|
|
#61 | |
|
perfumove love
|
Dot.: Jesień u Hatki :) Noa, Miracle, Fendi, Be Delicious, J'adore, CK, MAC, Nu, Paco
OK, czekam więc
![]() Niestety nic ![]() Rozumiem. Pozdrawiam ![]() Cytat:
![]() Nie lubię tego zapachu. Dzięki!
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Jesień u Hatki :) Noa, Miracle, Fendi, Be Delicious, J'adore, CK, MAC, Nu, Paco
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3910
a moze cos stad Ci wpadnie w oko w zamian za noe?
|
|
#64 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Indian Holi na pewno nie oddam całego, bo ten zapach to moja wielka milosc
a jeszcze do tego sprowadzalam go z Niemiec i straszne jaja przy tym byly wiec mam sentyment dodatkowo moglabym Ci odlac powiedzmy z 10ml, ale wiecej na pewno nie oddam.
|
|
#66 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Szukam całej flaszki IH
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
cos za perles?
poza watkiem mam: - hypnose wiecej jak 1/3 a mniej niz 1/2 z 75ml - halloween JdP z 100ml zostalo jakies 40 - kilka ml acqua di gio we flakonie - kilka ml the one edp we flakonie i błyszczyk lancome JT kolor naturalny, tzn nie barwi ust, tylko ma migoczące drobinki robi "Taflę" ale nie normalne opakowanie, tylko... hmm... 8g chyba. |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana!Pisalas u mnie
![]() Interesowala Cie Euphoria Blossom ![]() Mnie nadal interesuje NU I jeszcze pedzel OriflameDobierzesz cos????? Moze jakies odlewki???? |
|
|
|
|
#70 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
Cytat:
Odlewek nie lubię, chyba że w grę wchodziłyby Etra Etro oraz Demeter Holy Water ![]() Blossom kiedyś miałam i ostatnio gdzieś mi ktoś zapachniał, "młode" lata wróciły... te 15ml by mi pasowało, to tak wystarczająco, by powspominać ![]() Ewentualnie ciekawi mnie J.S. Sun Delight, chociaż nie znam tego zapachu. Mocno różni się od zwykłego Sun? p.s. piszmy w jednym wątku, obojętne którym
|
||
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Sun Delight to taki lekki slodziak bananowo-owocowo-waniliowy a pamietasz Sergio Tacchini Donne ktore wczesniej Ci sie spodobalo????To ktorego nie mam juz w sklepach.Znalazlamrecenzj e na KWC i macalkiem dobre opinie moze zaryzykujesz.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10196 Napewno jest to ladniejszy zapach niz Jill Sander. Ja wtedy bylabym chetna u Ciebie za moje Euphoria Blossom 15ml z 30ml + Sergio Tacchini Donna 30ml nowka w folii na YSL Nu, edt 30ml (pudełko, woda bez kilku psiknięć) Cacharel Noa, 25/30ml (pudełko) Lub NU + ta resztoweczka Obssesion + pedzel Ori |
|
|
|
|
#72 |
|
perfumove love
|
Taka opcja by mi pasowała, coś tam od siebie oczywiście dorzucę. Ryzyk fizyk
![]() Tylko muszę cię popytać o jeszcze jedną rzecz - czy ta Donna nie ma przypadkiem czegoś wspólnego, jakiejś nuty z Light Blue, Eclat d'Arpege, czy Moschino? Bo to COŚ mnie drażni niesamowicie i nie mogę nosić
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci tak
wydaje mi sie ze ani z Light Blue ani z Moschino nie ma nic wspolnego bo Moschino nie trawie wogole a Donne jedna zuzylam i mi sie podobala.Wiec wydaje mi sie bedzie ok.Jest taka swiezo oznowa a nie jak Moschino cierpka---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- A wiec: Donna + Euphoria za NU + Obssesion + pedzel A nie masz moze jakiegos sypkiego pudru |
|
|
|
|
#74 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Jeśli wszystko jasne to zapraszam na PW
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Podkład L'oreal True Match W3 golden beige, połowa opakowania.??
Odpowiedz proszę u mnie |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Hatko cieszę się, ze podkład Ci pasuje, kanebowce fajne są
Podoba mi się u Ciebie Nu, ale nie wiem, czy zechcesz oddać?
|
|
|
|
|
#78 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Hathoyogo
Możesz chcesz oddać NU za Hypnose EDP 27/30ml albo za Quelques Fleurs Houbigant ok.28/30ml?
|
|
#80 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buziaki!
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Hatko ,to moze Escada Pacific Paradise 45/100 za Gutka?
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
i nic nie wymyśliłam
|
|
|
|
|
#84 |
|
perfumove love
|
Dziękuję, ale nie przepadam za Escadami (poza jedną limitowanką sprzed X lat
). Najchętniej za Gucia przygarnęłabym Korsa, Indian Holi, Addict2 lub nową Chloe.Ja również... Mam co prawda jedną buteleczkę po perfumach, ale trochę przecieka, więc w tym przypadku bałabym się wysyłki. Ile byłabyś w stanie odlać Jacobsa?
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
za neonaturę powiedzmy 50ml
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Hatko, wiem, że to paskudnie z mojej strony, ale daj mi, prosze, jeszcze dzień dwa na decyzję o NU. Podoba mi się ten zapach, ale aplikowany z próbki jest na mnie bardzo nietrwały, Euphoria Blossom podoba mi się znacznie mniej, ale przynajmniej długo ją czuję
Zdjęcie i tak zrobiłam, ale kabelek usb w pracy, więc wrzuce rankiem - mialaś rację, jest ponad połowa.
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
moze za 45ml princess z pielęgnacji włosków :
nabłyszczacz PAUL MITCHELL The Shine ( nowy, psikniete dosłownie 2-3 razy ) + mleczko KERASTASE Nutritive - Nectar Thermique ( do suszenia, układania, prostowania itp - jest dobra połowa z 150 ml ) + miniaturka Chloe z zestawu perf. 5 ml ??? choć pewnie preferujesz zapach za zapach
Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2009-10-02 o 13:32 |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Hatko przepraszam Cie, jednak zrezygnuję z NU. Nie gniewaj się, zapach jest piękny, ale cóż z tego, skoro po parunastu minutach ledwo go czuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

ale pomyślę nad czymś i dam znać

a jeszcze do tego sprowadzalam go z Niemiec i straszne jaja przy tym byly wiec mam sentyment dodatkowo

Mam co prawda jedną buteleczkę po perfumach, ale trochę przecieka, więc w tym przypadku bałabym się wysyłki. Ile byłabyś w stanie odlać Jacobsa?
Zdjęcie i tak zrobiłam, ale kabelek usb w pracy, więc wrzuce rankiem - mialaś rację, jest ponad połowa.