam,ale jestem na etapie srania w gacie,bo nie wiem cochce robić i co zdawać na maturze.Wogóle wczoraj temat maturalny wybierałam i wogóleJeden wielki kłeb nerwów.I kto by pomyślał,że ja będę tak strofować sie-ja Luza roku

teraz ide nadrabiać,co napisałyście,buźka
Stary 2009-09-07, 16:28   #47
Tysia1907
Zadomowienie

kochane;d
wyjezdzam do Ali na szalenstwa
cium cium, odezwe sie jutro
Stary 2009-09-07, 16:34   #48
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
kochane;d
Milej zabawy Badzcie grzeczne i czekam na fotoreportaz
Stary 2009-09-07, 17:32   #49
blokerka
Raczkowanie

Cytat:
kochane;d
Za wszystkie czasy się wybaw, kochana! Ale nie rób niczego, czego nie będziesz nam mogła opowiadzieć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 17:33   #50
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Tysiu- bawcie się dobrze Mamrotka chyba się przejęzyczyła i chciała napisać, że macie być NIEgrzeczne

Ines- ja tam na Twoim miejscu wybrałabym sobie do pary jakiegoś pana Wiesz jakie zawistne potrafią być dziewczyny- nawet na widok najzgrabniejszego udka czy brzuszka skrzywią się, dostrzegając jakąś wadę. A facet będzie tak podekscytowany, że patrzy na roznegliżowaną kobietę, że nawet gdyby cellullit rozprzestrzenił Ci się od łydek po nos pewnie nie robiłoby mu to większej różnicy No a później masowanie tego obrazowo przedstawionego przez Virginię męskiego tyłeczka- czysta przyjemność

Virginio- oczywiście,że chodzi o szefa Ostatnio jestem bardzo monotematyczna, przecież wiesz

Blokerko-
ja generalnie budzę się dość łatwo i szybko się ogarniam pod warunkiem,że mam rano czas na moje małe rytuały: kawusię i wizaż. Jeśli tego mi zabraknie potrafię być nieswoja nawet do 12.00.

Nadziejko-
a do kiedy musisz wybrać te przedmioty? W zamierzchłych czasach gdy jeszcze byłam jeszcze młoda () i chodziłąm do LO trzeba się było zdecydować do końca września. Teraz też tak jest? Jeśli tak masz jeszcze trochę czasu.
Jeśli chodzi o temat na ustny polski najłatwiej chyba pisze się tematy z literatury, typu "Motyw kobiety/ojca/małżeństwa/śmierci/ Bóg wie czego. Omów na wybranych przykładach literackich."
Stary 2009-09-07, 18:00   #51
fiolusiek
Zakorzenienie

Co do tematow maturalnych to ja mialam czlowiek wobec cierpienia. bardzo latwy i fajny
Usta mi dzis spekaly strasznie musze jakas pomadke sobie odszukac
Stary 2009-09-07, 18:43   #52
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do tematow maturalnych to ja mialam czlowiek wobec cierpienia. bardzo latwy i fajny
Usta mi dzis spekaly strasznie musze jakas pomadke sobie odszukac
a bylas u fryzjera?
Stary 2009-09-07, 18:46   #53
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
a bylas u fryzjera?
nie jeszcze bo sie nawet nie zapisalam jutro zadzwonie do fryzjerki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 18:56   #54
Malinn
Zakorzenienie

Mamrociu pozniej ci wysle PW Narazie ogarniam zamowienia, ktore przyszly dzisiaj
Niby bzdurki ale mi humorek poprawily mmmmmmmm

A krzemionke mam.... szczerze mowiac hmmm srednia.... no i niepowinno sie uzywac w stezniu 100% ale nawet jak daje jej mniej to sredniawka... Bardzo sredniawka.... ale co kto lubi Wysle Ci tez odsypke to sobie sprobujesz

Co do pomadek to dostalam dzisiaj gratisa z EDMu wlasnie pomadke... iiiii chyba kupie sobie jeszcze bo rewelacyjnie nawilza Ale zapach to niekoniecznie.... nawet nie wiem do czego porownac.... no ale sklad ma bardzo dobry Same olejki
Stary 2009-09-07, 19:50   #55
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
nie jeszcze bo sie nawet nie zapisalam jutro zadzwonie do fryzjerki
tez chce do fryzjerki ale nie wiem co ze soba zrobic

Cytat:
Mamrociu pozniej ci wysle PW Narazie ogarniam zamowienia, ktore przyszly dzisiaj
Niby bzdurki ale mi humorek poprawily mmmmmmmm

A krzemionke mam.... szczerze mowiac hmmm srednia.... no i niepowinno sie uzywac w stezniu 100% ale nawet jak daje jej mniej to sredniawka... Bardzo sredniawka.... ale co kto lubi Wysle Ci tez odsypke to sobie sprobujesz

Co do pomadek to dostalam dzisiaj gratisa z EDMu wlasnie pomadke... iiiii chyba kupie sobie jeszcze bo rewelacyjnie nawilza Ale zapach to niekoniecznie.... nawet nie wiem do czego porownac.... no ale sklad ma bardzo dobry Same olejki
skad ja to znam
za twoja rada pytalam u dziewczyn na watku edm i juz wiem jakie probki zamowic nie ma to jak wizaz mam tylko nadzieje ze za bardzo sie nie wciagne i nie pojde z
a no i chce cale opakowanie korektoru mint zaraz nasmaruje pw do ciebie i mi napiszesz o $
Stary 2009-09-07, 20:12   #56
ines85
Zadomowienie

Cytat:
ide poogladac ineske() czy taka seksi byla czy Malinn robi nas w balona
Cytat:

no i mialas racje Malinn !!! ines wyglada poprostu super!!! i ta opalenizna(nie jestem zwoleniczka) brak slow!!!
jak zwykle przesadzasz nie wkleiłam na NK nic rewelacyjnego wtedy stałam przed kosciołem strasznie wiało i było zimno ....

Cytat:
takie to dobrze mi tez sie marzą jakieś zakupy
Cytat:

czy Wy wiecie ze juz zima idzie? normalnie patrze a w oknie takie cos ponure ech ja chce wakacji !!!!
wiemy wiemy , i ja tez nad tym strasznie ubolewam własnie wracaam z pracy o 20 i było tak strasznie zimno i już ciemno ale co tam jakos przetrwamy razem tą okropna jesień i zime prawda ???!!!
Cytat:
kochane;d
OŁŁŁŁ JEEEEE juz widze co się tam będzie działo hihihih

Limonko ja mimo wszytko nie chce żeby masował mnie jakiś facet, z resztą zauważylam ze w mojej grupie na pracowni masażu to są sami tacy młodsi faceci (w sensie ode mnie) i wątpię żeby chcieli mnie akurat masowac no ale zobaczymy jak sie ułoży

A ja mam jutro wypłate i ciesze się z tego powodu niesamowicie ale musze troszk zacisnąc pasa, bo niestety ostatnio za dużo wydałam....miałam 2 wesela, potem wyjazd nad morze no i po drodze jeszcze wiadomo mase drobnych wydatków.... no ale cóż całe życie przecież nie będę chyba oszczędzac
A co tam u was??? Jak mija wieczór ????
Stary 2009-09-07, 20:32   #57
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
jak zwykle przesadzasz nie wkleiłam na NK nic rewelacyjnego wtedy stałam przed kosciołem strasznie wiało i było zimno ....
a wcale ze nie przesadzam!!! bardzo ladne zdjecie!!!

A co tam u was??? Jak mija wieczór ????
u mnie wieczor mija na stronie edm jak nic pojde z torbami, a to dopiero poczatek
Stary 2009-09-07, 20:34   #58
blokerka
Raczkowanie

Mój TeŻ właśnie się wpakował do autka z kolegami i pojechali na podbój stolicy. Powrót w piątek... Chyba uschnę z tęsknoty.

Ja tymczasem maluję sobie paznokietki i oglądam Grey's Anatomy. Nastrój mam jesienny.

Poza tym moja mama jutro ma urodziny. A że nie układa mi się z nią najlepiej, to nie wiem co mam zrobić. Hm... "nie układa mi się z nią" - to jednak jest niedopowiedzienie roku... Nie widziałyśmy się jakoś od lutego, a mieszkamy w tym samym mieście. Zupełnie nie wiem czy mam coś zrobić z tytułu jej święta czy nie. Emocje mi mówią, że nie mam robić nic, ale to z drugiej strony moja matka... Ehhh... nastój doprawdy jesienny
Stary 2009-09-07, 21:02   #59
mkarlinka
Raczkowanie

Witam

Widzę ze nie tylko u mnie jesień, ja właśnie popijam gorącą czekoladę, a wcześniej zjadłam naleśniki z musem jabłkowym i cynamonem i polewą czekoladową, a cóż tam pozwoliłam sobie na chwile rozpusty, chociaż na wadze nadal 3 kg więcej, ale kochanego ciałka nigdy nie jest za dużo.
Blokerka -ja jestem nauczycielem-terapeutą, pracuję w ośrodku dla dzieci z mpdz, więc jak będziesz robić badania to zgłaszam się na ochotnika.
Limonka-Co tam się u mnie dzieje w pracy?, ojj kochana dużo by było pisania, ale w skrócie u nas ludzie mają na siebie alergie, a zaczęło się już przed wakacjami niezyt miła atmosfera przez jedną pania, która się teraz zwolniła i przez to ze są zmiany na grupach, opiekunowie zostali poprzeniesieni na inne grupy z ludźmi z którymi nie chcą pracować, wiadomo nie każdy z każdym się lubi i to jest taki kołowrotek, wielkie ALE, ze ja awansowałam, a pracuje tylko 2 lata, a inne po 4, 5 lat i nie awansowali i już domysły ze mam jakieś powiązania z dyrekcją i kierownictwem i to wszystko mnie zaczyna dobijać, atmosfera codziennie jest ch......, poprostu nie chce mi się wstawać to tej roboty, ale został mi jeszcze rok do końca umowy i spadam z stamtąd.

Ale się pożaliłam, ale musiałam się wygadać.Od jutra zaczynam maraton z językami obcymi, napiszę wam jutro jak było.A zapomnialam wam napisać, ze zaczęłam też chodzić na kurs prawa jazdy i tu to jest masakra....Byłam dzisiaj na placu i zapiełam pasy , ruszam do przodu i wszystko oki, ale mam problem z tym zeby pachołek jak stanę był na środku auta i to jest porażka, a jak cofałam to oczywiście wszystkie pachołki leżały, a koleś do mnie:ty już nie zapinaj tych pasów, bo co 2 sekundy będziesz chodzić stawiać pachołki.Po mieście daje rade, ale na placu to dla mnie klęska, chyba będę musiała wykupić godziny na ten plac..

A i mój tż ma focha, ze byłam na dyskotece, a mu nie powiedziałam, tylko koledzy mu donoszą co robię, ehhh faceci gorsi od kobiet, plotkarze, ale trudno w weekend on przyjeżdza, a ja już umówiona na imprezkę do kumpelii tu będzie foch....Lecę bo się dzisiaj naprodukowałam.Paaa.Miłeg o wieczorku, no już nocy.
W tym cel zycia".

Start: 83 kg8 2...81....80..79-będzie kiedyś....
Meta: 65, a jak sie da to 56 ;-)).
mkarlinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 23:50   #60
Kostka09
Zakorzenienie

Witajcie
ale sie za Wami stesknilam, wrocilam a tu takie zmiany nowy watek

:win ko::h ot::bou nce::boun ce:

i tyle do nadrobienia jutro Was poczytam i wrzuce jakieś zdjęcia, bylo naprawde fajnie mimo, ż etak krótko ale o tym jutro, padam po 9 godzinach w aucie
witajcie w nowym wątku i tytuł fajny
to do rana buziaki
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości