|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Moonlight, Twilight Diora, Midnight Poison, Chanel i inne:)
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Chyba pisałyśmy równocześnie i stawiam, że mój post pozostał niezauważony, więc go uwidocznię
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i mi się słusznie dostało Faktycznie widziałam swój wpis jako ostatni, przepraszam Co do odlewki - przyznaję, że nigdy nie robiłam odlewek, ale zawsze musi być ten pierwszy raz Masz sporo ciekawych zapachów, jutro przejrzę dokładnie i zapytam o konkrety, bo dziś już zmykam z wizażu.
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie po dokladeczce?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
ok.daj mi znac jak kosmetyki sie zwolnia ale bardziej sklanialabym sie ku 5 Diora
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
prosze zajrzyj do moje nowego watku,
ja u Ciebie znlazlam blyszczyk guerlain, a czy masz moze jeszcze cieliste pomadki inglot?
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
Lizzy bardzo Cie przepraszam. Pamietam, ze bylysmy umowione na wymianke i mialam sie odezwac dzis. Dzis rowniez miala do mnie przyjsc paczka z Organza od rodzicow. Przyszla. Niestety butelka rozbila sie. Zlozylam reklamacje, ale nie wiem co z tego wyniknie. Przykro mi, ze tak sie stalo. Moze interesowalyoby Cie 35 ml Innocent Rock T. Muglera lub cos inego z watku (mialam dokladke)?
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Może wymieniłabyś piątki Moonlight Diora i błyszczyk Chanel za Mat Chocolat Masaki Matsushima (40 ml z ubytkiem maks 1/5 objętości + kartonik, fotka z poziomem płynu na życzenie), ew. L`Instant Magic EDP 50 ml z ubytkiem 3 psików, kartonik, limitowana wersja flakonika z serii wzorowanej na Mitsouko? Zajrzyj do mojego wątku.
Mój profil na Fragrantica https://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/15321 Mój wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276096 Edytowane przez Tigerlilly Czas edycji: 2009-09-21 o 19:59 |
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14363672]Lizzy bardzo Cie przepraszam. Pamietam, ze bylysmy umowione na wymianke i mialam sie odezwac dzis. Dzis rowniez miala do mnie przyjsc paczka z Organza od rodzicow. Przyszla. Niestety butelka rozbila sie. Zlozylam reklamacje, ale nie wiem co z tego wyniknie. Przykro mi, ze tak sie stalo. Moze interesowalyoby Cie 35 ml Innocent Rock T. Muglera lub cos inego z watku (mialam dokladke)?[/QUOTE]
No cóż, zdarza się i tak Za Innocenta bardzo dziękuję, ale to nie te klimaty zapachowePóki co cienie są aktualne, będę zerkać do Twojego wątku, może akurat coś wypatrzę ![]() Tigerlilly dziękuję za propozycję, ale szukam ciut innych zapachów... Edytowane przez lizzyrerth Czas edycji: 2009-09-21 o 21:59 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
A co ze mna?
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jasne, rozumiem. Pod koniec tygodnia lece na wakacje i po powrocie postaram sie Ciebie czyms pokusic bo 5-teczki baaaardzo by mi sie przydaly. Jeszcze raz przepraszam za klopot i dziekuje za zrozumienie |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana Lizzy,
..jak znajdziesz chwilke to daj mi znac.. moze byc na priv |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Lizzy, znajdziesz coś u mnie za:
* Diorskin Forever Compact kolor 022 - ubytek minimalny
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
czy moonlight jeszcze w rezerwacji???poza watkiem mam safari i wiem ze cie interesowalo
|
|
|
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
pomylkowy post. przepraszam
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-10-17 o 22:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

Cienie są odłożone dla Ciebie i czekają!

Faktycznie widziałam swój wpis jako ostatni, przepraszam
Co do odlewki - przyznaję, że nigdy nie robiłam odlewek, ale zawsze musi być ten pierwszy raz
Masz sporo ciekawych zapachów, jutro przejrzę dokładnie i zapytam o konkrety, bo dziś już zmykam z wizażu.